lekarzspecjalista 15.02.13, 18:10 To dla przypomnienia, 16 marca miałby urodziny... Jedna z ofiar Ruchu Palikota. Uczcijmy jego odejście w tym dniu. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
lekarzspecjalista Wałbrzych ma już ulicę Grodzką. Transwestytów. 25.02.13, 22:21 Jest w Wałbrzychu ulica Grodzka. Proponuję zmienić nazwę na Transwestytów. Odpowiedz Link Zgłoś
bojuwki_juranda Re: Wałbrzych ma już ulicę Grodzką. Transwestytów 25.02.13, 22:44 Zasmucasz mnie,czy ci nie wstyd doktorku ? Odpowiedz Link Zgłoś
57jurny Re: Wałbrzych ma już ulicę Grodzką. Transwestytów 25.02.13, 23:03 Jest już jeden taki co się przechrzcił z religii mojżeszowej na katolicyzm . Teraz jest VIP-em w Wałbrzychu Czyżby również transwestyta ? Odpowiedz Link Zgłoś
lekarzspecjalista Re: Wałbrzych ma już ulicę Grodzką. Transwestytów 25.02.13, 23:07 Ulica Konwertytów jest już zajęta ... Odpowiedz Link Zgłoś
57jurny Re: Wałbrzych ma już ulicę Grodzką. Transwestytów 25.02.13, 23:14 Ruch Palikmiota znajdzie odpowiednie miejsce. W tym głowa Juranda i jego intelekt, doświadczenie yann17 i kultura osobista emilka2005, że o miłym usposobieniu fuj_fuja nie wspomne... Odpowiedz Link Zgłoś
bojuwki_juranda Re: Wałbrzych ma już ulicę Grodzką. Transwestytów 25.02.13, 23:18 57jurny napisał: W tym głowa Juranda i jego intele > kt Czy ty 57jurny nie robisz sobie przypadkiem jaj z juranda? Jako bojuwka_juranda musiałbym zareagować ostro. Odpowiedz Link Zgłoś
lekarzspecjalista Czy Krzysztof Bęgowski wkrótce będzie mamusią? 03.03.13, 15:50 Management for these "women" comprise of construction of neovagina for sexual life and screening for associated congenital anomalies and planning of getting her own genetic offspring. As associated assisted reproductive technologies involving in vitro fertilization and embryos transfer to surrogate mother become realizing, it is being possible for these women to have new opportunity of getting her own genetic baby. Odpowiedz Link Zgłoś
bojuwki_juranda Re: Czy Krzysztof Bęgowski wkrótce będzie mamusią 03.03.13, 17:13 lekarzspecjalista napisała: > Management for these "women" comprise of construction Doktor, jak tak masz pisać to nawijaj lepiej po łacinie. Mam znajomego byłego księdza, to mi przetłumaczy . A tak to kaplica... Odpowiedz Link Zgłoś
lekarzspecjalista Re: Czy Krzysztof Bęgowski wkrótce będzie mamusią 03.03.13, 17:27 se wuoncz tumacza Odpowiedz Link Zgłoś
bojuwki_juranda Re: Czy Krzysztof Bęgowski wkrótce będzie mamusią 03.03.13, 17:33 lekarzspecjalista napisała: > se wuoncz tumacza Do tych "kobiet" składa się z konstrukcji neovagina do życia seksualnego i badania przesiewowe w zakresie wrodzonych anomalii związanych z planowaniem i swój własny genetycznych potomstwa. W związku z udziałem technik rozrodu wspomaganego zapłodnienia in vitro i zastępczego do transferu zarodków matka staje się zrozumiała, to jest możliwe dla tych kobiet do nowych możliwości genetycznych dziecka swój własny. Intelektualnie nie wyrabim tego tekstu. :-(((((((((((((( Odpowiedz Link Zgłoś
lekarzspecjalista Re: Czy Krzysztof Bęgowski wkrótce będzie mamusią 03.03.13, 17:33 Opieka nad tymi "kobietami" polega na wytworzeniu sztucznej pochwy do współżycia, przebadania w kierunku towarzyszących chorób genetycznych oraz planowania własnego genetycznie potomstwa. Gdy zostaną wdrożone odpowiednie technologie reprodukcyjne obejmujące zapłodnienie in-vitro i przeniesienie embrionów do ciała matki zastępczej, stanie się możliwe posiadanie własnych genetycznie dzieci. To tyle nauka i medycyna. Politycy z palikociarni są gotowi. A WYYYYYYYY ????? -------------------- Przestrzegając warunki higieny,ta wędlina powinna być zabezpieczona odpowiednio,nie powinna stać nie w lodówce,przecież są wyposażone w różne lady,a my konsumenci musimy na to zwracać uwagę,bo to spożywamy,dlatego ja w domu wszystko po prostu sparzam,bo w ten sposób usówam bakterie,może śmieszne ale bezpieczne. habababa Odpowiedz Link Zgłoś
lekarzspecjalista Re: Czy Krzysztof Bęgowski wkrótce będzie mamusią 03.03.13, 17:37 Ma być: przebadaniu i planowaniu, zagapiłem się Odpowiedz Link Zgłoś
bojuwki_juranda Re: Czy Krzysztof Bęgowski wkrótce będzie mamusią 03.03.13, 19:44 lekarzspecjalista napisała: >Opieka nad tymi "kobietami" polega na wytworzeniu sztucznej pochwy do współżycia, Znaczy się, sex shop. Odpowiedz Link Zgłoś