Dodaj do ulubionych

Niby miód, malina...

26.08.13, 02:48
...cudo, że klękajcie narody i łup łbem o klepisko !
www.biznesdolnoslaski.pl/2013/07/31/koniec-remontu-walbrzyskiej-ul-uczniowskiej/
a tu nagle taki zong:
obrazki.elektroda.pl/9934460800_1377476606.jpg
Obserwuj wątek
    • qwe33 Re: Niby miód, malina... 26.08.13, 11:44
      sol.mi.do.re napisała:

> a tu nagle taki zong:
      > obrazki.elektroda.pl/9934460800_1377476606.jpg

Zaraz się dowiesz, że to sprawka świdnickiej "V kolumny", wywodzącej się wprost z "palikociarni", w której jest pełno gejów jedzących ludzi!
      • forummm Re: Niby miód, malina... 26.08.13, 12:53
        qwe33 napisał:

> sol.mi.do.re napisała:
        >
        > > a tu nagle taki zong:
        > > obrazki.elektroda.pl/9934460800_1377476606.jpg
        >
        > Zaraz się dowiesz, że to sprawka świdnickiej "V kolumny", wywodzącej się wprost
        > z "palikociarni", w której jest pełno gejów jedzących ludzi!

Niezdziwił bym się gdyby wykonawcą była świdnicka firma nie jedną ulice u nas robili. A całkiem możliwe że to ktoś kto wyznaje palikociaków i prawdą też jest że geje jedzą ludzi.
    • forummm Re: Niby miód, malina... 26.08.13, 13:10
      sol.mi.do.re napisała:

> ...cudo, że klękajcie narody i łup łbem o klepisko !
      > www.biznesdolnoslaski.pl/2013/07/31/koniec-remontu-walbrzyskiej-ul-uczniowskiej/
      > a tu nagle taki zong:
      > obrazki.elektroda.pl/9934460800_1377476606.jpg

Nic nie zrobisz i tak nikt na Wilda nie zagłosuje a to że otwierali ulicę to dobrze, prezes strefy i Szełemej nie budowali tej drogi więc nie wiem w czym problem. Ostatnio sąsiedzi wstawiali drzwi i też firma spartaczyła, ale nie można powiedzieć że to sąsiadów wina i to samo jest z ulicami.
      • sol.mi.do.re Re: Niby miód, malina... 26.08.13, 14:47
        Widzisz, bo to nie jest tak jak w twoim przypadku, że gdy wydano na świat idiotę, to trzeba było musowo się z tym pogodzić.
        W przypadku prezesa strefy i Szełemeja jak i twoi sąsiadów istniała prawna alternatywa: mogli nie zapłacić za spierdyloną robotę. Z drugiej strony trzeba przyznać, że miałeś dużo szczęścia.
        • aabb_ccdd Re: Niby miód, malina... 26.08.13, 15:17
          sol.mi.do.re napisała:
          > W przypadku prezesa strefy i Szełemeja jak i twoi sąsiadów istniała prawna al
          > ternatywa: mogli nie zapłacić za spierdyloną robotę.

Specjalista od azbestu, sol.mi.do.re , zmienia specjalizację.
          Chłe,chłe, chłe..... wałbrzyski specjalista od kilofa, rżnie polityka.To już mamy dwóch. Chłe,chłe, chłe.....Bonnie i Clyde.

Oczywiście, że brakuje na Uczniowskiej, od czasu do czasu radiowozu z "drogówką".
          Łącznik jest jak najbardziej prawidłowo wykonany i zaprojektowany.
          Panom w wielkich samochodach z naczepami nie chce się zwolnić i wpasować w przejazd, bo po co?

PS
          Zabawna jest ta niedoróbka ze Świdnicy, qwak, qwejk czy jakoś tak......napisz coś jeszcze.
          • peicz Re: Niby miód, malina... 26.08.13, 15:37

aabb_ccdd napisał(a):

> Łącznik jest jak najbardziej prawidłowo wykonany i zaprojektowany.
            > Panom w wielkich samochodach z naczepami nie chce się zwolnić i wpasować w
            > przejazd, bo po co?

Złóż głuptaku wnioskuj o postawienie radaru w tym miejscu.
            • aabb_ccdd Re: Niby miód, malina... 26.08.13, 16:19
              peicz napisał(a):
              > Złóż głuptaku wnioskuj o postawienie radaru w tym miejscu.

...czas trochę sobie po przypominać co nie co . Chłe.chłe,chłe....peicz.
          • qwe33 I tak nie zrozumiesz... 26.08.13, 16:10
            aabb_ccdd napisał(a):

> Zabawna jest ta niedoróbka ze Świdnicy, qwak, qwejk czy jakoś tak......napisz
            > coś jeszcze.
            • aabb_ccdd Re: I tak nie zrozumiesz... 26.08.13, 16:21
              qwe33 napisał:

Dziękuje qwak, qwejk, czy jakoś tak......
              • qwe33 Re: I tak nie zrozumiesz... 26.08.13, 22:56
                aabb_ccdd napisał(a):

> Dziękuje qwak, qwejk, czy jakoś tak......

Nie ma za co!

Tu masz coś na Twoim poziomie.
                To powinieneś zrozumieć, choć pewności nie mam...
        • forummm Re: Niby miód, malina... 26.08.13, 16:20
          sol.mi.do.re napisała:

> Widzisz, bo to nie jest tak jak w twoim przypadku, że gdy wydano na świat idio
          > tę, to trzeba było musowo się z tym pogodzić.
          > W przypadku prezesa strefy i Szełemeja jak i twoi sąsiadów istniała prawna al
          > ternatywa: mogli nie zapłacić za spierdyloną robotę. Z drugiej strony trzeba p
          > rzyznać, że miałeś dużo szczęścia.

Jak by nie zapłacili to byś szczekała podobnie było z Aqua Zdrojem ile szczekaczy było że nie zapłacone mieli.
          • spostrzegawczy_wch Re: Niby miód, malina... 26.08.13, 19:09
            Ten łuk mogą poprawić salowe z "górniczego" :)
            Swoją drogą trzeba być niedzielnym lub litewskim (o q...wa, zaraz się zacznie i będę musiał przepraszać) furmanem, żeby ściąć ten zakręt po trawniku. Zadna w tym wina projektanta.
            • aabb_ccdd Re: Niby miód, malina... 26.08.13, 19:43
              spostrzegawczy_wch napisał(a):
              > Swoją drogą trzeba być niedzielnym lub litewskim (o q...wa, zaraz się zacznie i
              > będę musiał przepraszać) furmanem, żeby ściąć ten zakręt po trawniku. Zadna w
              > tym wina projektanta.

Zawsze któryś za pół litra kółeczko może wykręcić po trawie dla fotografa.

PS
              No chyba, że to z zemsty, któryś kierowca z krainy tego qwaka,qwejka, czy jak mu tam.....zrobił.
              • sol.mi.do.re I jak tam samopoczucie debile? 30.08.13, 17:00
                Trzeba być przygłupawym "forummmanem" z Wałbrzycha, aby usprawiedliwiać i godzić się na ewidentny bubel, chłam, dziadostwo, partactwo i horrendalnie kosztowną fuszerkę.
                Na szczęście niektórym w tym mieście z wolna, ale jednak powraca rozum.
                Szkoda tylko, że najczęściej za te powroty odbywają się kosztem mieszkańców.
                obrazki.elektroda.pl/5027397000_1377872388.jpg
                • feldkuratkatz99 Re: I jak tam samopoczucie debile? 30.08.13, 17:11
                  sol.mi.do.re napisała:

> Trzeba być przygłupawym "forummmanem" z Wałbrzycha,
                  ----------
                  He, he bardzo trafne
                  • forummm Re: I jak tam samopoczucie debile? 30.08.13, 20:36
                    feldkuratkatz99 napisał(a):

> sol.mi.do.re napisała:
                    >
                    > > Trzeba być przygłupawym "forummmanem" z Wałbrzycha,
                    > ----------
                    > He, he bardzo trafne

No następny mądry się odezwał mama w domu czy z ruskiem ?
                • wasz_psychiatra Re: I jak tam samopoczucie debile? 30.08.13, 17:11
                  Kurde, gdyby taki piękny łuk zrobiono na Małopolskiej, to na Mobruk wjeżdżałyby tiry z naczepami. Trzeba komuś podsunąc pomysł.
                  • forummm Re: I jak tam samopoczucie debile? 30.08.13, 20:38
                    wasz_psychiatra napisał(a):

> Kurde, gdyby taki piękny łuk zrobiono na Małopolskiej, to na Mobruk wjeżdżałyby
                    > tiry z naczepami. Trzeba komuś podsunąc pomysł.

E tam trzeba zrobić lepiej autostradę aby jak najwięcej jeździły. Wild postawił na Uczniowskiej te znaki on lubi stawiać znaki.
                • forummm Re: I jak tam samopoczucie debile? 30.08.13, 20:35
                  sol.mi.do.re napisała:

> Trzeba być przygłupawym "forummmanem" z Wałbrzycha, aby usprawiedliwiać i god
                  > zić się na ewidentny bubel, chłam, dziadostwo, partactwo i horrendalnie koszto
                  > wną fuszerkę.
                  > Na szczęście niektórym w tym mieście z wolna, ale jednak powraca rozum.
                  > Szkoda tylko, że najczęściej za te powroty odbywają się kosztem mieszkańców.
                  > obrazki.elektroda.pl/5027397000_1377872388.jpg

Pewnie Wild by lepiej zrobił hahahaha

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka