trolo2 04.09.12, 18:08 to forum jest cenzurowane Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
edekzzedek Re: to forum jest cenzurowane 04.09.12, 18:13 Dla mnie nie wygodne nie mam zamiaru czytać tych prostackich obelg i politycznych oraz Mo Brukowych farmazonów/ tym samym nikt nikogo nie będzie zastraszał ani ubliżał wszystkim dookoła. _____________________________________________________________________________ Powiem jeszcze tak że jeżeli w dalszym ciągu będą takie sceny jakie są od dłuższego czasu to forum będzie zamknięte/ albo nauczycie się kultury albo po prostu nie będzie forum wcale/ a forum może zostać zamknięte/ bo forum nie jest obowiązkowe aby istniało / także korzystajcie z forum kulturalnie bo może tego w ogóle nie być a na innych forach będą Wasze wątki dotyczące Wałbrzycha kasowane . Także wybierzcie sobie albo kultura i forum albo chamstwo i bez forum/ wtedy zostanie Wam chamstwo/ bo forum będzie zablokowane. _____________________________________________________________________________ Tak jest na wszystkich forach że trzeba się logować. Odpowiedz Link Zgłoś
edekzzedek Re: to forum jest cenzurowane 04.09.12, 18:21 Nie zrobisz nowego bo będzie usuwane za tego tupu wyzwiska będzie też odpowiadał od dzisiaj się skończyła zabawa na forum. ______________________________________________________________________________ Musicie pojąć że od tej chwili odpowiadacie za swoje wypowiedzi. Odpowiedz Link Zgłoś
sol.77 Re: to forum jest cenzurowane 04.09.12, 18:21 edekzzedek napisał: > Dla mnie nie wygodne nie mam zamiaru czytać tych prostackich obelg i polityczny > ch oraz Mo Brukowych farmazonów . Tak , a o czym byś chciał czytać na forum wałbrzyskim jak nie o tym co się we Wałbrzychu dzieje? Odpowiedz Link Zgłoś
edekzzedek droga Sol 77 04.09.12, 18:28 To co się dzieje to już setki tysięcy razy było poruszane skargi ludzi zostały rozpatrzone, chcesz sobie popisać o składowisku wejdź sobie z nimi na swoje gg lub skeyp. W składowisku poruszacie takie tematy że aż się włos na głowie jeży / tym samy pomawiacie ludzi / nie może być tak że 100 tysięcy zakładasz wątków o składowisku i trollujesz całe forum a między czasie ubliżacie innym oraz pomawiacie. _____________________________________________________________________________ Skończyła się zabawa i tyle każdy głupkowaty wpis będzie kasowany / już założyłaś tyle tych wątków o składowisku że kolejne są nie potrzebne. Odpowiedz Link Zgłoś
trolo1 Re: droga Sol 77 04.09.12, 18:30 ty edek ty jestes jakis psychol komuch no brak słów Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wielgus_71 Re: to forum jest cenzurowane IP: *.walbrzych.vectranet.pl 04.09.12, 18:29 Nie o czym a w jakiej formie. -------- No i co? Miało byc tylko dla zalogowanych... Heh... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: edek kredek Re: to forum jest cenzurowane IP: *.ssp.dialog.net.pl 04.09.12, 18:31 hahaha etek wal sie robaku Odpowiedz Link Zgłoś
alexlex Re: to forum jest cenzurowane 24.09.12, 20:16 www.topix.com/forum/city/waldenburg/ polecam ! Odpowiedz Link Zgłoś
wladyslaw_grabski Edwardzie.. 04.09.12, 22:27 Z tej okazji możesz mnie uroczyście pocałować w dupę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jasiek Re: Edwardzie.. IP: *.ssp.dialog.net.pl 04.09.12, 22:33 Fajny dialog. I tak naprawdę inspirujący i inteligentny....czekam na dalsze wynaturzenia ynteligencji wałbrzyskiej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: d Re: Edwardzie.. IP: *.walbrzych.vectranet.pl 04.09.12, 22:47 edek jak tam twoja stara Odpowiedz Link Zgłoś
obserwator_walbrzych Re: Edwardzie.. 19.09.12, 19:00 Podbijajcie dalej zaraz admin wywali wątek w kosmos :D Odpowiedz Link Zgłoś
ukas77 Re: to forum jest cenzurowane 23.09.12, 10:13 jak wszystko w tym kraju wszystko jest cenzurowane Odpowiedz Link Zgłoś