Dodaj do ulubionych

Brawo pan Prezydent

IP: *.ssp.dialog.net.pl 03.09.12, 11:32
Dni Wałbrzycha wspaniała impreza, nawet uczelnie nie potrafiły tak wspaniale zorganizować koncertów. dzięki Panu Prezydentowi kocham to miasto i chce tu żyć! fajnie, że coś zaczęło ciekawego się dziać i podobają mi się te zmiany. Gratulacje dla urzędu miasta ;)
Obserwuj wątek
    • Gość: ??? Re: Brawo pan Prezydent IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.09.12, 11:59
      Studiujesz w szkole czarów i przepowiedni. Bo tylko student tej szkoły może tak czarować.
      • ireneusz.lubienicki Re: Brawo pan Prezydent 03.09.12, 14:00
        Wpis to prawda kretyński, ale sama impreza bez zarzutu od strony organizacyjnej i programowej.
        Jasne, że mogłoby być lepiej.

Zawsze może.
    • Gość: widz Re: Brawo pan Prezydent IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.09.12, 12:00
      www.youtube.com/watch?v=tfBGQDiEktA
      To napisałem ja, pracownik wydziału promocji urzędu miasta.
      • Gość: chylo Re: Brawo pan Prezydent IP: *.ssp.dialog.net.pl 03.09.12, 12:48
        i co sie tak podniecasz ? juz festiwal zupy w jedlinie byl lepiej zorganizowany
      • Gość: do student Re: Brawo pan Prezydent IP: *.play-internet.pl 03.09.12, 13:11
        Co Ty bierzesz ostatnio???
        • Gość: Teresa ze Świdnicy Re: Brawo pan Prezydent IP: *.ssp.dialog.net.pl 03.09.12, 19:04
          Przyjechałam specjalnie ze Świdnicy u nas takich fajnych impres nie ma. Zazdroszczę wam takiego prezydenta. Ognie sztuczne wspaniałe gratuluje wałbrzyszanom.
          • Gość: Rebel Yell Re: Brawo pan Prezydent IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.09.12, 20:45
            Terasa dla czego klamiesz? Chcesz cesarza to bierz ale nie sciemniaj.

swidnica24.pl/wydarzenia/dni-swidnicy-2012-maraton-imprez/
        • Gość: jpg Re: Brawo pan Prezydent IP: 78.155.0.* 03.09.12, 20:31
          ty się nie pytaj co, tylko gdzie i za ile !
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka