Gość: qwerty IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.09.12, 21:40 Stanek podał sie do dymisji!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: ??? Re: prezes B.Stanek IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.09.12, 21:54 To może hadaś wróci? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nn Re: prezes B.Stanek IP: *.adsl.inetia.pl 11.09.12, 21:57 a czy to nie ma cos wspolnegio z aqua??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: czepek Re: prezes B.Stanek IP: *.dynamic.chello.pl 11.09.12, 23:15 Chyb tak Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: So77 Re: prezes B.Stanek IP: *.ssp.dialog.net.pl 11.09.12, 23:16 Ale pierogi są nie zdrowe jak są też przypalone to śmierdzą i jest wtedy toksyczny dym. Moja sąsiadka zachorowała na raka bo jadła pierogi, sąsiad 28 lat też zmarł na raka, a koledze włosy wypadły bo jadł pierogi, Wild dobrze że postawi znak zakazu pierogów to nas uwolni od pierogów. Nie wiedziałam że na forum jest tylu smakoszów pierogów dopóki tu nie zaglądnęłam ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: b Re: prezes B.Stanek IP: *.dynamic.chello.pl 12.09.12, 00:15 Ciekawy wątek -polecam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sol Re: prezes B.Stanek IP: *.dynamic.chello.pl 12.09.12, 00:22 Ale pierogi są nie zdrowe jak są też przypalone to śmierdzą i jest wtedy toksyczny dym. Moja sąsiadka zachorowała na raka bo jadła pierogi, sąsiad 28 lat też zmarł na raka, a koledze włosy wypadły bo jadł pierogi, Wild dobrze że postawi znak zakazu pierogów to nas uwolni od pierogów... Nie wiedziałam że na forum jest tylu smakoszów pierogów dopóki tu nie zaglądnęłam ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: living Re: prezes B.Stanek IP: *.ssp.dialog.net.pl 12.09.12, 01:24 pieróg nie przesłoni basenu-HAHAHAHA Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: prezes B.Stanek IP: *.adsl.inetia.pl 12.09.12, 09:46 tragediaaaaaaaa Odpowiedz Link Zgłoś