Dodaj do ulubionych

Stara kopalnia !!!!!!!!!

08.01.13, 00:37
Ciekawe kto płaci za budowe starej kopalni !!!!!!!!!!!
podobno to Szełemej dozoruje co Środe !!! dozorruje ????
doktor zna się na dudowlance ( HE He HE !!! )
ale co tam jego doradcy otrzymują odpowiednie honorarium i wszystko jest ok.
bo on niezna osobiście tematu !!!!
ważne kto zrobi taniej , ale taniej z TWS to znaczy drożej o 300%
a to dlatego że TWS zatrudnia tylko niewykfalikowanych pracowników ,
nawt nie potrafią postawić rusztowania , a jak już je postawią to i tak każdy rzemiślnik musi
je przbudować to samo dotyczy CEROMA !!!!!!!!!!!

WONT Z RYNKU PRACY SZMACIAŻĄ !!!
Obserwuj wątek
    • hasan17.pl Re: Stara kopalnia !!!!!!!!! 08.01.13, 00:48
      Sz.P.Dr. Szełemej proszę o komentarz .
      Wyborca pana kandytatury
      z Poważaniem Pana.

P.s.
      to tylko uwaga bo jeden człowiek niejest w stanie tylu oszustw upilnować iw to wierze
      z pozdrowieniami
      hasan17.pl
      • graabarz Re: Stara kopalnia !!!!!!!!! 08.01.13, 08:05
        Dopilnuję by do osób, które oskarżasz o praktyki przestępcze dotarły te informacje.
        Jak zapuka do Twoich drzwi policja będziesz mógł przedstawić dowody na potwierdzenie swoich słów.

Bo masz dowody, prawda?
        Jak nie masz to nie chcę być w Twojej skórze. :(
        • hasan17.pl Re: Stara kopalnia !!!!!!!!! 08.01.13, 14:44
          wyczytałem że cię nosi ale ja nie piszę o przestępstwie tylko o milionowej inwestycji
          w której przeciętny zjadacz chleb pracuje nie ubiespieczony !!!
        • wladcahald Re: Stara kopalnia !!!!!!!!! 05.03.15, 17:56
          Do mnie jak najbardziej mogą trafić odpowiednie służby. Coś wspólnie możemy znaleźć.
          P.S. Czy twój kolega "Sławek" dalej udaje, że jest gejem, czy już nie musi i oficjalnie podrywa chłopców w barakach?
      • legiony_mobruku Re: Stara kopalnia !!!!!!!!! 08.01.13, 15:38
        hasan17.pl napisał:

> Sz.P.Dr. Szełemej proszę o komentarz .
        > Wyborca pana kandytatury

Nie pomylił ci się czasem doktor? To niemożliwe, żeby taki prostak głosował na Szełemeja.
        • hasan17.pl Re: Stara kopalnia !!!!!!!!! 08.01.13, 18:01
          doktorat to zrobił P. Szełemej nie ja prostaku !
          a jak nie potrafisz czytać to też nie pisz .
    • hasan17.pl Re: Stara kopalnia !!!!!!!!! 08.01.13, 01:27
      ciekawe ile osób tam pracuje na umowe o prace ???
      a może nikt ????
      umowa o dzieło ??? tylko jakie dzieło ???
      skoro codziennie robią coś innego, a może to artyści ???
      poezja skuwania tynku lub kopania rowów w koło fundamentu !!!
      ach żebym niezapomniał rusztowanie nikomu niepotrzebne
      to jest dzieło!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
      • hopex Re: Stara kopalnia !!!!!!!!! 08.01.13, 07:41
        Spokojnie, oddychaj głęboko, wyluzuj, odpocznij, a teraz powoli od początku napisz o co Ci chodzi...
      • placzacy_z_oslami Re: Stara kopalnia !!!!!!!!! 08.01.13, 08:57
        hasan,
        Nie kompromituj się i może delikatnie liźnij tematu zanim zaczniesz charkać
        CZYTYAJ
        "Dziełem" w umowie może być nawet wykopanie rowu pod kloakę.
        • hasan17.pl Re: Stara kopalnia !!!!!!!!! 08.01.13, 14:37
          to co odp. to fakt tylko umowa jest jedna a prace codzięnnie inne i przy czym innym wogule nie nawiązujące do umowy.
      • 1niepokorny Re: Stara kopalnia !!!!!!!!! 21.03.15, 17:34
        Moim prywatnym zdaniem powinno sie zlikwidowac te gruzy i na ich miejsce postawic kolejny fanklub, w ktorym to czarni beda wychwalali kolejne cuda za wstawiennictwem trupa wojtylly
    • pozor_vlak Re: Stara kopalnia !!!!!!!!! 08.01.13, 08:18
      WONT S FORÓM ANALFABETĄ!!!!!!!
      • ueshiba1980 Re: Stara kopalnia !!!!!!!!! 08.01.13, 08:56
        ...i tak właśnie wygląda przeciętny temat na tym forum i odpowiedzi. Żal mi was wszystkich, tego jadu, zawiści, zazdrości, nietolerancji, chamstwa itd.,itp. Dlaczego polak dla polaka jest takim zawistnym sk*rwielem w kraju i za granicą? Dlaczego naród nie może się zjednoczyć i walczyć wspólnie o lepsze jutro? To właśnie rząd i kościół prowadzą taką politykę, żeby nas skłócić ze sobą, bo wiedzą, że wtedy nikt ich palcem nie ruszy. Pionki i marionetki będą toczyły ciągłą walkę na necie między sobą, a zbuntowane pojedyncze jednostki można przecież łatwo eliminować.
        Ludzie obudźcie się w końcu, to nie czas i miejsce na wojny słowne, to czas, żeby się zjednoczyć i wyjść z kosami, młotkami, kamieniami, łopatami itd. na rząd, który robi z nami co chce, bo wie, że jesteśmy pi*przonymi egoistami, zastraszonymi kundlami, które potrafią tylko ujadać na forach internetowych, a jak trzeba się zbuntować, to z podwiniętym ogonem zpi*rdalamy gdzie pieprz rośnie.
        • pozor_vlak Re: Stara kopalnia !!!!!!!!! 08.01.13, 09:03
          A czy można przy tym zachować minimum szacunku dla ojczystego języka?
          • hasan17.pl Re: Stara kopalnia !!!!!!!!! 08.01.13, 13:40
            no w sumie to przywilej ,ale tylko polaka a ty jesteś nacionalistą ?
            bo ja znam polski od 7 lat
            • hopex Re: Stara kopalnia !!!!!!!!! 08.01.13, 13:48
              No to powiedz nam jeszcze raz tylko spokojnie o co Ci chodzi.
              • hasan17.pl Re: Stara kopalnia !!!!!!!!! 08.01.13, 14:30
                jak można płacić za postawienie rusztowania z którego nikt nie zkożysta a do tego
                rusztowanie stoj i kosztuje i kto je rozbierze ? za darmo ?
                to jest ciekawe ?
                ale co tam miasto Wałbrzych jest bogate i stać je na takie cuda.
        • hasan17.pl Re: Stara kopalnia !!!!!!!!! 08.01.13, 15:25
          miło czytać to co piszesz bo ta reszta to chyba urzędasy i dupolizy
          pozdro.
          • marcin34522 Re: Stara kopalnia !!!!!!!!! 08.03.15, 18:07
            He he he,ale się z was uśmiałem,dajcie sobie po płaskim i wam przejdzie.Skad was biorą.
            • tepiciel_trolli Re: Stara kopalnia !!!!!!!!! 21.03.15, 10:08
              Z WWSu
              • razwiedczik Re: Stara kopalnia !!!!!!!!! 21.03.15, 21:03
                Wiesz, ja tak sobie mysle, ze tu nie warto mowic o WWS czy innych partyjniackich koteriach. Uwazam, ze ta inwestycja miala szanse byc czyms waznym dla miasta, gdyby od poczatku byla prowadzona madrze. Widzialem projekt firmy Nizio. Jest zupelnie obiektywnie atrakcyjny. Fakt, ze kosztochlonny, ale to domena calej SK. Teraz robienie tam zlepku roznych dzialan, to chyba troche ruch nie w ta strone. Nie mowie, ze sam zrobilbym to lepiej. To dosc duzy kaliber. Mysle ze Warszawa teraz powinna pomoc wypic to piwo, skoro wczesniej niespecjalnie to kontrolowali. Fajnie ze jest, szkoda ze taka, a nie taka jaka miala byc :-)
                • domonikemilkaola Re: Stara kopalnia !!!!!!!!! 22.03.15, 20:56
                  wpompowali kasę grubą a nie wiedz a co z tym zrobić,chcieli ludziom młodym pokazać jak wyglądała kopania to mogli zostawić tak jak stała zamknięta a zrobili dziurę którą się łata obecnie budżetem miasta tak jak robi się to ze słynnym parkiem wodnym w dzielnicy Biały Kamień,dziś się mówi że winni są ci czy tamci,nie było i niema mądrego na dziurę w Wałbrzychu

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka