Dodaj do ulubionych

Prośba o poradę

IP: *.ssp.dialog.net.pl 19.08.12, 22:37
Jakiego lekarza ginekologa w Wałbrzychu polecacie,który skutecznie prowadzi pacjentkę aby zaszła w ciążę.
Obserwuj wątek
    • Gość: kon Re: Prośba o poradę IP: *.play-internet.pl 19.08.12, 22:39
      zadzwon zara zajdziesz
    • Gość: bywalec forum Re: Prośba o poradę IP: *.dynamic.chello.pl 19.08.12, 22:40
      Nie wiem czy to ginekolog, ale myślę, że nasz forumowy lekarzspecjalista da jeszcze radę.
      • Gość: ciąża Re: Prośba o poradę IP: *.ssp.dialog.net.pl 19.08.12, 22:52
        Polecam w 100% szpital na Nowym Mieście
      • Gość: harcerz Janek Re: Prośba o poradę IP: *.dynamic.chello.pl 19.08.12, 22:52
        Mam sprawność "Zuch Sanitariusz", mogę Cię poprowadzić bezpiecznie od gry wstępnej, aż do zajścia w ciążę.
        Jeżeli zagwarantujesz mi na piśmie, że zrzekasz się alimentów na swoją korzyść, to daj namiary.
        • Gość: re Re: Prośba o poradę IP: *.ssp.dialog.net.pl 19.08.12, 23:01
          prosze o powazne odpowiedzi,a tych którzy nie maja pojecia o co prosze...(czyli do jakiego ginekologa sie udac ) wstrzymajcie głos!!! dziewczyny moze ,ktoras miala taki problem i trafila na fachowa porade?
          • pozor_vlack Re: Prośba o poradę 19.08.12, 23:10
            Poczekaj do jutra. Jest tu taka jedna bystra kobiecina sol.77, ona zna się na wszystkim, od Mo Bruka, po sytuację ekonomiczną w Mozambiku. Pewnie Ci podpowie.
      • lekarzspecjalista Re: Prośba o poradę 19.08.12, 23:55
        Niestety, nie.
        • sol.77 Re: Prośba o poradę 20.08.12, 08:28
          Ginekologa by móc zajść w ciąże? Cóż czasy się zmieniają - zawsze myślałam,że facet do tego potrzebny :) Nawet nie musi być przystojny czy inteligentny - wystarczy zdrowy i aktywny ....
          Może któryś z tutejszego forum? >myśli<
          pozor_vlack a jak Ty to widzisz? :)

pozdrawiam ...
    • Gość: Ja wiem Re: Prośba o poradę IP: *.dynamic.chello.pl 19.08.12, 23:47
      Żeby zajść w ciążę nie potrzebny lekarz. Tylko ciupcianie.
    • Gość: gość Re: Prośba o poradę IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.08.12, 23:52
      W 100% polecam dr Bańczerowską - Górską - prowadziłam moje trzy ciąże. Pomogła niejednej mojej koleżance. ul. chrobrego 14 /2
      • Gość: weronika Re: Prośba o poradę IP: *.dynamic.chello.pl 19.08.12, 23:55
        >prowadzi pacjentkę aby zaszła w ciążę.

Czytaj, to nie boli.
        Ty , jeżeli masz już trójkę dzieciaków, to zapewne zachodzisz jak mąż na Ciebie spojrzy.
    • Gość: gosc Re: Prośba o poradę IP: *.walbrzych.vectranet.pl 20.08.12, 08:52
      Jedna normalna odpowiedź na zadane pytanie świadczy o prawdziwej patologii w tym "mieście".
      Swoją drogą polecam również p.Bańczerowską, która świetnie prowadzi ciążę.
      • Gość: Wanda Re: Prośba o poradę IP: *.dynamic.chello.pl 20.08.12, 09:21
        >Jedna normalna odpowiedź na zadane pytanie świadczy o prawdziwej patologii .

Jesteś typowym wałbrzyskim młotkiem, który nawet nie potrafi czytać poprawnie .
        Kobieta nie szuka ginekologa który świetnie prowadzi ciążę, ona ma klopoty z zajściem w ciążę i szuka ginekologa, który specjalizuje się w tej problematyce.

Ręce opadają.
        • Gość: gosc Re: Prośba o poradę IP: *.dynamic.chello.pl 20.08.12, 09:47
          wanda ale mamy ciebie co to tłumaczy z polskiego na nasze :D
    • Gość: gość Re: Prośba o poradę IP: *.walbrzych.vectranet.pl 20.08.12, 09:50
      miałam problemy z zajściem w ciążę, od września ubiegłego roku chodzę do dra Puskarza, po wcześniejszych nieudanych wizytach u innych lekarzy, w marcu zaszłam w ciążę po skutecznym leczeniu i dobrej moim zdaniem opiece i diagnozie, także polecam dr Puskarz, przyjmuje w szpitalu położniczym i prywatnie przy al Wyzwolenia
    • Gość: re Re: Prośba o poradę IP: *.ssp.dialog.net.pl 20.08.12, 22:14
      Dziewczyny czyli dr Bańczerowska?czy ona potrafi podjac skuteczne leczenie by pomoc ?
      Przyjmuje na Chrobrego?ile kosztuje wizyta?chcem zmienic lekarza bo do tej pory jego leczenie nie pomoglo :( dlatego szukam lekarza ,ktory wie jakie podjac leczenie.
      • Gość: Dulcynea Re: Prośba o poradę IP: *.dynamic.chello.pl 20.08.12, 22:26
        Ty re naprawdę tylko gnekologa potrzebujesz ?

Google: dr Bańczerowska : szukaj
        www.dobrylekarz.info/gabinet/malgorzata-banczerowska.htm
        • Gość: Sylwia Re: Prośba o poradę IP: *.dynamic.chello.pl 20.08.12, 23:27
          Chodziłam do Bańczerowskiej, każda wizyta to 100 zł
          • Gość: Fiolka Re: Prośba o poradę IP: *.walbrzych.vectranet.pl 20.08.12, 23:44
            To zyczę sczęscia z Banczerowską!!Chcesz donosic ciązę to do dr.Puskarza się udaj !!Banczerowska zdecydowanie nie!
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka