Gość: re IP: *.ssp.dialog.net.pl 19.08.12, 22:37 Jakiego lekarza ginekologa w Wałbrzychu polecacie,który skutecznie prowadzi pacjentkę aby zaszła w ciążę. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: kon Re: Prośba o poradę IP: *.play-internet.pl 19.08.12, 22:39 zadzwon zara zajdziesz Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bywalec forum Re: Prośba o poradę IP: *.dynamic.chello.pl 19.08.12, 22:40 Nie wiem czy to ginekolog, ale myślę, że nasz forumowy lekarzspecjalista da jeszcze radę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ciąża Re: Prośba o poradę IP: *.ssp.dialog.net.pl 19.08.12, 22:52 Polecam w 100% szpital na Nowym Mieście Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: harcerz Janek Re: Prośba o poradę IP: *.dynamic.chello.pl 19.08.12, 22:52 Mam sprawność "Zuch Sanitariusz", mogę Cię poprowadzić bezpiecznie od gry wstępnej, aż do zajścia w ciążę. Jeżeli zagwarantujesz mi na piśmie, że zrzekasz się alimentów na swoją korzyść, to daj namiary. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: re Re: Prośba o poradę IP: *.ssp.dialog.net.pl 19.08.12, 23:01 prosze o powazne odpowiedzi,a tych którzy nie maja pojecia o co prosze...(czyli do jakiego ginekologa sie udac ) wstrzymajcie głos!!! dziewczyny moze ,ktoras miala taki problem i trafila na fachowa porade? Odpowiedz Link Zgłoś
pozor_vlack Re: Prośba o poradę 19.08.12, 23:10 Poczekaj do jutra. Jest tu taka jedna bystra kobiecina sol.77, ona zna się na wszystkim, od Mo Bruka, po sytuację ekonomiczną w Mozambiku. Pewnie Ci podpowie. Odpowiedz Link Zgłoś
sol.77 Re: Prośba o poradę 20.08.12, 08:28 Ginekologa by móc zajść w ciąże? Cóż czasy się zmieniają - zawsze myślałam,że facet do tego potrzebny :) Nawet nie musi być przystojny czy inteligentny - wystarczy zdrowy i aktywny .... Może któryś z tutejszego forum? >myśli< pozor_vlack a jak Ty to widzisz? :) pozdrawiam ... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ja wiem Re: Prośba o poradę IP: *.dynamic.chello.pl 19.08.12, 23:47 Żeby zajść w ciążę nie potrzebny lekarz. Tylko ciupcianie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: Prośba o poradę IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.08.12, 23:52 W 100% polecam dr Bańczerowską - Górską - prowadziłam moje trzy ciąże. Pomogła niejednej mojej koleżance. ul. chrobrego 14 /2 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: weronika Re: Prośba o poradę IP: *.dynamic.chello.pl 19.08.12, 23:55 >prowadzi pacjentkę aby zaszła w ciążę. Czytaj, to nie boli. Ty , jeżeli masz już trójkę dzieciaków, to zapewne zachodzisz jak mąż na Ciebie spojrzy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Re: Prośba o poradę IP: *.walbrzych.vectranet.pl 20.08.12, 08:52 Jedna normalna odpowiedź na zadane pytanie świadczy o prawdziwej patologii w tym "mieście". Swoją drogą polecam również p.Bańczerowską, która świetnie prowadzi ciążę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wanda Re: Prośba o poradę IP: *.dynamic.chello.pl 20.08.12, 09:21 >Jedna normalna odpowiedź na zadane pytanie świadczy o prawdziwej patologii . Jesteś typowym wałbrzyskim młotkiem, który nawet nie potrafi czytać poprawnie . Kobieta nie szuka ginekologa który świetnie prowadzi ciążę, ona ma klopoty z zajściem w ciążę i szuka ginekologa, który specjalizuje się w tej problematyce. Ręce opadają. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Re: Prośba o poradę IP: *.dynamic.chello.pl 20.08.12, 09:47 wanda ale mamy ciebie co to tłumaczy z polskiego na nasze :D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: Prośba o poradę IP: *.walbrzych.vectranet.pl 20.08.12, 09:50 miałam problemy z zajściem w ciążę, od września ubiegłego roku chodzę do dra Puskarza, po wcześniejszych nieudanych wizytach u innych lekarzy, w marcu zaszłam w ciążę po skutecznym leczeniu i dobrej moim zdaniem opiece i diagnozie, także polecam dr Puskarz, przyjmuje w szpitalu położniczym i prywatnie przy al Wyzwolenia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: re Re: Prośba o poradę IP: *.ssp.dialog.net.pl 20.08.12, 22:14 Dziewczyny czyli dr Bańczerowska?czy ona potrafi podjac skuteczne leczenie by pomoc ? Przyjmuje na Chrobrego?ile kosztuje wizyta?chcem zmienic lekarza bo do tej pory jego leczenie nie pomoglo :( dlatego szukam lekarza ,ktory wie jakie podjac leczenie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dulcynea Re: Prośba o poradę IP: *.dynamic.chello.pl 20.08.12, 22:26 Ty re naprawdę tylko gnekologa potrzebujesz ? Google: dr Bańczerowska : szukaj www.dobrylekarz.info/gabinet/malgorzata-banczerowska.htm Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sylwia Re: Prośba o poradę IP: *.dynamic.chello.pl 20.08.12, 23:27 Chodziłam do Bańczerowskiej, każda wizyta to 100 zł Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Fiolka Re: Prośba o poradę IP: *.walbrzych.vectranet.pl 20.08.12, 23:44 To zyczę sczęscia z Banczerowską!!Chcesz donosic ciązę to do dr.Puskarza się udaj !!Banczerowska zdecydowanie nie! Odpowiedz Link Zgłoś