Dodaj do ulubionych

boa 666 przedstaw nam osiągnięcia Wilda

01.12.13, 21:38
boa 666 przedstaw nam osiągnięcia twojego Patrysia Wilda.

Osiągnięcia jako wójt Stoszowic z których wyleciał bo ludzie go pogonili i na taczce chcieli wywieź oraz jajami obrzucać. Chyba to nie były podziękowania a może się mylę.

Osiągnięcia jako wiceprezes MPK Wrocław, bo brudna i śmierdząca komunikacja we Wrocławiu to chyba nie osiągniecie, to że kierowcy byli zastraszani to też chyba nie osiągnięcie, to że MPK ma problemy finansowe to też nic dobrego.

Osiągnięcia jako Radny sejmiku województwa dolnośląskiego, tylko nie pisz że Wild udziela się w mediach i na forum i krzyczy pod Mo brukiem aby było go widać. Może ma taką teorie jak mnie nie widać to będzie mnie słychać.
Obserwuj wątek
    • boa-666 Re: boa 666 przedstaw nam osiągnięcia Wilda 02.12.13, 00:09
      forummm napisał(a):
      > boa 666 przedstaw nam osiągnięcia twojego Patrysia Wilda.

Mówisz i masz:

> Osiągnięcia jako wójt Stoszowic ....
      > Osiągnięcia jako wiceprezes MPK Wrocław ....

Stoszowice i Wrocław to nie moja parafia.

> Osiągnięcia jako Radny sejmiku województwa dolnośląskiego ....

Tu mi bliżej - bo 16 września, na długo przed wyborami w Karpaczu, w gazecie napisali:
      "Patryk Wild, szef związanego z Rafałem Dutkiewiczem klubu Obywatelski Dolny Śląsk w sejmiku wojewódzkim, opowiada m.in. o możliwości współpracy z Platformą Obywatelską.
      - Współpraca z Platformą jest możliwa, ale bez Schetyny i Jurkowlańca"

Gdzie jest dziś niepokonany Schetyna? I obejrzyj w necie bezcenną minę szaleńca od: "Dolny Śląsk, stupid"
      Ostatnia deska twojego guru to Jurkowlaniec, bezradny jak dziecko we mgle, a na dodatek odpowiedzialny za składowiska odpadów na Dolnym Śląsku. W tym karnie za mobrukowe, z azbestem w środku 120-tys. miasta.
      Kogo marszałek utopi w pierwszej kolejności? Jasne, że tego, czyje jest podwórko - prezydenta.

I teraz czytaj i czaj bazę, bo chyba wiesz czyj to był pomysł:
      "Uchwała Nr LVIII/498/10 Rady Miejskiej Wałbrzycha z dnia 28 października 2010 roku
      § 1. Powołuje się Komisję w celu sprawdzenia, czy złożony w dniu 12 października 2010 roku wniosek inicjatorów referendum o przeprowadzenie referendum lokalnego na terenie Wałbrzycha w sprawie udzielenia odpowiedzi na trzy pytanie zawarte we wniosku odpowiada przepisom ustawy."

Antymobrukowe referendum o zakazie przywozu odpadów niebezpiecznych do Wałbrzycha, odbyło się dopiero 13 lutego 2011 r. Dlaczego tak późno? Przecież radni wybrani w demokratycznych wyborach ślubowali, że będą pracować dla dobra mieszkańców.
      "Tak mi dopomóż Bóg" - ślubował tow. Zdzisław Alzheimer-Dobrowolski.
      Nie zaprzeczysz, że koalicyjne semafory są w służbie betonowego szaleńca. Tak jak ty.

A Wild jest po prostu inteligentny i uczciwy. I to was rozgrzewa do białości, a korupcyjne mandaty parzą w doopę, bo wiecie, że Wild nie odpuści walki o prawdę. Przejechał się już Stefanos, Kruczek, Charłampowicz, Schetyna.
      Wild ma w Wałbrzychu wielu zwolenników, nawet w najbliższym otoczeniu twojego pracodawcy, jeśli nie wiesz.
      Dlatego od trzech lat gotujecie się w środku jak składowisko Mobruka. Licznik bije, dowody są w internecie.

Kto się boi Patryka Wilda
      www.youtube.com/watch?v=PySgQD32hnw
      • fryziaw Re: boa 666 przedstaw nam osiągnięcia Wilda 02.12.13, 06:56
        Panie Boa 666 dużo pisaniny mało konkretów <> osiągnięć jak nie było tak niema
        Kto to jest w ogóle Patryk Wild.

boa-666 napisała:

> Mówisz i masz:
        >
        > > Osiągnięcia jako wójt Stoszowic ....
        > > Osiągnięcia jako wiceprezes MPK Wrocław ....
        >
        > Stoszowice i Wrocław to nie moja parafia.
        >
        > > Osiągnięcia jako Radny sejmiku województwa dolnośląskiego ....
        >
        > Tu mi bliżej - bo 16 września, na długo przed wyborami w Karpaczu, w gazecie na
        > pisali:
        • boa-666 Re: boa 666 przedstaw nam osiągnięcia Wilda 02.12.13, 10:23
          fryziaw napisał(a):
          > Kto to jest w ogóle Patryk Wild.

Kto? Taki gość, który w 2010 r. z rekomendacji Rafała Dutkiewicza kandydował na prezydenta Wałbrzycha.
          Kto to jest Dutkiewicz też mam wyjaśnić?

I ten Patryk Wild powiedział w 2010 r., że jeśli wygra wybory, natychmiast usunie Mobruk z Wałbrzycha.
          Patrząc z perspektywy trzech lat, odpowiedz sobie: Czy mógł wygrać?

ABERRACJA WAŁBRZYSKA
          www.youtube.com/watch?v=MhI5PpGn9MM
          Podeślij prokuraturze ww. link, niech dołączy do śledztwa o korupcję wyborczą w Jedlinie.
          Na pewno organy ścigania się wokół własnego ogona, będą ci wdzięczne za obywatelską postawę.
          • radcom Re: boa 666 przedstaw nam osiągnięcia Wilda 02.12.13, 15:45
            Miałem się nie wypowiadać, jednak szlag mnie trafia jak czytam takie bzdury:

..."Kto? Taki gość, który w 2010 r. z rekomendacji Rafała Dutkiewicza kandydował na prezydenta Wałbrzycha.
            Kto to jest Dutkiewicz też mam wyjaśnić?"...

A kim k.urwa jest Dutkiewicz by rekomendować "spadochroniarza" na prezydenta mojego Miasta?
            Co on wie o problemach Wałbrzycha? Nic, podobnie jak Wild. Bo on też po za sprawą "mobruku" nie ma zielonego pojęcia o sytuacji panującej w mieście. Wyciąg na Chełmcu chciał budować...

Pozdrawiam, radcom
            • spostrzegawczy_wch Re: boa 666 przedstaw nam osiągnięcia Wilda 02.12.13, 17:45
              radcom napisał:

> Wyciąg na Chełmcu chciał budować...

Tramwaj Plus we Wrocku to też jego dziecko. Abcd17, prywatnie kolega Wilda wspominał coś o wprowadzeniu tramwajów w Wałbrzychu. To jakaś mania? O tramwajach przeczytamy tutaj: www.wrocwatch.pl/2011/03/plus-tysiac-w-piach.html
            • boa-666 Re: do radcom 02.12.13, 18:13
              radcom napisał:
              > Miałem się nie wypowiadać, jednak szlag mnie trafia jak czytam takie bzdury:

Radcom, coś taki nerwowy i naiwny?

> A kim k.urwa jest Dutkiewicz by rekomendować "spadochroniarza" na prezydenta mojego Miasta?

A kim k.urwa jest Schetyna, by rekomendować dra M. na prezydenta MOJEGO miasta?

> Co on wie o problemach Wałbrzycha? Nic, podobnie jak Wild. Bo on też po za sprawą "mobruku" nie ma zielonego pojęcia o sytuacji panującej w mieście.

Zapewniam Cię, że o sytuacji panującej w mieście, Wild wie bardzo wiele. Przede wszystkim o skali zagrożenia dla mieszkańców, znanej na najwyższych szczeblach władzy. Poza sprawą "mobruku" jaką znałeś, wyszło na jaw parę ciekawostek i to dzięki możliwościom Wilda w dostępie do dokumentów. Są niezbite dowody, że cały ten biznes działa nielegalnie, a jedyny papier Mobruka to decyzja Kruczkowskiego z grudnia 2002 r., zezwalająca na zwożenie do NASZEGO miasta azbestu i granulatu cementowego. Granulat to śmiertelnie niebezpieczne toksyny mieszane w betoniarce z cementem. Bez jakiegokolowiek patentu, ale z unijnymi dotacjami na eksperymenty prezesa. Oczywiście, kosztem zdrowia i życia ludzi - zatem i mojego. Mam się cieszyć z prezydenta wałbrzyszanina, który jest stróżem biznesu mojego zabójcy? Nie żartuj boleśnie.

A problem z ustawieniem głupiego znaku na Małopolskiej wiąże się z tym, że produkcja z zakładu Mobruka w Niecwi, gmina Korzenna - jest dzięki decyzji Kruczka zwożona na składowisko na Podgórzu. Innego składowiska Mobruk nie ma, ale ma jeszcze spalarnię odpadów medycznych w Jedliczu. Też gdzieś te odpady ze spalania wywozi i zgadnij gdzie? Wałbrzyski WIOŚ niczego nie bada, bo Mobruk to temat tabu. Ale w Nowym Sączu granulat zbadali i wiemy z czego składa się "Program dla Odry-2006" i że zbiorniczek na odcieki z rtęcią to tylko atrapa. Wszystkie badania są na papierze bez zarzutu a piezometry za płytkie, więc skażenia wód podziemnych nie stwierdzono. Proste, prawda?
              Co więcej, w Korzennej są ludzie, którzy pracowali przy budowie lotniska w Modlinie, z dodatkiem tego granulatu w betonie.
              www.sadeczanin.info/wiadomosci,5/mieszkancy-to-bomba-ekologiczna-mo-bruk-to-jest-granulat,31687#.Upys0tLuLAM
              Olbrzymie góry azbestu na Podgórzu radzę Ci osobiście obejrzeć, najlepiej iść od strony kąpieliska pod Mobrukiem. Bo przecież nie wierzysz ani mi, ani filmom WaSz'a.

> Wyciąg na Chełmcu chciał budować...

Nie na Chełmcu tylko na Borowej i wyciąg dla rowerzystów. Ty jak widzę wolisz mieć spalarnię na Sobięcinie, bo Mobruk pisze w najnowszym prospekcie emisyjnym (sierpień 2013), że ma zgodę środowiskową prezydenta Wałbrzycha.
              Żeby Mobruk miał tę zgodę, wybory musiał wygrać wałbrzyszanin. Logiczne, prawda?

Pozdrawiam (mimo wszystko).
              • spostrzegawczy_wch Re: do radcom 02.12.13, 19:14
                boa-666 napisała:

> dzięki możliwościom Wilda w dostępie do dokumentów.

... takich jak Gazeta Krakowska, może i wikipedia?

> A problem z ustawieniem głupiego znaku na Małopolskiej wiąże się z tym, że prod
                > ukcja z zakładu Mobruka w Niecwi, gmina Korzenna ... ciach

O, i tu mam wskazówkę dla Wilda, geograficznego prymusa. Zapamiętaj sobie Patryk, że Korzenna to nie Podhale, a Małopolska. Teraz już nie zapomnisz?

• spostrzegawczy_wch Re: boa 666 przedstaw nam osiągnięcia Wilda 02.12.13, 08:53
        > A Wild jest po prostu inteligentny i uczciwy.

Mija już trzeci dzień od wypłynięcia informacji nt domniemanej korupcji wyborczej w WWS. Nadal nie usłyszałem, co w tej sprawie ma do powiedzenia Wild. Czekamy dalej.
    • fryziaw Re: boa 666 przedstaw nam osiągnięcia Wilda 02.12.13, 07:00
      Już wiem kto to Patryk Wild <> tylko szkoda że jego osiągnięcia to cyfra ZERO ....
    • zauroczonaewa Re: boa 666 przedstaw nam osiągnięcia Wilda 02.12.13, 08:58
      Znalazłam "osiągnięcia" Szełemeja :))

>>Nie polecam. Chorego pacjenta ,po wszczepieniu bajpasów,który trafia na oddział Pan R.Sz. wyzywa od cyt. " symulantów".Szkoda,bo w momencie,kiedy trafił tam mój mąż miał zamknięte dwa wszczepione pół roku wcześniej bajpasy. <<<

www.znanylekarz.pl/roman-szelemej/kardiolog-internista/walbrzych

Jaki lekarz taki i prezydent - niestety :(((
      • spostrzegawczy_wch Re: boa 666 przedstaw nam osiągnięcia Wilda 02.12.13, 09:07
        Oj tam. Mojej teściowej przedłużył życie. Ciekawe, w jakich kategoriach to rozpatrywać? Bo w końcu to ... teściowa.
        • fryziaw Re: boa 666 przedstaw nam osiągnięcia Wilda 02.12.13, 18:05
          Wygląda na to że Pan Patryk Wild niema żadnych osiągnięć <> trochę wstyd z czym ten człowiek chce wyjść do ludzi.
          Ja tylko mogę współczuć mieszkańcom Wałbrzycha <> tak na marginesie zapraszam Pana Patryka Wilda skoro uwielbia śmietniska <> nie wiem dlaczego nie interesuje się wysypiskiem na ulicy Kopernika w Świdnicy <> My w Świdnicy też mamy problem z wysypiskiem, nie wiemy co z nim zrobić Pan Patryk Wild nas olał.
          swidnica24.pl/bomba-z-opoznionym-zaplonem/
          • ankaskakanka14 Re: boa 666 przedstaw nam osiągnięcia Wilda 02.12.13, 18:14
            Nie rozumiem o czym Wy tu w ogóle dyskutujecie? Składowisko Mobruk skutecznie niweluje pomysł Wałbrzycha jako miasta turystycznego.
            Za to mamy nowy odział pulmonologi ha ha !
            • ankaskakanka14 Re: boa 666 przedstaw nam osiągnięcia Wilda 02.12.13, 18:20
              ciekawa jestem tylko czy dostępny będzie dla wszystkich - czy tylko dla wybrańców?
              • spostrzegawczy_wch Re: boa 666 przedstaw nam osiągnięcia Wilda 02.12.13, 19:18
                Przede wszystkim dla byłych górników, którzy stracili płuca dzięki wieloletniej pracy w kopalniach. Onkologię wszak mamy już od lat, jeszcze wtedy o Mobruku nie słyszałaś.
                Nawiasem mówiąc ... koksownia wam nie przeszkadza? Samo pomalowanie rur na zielono nie czyni jej ekologiczną.
                • ankaskakanka14 Re: boa 666 przedstaw nam osiągnięcia Wilda 02.12.13, 19:43
                  spostrzegawczy_wch napisał(a):

> Przede wszystkim dla byłych górników, którzy stracili płuca dzięki wieloletniej
                  > pracy w kopalniach. Onkologię wszak mamy już od lat, jeszcze wtedy o Mobruku n
                  > ie słyszałaś.
                  > Nawiasem mówiąc ... koksownia wam nie przeszkadza? Samo pomalowanie rur na ziel
                  > ono nie czyni jej ekologiczną.

hmm Ci górnicy to juz niewielki odsetek - koksownia płonie jak Mobruk? Trzyma niezabezpieczony azbest? Chyba Ci się coś pomyliło.
                  • spostrzegawczy_wch Re: boa 666 przedstaw nam osiągnięcia Wilda 02.12.13, 20:02
                    ankaskakanka14 napisała:

> koksownia płonie jak Mobruk? Trzyma niezabezpieczony azbest?

Emisja pyłu węglowego, koksowego i sadzy, gazów toksycznych, spalin oraz wysokowrzących węglowodorów aromatycznych. W wyniku produkcji koksu powstają odpady w postaci wód koksowniczych silnie zanieczyszczonych fenolami, cyjankiem, smołą oraz wieloma innymi substancjami organicznymi (jak np. oleje, niektóre węglowodory, siarkowodór, merkaptany, zawiesiny itp.) *
                    Smród siarkowodoru na Szymanowskiego kilka lat temu to też Mobruk?
                    Wyciek wody o nieciekawej woni i barwie na św. Józefa to też Mobruk?

* - info nie z Gazety Krakowskiej :)
                    • ankaskakanka14 Re: boa 666 przedstaw nam osiągnięcia Wilda 02.12.13, 20:20

> ankaskakanka14 napisała:
                      >
                      > > koksownia płonie jak Mobruk? Trzyma niezabezpieczony azbest?
                      >
                      > Emisja pyłu węglowego, koksowego i sadzy, gazów toksycznych, spalin oraz wysoko
                      > wrzących węglowodorów aromatycznych. W wyniku produkcji koksu powstają odpady w
                      > postaci wód koksowniczych silnie zanieczyszczonych fenolami, cyjankiem, smołą
                      > oraz wieloma innymi substancjami organicznymi (jak np. oleje, niektóre węglowod
                      > ory, siarkowodór, merkaptany, zawiesiny itp.) *
                      > Smród siarkowodoru na Szymanowskiego kilka lat temu to też Mobruk?
                      > Wyciek wody o nieciekawej woni i barwie na św. Józefa to też Mobruk?
                      >
                      > * - info nie z Gazety Krakowskiej :)
                      >
                      >

i do tego jeszcze Mobruk :((((
                      • forummm Re: boa 666 przedstaw nam osiągnięcia Wilda 02.12.13, 20:43
                        ankaskakanka14 napisała:

>
                        > i do tego jeszcze Mobruk :((((

Ciekawe czemu pi ..zdy nie drzesz o Eco Carbo Julia będzie wywozić hałdę, to samo Wild i śmieszny boa 666, to naturalne jak będą ruszać hałdę będzie pylić.
                        • sol.mi.do.re Re: boa 666 przedstaw nam osiągnięcia Wilda 03.12.13, 16:42
                          radcom napisał:

> A kim k.urwa jest Dutkiewicz by rekomendować "spadochroniarza" na prezydenta mojego Miasta?

Skoro pytasz to cię informuje "radcom"; Dutkiewicz to prezydent Wrocławia zarekomendowany na to stanowisko przez okupującego dzisiaj ławy rządowe ex prezydenta Wrocławia i obecnego ministra B. Zdrojewskiego.
                          Dutkieicz to również człowiek odznaczony Krzyżem Oficerskim Odrodzenia Polski - Orderem Gwiazdy Solidarności Włoskiej (Commendatore) - Szwedzkim Królewskim Orderem Gwiazdy Polarnej - Francuskim Orderem Legii Honorowej (Chevalier).
                          Ponadto uhonorowany nagrodą im ks. Józefa Tischnera za publikację książki "Nowe horyzonty"- uznanym za "Człowieka Roku 2006 " jak też "Człowieka Roku województwa dolnośląskiego" przez miesięcznik"Forbes" - uhonorowany także nagrodą im. Grzegorza Palki przyznawaną przez Ligę Krajową oraz nagrodzony przez tygodnik "NEWSWEEK" za pierwsze miejsce w rankingu prezydentów miast: 2010, 2011, 2012, oraz tytuł "SUPERPREZYDENTA w 2013 roku.
                          Skoro taki człowiek rekomenduje kogoś ze swojego grona na urząd prezydenta Wałbrzycha , to jaki widzisz powód by kwestionować dobre intencje rekomendującego i podważać kwalifikacje polecanego?
                          Rozumiem, że na tle osiągnięć Dutkiewicza wpadasz w kompleksy jako i to, że robiąc w charakterze lokalnego ucha musisz rejestrować wszystko co może się przydać do wyjebania na margines polityczny konkurentów, ale uczciwie przyznam, że kompletnie nie kumam o co ci chodzi z tym wyciągiem na Chełmiec.
                          Czyżby Wild źle kombinował aby przez okrągły rok tacy jak ty i reszta niewdzięcznego tałatajstwa mogli wozić dupska wyciągiem na wieże widokową i popijając piwo spoglądać w dół na wałbrzyskie cmentarzysko z Mobrukiem w tle?
                          • spostrzegawczy_wch Re: boa 666 przedstaw nam osiągnięcia Wilda 03.12.13, 17:51
                            sol.mi.do.re napisała:

> Dutkieicz to również człowiek odznaczony ...ciach

Chodzi o to, żeby plusy nie przysłoniły nam minusów.
                            • sol.mi.do.re kibc z dala niech się.. 03.12.13, 18:25
                              Nie wierzgaj parchu skoro cię nie dymają
                              • spostrzegawczy_wch Re: kibc z dala niech się.. 03.12.13, 18:43
                                sol.mi.do.re napisała:

> Nie wierzgaj parchu skoro cię nie dymają

Nie przynosisz Dutkiewiczowi chluby :)
                                • boa-666 Re: kibc z dala niech się.. 03.12.13, 19:21
                                  Esbecka szkoła i genetyczna potrzeba judzenia, znów cię ściągnęły na forum MICHALE GNACY

Re: Trzy lata temu, przed 5 grudnia ....
                                  spostrzegawczy_wch 03.12.13, 10:26 Odpowiedz
                                  Jeden cymbał już mnie posądzał o to, że moje alter ego to forummm, abcd, ktoś tam jeszcze, ale żeby mnie brać za Gnacego? Tego nie mogę przeboleć :/
                                  • spostrzegawczy_wch Re: kibc z dala niech się.. 03.12.13, 20:02
                                    Ostatni raz informuję cię, że nie mam nic wspólnego z Michałem Gnacym, a swoimi urojeniami najzwyczajniej w świecie czynisz facetowi krzywdę. Prawdziwy Gnacy zajrzy tu kiedyś i dozna szoku. A skąd wiem, że "mgnac" to Michał Gnacy? Tu masz podane na tacy: forum.gazeta.pl/forum/w,168,17079702,17079702,IV_LO_Robmy_Zjazd_na_50_lat.html .
                                    Powtarzam ci chłopie, ogarnij się. Jeśli wszystkie twoje rewelacje są tak wiarygodne, to szczerze współczuję tym, którzy dają się na nie nabrać.
                                    • boa-666 Re: kibc z dala niech się.. 03.12.13, 20:26

> Ostatni raz informuję cię, że nie mam nic wspólnego z Michałem Gnacym, a swoimi urojeniami najzwyczajniej w świecie czynisz
                                      facetowi krzywdę. Prawdziwy Gnacy zajrzy tu kiedyś i dozna szoku. A skąd wiem, że "mgnac" to Michał Gnacy? Tu masz podane na tacy:

Tacę Gnacy, to sobie połóż na głowie zamiast kompresu. Jak widać, dobrze znasz swojego klona. Skąd wiesz, że tu zajrzy? Znacie swój rozkład dnia? To się nazywa „rozszczepienie umysłu”.
                                      Nie czytam o zjazdach absolwentów. Zdjęć z przedszkolnej wycieczki Gnacego też nie przysyłaj, Gnacy.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka