Dodaj do ulubionych

Program Telewizji Wałbrzych o Galerii Victoria

20.03.13, 20:31
www.youtube.com/watch?v=fk7Ncs1Vgos
Obserwuj wątek
    • pozor_vlak Re: Program Telewizji Wałbrzych o Galerii Victori 20.03.13, 21:01
      Przytyła jakby...
      • pajewkski887 Re: Program Telewizji Wałbrzych o Galerii Victori 20.03.13, 22:55
        ameryki nie odkryłeś przecież sama to powiedziała w którejś tam minucie :/ a poza tym wygląda zupełnie inaczej niż we wiadomościach, surowe białe światło pada na nią z sufitu wygląda surowo i blado dlatego wydaje się że nie ma makijażu. Światło z góry zawsze pogrubia + kamera to już w ogóle. na żywo wygląda na taką drobną zupełnie inaczej niż w tv, wg mnie lepiej na żywo o milion razy niż w tv :) bez urazy E.

youtu.be/fk7Ncs1Vgos?t=9m19s
        • dzikus_wch Re: Program Telewizji Wałbrzych o Galerii Victori 21.03.13, 12:33
          widać po Edzi telewizyjną praktykę, naturalna ładnie mówi bez stresu rzeczowo płynnie wyluzowana, dobre podejście do rozmówców, do widzów, niektóre panie i panowie z tvnu i tvp mogliby brać przykład, nie wspominając już o paniach z eska tv , viva polska i polsat cafe O ZGROZO!!!
          • oddajcie_telefon Re: Program Telewizji Wałbrzych o Galerii Victori 21.03.13, 16:24
            program interesujący i profesjonalnie zrobiony dlatego go wrzuciłam na forum, byście komentowali że mamy w mieście w końcu coś na poziomie, telewizję która poziomem nie odbiega od ogólnopolskich stacji, bo taki program bez wstydu w TVN mógłby polecieć. Nie spodziewałam się nie wiadomo jak merytorycznej dyskusji na tym forum, ale rozmowa zatrzymała się na ocenie wyglądu prowadzącej... ręce opadają!!!!
            • l0ngle0n Re: Program Telewizji Wałbrzych o Galerii Victori 21.03.13, 17:26
              Przyznać muszę, że faktycznie Edka wypadła bardzo pozytywnie jako prowadząca, pełna naturalność i swoboda. Nie ma wstydu. Całość zrobiona profesjonalnie, widać w tym rękę gościa od jej teledysków i chyba nawet ten sam sprzęt..
              Tyle jeśli chodzi o program.
              Odnośnie muzyki wykonywanej przez Edkę nadal jestem na NIE;]
              • lucki_lucek Re: Program Telewizji Wałbrzych o Galerii Victori 21.03.13, 19:47
                Program rewelacja! Pełen profesjonalizm prowadzącej i samej Telewizji Wałbrzych. Pełen szacun dla Was :)
                • pajewkski887 Re: Program Telewizji Wałbrzych o Galerii Victori 27.03.13, 21:43
                  jest i drugi odcinek

www.youtube.com/watch?v=vG-ympvpGz8&list=UUSs8LG35YMYF1giHOO60mMg&index=2
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka