justin301 22.03.06, 18:40 Buzia mojego dziecka w okropnym stanie((. jak szybko nie przejdzie to ja chyba w jakimś psychiatryku wyląduję. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
magalik Re: do magalik 22.03.06, 18:50 ach, teraz sobie przypomnialam ten watek o AZS. bardzo Ci wspolczuje, slyszalam ze to upierdliwe jest strasznie i trudne do leczenia. Mam nadzieje ze choc Twojego Maluzka ta wysypka za bardzo nie boli. Nigdy nie mialam z tym problemow, nie wiem nawet co Ci doradzic, ale bede trzymac kciuki aby leczenie trwalo jak najkrocej Odpowiedz Link Zgłoś
ninjo Re: do magalik 22.03.06, 20:43 justin, bardzo Ci wspolczuje nas pewnie tez to czeka. Mala ma zaczerwienienia na razie na szyi, ale bardzo dlugo nie chcialy schodzic i az sie zmienialy powoli w rany az zaczelam smarowac Cutivate ale to powraca i musze smarowac przynajmniej raz na tydzien. A poza tym sie pojawily szorstke placki na udach i lokciach. nie wiem czy to skaza bialkowa moze? ale policzki sa ok Odpowiedz Link Zgłoś