Dodaj do ulubionych

to forum jest cenzurowane

04.09.12, 18:08
to forum jest cenzurowane
Obserwuj wątek
    • edekzzedek Re: to forum jest cenzurowane 04.09.12, 18:13
      Dla mnie nie wygodne nie mam zamiaru czytać tych prostackich obelg i politycznych oraz Mo Brukowych farmazonów/ tym samym nikt nikogo nie będzie zastraszał ani ubliżał wszystkim dookoła.
      _____________________________________________________________________________
      Powiem jeszcze tak że jeżeli w dalszym ciągu będą takie sceny jakie są od dłuższego czasu to forum będzie zamknięte/ albo nauczycie się kultury albo po prostu nie będzie forum wcale/ a forum może zostać zamknięte/ bo forum nie jest obowiązkowe aby istniało / także korzystajcie z forum kulturalnie bo może tego w ogóle nie być a na innych forach będą Wasze wątki dotyczące Wałbrzycha kasowane . Także wybierzcie sobie albo kultura i forum albo chamstwo i bez forum/ wtedy zostanie Wam chamstwo/ bo forum będzie zablokowane.

Tak jest na wszystkich forach że trzeba się logować.
      • trolo1 Re: to forum jest cenzurowane 04.09.12, 18:16
        to zrobimy nowe palancie
        • edekzzedek Re: to forum jest cenzurowane 04.09.12, 18:21
          Nie zrobisz nowego bo będzie usuwane za tego tupu wyzwiska będzie też odpowiadał od dzisiaj się skończyła zabawa na forum.

______________________________________________________________________________

Musicie pojąć że od tej chwili odpowiadacie za swoje wypowiedzi.
      • sol.77 Re: to forum jest cenzurowane 04.09.12, 18:21
        edekzzedek napisał:

> Dla mnie nie wygodne nie mam zamiaru czytać tych prostackich obelg i polityczny
        > ch oraz Mo Brukowych farmazonów .

Tak , a o czym byś chciał czytać na forum wałbrzyskim jak nie o tym co się we Wałbrzychu dzieje?
        • edekzzedek droga Sol 77 04.09.12, 18:28
          To co się dzieje to już setki tysięcy razy było poruszane skargi ludzi zostały rozpatrzone, chcesz sobie popisać o składowisku wejdź sobie z nimi na swoje gg lub skeyp. W składowisku poruszacie takie tematy że aż się włos na głowie jeży / tym samy pomawiacie ludzi / nie może być tak że 100 tysięcy zakładasz wątków o składowisku i trollujesz całe forum a między czasie ubliżacie innym oraz pomawiacie.

Skończyła się zabawa i tyle każdy głupkowaty wpis będzie kasowany / już założyłaś tyle tych wątków o składowisku że kolejne są nie potrzebne.
          • trolo1 Re: droga Sol 77 04.09.12, 18:30
            ty edek ty jestes jakis psychol komuch no brak słów
        • Gość: wielgus_71 Re: to forum jest cenzurowane IP: *.walbrzych.vectranet.pl 04.09.12, 18:29
          Nie o czym a w jakiej formie.
          --------
          No i co? Miało byc tylko dla zalogowanych... Heh...
          • Gość: edek kredek Re: to forum jest cenzurowane IP: *.ssp.dialog.net.pl 04.09.12, 18:31
            hahaha etek wal sie robaku
        • alexlex Re: to forum jest cenzurowane 24.09.12, 20:16
          www.topix.com/forum/city/waldenburg/ polecam !
      • wladyslaw_grabski Edwardzie.. 04.09.12, 22:27
        Z tej okazji możesz mnie uroczyście pocałować w dupę.
        • Gość: Jasiek Re: Edwardzie.. IP: *.ssp.dialog.net.pl 04.09.12, 22:33
          Fajny dialog. I tak naprawdę inspirujący i inteligentny....czekam na dalsze wynaturzenia ynteligencji wałbrzyskiej.
          • Gość: d Re: Edwardzie.. IP: *.walbrzych.vectranet.pl 04.09.12, 22:47
            edek jak tam twoja stara
            • trolo1 Re: Edwardzie.. 13.09.12, 09:16
              Pozdrawiamy Admina :D
        • ewa10-0 Re: Edwardzie.. 15.09.12, 21:19
          Rozwaliłeś mnie tym komentem-brawo.
          • obserwator_walbrzych Re: Edwardzie.. 19.09.12, 19:00
            Podbijajcie dalej zaraz admin wywali wątek w kosmos :D
    • ukas77 Re: to forum jest cenzurowane 23.09.12, 10:13
      jak wszystko w tym kraju wszystko jest cenzurowane
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka