Dodaj do ulubionych

jedlina zdrój potrzebne CBA

24.11.13, 10:45
w jedlińskim urzędzie przydała by się jakaś kontrola,miasto tak zadłużone,pozwala sobie na wydawanie naszych pieniędzy zupełnie bez sensu,-zrywanie kostki pod urzędem miasta,to przecież wywalanie pieniędzy w błoto,nie wiem,czy był na to jakiś przetarg,ale te inwestycje są wręcz śmieszne,kawałki chodników na promenadzie,to skandal...-starsze osoby na nowym chodniku przy ulicy zakopiańskiej,wręcz się przewracają [byłem świadkiem],a w zimie ten chodnik będzie wręcz nie do pokonania...-panie burmistrzu,proszę spróbować tam zjechać wózkiem inwalidzkim,tak,dla próby...-brak wyobraźni...-kobiety z wózkami z dziećmi wręcz zbiegają na końcu tego chodnika,[widziałem],-klną na to wszyscy,a co będzie się działo tam zimą ???-i 15 radnych,rączki w górę........ale jaja...
Obserwuj wątek
    • kolecwoku Re: jedlina zdrój potrzebne CBA 24.11.13, 11:09
      a na oficjalnej stronie miasta , główną informacją są wyniki,i zdjęcia jakiegoś głupawego turnieju w bule...-co to obchodzi mieszkańców ?-wygrał staszek piwko,kaziu...-a biedny kamil orpel był 9...-szok...
      • kolecwoku Re: jedlina zdrój potrzebne CBA 24.11.13, 11:15
        to wszystko dla dobra mieszkańców...-by żyło nam się lepiej i dostatniej...chachacha......

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka