Dodaj do ulubionych

hehe na dole widac ile forumowiczów na forum :)

13.09.12, 09:18
hehe na dole widac ile forumowiczów na forum :) aż 3 osoby :D hehehe
Obserwuj wątek
    • ireneusz.lubienicki Re: hehe na dole widac ile forumowiczów na forum 13.09.12, 14:17
      Witać tylko zalogowanych. Ile "gości" nie wiadomo.
    • qwe33 A jakie to ma znaczenie? 13.09.12, 14:24
      trolo1 napisał:

> hehe na dole widac ile forumowiczów na forum :) aż 3 osoby :D hehehe

Sprawdź wątków codziennie jest otwieranych tu, na forum Wałbrzych a ile tu???

• 4atu Re: A jakie to ma znaczenie? 15.09.12, 21:32
        Forum pada na twarz, chętnych do wymiany poglądów ubywa. pozor_flack już sięga po zgrane tematy sprzed miesiąca a co niektórzy rozmawiają sami ze sobą. Prawdaja, chocholitan czy Jurand mogą zostać sami na forum - ale to im nie przeszkodzi w pitoleniu głodnych kawałków, które kompletnie niczemu nie służą.Jesteś tak jeden z drugim mądry (-a), nudzisz się - zacznij działać w real-świecie, pokaż swoją twarz i poglądy.
        • prawdaja Re: A jakie to ma znaczenie? 15.09.12, 21:36
          4atu napisał:

> Forum pada na twarz, chętnych do wymiany poglądów ubywa. pozor_flack już sięga
          > po zgrane tematy sprzed miesiąca a co niektórzy rozmawiają sami ze sobą. Prawd
          > aja, chocholitan czy Jurand mogą zostać sami na forum - ale to im nie przeszkod
          > zi w pitoleniu głodnych kawałków, które kompletnie niczemu nie służą.Jesteś tak
          > jeden z drugim mądry (-a), nudzisz się - zacznij działać w real-świecie, pokaż
          > swoją twarz i poglądy.

Wystarczy , że tutaj jestem szmacona , a net w obecnych czasach to potężne narzędzie .
          • ksgzetor Re: A jakie to ma znaczenie? 15.09.12, 21:40
            Ty jesteś szmacona ?? To ty szmacisz i najwyższa pora, żebyś sobie to wbiła do głowy. Poza tym pora na tabletki, zmykaj do isol.atki
            • prawdaja Re: A jakie to ma znaczenie? 15.09.12, 21:41
              w tym nicku Ci nie do twarzy , szukaj se wroga w kimś innym we mnie nie znajdziesz .
    • forummm z tego połowa nicków to Sol77 15.09.12, 22:44
      Ona ma tyle nicków że aż się gubi w nich
      • 4atu Re: z tego połowa nicków to Sol77 15.09.12, 23:06
        Poglądy sol,prawdaja - są poglądami tych (tej) osób z którymi można-jeśli ktoś chce- dyskutować, zgadzać się lub nie. Tematyka ta akurat mi wisi smętnym kalafiorem- mam inne problemy.
        Posty osobników typu "ksgzetor" czy "forummm" to jednak co innego: to nie prezentowanie swych poglądów, nie dialog ale prymitywny atak na przeciwnika. Czy autorzy (autor wielonickowy) jst tak prymitywny, czy opłacony za posty?
        • qwe33 Re: z tego połowa nicków to Sol77 15.09.12, 23:38
          4atu napisał:

> Posty osobników typu "ksgzetor" czy "forummm"

Dodaj do tego 2 x "trolo" z numerkiem, m-ajki10...

> Czy autorzy (autor wielonickowy) jst tak prymitywny, czy opłacony za posty?

A Ty zapłaciłbyś za posty na tak żenującym poziomie?
      • sol.77 Re: z tego połowa nicków to Sol77 16.09.12, 07:28
        Ośmieszanie , nękanie itp. inaczej cyber przemoc jest karalne ale złość nienawiść temu komuś przesłoniła logiczne myślenie . On faktycznie nie atakuje moich poglądów ale mnie . Współczuję , tyle jadu frustracji , domownicy z kimś takim muszą mieć p.r.z.e.j.e.b.a.n.e
        • forummm do sol.77 16.09.12, 13:36
          Tak bo ty zatruwasz życie ty jesteś cyber babajaga i powinni cię spalić na stosie jak to kiedyś paliło się wiedzmy. Ty dalej tego nie rozumiesz że ty ludziom uprzykrzasz życie ludzie mają cie dość i tych twoich głupawych poglądów i wmawiania komuś twoich poglądów, siedzisz tu 24 h na dobę pod kilkunastoma nickami i piszesz sama ze sobą , a tak naprawdę już nikt w twoje posty i wątki nie zagląda tylko nieliczni którzy się z ciebie nabijają.

Ludzi to nie interesi że tam ponoć umierają ludzi ludzi nie interesi że ty tam mieszkasz a czasem się zastanawiam czy to co piszesz to jest w tym chodź troszeczkę prawy, co ty myślisz że ludzie się nie znają ty myślisz że masz do czynienia z idiotami. Wild też tak myślał dlatego nie wygrał wyborów. Ludzie się nie dadzą nabrać na wasze puste słowa i pustą walkę, ludzie dobrze wiedzą że wam chodzi o zajęcie stołka w ratuszu.
          • sol.77 Re: do sol.77 16.09.12, 13:40
            Ja nikomu nie wmawiam swoich poglądów ja je po prostu wyrażam , a jak Ci się nie podobają to istnieje opcja ignor i po kłopocie .
          • sol.77 Re: do sol.77 16.09.12, 13:45
            i nie wmawiaj , że nikogo to nie interesi że wiele tys. osób jest skazana na wdychanie oparów Mo-brukowych . Popytaj wałbrzyszan to sie przekonasz KATOLIKU :)
            • forummm Re: do sol.77 16.09.12, 16:54
              Się wkur..wie to zrobię tak że całe Wałbrzyskie forum zamkną i nie będziesz trollować i ludzi wkurw.iać tymi swoimi popier..dolonymi wypocinami jeden krok już mam z głowy jeszcze jeden, wtedy zobaczymy gdzie będziesz pisała te swoje durne poglądy a forum gazata.pl wcale nie musi udostępniać forum dla Wałbrzycha, jak się nie potrafi normalnie pisać to nie będziesz w ogóle trollu pisać.
              • tir_z_azbestem Re: do sol.77 16.09.12, 17:05
                Boks !
              • 4atu Re: do sol.77 16.09.12, 21:52
                > Się wkur..wie to zrobię tak że całe Wałbrzyskie forum zamkną...
                To się wkur.. i zamknij forum, Wałbrzych i sam się zamknij
                • trolo2 Re: do sol.77 21.09.12, 16:53
                  admin to :
                  0bastek0 forummm pozor_vlack trolo2
                  wch2010 ?

Kogo obstawiacie ?
                  • ukas77 Re: do sol.77 22.09.12, 19:38
                    ?
    • ukas77 Re: hehe na dole widac ile forumowiczów na forum 23.09.12, 10:14
      ...a co widać na górze?
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się