pozor_vlak 14.11.12, 09:53 No i się conieco wyjaśniło :) walbrzych.naszemiasto.pl/artykul/1613487,seksafera-w-zamku-ksiaz,id,t.html Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
j_asasyn Re: bunga-bunga w Książu cd. 14.11.12, 10:39 słyszałam od taxówkarza i w autobusie że ta pani "masowała" największe SZYCHY wałbrzycha razem z "głównodowodzącym" co to wszystko robi dla naszego dobra? Odpowiedz Link Zgłoś
graabarz Re: bunga-bunga w Książu cd. 14.11.12, 10:55 A ja słyszałem od mleczarza i złomiarza, że Twoja stara nie do końca jest pewna z kim Cię poczęła, ale do wyboru jest: - osioł - przymuł bagienny - drużyna piłkarska bezdomnych "Bezzębne bełty" A może z wszystkimi naraz. Mleczarz i złomiarz nie są pewni bo niezła impreza była. Odpowiedz Link Zgłoś
trolo2 Re: bunga-bunga w Książu cd. 14.11.12, 11:09 Można coś ciekawego zauważyć lekarzspecjalista ani razu nie wypowiedział się w tej kwesti :) temat bunga bunga bardzo szybko znikał z forum :> Wielu stawało w obronie tej dziewki :) ciekawe..... Szlachta w Wałbrzychi się bawi :D Odpowiedz Link Zgłoś
hiphop600 Re: bunga-bunga w Książu cd. 14.11.12, 12:15 d.webgenerator24.pl/k/r//ky/ev/qsek7r4w0c80wso0s0so8sgg8og/walbrzyska.1000.png Odpowiedz Link Zgłoś
grabarz43 Re: bunga-bunga w Książu cd. 14.11.12, 12:32 O tak wyjaśniło się !! pozamiatali posprzątali koziołek ofiarny też szybciutko znaleziony :D Odpowiedz Link Zgłoś
ksgzetor Re: bunga-bunga w Książu cd. 14.11.12, 12:44 Teraz tę sofę trzeba będzie dezynfekować, bo siedziała na niej pewnie dziwka jakaś. Odpowiedz Link Zgłoś
pozor_vlak Re: bunga-bunga w Książu cd. 14.11.12, 13:21 E tam dziwka! Ślady TROTYLU! Odpowiedz Link Zgłoś
hopex Re: bunga-bunga w Książu cd. 14.11.12, 13:59 Żadnego trotylu tylko substancji wysokoenergetycznych ..... Odpowiedz Link Zgłoś
trolo2 Re: bunga-bunga w Książu cd. 14.11.12, 17:21 Wyciąg z kobiety :D albo jak kto woli śluz :> Odpowiedz Link Zgłoś
pozor_vlack Re: bunga-bunga w Książu cd. 14.11.12, 17:41 Jeżeli dziewczyna ładna , co złego, że ma foty w Książu? To nie Wawel. Jeżeli zapłaciła za sesję , to nie widzę problemu. Orientacja seksualna pozora_vlaka jest jasna, ale dlaczego walczy z kobietami? Przecież będzie ramię w ramię, pedałował z nimi na "Paradzie równości". Odpowiedz Link Zgłoś
trolo2 Re: bunga-bunga w Książu cd. 14.11.12, 18:14 Zauważyliście że lekarzspecjalista stroni od tematu !! Odpowiedz Link Zgłoś
pozor_vlack Re: bunga-bunga w Książu cd. 14.11.12, 18:38 lekarzspecjalista olał całkowicie to Forum. Ja zbieram też do urynału. Odpowiedz Link Zgłoś
pozor_vlak Re: bunga-bunga w Książu cd. 14.11.12, 22:03 A na jakiej podstawie kozia pało uważasz że mi cokolwiek przeszkadza? Był wątek, padło pytanie kto i jakim prawem wpuścił, no i się pojawiła odpowiedź. Odpowiedz Link Zgłoś
pozor_vlack Re: bunga-bunga w Książu cd. 14.11.12, 23:14 Mniemam baranie, że jak wstawiłeś zadowoloną emotkę do swojego postu , to w pełni popierasz bzdurną nagonkę pt. "Seksafera w zamku Książ Plener fotograficzny w Książu zakończył się skandalem. Jego uczestnicy nadużyli zaufania kierownictwa zamku." Odpowiedz Link Zgłoś