Dodaj do ulubionych

wałbrzyszek cenzuruje !

IP: *.dynamic.chello.pl 04.09.12, 13:32
04-09-2012 09:37 | ~- | IP: *.dynamic.chello.pl
Ciekawe co Pan Prezydent będzie miał do powiedzenia w sprawie swojej decyzji odnośnie ......... i czy opozycja zostanie dopuszczona do "głosu"? Aby móc to pytanie zadać . Zobaczymy :)
------------------------------------------------------------------------------

Wpisane tam było nazwisko Mokrzycki - droga redakcjo wałbrzyszka to nie komuna , a pod adresem Pana Mokrzyckiego nie padły żadne inwektywa aby cenzurować !!!
Obserwuj wątek
    • Gość: żal Re: wałbrzyszek cenzuruje ! IP: *.ssp.dialog.net.pl 04.09.12, 13:38
      człowieku wyluzuj! wałbrzyszek zawsze długo akceptuje długo komenty, wszędzie musicie cie węszyć podejrzliwe hieny ...
      • Gość: cenzura Re: wałbrzyszek cenzuruje ! IP: *.dynamic.chello.pl 04.09.12, 13:43
        Innych nazwisk czy nazw firm nie cenzuruje - dlaczego odnosi się to tylko do tematu Mokrzyckiego , składowiska i jego nowego nowego tworu pod tytułem "Carbomix"?
        Przykaz od góry , pod kara czego? Lub może profity?
        • Gość: net ta cenzura to sol 77 IP: *.ssp.dialog.net.pl 04.09.12, 14:46
          Cenzura i @ to ta sama osoba pisze z dynamika i jest to sol 77 więc trolla usuwają bo kto to słyszał aby tak trollować internet.
    • Gość: Ja Re: wałbrzyszek cenzuruje ! IP: *.dynamic.chello.pl 04.09.12, 16:17
      moją wypowiedz o zarzeckim też ocenzurowano bhahahah przecież on jest osobą publiczną, fak napisalam że radni powiatu podobnie jak zarzecki okradali wałbrzych i wałbrzyszan przez wiele lat heh :)
      • Gość: Wałbrzyszanin Re: wałbrzyszek cenzuruje ! IP: *.ssp.dialog.net.pl 04.09.12, 16:25
        Matoły, spróbujcie może napisać o Mokrzyckim coś pozytywnego. Może wtedy zostanie, a redakcja nie będzie narażona na proces z jego strony ?
    • Gość: cenzura Re: wałbrzyszek cenzuruje ! IP: *.dynamic.chello.pl 04.09.12, 16:30
      Wp.pl tez cenzuruje , wychodzi na to że w Polsce od czasu komunizmu zmieniło się tylko to ,że płacąc podatki gooowno z tego mamy !

Niech se wałbrzyszek cenzuruje , straci poczytność to i się może demokracji nauczy !

nie pozdrawiam !

a tak na marginesie , w naszym mieście Mokrzycki i jego nowy twór Carbomix są publiczni ! Wszyscy o tym wiedzą , więc skąd cenzura ? Strach czy profity ?
      • Gość: cenzura Re: wałbrzyszek cenzuruje ! IP: *.dynamic.chello.pl 04.09.12, 16:33
        wałbrzyszanin pierdoły opowiadasz , pisanie o tym że istnieje u nas firma Carbomix to przestępstwo ?
        Za co Mokrzycki miałby pozwać wałbrzyszka ? Za to , że pisze się o jego firmie?
        Toć do k u r w y nędzy Mokrzycki sam się reklamuje na necie . Więc w czym problem ?
    • sol.77 Re: wałbrzyszek cenzuruje ! 04.09.12, 16:38
      Odbij papierku od mojego nicka !!!!
    • sol.77 Re: do sol.77 04.09.12, 17:20
      Gość portalu: net napisał(a):

> BO ??

goooowno
      • Gość: smacznego Re: do sol.77 IP: *.ssp.dialog.net.pl 05.09.12, 17:46
        > goooowno

Zeszmaciłaś się sol i tym samym dolaczylas do szacownego grona antymobrukowych prostaczkow
        • sol.77 Re: do sol.77 05.09.12, 17:53
          Mylisz się - dopasowałam poziom do tutejszej klakierni
      • Gość: do Soli77 Re: do sol.77 IP: *.ssp.dialog.net.pl 06.09.12, 00:30
        > Gość portalu: net napisał(a):
        >
        > > BO ??
        >
        > goooowno
        >
        Typowe zachowanie prostaka
    • Gość: a gdzie jest? Re: wałbrzyszek cenzuruje ! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.09.12, 09:35
      a gdzie jest wątek o radnym Kuriacie? szukam i nie ma, a czekam na info czy "wielki" radny zostaje w komisji oświaty, czy nie. Co prawda komentarze w tym watku były bolesne ale prawdziwa cnota krytyki się PRZECIEŻ nie boi.
      • Gość: ... Re: wałbrzyszek cenzuruje ! IP: *.ssp.dialog.net.pl 05.09.12, 09:39
        jak byk masz człowieku w dziale -wiesci polityczne-www.walbrzyszek.com/news,single,init,article,16285 zawsze tam jest potem polityka
    • Gość: ` Re: wałbrzyszek cenzuruje ! IP: 195.177.83.* 05.09.12, 10:53
      cenzurują i to od dawna, albo wycinają nazwiska albo kasują posty, zdążyłem się przyzwyczaić. Negatywne wpisy na temat górnika tez są często kasowane.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka