Dodaj do ulubionych

PRL Reaktywacja

18.05.13, 12:09
Jeżeli ktoś chce zobaczyć jak remontowano drogi za PRL-u zapraszam teraz na ul. Makuszyńskiego. Najpierw wyremontowali "wszystkie" sieci, potem ułożono podbudowę - suchy beton, tłuczeń itp. Teraz właśnie wykonują potężne wykopy i całą tą podbudowę wywożą na wysypisko. PRL wraca.
Obserwuj wątek
    • awakener Re: PRL Reaktywacja 18.05.13, 13:40
      Gdyby rzeczywiście wrócił PRL i do tego z obecnymi możliwościami, to zabrakłoby miejsca w kryminałach dla dzisiejszych szubrawców i rabusiów państwowego majątku.
      Gdyby takie typy jak te, które remontują teraz ul. Makuszyńskiego budowały za PRL'u Polskę , to do dzisiaj siedziałbyś w szałasie na łąkach Piaskowej lub Podzamcza. Tak więc odjebaj się od ludzi pracujących w PRL-u niewdzięczny gnojku.
    • 57jurand Re: PRL Reaktywacja 18.05.13, 19:51
      akwanwer popieram. Za PRL-u zdarzyło się że polskie firmy budowały autostrady w świecie (Libia ,Irak ) i przynosiły dewizy krajowi . Dzisiaj budowanie autostrad to jedno pasmo strat i plajt.Nawet Chińczycy wymiękli.Ja ludzi chodzących z łopatami asfaltu w Polsce to mogę porównać z Rumunią gdzie na własne oczy widziałem pracowników drogowych idących drogą i posypujących łopatami z piachem oszroniony asfalt.
    • 13.wal Re: PRL Reaktywacja 18.05.13, 20:11
      O ile wiem, na tej budowie często pojawia się Prezydent Wałbrzycha, który reprezentuje faktycznie inwestora. I co??? A może 1dzialka2 coś nie ten tego???

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka