Dodaj do ulubionych

bunga-bunga w Książu cd.

14.11.12, 09:53
No i się conieco wyjaśniło :)
walbrzych.naszemiasto.pl/artykul/1613487,seksafera-w-zamku-ksiaz,id,t.html
Obserwuj wątek
    • j_asasyn Re: bunga-bunga w Książu cd. 14.11.12, 10:39
      słyszałam od taxówkarza i w autobusie że ta pani "masowała" największe SZYCHY wałbrzycha razem z "głównodowodzącym" co to wszystko robi dla naszego dobra?
      • graabarz Re: bunga-bunga w Książu cd. 14.11.12, 10:55
        A ja słyszałem od mleczarza i złomiarza, że Twoja stara nie do końca jest pewna z kim Cię poczęła, ale do wyboru jest:
        - osioł
        - przymuł bagienny
        - drużyna piłkarska bezdomnych "Bezzębne bełty"
        A może z wszystkimi naraz. Mleczarz i złomiarz nie są pewni bo niezła impreza była.
        • trolo2 Re: bunga-bunga w Książu cd. 14.11.12, 11:09
          Można coś ciekawego zauważyć lekarzspecjalista ani razu nie wypowiedział się w tej kwesti :) temat bunga bunga bardzo szybko znikał z forum :> Wielu stawało w obronie tej dziewki :) ciekawe..... Szlachta w Wałbrzychi się bawi :D
          • hiphop600 Re: bunga-bunga w Książu cd. 14.11.12, 12:15
            d.webgenerator24.pl/k/r//ky/ev/qsek7r4w0c80wso0s0so8sgg8og/walbrzyska.1000.png
    • grabarz43 Re: bunga-bunga w Książu cd. 14.11.12, 12:32
      O tak wyjaśniło się !! pozamiatali posprzątali koziołek ofiarny też szybciutko znaleziony :D
      • ksgzetor Re: bunga-bunga w Książu cd. 14.11.12, 12:44
        Teraz tę sofę trzeba będzie dezynfekować, bo siedziała na niej pewnie dziwka jakaś.
        • pozor_vlak Re: bunga-bunga w Książu cd. 14.11.12, 13:21
          E tam dziwka! Ślady TROTYLU!
          • hopex Re: bunga-bunga w Książu cd. 14.11.12, 13:59
            Żadnego trotylu tylko substancji wysokoenergetycznych .....
            • trolo2 Re: bunga-bunga w Książu cd. 14.11.12, 17:21
              Wyciąg z kobiety :D albo jak kto woli śluz :>
              • pozor_vlack Re: bunga-bunga w Książu cd. 14.11.12, 17:41
                Jeżeli dziewczyna ładna , co złego, że ma foty w Książu? To nie Wawel.
                Jeżeli zapłaciła za sesję , to nie widzę problemu.
                Orientacja seksualna pozora_vlaka jest jasna, ale dlaczego walczy z kobietami?
                Przecież będzie ramię w ramię, pedałował z nimi na "Paradzie równości".
                • trolo2 Re: bunga-bunga w Książu cd. 14.11.12, 18:14
                  Zauważyliście że lekarzspecjalista stroni od tematu !!
                  • pozor_vlack Re: bunga-bunga w Książu cd. 14.11.12, 18:38
                    lekarzspecjalista olał całkowicie to Forum. Ja zbieram też do urynału.
                • pozor_vlak Re: bunga-bunga w Książu cd. 14.11.12, 22:03
                  A na jakiej podstawie kozia pało uważasz że mi cokolwiek przeszkadza?
                  Był wątek, padło pytanie kto i jakim prawem wpuścił, no i się pojawiła odpowiedź.
                  • pozor_vlack Re: bunga-bunga w Książu cd. 14.11.12, 23:14
                    Mniemam baranie, że jak wstawiłeś zadowoloną emotkę do swojego postu , to w pełni popierasz bzdurną nagonkę pt.

"Seksafera w zamku Książ
                    Plener fotograficzny w Książu zakończył się skandalem. Jego uczestnicy nadużyli zaufania kierownictwa zamku."

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka