Dodaj do ulubionych

Wild - Prezydentem?

18.02.14, 21:53
"Ciekawie może być też w Wałbrzychu, gdzie prezydentem jest Roman Szełemej. Także zwolennik Schetyny. - Czy będę kandydował? Teraz zajmuję się bieżącymi sprawami miasta. Decyzję podejmę za kilka miesięcy - mówi nam Szełemej. A w gronie ewentualnych kandydatów jest wymieniany Patryk Wild" - to cytat z Gazety Wrocławskiej.
Obserwuj wątek
    • qwe33 Ani Wild, ani nikt inny 18.02.14, 22:20
      nie ma szans z Szełemejem.
      To pierwszy, od wielu wielu lat prezydent, za którego kadencji w Wałbrzychu zaczęło się coś dziać i którego wszyscy mieszkańcy znają.

Oczywiście sprawa priorytetów, jest wysoce dyskusyjna ale strategia - doskonała. Dla każdego, coś miłego.
      Motłoch dostał głowy kilku "biurw" ratuszowych i "igrzyska", dlatego mimo braku chleba, będzie zadowolony. Ą że motłochu ci u nas dostatek, zatem Szełemej wygra w I rundzie.
      • ankaskakanka14 Re: Ani Wild, ani nikt inny 19.02.14, 10:22
        Pewnie,że nie ma szans z Szełemejem przecież to strażnik Mo Bruka - nawet gdyby miała być powtórka z rozrywki i kupowanie głosów - znamy praktyki PO i ich psów :))) z wcześniejszych działalności.
        • forummm Re: Ani Wild, ani nikt inny 19.02.14, 12:19
          ankaskakanka14 napisała:

> Pewnie,że nie ma szans z Szełemejem przecież to strażnik Mo Bruka - nawet gdyby
          > miała być powtórka z rozrywki i kupowanie głosów - znamy praktyki PO i ich ps
          > ów :))) z wcześniejszych działalności.

Ty pomyjo wildowska a co sugerujesz że Szełemej kupował głosy ?
          Odpowiedz na pytanie dlaczego Wilda wypierniczyli ze Stoszowic, bo chyba nie za to że był taki dobry, chyba tamtejsi ludzie nie chcieli go w nagrodę wywieź taczką i jajami obrzucać.
          Popatrz co się dzieje w MPK Wrocław tam gdzie jest wicedyrektorem.
          • ankaskakanka14 Re: Ani Wild, ani nikt inny 19.02.14, 12:45
            forummm napisał(a):

> ankaskakanka14 napisała:
            >
            > > Pewnie,że nie ma szans z Szełemejem przecież to strażnik Mo Bruka - nawet
            > gdyby
            > > miała być powtórka z rozrywki i kupowanie głosów - znamy praktyki PO i
            > ich ps
            > > ów :))) z wcześniejszych działalności.
            >
            > Ty pomyjo wildowska a co sugerujesz że Szełemej kupował głosy ?
            > Odpowiedz na pytanie dlaczego Wilda wypierniczyli ze Stoszowic, bo chyba nie
            > za to że był taki dobry, chyba tamtejsi ludzie nie chcieli go w nagrodę wywieź
            > taczką i jajami obrzucać.
            > Popatrz co się dzieje w MPK Wrocław tam gdzie jest wicedyrektorem.

Czy przypadkiem nie należy do PO która kupowała głosy :))) aby mieć władze w Wałbrzychu? A przecież Szełemej to jeden z nich - mylę się?
            • forummm Re: Ani Wild, ani nikt inny 19.02.14, 12:52
              ankaskakanka14 napisała:

>
              > Czy przypadkiem nie należy do PO która kupowała głosy :))) aby mieć władze w Wa
              > łbrzychu? A przecież Szełemej to jeden z nich - mylę się?

Twój Wilduś też był w PO. To że Kruczkowski kupował nie oznacza że Szełemej to robił i z PO wszyscy tak robią. To że ty masz przejawy antyspołeczne zachowujesz się jak meliniara, to nie oznacza że u ciebie w domu wszyscy się tak zachowują. To że ty masz dziecko i 24 h spędzasz na forum promując Wilda, to nie wszystkie matki tak robią.
              • ankaskakanka14 Re: Ani Wild, ani nikt inny 19.02.14, 13:06
                forummm napisał(a):

>
                > Twój Wilduś też był w PO. To że Kruczkowski kupował nie oznacza że Szełemej to
                > robił i z PO wszyscy tak robią.
                udowodnij :)))

Był w PO ale w porę zobaczył czym "pachnie" PO :)) i spier dolił
                • forummm Re: Ani Wild, ani nikt inny 19.02.14, 13:22
                  ankaskakanka14 napisała:

> forummm napisał(a):
                  >
                  >
                  > >
                  > > Twój Wilduś też był w PO. To że Kruczkowski kupował nie oznacza że Szełem
                  > ej to
                  > > robił i z PO wszyscy tak robią.
                  > udowodnij :)))
                  >
                  > Był w PO ale w porę zobaczył czym "pachnie" PO :)) i spier dolił
                  >
                  >
                  Nie spier.. dolił tylko go wywalono jak zawsze i wszędzie, a idąc twoim tokiem myślenia to zapewne nabrał już wprawy.
                  • ankaskakanka14 Re: Ani Wild, ani nikt inny 19.02.14, 13:24
                    forummm napisał(a):

> Nie spier.. dolił tylko go wywalono jak zawsze i wszędzie, a idąc twoim tokiem
                    > myślenia to zapewne nabrał już wprawy.

Czyli nie nadawał sie na robienie przekrętów niczym Kruczkowski w myśl zasadzie - jeśli wlazłeś miedzy wrony ......... czyli to Wildowi na plus :))0
                    • forummm Re: Ani Wild, ani nikt inny 19.02.14, 13:28
                      ankaskakanka14 napisała:

> forummm napisał(a):
                      >
                      >
                      > > Nie spier.. dolił tylko go wywalono jak zawsze i wszędzie, a idąc twoim
                      > tokiem
                      > > myślenia to zapewne nabrał już wprawy.
                      >
                      > Czyli nie nadawał sie na robienie przekrętów niczym Kruczkowski w myśl zasadzie
                      > - jeśli wlazłeś miedzy wrony ......... czyli to Wildowi na plus :))0

Czyli co Wild robił przekręty ? tylko się nie sprawdził ? i dlatego go wywalili no bardzo ciekawa teoria może prokuratura się tym zajmie.
                      • ankaskakanka14 Re: Ani Wild, ani nikt inny 19.02.14, 13:31
                        forummm napisał(a):

>
                        > Czyli co Wild robił przekręty ? tylko się nie sprawdził ? i dlatego go wywalili
                        > no bardzo ciekawa teoria może prokuratura się tym zajmie.

ha ha ha - według mnie nie utrzymał sie bo nie ma mentalności np. takiego Kruczkowskiego,a przypominam,ze to nie jedyna afera w Polsce z udziałem PO :))) do której z własnej woli zapisał sie Szełemej - wiec?
                        • forummm Re: Ani Wild, ani nikt inny 19.02.14, 13:35
                          ankaskakanka14 napisała:

> forummm napisał(a):
                          >
                          > >
                          > > Czyli co Wild robił przekręty ? tylko się nie sprawdził ? i dlatego go wy
                          > walili
                          > > no bardzo ciekawa teoria może prokuratura się tym zajmie.
                          >
                          > ha ha ha - według mnie nie utrzymał sie bo nie ma mentalności np. takiego Krucz
                          > kowskiego,a przypominam,ze to nie jedyna afera w Polsce z udziałem PO :))) do k
                          > tórej z własnej woli zapisał sie Szełemej - wiec?

Szełemej nie będzie odpowiadał za innych ludzi, tak samo my wałbrzyszanie nie będziemy odpowiadać za twoją głupotę, nie wszyscy w Wałbrzychu są tacy jak ty.
                          • ankaskakanka14 Re: Ani Wild, ani nikt inny 19.02.14, 13:37
                            forummm napisał(a):

> Szełemej nie będzie odpowiadał za innych ludzi, tak samo my wałbrzyszanie nie b
                            > ędziemy odpowiadać za twoją głupotę, nie wszyscy w Wałbrzychu są tacy jak ty.

Nikt mu sie nie kazał zapisywać do PO zrobił to z własnej nieprzymuszonej woli :)) przecież wiedział,był świadomy?
                            • forummm Re: Ani Wild, ani nikt inny 19.02.14, 13:40
                              ankaskakanka14 napisała:

> forummm napisał(a):
                              >
                              >
                              > > Szełemej nie będzie odpowiadał za innych ludzi, tak samo my wałbrzyszanie
                              > nie b
                              > > ędziemy odpowiadać za twoją głupotę, nie wszyscy w Wałbrzychu są tacy jak
                              > ty.
                              >
                              > Nikt mu sie nie kazał zapisywać do PO zrobił to z własnej nieprzymuszonej woli
                              > :)) przecież wiedział,był świadomy?
                              >

I co z tego że się zapisał a co nie wolno mu ? to co ci co są u Wilda w partyjce też tak robią jak Wild ? zamiast pracować to robią kampanie wyborcze a kasa z pracy leci a oni się obijają ?
                              • ankaskakanka14 Re: Ani Wild, ani nikt inny 19.02.14, 13:42
                                forummm napisał(a):

> I co z tego że się zapisał a co nie wolno mu ? to co ci co są u Wilda w partyj
                                > ce też tak robią jak Wild ? zamiast pracować to robią kampanie wyborcze a kasa
                                > z pracy leci a oni się obijają ?

no to nie dziw się,że go oceniam jak oceniam - wzór moralności z takimi w jednej ławce jak Kruczkowski? To może świadczyć tylko o tym,że on nie lepszy.Logiczne :))
                                • forummm Re: Ani Wild, ani nikt inny 19.02.14, 13:47
                                  ankaskakanka14 napisała:

> forummm napisał(a):
                                  >
                                  >
                                  > > I co z tego że się zapisał a co nie wolno mu ? to co ci co są u Wilda w
                                  > partyj
                                  > > ce też tak robią jak Wild ? zamiast pracować to robią kampanie wyborcze a
                                  > kasa
                                  > > z pracy leci a oni się obijają ?
                                  >
                                  > no to nie dziw się,że go oceniam jak oceniam - wzór moralności z takimi w jedne
                                  > j ławce jak Kruczkowski? To może świadczyć tylko o tym,że on nie lepszy.Logiczn
                                  > e :))

To oceniaj Szełemeja a nie Kruczkowskiego a Szełmej to nie Kruczkowski. Bo ja Wilda też mogę ocenić na podstawie twojego zachowania i działań. Tylko co to da i wniesie ?
                                  • ankaskakanka14 Re: Ani Wild, ani nikt inny 19.02.14, 13:51
                                    forummm napisał(a):

> To oceniaj Szełemeja a nie Kruczkowskiego a Szełmej to nie Kruczkowski. Bo ja
                                    > Wilda też mogę ocenić na podstawie twojego zachowania i działań. Tylko co to d
                                    > a i wniesie ?

Za daleko pojechałeś - Ty i Tobie podobni nie będą mi "kazać" oceniam PO a Szełemej jest z PO i oceniam ich działalność mam do tego prawo bo takiemu Szełemejowi to ja płace i to ja będę go rozliczać - przymnij se to do zakutego łba :)))
                                    • forummm Re: Ani Wild, ani nikt inny 19.02.14, 13:57
                                      ankaskakanka14 napisała:

> Za daleko pojechałeś - Ty i Tobie podobni nie będą mi "kazać" oceniam PO a Szeł
                                      > emej jest z PO i oceniam ich działalność mam do tego prawo bo takiemu Szełemejo
                                      > wi to ja płace i to ja będę go rozliczać - przymnij se to do zakutego łba :)))

Ale nikt nie bedzie czytał twoich głupot i spamów i rozwalania wątków i oceniaj Szełemja na podstawie jego osoby a nie Kruczkowskiego, bo w tym wypadku jesteś mało obiektywna. Wildowi też płacisz nie za to aby tylko krzyczał sobie.
                                      • ankaskakanka14 Re: Ani Wild, ani nikt inny 19.02.14, 13:58
                                        forummm napisał(a):

> Ale nikt nie bedzie czytał twoich głupot i spamów i rozwalania wątków i oceniaj
                                        > Szełemja na podstawie jego osoby a nie Kruczkowskiego, bo w tym wypadku jesteś
                                        > mało obiektywna. Wildowi też płacisz nie za to aby tylko krzyczał sobie.

To nie czytaj - nikt Ci nie każe a oceniać będę :)) nikt mu sie nie kazał zapisać do PO :)) wbij se to do łba :))
                                        • ankaskakanka14 Re: Ani Wild, ani nikt inny 19.02.14, 13:59
                                          forummm pisze o "obiektywności" a to numer :)))
                                        • forummm Re: Ani Wild, ani nikt inny 19.02.14, 14:00
                                          ankaskakanka14 napisała:

>
                                          > To nie czytaj - nikt Ci nie każe a oceniać będę :)) nikt mu sie nie kazał zapis
                                          > ać do PO :)) wbij se to do łba :))
                                          >

A ja będę żądał obiektywnych ocen z dowodami z godnych z normami społecznymi.
                                          • ankaskakanka14 Re: Ani Wild, ani nikt inny 19.02.14, 14:02
                                            forummm napisał(a):

>
                                            >
                                            > >
                                            > > To nie czytaj - nikt Ci nie każe a oceniać będę :)) nikt mu sie nie kazał
                                            > zapis
                                            > > ać do PO :)) wbij se to do łba :))
                                            > >
                                            >
                                            > A ja będę żądał obiektywnych ocen z dowodami z godnych z normami społecznymi.

ha ha zadąć to mogą wyborcy bo płacą takiemu Szełemejowi - coś Ci sie pomyliło :)) ha ha w jakiej Ty bajce żyjesz ?
                                            • ankaskakanka14 Re: Ani Wild, ani nikt inny 19.02.14, 14:05
                                              z Szełemeja taki prezydent jak i lekarz czy człowiek - odmówić małemu dziecku pomocy medycznej zasłaniając się limitami NFZ /niezgodnymi z konstytucją zresztą / to trzeba być -> kim?
                                              • forummm Re: Ani Wild, ani nikt inny 19.02.14, 14:07
                                                ankaskakanka14 napisała:

> z Szełemeja taki prezydent jak i lekarz czy człowiek - odmówić małemu dziecku p
                                                > omocy medycznej zasłaniając się limitami NFZ /niezgodnymi z konstytucją zresztą
                                                > / to trzeba być -> kim?

A co miał ze swoich zapłacić ? niech ci twój Wild zapłaci, co zmieniłaś temat bo już niewygodny był temat ?
                                                • ankaskakanka14 Re: Ani Wild, ani nikt inny 19.02.14, 14:09
                                                  Skazał moje dziecko na kalectwo :)) i wszystko w tym temacie z niego taki prezydent jak i lekarz :)))
                                                  • ankaskakanka14 Re: Ani Wild, ani nikt inny 19.02.14, 14:10
                                                    oj przepraszam bardzo,że mi się ulewa ;) ale co spojrzę na swoje miasto i syna to wiem komu to zawdzięczać :)))
                                                  • ankaskakanka14 Re: Ani Wild, ani nikt inny 19.02.14, 14:12
                                                    i tak się k u r w a zastanawiam jakie mój syn będzie miał szanse w przyszłości np. na pracę dzięki komuś takiemu jak Szełemej? Przy 35% bezrobociu ? ha ha ha
                                                  • forummm Re: Ani Wild, ani nikt inny 19.02.14, 14:20
                                                    ankaskakanka14 napisała:

> i tak się k u r w a zastanawiam jakie mój syn będzie miał szanse w przyszłości
                                                    > np. na pracę dzięki komuś takiemu jak Szełemej? Przy 35% bezrobociu ? ha ha ha
                                                    >

Bezrobocie dotyczy powiatu a nie miasta to raz, drugie jak go nie nauczysz od małego pracy, tylko leżenia i czekania aż ktoś da, to bedzie miał pecha. Zresztą on widzi po tobie że ty nie pracujesz cały dzień na forach latasz pisząc bzdury, to weźmie to z ciebie.
                                                  • ankaskakanka14 Re: Ani Wild, ani nikt inny 19.02.14, 14:22
                                                    Szełemej i nikt inny jest winny utraty słuchu mojego dziecka :))) nikt inny :))
                                                  • forummm Re: Ani Wild, ani nikt inny 19.02.14, 14:22
                                                    ankaskakanka14 napisała:

> Szełemej i nikt inny jest winny utraty słuchu mojego dziecka :))) nikt inny :))

Proszę dowody na to
                                                  • ankaskakanka14 Re: Ani Wild, ani nikt inny 19.02.14, 14:23
                                                    On podjął decyzję i on za to odpowiada - mam nadzieję,ze dobrze się z tym czuje? Chociaż zakładam,ze dla takiego to nic - skoro skazuje tysiące na wdychanie azbestu :)))
                                                  • ankaskakanka14 Re: Ani Wild, ani nikt inny 19.02.14, 14:24
                                                    Jak sie upomni to wszystko jest w archiwach szpitalnych :))) i w przychodni :)))
                                                  • forummm Re: Ani Wild, ani nikt inny 19.02.14, 14:26
                                                    ankaskakanka14 napisała:

> Jak sie upomni to wszystko jest w archiwach szpitalnych :))) i w przychodni :))
                                                    > )

I co z tego że jest mogł ci twój wild zapłacić w końcu robisz mu tu kampanię.
                                                  • ankaskakanka14 Re: Ani Wild, ani nikt inny 19.02.14, 14:27
                                                    Głupcze teraz to Ty płacisz za jego decyzję jako podatnik -> wizyty u laryngologa,logopedy itp. itd. :))) miałeś może kiedy lekcje logiki?
                                                  • forummm Re: Ani Wild, ani nikt inny 19.02.14, 14:30
                                                    ankaskakanka14 napisała:

> Głupcze teraz to Ty płacisz za jego decyzję jako podatnik -> wizyty u laryn
                                                    > gologa,logopedy itp. itd. :))) miałeś może kiedy lekcje logiki?

Jak byś zainteresowała się dzieckiem a nie forum było by dobrze.
                                                  • forummm Re: Ani Wild, ani nikt inny 19.02.14, 14:25
                                                    ankaskakanka14 napisała:

> On podjął decyzję i on za to odpowiada - mam nadzieję,ze dobrze się z tym czuje
                                                    > ? Chociaż zakładam,ze dla takiego to nic - skoro skazuje tysiące na wdychanie a
                                                    > zbestu :)))

On nie podjął decyzji bo on jest kardiologiem a nie laryngologiem.
                                                  • arek354 Re: Ani Wild, ani nikt inny 19.02.14, 23:27
                                                    ankaskakanka14 napisała:

> Szełemej i nikt inny jest winny utraty słuchu mojego dziecka :))) nikt inny :))

Po wylewnym uśmieszku wnioskuję, że kalectwo twojego dziecka wyraźnie cię bawi?
                                                    Jesteś supermatką.
                                                    PS. :)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
                                                  • forummm Re: Ani Wild, ani nikt inny 19.02.14, 14:18
                                                    ankaskakanka14 napisała:

> oj przepraszam bardzo,że mi się ulewa ;) ale co spojrzę na swoje miasto i syna
                                                    > to wiem komu to zawdzięczać :)))

No spójrz w lusterko wtedy będziesz wiedziała komu.
                                                  • ankaskakanka14 Re: Ani Wild, ani nikt inny 19.02.14, 14:21
                                                    forummm napisał(a):

>
                                                    > > oj przepraszam bardzo,że mi się ulewa ;) ale co spojrzę na swoje miasto i
                                                    > syna
                                                    > > to wiem komu to zawdzięczać :)))
                                                    >
                                                    > No spójrz w lusterko wtedy będziesz wiedziała komu.

Temu co odmówił pomocy dziecku za moją kasę :)))
                                                  • forummm Re: Ani Wild, ani nikt inny 19.02.14, 14:23
                                                    ankaskakanka14 napisała:

> forummm napisał(a):
                                                    >
                                                    > > ankaskakanka14 napisała:
                                                    > >
                                                    > > > oj przepraszam bardzo,że mi się ulewa ;) ale co spojrzę na swoje mi
                                                    > asto i
                                                    > > syna
                                                    > > > to wiem komu to zawdzięczać :)))
                                                    > >
                                                    > > No spójrz w lusterko wtedy będziesz wiedziała komu.
                                                    >
                                                    > Temu co odmówił pomocy dziecku za moją kasę :)))

Za twoją kasę jak ty nie pracujesz tylko na forach siedzisz 24 h hahah dobre sobie, typowy objaw patologii wszystko się należy za free.
                                                  • fryziaw Re: Ani Wild, ani nikt inny 19.02.14, 14:51
                                                    Droga ankaskakanka14
                                                    Po twoim stylu pisania mam wrażenie
                                                    że jesteś niezrównoważona psychicznie
                                                    Piszesz o takich rzeczach o swoim dziecku
                                                    równocześnie wstawiasz uśmiechy
                                                    Nie jest to normalne zachowanie zdrowej dorosłej kobiety.

ankaskakanka14 napisała:

> > > to wiem komu to zawdzięczać :)))
                                                    > >
                                                    > > No spójrz w lusterko wtedy będziesz wiedziała komu.
                                                    >
                                                    > Temu co odmówił pomocy dziecku za moją kasę :)))
                                                  • forummm Re: Ani Wild, ani nikt inny 19.02.14, 14:17
                                                    ankaskakanka14 napisała:

> Skazał moje dziecko na kalectwo :)) i wszystko w tym temacie z niego taki prezy
                                                    > dent jak i lekarz :)))

To co z ciebie za matka, trzeba było pracować, a nie siedzieć na forum 24 h na dobę, albo iść do Wilda powiedzieć że mu robisz tutaj kampanie, może by ci za sponsorował leczenie. A teraz wywalasz swoje żale, niedość że nie pracujesz siedzisz tu na forum 24 h pisząc bzdury to jeszcze żądasz leczenia na koszt państwa. Bo chyba nie chcesz powiedzieć że pracujesz, jak stale jesteś na forum i piszesz swoje bzdury, no chyba że ktoś ci płaci za pisanie na forum to co innego. Wtedy rozumie to że siedzisz 24 h na dobę na forum i pracujesz bo to twoja praca.
                                            • forummm Re: Ani Wild, ani nikt inny 19.02.14, 14:05
                                              ankaskakanka14 napisała:

> ha ha zadąć to mogą wyborcy bo płacą takiemu Szełemejowi - coś Ci sie pomyliło
                                              > :)) ha ha w jakiej Ty bajce żyjesz ?

Każdy jest wyborcą i żyję w Wałbrzychu w Polsce i mam prawo żądać dowodów i obiektywności od osoby która pomawia wszystkich dookoła.
                                    • fryziaw Re: Ani Wild, ani nikt inny 19.02.14, 14:45
                                      Ty kobieto powinnaś się leczyć.

ankaskakanka14 napisała:

>
                                      > Za daleko pojechałeś - Ty i Tobie podobni nie będą mi "kazać" oceniam PO a Szeł
                                      > emej jest z PO i oceniam ich działalność mam do tego prawo bo takiemu Szełemejo
                                      > wi to ja płace i to ja będę go rozliczać - przymnij se to do zakutego łba :)))
                                      • zauroczonaewa Re: Ani Wild, ani nikt inny 19.02.14, 14:47
                                        fryziaw napisał(a):

> Ty kobieto powinnaś się leczyć.
                                        >
                                        >
                                        > >
                                        > > Za daleko pojechałeś - Ty i Tobie podobni nie będą mi "kazać" oceniam PO
                                        > a Szeł
                                        > > emej jest z PO i oceniam ich działalność mam do tego prawo bo takiemu Sze
                                        > łemejo
                                        > > wi to ja płace i to ja będę go rozliczać - przymnij se to do zakutego łba
                                        > :)))

adwokat? Według mnie to forummm ma problem,bo w zwidach swoich wszędzie widzi "ludzi od Wilda" bucha ha ha bucha ha ha i ze robią mu kampanie wyborcza łacha ha ha
                                        • ankaskakanka14 Re: Ani Wild, ani nikt inny 19.02.14, 14:48
                                          zauroczonaewa napisała:

> adwokat? Według mnie to forummm ma problem,bo w zwidach swoich wszędzie widzi "
                                          > ludzi od Wilda" bucha ha ha bucha ha ha i ze robią mu kampanie wyborcza łacha h
                                          > a ha

dobrze,że tych ludzi nie widuje w swojej lodówce? hi hi
                                          • ankaskakanka14 Re: Ani Wild, ani nikt inny 19.02.14, 14:52
                                            partnerce tylko współczuje,bo z kimś takim pod jednym dachem to przechlapane - jak se coś uroi to nie ma zmiłuj się :))
                                            • ankaskakanka14 Re: Ani Wild, ani nikt inny 19.02.14, 14:54
                                              doszukujemy sie szczegółów w -> :) hmm to co w takim układzie oznacza -> pocałuj mnie w doopę - doszukasz sie jakiś znaczeń? ha ha ha
                            • l0ngle0n Re: Ani Wild, ani nikt inny 19.02.14, 13:51
                              Widzisz skakanka, Prezio może należeć nawet do ruchu palikota czy PSL:) Ważne jest, żeby skutecznie zarządzał miastem:) Mam gdzieś kto mi drogi w mieście naprawi lub wybuduje basen.
                              Małostkowość i monotematyczność twoja i tobie podobnym nigdy w żuciu nie ruszyłaby tego miasta z kolan.
                              Spamuj dalej:)
                              • ankaskakanka14 Re: Ani Wild, ani nikt inny 19.02.14, 13:53
                                hmmmam sie i ja przelogować? i pisać jak mi żal ?
                              • ankaskakanka14 Re: Ani Wild, ani nikt inny 19.02.14, 13:53
                                l0ngle0n napisał(a):

> Widzisz skakanka, Prezio może należeć nawet do ruchu palikota czy PSL:) Ważne
                                > jest, żeby skutecznie zarządzał miastem:) Mam gdzieś kto mi drogi w mieście nap
                                > rawi lub wybuduje basen.
                                > Małostkowość i monotematyczność twoja i tobie podobnym nigdy w żuciu nie ruszył
                                > aby tego miasta z kolan.
                                > Spamuj dalej:)

nie dorównam Tobie :))) ani Tobie podobnych
                                • ankaskakanka14 Re: Ani Wild, ani nikt inny 19.02.14, 13:55
                                  oj jak kupowanie głosów przez PO do której Szełemej należy zabolało :))) hi hi
                                  • forummm Re: Ani Wild, ani nikt inny 19.02.14, 14:04
                                    ankaskakanka14 napisała:

> oj jak kupowanie głosów przez PO do której Szełemej należy zabolało :))) hi hi

Nic nie boli kupowali to trudno a Szełmej robi to co potrzeba i widać efekty, raczej też powinnaś zająć się Wildem który zostawił stanowisko pracy i przyjechał do Wałbrzycha robić kampanię, a kasa poleciała na wypłatę za to że go w pracy nie było. To było z publicznych pieniędzy.
                                    • ankaskakanka14 Re: Ani Wild, ani nikt inny 19.02.14, 14:08
                                      forummm napisał(a):

>
                                      > > oj jak kupowanie głosów przez PO do której Szełemej należy zabolało :)))
                                      > hi hi
                                      >
                                      > Nic nie boli kupowali to trudno a Szełmej robi to co potrzeba i widać efekty,
                                      > raczej też powinnaś zająć się Wildem który zostawił stanowisko pracy i przyjec
                                      > hał do Wałbrzycha robić kampanię, a kasa poleciała na wypłatę za to że go w pra
                                      > cy nie było. To było z publicznych pieniędzy.

Ja Szelemejowi też płacę,a uznał,ze moje dziecko nie zasługuje na pomoc medyczną za którą też płacę i co? I będę tym rzygać :))) zawsze kiedy tylko o nim usłyszę i gdzie nie spotkam i tak ma farta,ze mu tym nie haftnełam na jednych z zebrań z mieszkańcami - co nie jest powiedziane że tak nie zrobię. :)) a teraz idź mu dalej dupsko lizac - może premie dostaniesz?
                                      • forummm Re: Ani Wild, ani nikt inny 19.02.14, 14:11
                                        ankaskakanka14 napisała:

>
                                        > Ja Szelemejowi też płacę,a uznał,ze moje dziecko nie zasługuje na pomoc medyczn
                                        > ą za którą też płacę i co? I będę tym rzygać :))) zawsze kiedy tylko o nim usły
                                        > szę i gdzie nie spotkam i tak ma farta,ze mu tym nie haftnełam na jednych z zeb
                                        > rań z mieszkańcami - co nie jest powiedziane że tak nie zrobię. :)) a teraz idź
                                        > mu dalej dupsko lizac - może premie dostaniesz?

Szełemej nie leczy dzieci i jest kardiologiem więc nie ściemniaj, chętnie zrobię akcję dla ciebie i zbiorę kasę na twoje leczenie w psychiatryku. A co do sponsorowania twojego dziecka to jak byś się wzieła za porządną robotę, to by nikt nie musiał na was łożyć z NFZ. Po drugie trzeba też pracować aby wymagać od NFZ.
                                        • ankaskakanka14 Re: Ani Wild, ani nikt inny 19.02.14, 14:13
                                          forummm napisał(a):

> Szełemej nie leczy dzieci i jest kardiologiem więc nie ściemniaj, chętnie zrobi
                                          > ę akcję dla ciebie i zbiorę kasę na twoje leczenie w psychiatryku. A co do spo
                                          > nsorowania twojego dziecka to jak byś się wzieła za porządną robotę, to by nikt
                                          > nie musiał na was łożyć z NFZ. Po drugie trzeba też pracować aby wymagać od N
                                          > FZ.

Byłam u niego osobiście i prosiłam,błagałam o zabieg do niego zostałam wysłana przez laryngologa :))) wszystko w tym temacie :)))
                                          • forummm Re: Ani Wild, ani nikt inny 19.02.14, 14:22
                                            ankaskakanka14 napisała:

> > nie musiał na was łożyć z NFZ. Po drugie trzeba też pracować aby wymaga
                                            > ć od N
                                            > > FZ.
                                            >
                                            > Byłam u niego osobiście i prosiłam,błagałam o zabieg do niego zostałam wysłana
                                            > przez laryngologa :))) wszystko w tym temacie :)))
                                            >

No tak miał zapłacić za ciebie ? czy zabrać komuś innemu i tobie dać ? a może ktoś był w gorszym stanie i co miał tobie dać ?
                                          • arek354 Re: Ani Wild, ani nikt inny 19.02.14, 23:32
                                            ankaskakanka14 napisała:

> Byłam u niego osobiście i prosiłam,błagałam o zabieg do niego zostałam wysłana
                                            > przez laryngologa :)))

Ot, durna bździągwa, kaczerbicha. Toż laryngolog zwyczajnie chciał się ciebie pozbyć :))))))))))))))))))))))))))
                                            • ankaskakanka14 Re: Ani Wild, ani nikt inny 19.02.14, 23:44
                                              arek354 napisał:

>
                                              > > Byłam u niego osobiście i prosiłam,błagałam o zabieg do niego zostałam wy
                                              > słana
                                              > > przez laryngologa :)))
                                              >
                                              > Ot, durna bździągwa, kaczerbicha. Toż laryngolog zwyczajnie chciał się ciebie p
                                              > ozbyć :))))))))))))))))))))))))))

Mnie? Szełemej / jako "dyrektor" decydujący o nadplanowych zabiegach / nie pozbył się mnie ale dziecka śmieciu :))) okaleczając go
                                              • arek354 Re: Ani Wild, ani nikt inny 19.02.14, 23:55
                                                Ciekawe, na kogo zrzucisz winę za to, że x lat temu twoją matkę i jedną z jej córek odesłał w pizdu psychiatra?
                                                • ankaskakanka14 Re: Ani Wild, ani nikt inny 20.02.14, 00:12
                                                  arek354 napisał:

> Ciekawe, na kogo zrzucisz winę za to, że x lat temu twoją matkę i jedną z jej c
                                                  > órek odesłał w pizdu psychiatra?

uj Ci do tego :)))
                                • l0ngle0n Re: Ani Wild, ani nikt inny 19.02.14, 13:56
                                  ankaskakanka14 napisała:

> l0ngle0n napisał(a):
                                  >
                                  > > Widzisz skakanka, Prezio może należeć nawet do ruchu palikota czy PSL:)
                                  > Ważne
                                  > > jest, żeby skutecznie zarządzał miastem:) Mam gdzieś kto mi drogi w mieśc
                                  > ie nap
                                  > > rawi lub wybuduje basen.
                                  > > Małostkowość i monotematyczność twoja i tobie podobnym nigdy w żuciu nie
                                  > ruszył
                                  > > aby tego miasta z kolan.
                                  > > Spamuj dalej:)
                                  >
                                  > nie dorównam Tobie :))) ani Tobie podobnych

Trudno z tym dyskutować:)
                                  • forummm Re: Ani Wild, ani nikt inny 19.02.14, 14:08
                                    l0ngle0n napisał(a):

>

> >
                                    > > nie dorównam Tobie :))) ani Tobie podobnych
                                    >
                                    > Trudno z tym dyskutować:)

Ciekawe czy Wild też ma taki cieniutki rozumek ?
                              • forummm Re: Ani Wild, ani nikt inny 19.02.14, 13:59
                                l0ngle0n napisał(a):

> Widzisz skakanka, Prezio może należeć nawet do ruchu palikota czy PSL:) Ważne
                                > jest, żeby skutecznie zarządzał miastem:) Mam gdzieś kto mi drogi w mieście nap
                                > rawi lub wybuduje basen.
                                > Małostkowość i monotematyczność twoja i tobie podobnym nigdy w żuciu nie ruszył
                                > aby tego miasta z kolan.
                                > Spamuj dalej:)

Wystarczy poczytać jej komentarze na wałbrzyszku nick 77 stara sol77
                                www.walbrzyszek.com/news,single,init,article,22701
                                • ankaskakanka14 Re: Ani Wild, ani nikt inny 19.02.14, 14:00
                                  z dyskusji o PO na dyskusję o mnie? ależ proszę bardzo :)))
                                  • forummm Re: Ani Wild, ani nikt inny 19.02.14, 14:26
                                    ankaskakanka14 napisała:

> z dyskusji o PO na dyskusję o mnie? ależ proszę bardzo :)))

No ale to ty zmieniłaś temat i teraz też zmieniasz.
      • l0ngle0n Re: Ani Wild, ani nikt inny 19.02.14, 12:00
        qwe33,
        Starasz się trzymać poziom wypowiedzi.. dlaczego zatem uważasz wszystkich , którzy mają odmienne priorytety, za motłoch?
        Kolejny raz akcentujesz, brak chleba i kolejny raz zdajesz się nie zauważać, że problem pracy i poziomu życia ludzi to pokłosie problemów systemowych na szczeblu centralnym - nie samorządowym. Prezydent każdego miasta funkcjonuje w ściśle określonym - odgórnie-środowisku, Jedni sobie radzą lepiej inni gorzej. Jak poradziłby sobie Wild? zbudowałby zakłady pracy dla ludzi? zmieniłby to odgórne środowisko w którym funkcjonuje cały nasz kraj? Wątpię:) Byłby poddany tym samym ograniczeniom i nie sądzę żeby mógł poradzić sobie lepiej niż Romek.
        Jedyne , co na pewno udałoby mu się zrobić, to postawić znak na Małopolskiej;)

• forummm Re: Ani Wild, ani nikt inny 19.02.14, 12:22
          l0ngle0n napisał(a):

> qwe33,
          > Starasz się trzymać poziom wypowiedzi.. dlaczego zatem uważasz wszystkich , któ
          > rzy mają odmienne priorytety, za motłoch?
          > Kolejny raz akcentujesz, brak chleba i kolejny raz zdajesz się nie zauważać, że
          > problem pracy i poziomu życia ludzi to pokłosie problemów systemowych na szcze
          > blu centralnym - nie samorządowym. Prezydent każdego miasta funkcjonuje w ściśl
          > e określonym - odgórnie-środowisku, Jedni sobie radzą lepiej inni gorzej. Jak
          > poradziłby sobie Wild? zbudowałby zakłady pracy dla ludzi? zmieniłby to odgórne
          > środowisko w którym funkcjonuje cały nasz kraj? Wątpię:) Byłby poddany tym sam
          > ym ograniczeniom i nie sądzę żeby mógł poradzić sobie lepiej niż Romek.
          > Jedyne , co na pewno udałoby mu się zrobić, to postawić znak na Małopolskiej;)
          >

Raczej Wildowi też się nie udało postawić znaku, w Stoszowicach też rewolucji nie zrobił, tylko ludziska chcieli go wywieź na taczkach i jajami obrzucać, taki to o dobry Wild. O MPK Wrocław tam gdzie jest wiceprezesem też nie ma tam tak słodko wręcz tragicznie.
        • ankaskakanka14 Re: Ani Wild, ani nikt inny 19.02.14, 12:48
          l0ngle0n napisał(a):

> Jedyne , co na pewno udałoby mu się zrobić, to postawić znak na Małopolskiej;)
          >
          To i tak więcej jak udało się Szełemejowi odnośnie tego składowiska :)))
          • ankaskakanka14 Re: Ani Wild, ani nikt inny 19.02.14, 12:50
            Jak się forummm spruł hi hi na zaznaczenie,że Szełemej reprezentuje partię w której same sprzedajne szumowiny - cóż kto z kim przystaje :)))
            • forummm Re: Ani Wild, ani nikt inny 19.02.14, 12:54
              ankaskakanka14 napisała:

> Jak się forummm spruł hi hi na zaznaczenie,że Szełemej reprezentuje partię w kt
              > órej same sprzedajne szumowiny - cóż kto z kim przystaje :)))

No tak i Wild był w PO czyli idąc twoim tokiem myślenia Wild jest taki sam ?
              • ankaskakanka14 Re: Ani Wild, ani nikt inny 19.02.14, 13:08
                forummm napisał(a):

>
                > > Jak się forummm spruł hi hi na zaznaczenie,że Szełemej reprezentuje parti
                > ę w kt
                > > órej same sprzedajne szumowiny - cóż kto z kim przystaje :)))
                >
                > No tak i Wild był w PO czyli idąc twoim tokiem myślenia Wild jest taki sam ?

Przypominam,że Wild z tej partii uciekła,a Szełemej dobrowolnie się do niej zapisał - mając świadomość czym jest PO i jacy ludzie w PO urzędują -> Kruczkowski :)) a niby taki moralny ha ha ha
                • forummm Re: Ani Wild, ani nikt inny 19.02.14, 13:26
                  ankaskakanka14 napisała:

> forummm napisał(a):
                  >
                  > >
                  > > > Jak się forummm spruł hi hi na zaznaczenie,że Szełemej reprezentuje
                  > parti
                  > > ę w kt
                  > > > órej same sprzedajne szumowiny - cóż kto z kim przystaje :)))
                  > >
                  > > No tak i Wild był w PO czyli idąc twoim tokiem myślenia Wild jest taki s
                  > am ?
                  >
                  > Przypominam,że Wild z tej partii uciekła,a Szełemej dobrowolnie się do niej zap
                  > isał - mając świadomość czym jest PO i jacy ludzie w PO urzędują -> Kruczko
                  > wski :)) a niby taki moralny ha ha ha

Przypominam że Wilda wypierniczyli na zbity pysk, tak jak mieszkańcy Stoszowic. Co z tego że Szełemej jest w PO to nie oznacza że musi być jak kruczkowski. Dalej się będziesz upierała że nie robisz kampanii i promocji Wildowi ?

Ostatnio pisałaś że polityka ani Wild cię nie interesuje a tu proszę, jakie Wsparcie dla Wilda.
          • forummm Re: Ani Wild, ani nikt inny 19.02.14, 12:53
            ankaskakanka14 napisała:

> l0ngle0n napisał(a):
            >
            >
            > > Jedyne , co na pewno udałoby mu się zrobić, to postawić znak na Małopols
            > kiej;)
            > >
            > To i tak więcej jak udało się Szełemejowi odnośnie tego składowiska :)))
            >

Ale znaku nie ma więc Wildowi się nie udało
            • ankaskakanka14 Re: Ani Wild, ani nikt inny 19.02.14, 13:06

> Ale znaku nie ma więc Wildowi się nie udało

Jaki prezydent takie miasto :)))
        • qwe33 "Chleba i igrzysk" - mówi Ci to coś? 19.02.14, 22:24
          l0ngle0n napisał(a):

> ...dlaczego zatem uważasz wszystkich , którzy mają odmienne priorytety, za motłoch?

Za motłoch uważam tych, których łatwo zadowolić samymi igrzyskami.
          Priorytety - to zupełnie inna bajka.

Uważam, że w kraju z zagwarantowaną konstytucyjnie bezpłatną służbą zdrowia, w którym ludzie umierają z powodu braku braku pieniędzy na ich leczenie (bo służba zdrowia to biznes taki sam jak każdy inny, na którym nawet "lody kręcić można") zbrodnią i barbarzyństwem jest wydawanie ogromnych pieniędzy na igrzyska - na szczeblu państwowym stadiony na lokalnym, wiecznie deficytowe aqua parki czy stare kopalnie.

Takie mam priorytety - Ty masz prawo do innych! To wolny kraj.

> problem pracy i poziomu życia ludzi to pokłosie problemów systemowych na szcze
          > blu centralnym - nie samorządowym.

I dla tego, "szczebel centralny" wraz z samorządowym jest do wymiany niestety, z powodów o których wspominałem wyżej, nie zanosi się na to.

Ps.
          Pisząc o chlebie i igrzyskach, traktowałem to jako swoistą figurę retoryczną, zatem nie traktuj tego dosłownie.
          Spójrz na to szerzej...
    • ankaskakanka14 Re: Wild - Prezydentem? 19.02.14, 10:25
      forum.gazeta.pl/forum/w,168,120949000,120949000,Kruczkowski_jednak_kupowal_.html
      :)))
      • forummm Re: Wild - Prezydentem? 19.02.14, 12:24
        ankaskakanka14 napisała:

> forum.gazeta.pl/forum/w,168,120949000,120949000,Kruczkowski_jednak_kupowal_.html
        > :)))

Szełemej to nie Kruczkowski tylko na tyle cię stać, twoje ograniczenia myślenia prymitywne ale cóż można się spodziewać po aktywistce Wilda.
        • ankaskakanka14 Re: Wild - Prezydentem? 19.02.14, 12:46
          forummm napisał(a):

>
          > > forum.gazeta.pl/forum/w,168,120949000,120949000,Kruczkowski_jednak_kupowal_.html
          > > :)))
          >
          > Szełemej to nie Kruczkowski tylko na tyle cię stać, twoje ograniczenia myśleni
          > a prymitywne ale cóż można się spodziewać po aktywistce Wilda.

Ale z takimi przystaje z PO więc nie lepszy :)))
          • forummm Re: Wild - Prezydentem? 19.02.14, 12:56
            ankaskakanka14 napisała:

> forummm napisał(a):
            >
            > >
            > > > forum.gazeta.pl/forum/w,168,120949000,120949000,Kruczkowski_jednak_kupowal_.html
            > > > :)))
            > >
            > > Szełemej to nie Kruczkowski tylko na tyle cię stać, twoje ograniczenia m
            > yśleni
            > > a prymitywne ale cóż można się spodziewać po aktywistce Wilda.
            >
            > Ale z takimi przystaje z PO więc nie lepszy :)))

Ciekawe czy Szełemej to czyta bo ty jasno twierdzisz że kupował głosy. Może jakieś dowody.

Co nie oznacza, że lepiej sobie radzi z rozwojem miasta i szpitali niż Wild z Dudkiewiczem. razem wzięci
            • ankaskakanka14 Re: Wild - Prezydentem? 19.02.14, 13:11
              forummm napisał(a):

>
              >
              > Ciekawe czy Szełemej to czyta bo ty jasno twierdzisz że kupował głosy. Może jak
              > ieś dowody.

Oj wiem,że chciałbyś abym tak napisała :)) ja jedynie twierdzę,że nie przeszkadza mu organizacja PO do której się dobrowolnie zapisał mimo,ze różne przekręty i afery z Kruczkowskim na czele - no nie mów - że Szełemej lepszy a w tej partii on to jedyny autorytet moralności ha ha ha
              • forummm Re: Wild - Prezydentem? 19.02.14, 13:33
                ankaskakanka14 napisała:

> forummm napisał(a):
                >
                >
                > >
                > >
                > > Ciekawe czy Szełemej to czyta bo ty jasno twierdzisz że kupował głosy. Mo
                > że jak
                > > ieś dowody.
                >
                > Oj wiem,że chciałbyś abym tak napisała :)) ja jedynie twierdzę,że nie przeszkad
                > za mu organizacja PO do której się dobrowolnie zapisał mimo,ze różne przekręty
                > i afery z Kruczkowskim na czele - no nie mów - że Szełemej lepszy a w tej parti
                > i on to jedyny autorytet moralności ha ha ha

Ale ty to właśnie napisałaś, czy ty nie czytasz swoich wypocin ? A tobie nie przeszkadza to że Wild został wypieprzony ze Stoszowic bo był nieudolnym, nie przeszkadza ci to że Wild jako wiceprezes MPK zamiast pracować, zostawia wszystko i jedzie robić kampanię wyborczą ? a tymczasem kasa na wypłatę leci z publicznych pieniędzy jakim jest MPK Wrocław ?

Czy to nie jest przekręt ? nawet jeżeli był by chory i zwolnił by się z MPK to nie wolno mu było przyjechać do Wałbrzycha i robić kampanię wyborczą. Nie razi cię to ? skoro jesteś taka sprawiedliwa to wypadało by oceniać wszystkich sprawiedliwie. Już pomijam że Wild też był w PO.
                • ankaskakanka14 Re: Wild - Prezydentem? 19.02.14, 13:36
                  forummm napisał(a):

>
                  > Czy to nie jest przekręt ? nawet jeżeli był by chory i zwolnił by się z MPK to
                  > nie wolno mu było przyjechać do Wałbrzycha i robić kampanię wyborczą.

Skoro wolno przez PO kupować głosy - to dlaczego nie? Uzasadnij :))

Nie razi
                  > cię to ? skoro jesteś taka sprawiedliwa to wypadało by oceniać wszystkich sp
                  > rawiedliwie. Już pomijam że Wild też był w PO.

Ok pomożesz - działalność w Polsce PO :)) -> skutki ?
                  • forummm Re: Wild - Prezydentem? 19.02.14, 13:38
                    ankaskakanka14 napisała:

> forummm napisał(a):
                    >
                    >
                    > >
                    > > Czy to nie jest przekręt ? nawet jeżeli był by chory i zwolnił by się z M
                    > PK to
                    > > nie wolno mu było przyjechać do Wałbrzycha i robić kampanię wyborczą.
                    >
                    > Skoro wolno przez PO kupować głosy - to dlaczego nie? Uzasadnij :))

Skoro jest w porządku to by tak nie zrobił bo w tym czasie Wild powinien być w pracy zajmować się pracą MPK a nie Mo Brukiem i kampanią wyborczą, więc coś jest z nim nie tak.

> Nie razi
                    > > cię to ? skoro jesteś taka sprawiedliwa to wypadało by oceniać wszystk
                    > ich sp
                    > > rawiedliwie. Już pomijam że Wild też był w PO.
                    >
                    > Ok pomożesz - działalność w Polsce PO :)) -> skutki ?
                    >
                    • ankaskakanka14 Re: Wild - Prezydentem? 19.02.14, 13:41
                      forummm napisał(a):

>
                      >
                      > Skoro jest w porządku to by tak nie zrobił bo w tym czasie Wild powinien być w
                      > pracy zajmować się pracą MPK a nie Mo Brukiem i kampanią wyborczą, więc coś jes
                      > t z nim nie tak.

Nie tak to jest to,ze Szełemej piastuje dwa stanowiska,a efekty widać - składowisko jak stoi tak stało,bezrobocie 35% a on sie podnieca wyremontowana ulicą - tak jak by to była jego zasługa a nie podatników ha ha ha
                      • forummm Re: Wild - Prezydentem? 19.02.14, 13:45
                        ankaskakanka14 napisała:

> Nie tak to jest to,ze Szełemej piastuje dwa stanowiska,a efekty widać - składow
                        > isko jak stoi tak stało,bezrobocie 35% a on sie podnieca wyremontowana ulicą -
                        > tak jak by to była jego zasługa a nie podatników ha ha ha

Bezrobocie dotyczy nie Wałbrzycha a powiatu to jest raz. Szełmej pracuje na dwóch stanowiskach bo chce i daje radę i ma siły, to jego sprawa. Trzecie składowisko jest i będzie bo nikt nie ma wpływu na decyzję sądu.
                        • ankaskakanka14 Re: Wild - Prezydentem? 19.02.14, 13:46
                          forummm napisał(a):

> Bezrobocie dotyczy nie Wałbrzycha a powiatu to jest raz. Szełmej pracuje na dw
                          > óch stanowiskach bo chce i daje radę i ma siły, to jego sprawa. Trzecie składow
                          > isko jest i będzie bo nikt nie ma wpływu na decyzję sądu.

Nie to nie jego sprawa bo ja mu za to płacę :))) a nie daje rady z bezrobociem składowiskiem itp.itd. :)) tak,że nie jego sprawa :)))
                          • fryziaw Re: Wild - Prezydentem? 19.02.14, 13:51
                            Jejku jak tak czytam Cię wybiórczo
                            To aż zal mi Ciebie
                            Dziewczyno ty masz jakąś skrzywioną psychikę

ankaskakanka14 napisała:

> Nie to nie jego sprawa bo ja mu za to płacę :))) a nie daje rady z bezrobociem
                            > składowiskiem itp.itd. :)) tak,że nie jego sprawa :)))
                          • forummm Re: Wild - Prezydentem? 19.02.14, 13:54
                            ankaskakanka14 napisała:

> forummm napisał(a):
                            >
                            > > Bezrobocie dotyczy nie Wałbrzycha a powiatu to jest raz. Szełmej pracuje
                            > na dw
                            > > óch stanowiskach bo chce i daje radę i ma siły, to jego sprawa. Trzecie s
                            > kładow
                            > > isko jest i będzie bo nikt nie ma wpływu na decyzję sądu.
                            >
                            > Nie to nie jego sprawa bo ja mu za to płacę :))) a nie daje rady z bezrobociem
                            > składowiskiem itp.itd. :)) tak,że nie jego sprawa :)))

Tak jak wszyscy Wildowi płacą. Przecież Szełemej nie będzie odpowiadał za twoje bezrobocie. Gdzie ty nie chcesz podjąć pracy bo wolisz siedzieć na forum i robić Wildowi kampanię. Weź się za pracę za swoje dziecko, a składowisko należy do sądu a nie do Szełmeja.
                            • ankaskakanka14 Re: Wild - Prezydentem? 19.02.14, 13:56
                              forummm napisał(a):

> Tak jak wszyscy Wildowi płacą. Przecież Szełemej nie będzie odpowiadał za twoje
                              > bezrobocie. Gdzie ty nie chcesz podjąć pracy bo wolisz siedzieć na forum i ro
                              > bić Wildowi kampanię. Weź się za pracę za swoje dziecko, a składowisko należy
                              > do sądu a nie do Szełmeja.

Za to mu płacę aby odpowiadał za ekonomie mojego miasta :)) i nie mów mi co mam robić,a z moimi dziećmi wszystko ok - no prócz synka,który ma uszkodzony słuch,bo Szełemej wbrew konstytucji odmówił mu leczenia kiedy tego potrzebował :)))
                              • ankaskakanka14 Re: Wild - Prezydentem? 19.02.14, 13:57
                                To mi wystarczyło - jakim człowiekiem jest Szełemej :)) coś jeszcze?
                              • forummm Re: Wild - Prezydentem? 19.02.14, 14:28
                                ankaskakanka14 napisała:

> forummm napisał(a):
                                >
                                >
                                > > Tak jak wszyscy Wildowi płacą. Przecież Szełemej nie będzie odpowiadał za
                                > twoje
                                > > bezrobocie. Gdzie ty nie chcesz podjąć pracy bo wolisz siedzieć na foru
                                > m i ro
                                > > bić Wildowi kampanię. Weź się za pracę za swoje dziecko, a składowisko n
                                > ależy
                                > > do sądu a nie do Szełmeja.
                                >
                                > Za to mu płacę aby odpowiadał za ekonomie mojego miasta :)) i nie mów mi co mam
                                > robić,a z moimi dziećmi wszystko ok - no prócz synka,który ma uszkodzony słuch
                                > ,bo Szełemej wbrew konstytucji odmówił mu leczenia kiedy tego potrzebował :)))

Ale Szełemej nie leczy dzieci i nie jest od słuchu, kasę na leczenie daje NFZ a nie Szełemej.
                                • ankaskakanka14 Re: Wild - Prezydentem? 19.02.14, 14:31
                                  On podjął decyzje jako dyrektor szpitala,a teraz Ty płacisz jako podatnik za jego decyzję :))) dlatego uważam,że Szełemej nie nadaje się na prezydenta,bo z ekonomii jest "noga" zabieg kosztował 2-3 tys. zł a teraz podatnicy będą sie składać na leczenie laryngologiczne,logopedyczne zakładam przewyższające te 2-3 tys. zł ha ha taki z niego biznesmen :)))
                                  • ankaskakanka14 Re: Wild - Prezydentem? 19.02.14, 14:32
                                    i dobrze niech głupcy płacą za głupie decyzje :))) szefa :)))
                                    • forummm Re: Wild - Prezydentem? 19.02.14, 14:36
                                      ankaskakanka14 napisała:

> i dobrze niech głupcy płacą za głupie decyzje :))) szefa :)))

I będą płacić, jak się ma nieodpowiedzialną matkę to tak jest, współczuję twoim dzieciom. Bo zamiast pracować i zaspokajać potrzeby dziecka siedzisz na forach i Wildowi kampanie robisz.
                                  • forummm Re: Wild - Prezydentem? 19.02.14, 14:34
                                    ankaskakanka14 napisała:

> On podjął decyzje jako dyrektor szpitala,a teraz Ty płacisz jako podatnik za je
                                    > go decyzję :))) dlatego uważam,że Szełemej nie nadaje się na prezydenta,bo z ek
                                    > onomii jest "noga" zabieg kosztował 2-3 tys. zł a teraz podatnicy będą sie skła
                                    > dać na leczenie laryngologiczne,logopedyczne zakładam przewyższające te 2-3 tys
                                    > . zł ha ha taki z niego biznesmen :)))

Jakaś ty głupia, trzeba było iść do pracy i zarobić te 3 tyś. a nie an forum siedzieć i pisać bajki o Wildzie. Co miał ci szełemej za sponsorować ? albo zabrać komuś innemu i tobie dać ?
                                    • ankaskakanka14 Re: Wild - Prezydentem? 19.02.14, 14:37
                                      Płacę jak wszyscy w Polsce 83% moich rzeczywistych dochodów :))) mojemu synowi nic nie przywróci słuchu ale wyciągnę ten "smaczek" w odpowiednim momencie - baj :)))
                                      • forummm Re: Wild - Prezydentem? 19.02.14, 14:40
                                        ankaskakanka14 napisała:

> Płacę jak wszyscy w Polsce 83% moich rzeczywistych dochodów :))) mojemu synowi
                                        > nic nie przywróci słuchu ale wyciągnę ten "smaczek" w odpowiednim momencie - ba
                                        > j :)))

Ale jak ty możesz płacić ja ty nie pracujesz ? siedzisz tutaj 24 h na dobę i robisz kampanię Wildowi.
                                        • ankaskakanka14 Re: Wild - Prezydentem? 19.02.14, 14:42
                                          anty kampanię Szełemowi :))
                                          • ankaskakanka14 Re: Wild - Prezydentem? 19.02.14, 14:42
                                            Siedzę,bo stać mnie obecnie na to :)))
                                            • ankaskakanka14 Re: Wild - Prezydentem? 19.02.14, 14:43
                                              a Tobie nic do tego :))) ale nie zapomniałam :)))
                                            • forummm Re: Wild - Prezydentem? 19.02.14, 14:52
                                              ankaskakanka14 napisała:

> Siedzę,bo stać mnie obecnie na to :)))

A na leczenie nie było cię stać
                                              • ankaskakanka14 Re: Wild - Prezydentem? 19.02.14, 14:55
                                                forummm napisał(a):

>
                                                > > Siedzę,bo stać mnie obecnie na to :)))
                                                >
                                                > A na leczenie nie było cię stać

Tak, wtedy mnie nie było stać -> zwróć uwagę na szczegół / może kolega pomoże / jakimi czasami operuję - bywałeś na lekcjach j. polskiego? hi hi
                                                • ankaskakanka14 Re: Wild - Prezydentem? 19.02.14, 14:57
                                                  i jeszcze za moją kasę Szełemej takich przygłupów zatrudnia? hmm az nie do pomyślenia :))
                                                  • forummm Re: Wild - Prezydentem? 19.02.14, 15:05
                                                    ankaskakanka14 napisała:

> i jeszcze za moją kasę Szełemej takich przygłupów zatrudnia? hmm az nie do pomy
                                                    > ślenia :))

Czy to nie ty tam stoisz ?
                                                    www.walbrzyszek.com/photo,photo,init,id,147456
                                                    Czy nie należysz do tego stowarzyszenia ?
                                                    www.walbrzyszek.com/news,single,init,article,20256
                                                    Wiesz doskonale że wyjdzie to na jaw i twoje pisanie na temat ludzi i głoszenie swoich poglądów i dyskryminacji. Robisz swoim panom krzywdę polityczną. Podobnie jak twoje wpisy pod otwarciem tego zakładu dla niepełnosprawnych. Też wyjdzie jakimi nickami się posługujesz Sol.77.

• ankaskakanka14 Re: Wild - Prezydentem? 19.02.14, 15:18
                                                    ankaskakanka14 napisała:
                                                    i gdybyś nie dowidział ->
                                                    > i jeszcze za moją kasę Szełemej takich przygłupów zatrudnia>>>>?<<<<< jest to tylko zapytanie,domysł,a nie stwierdzenie :)))

ha ha ha
    • ankaskakanka14 Re: Wild - Prezydentem? 19.02.14, 10:31
      ...Nie udowodnioną sprawą, choć sędzia Elżbieta Jęczmień w uzasadnieniu postanowienia o oddaleniu protestu powiedziała, że udowodnionych jest kilka przypadków kupowania głosów na rzecz Piotra Kruczkowskiego....

Ciekawe co by sędzia udowodniła gdyby dopuściła inne dowody? Wszyscy wiemy bo świadkowie mówili że proceder miał miejsce setkami może tysiącami kupowanych głosów. Ale nie dopuściła więc nasz bohater jest czysty jak kryształ ;) Ale macie w tym Wałbrzychu niezłe bagienko.
      • forummm Re: Wild - Prezydentem? 19.02.14, 12:25
        ankaskakanka14 napisała:

> ...Nie udowodnioną sprawą, choć sędzia Elżbieta Jęczmień w uzasadnieniu postano
        > wienia o oddaleniu protestu powiedziała, że udowodnionych jest kilka przypadków
        > kupowania głosów na rzecz Piotra Kruczkowskiego....
        >
        > Ciekawe co by sędzia udowodniła gdyby dopuściła inne dowody? Wszyscy wiemy bo ś
        > wiadkowie mówili że proceder miał miejsce setkami może tysiącami kupowanych gło
        > sów. Ale nie dopuściła więc nasz bohater jest czysty jak kryształ ;) Ale macie
        > w tym Wałbrzychu niezłe bagienko.
        >
        >
        Szełemej to nie Kruczkowski pomyjo Wildowska
        • ankaskakanka14 Re: Wild - Prezydentem? 19.02.14, 12:47
          forummm napisał(a):

> Szełemej to nie Kruczkowski pomyjo Wildowska

Ale z PO - widać metody PO mu nie przeszkadzają :)))
          • forummm Re: Wild - Prezydentem? 19.02.14, 12:58
            ankaskakanka14 napisała:

> forummm napisał(a):
            >
            >
            > > Szełemej to nie Kruczkowski pomyjo Wildowska
            >
            > Ale z PO - widać metody PO mu nie przeszkadzają :)))

Niech sobie będzie nawet z USA ale dobrze działa i miasto się rozwija a nie stoi w miejscu, przynajmniej nie zrobił filmików oczerniających Wałbrzych jak to ekipa Patryka Wilda.
            • ankaskakanka14 Re: Wild - Prezydentem? 19.02.14, 13:12
              forummm napisał(a):

>
              > Niech sobie będzie nawet z USA ale dobrze działa i miasto się rozwija a nie sto
              > i w miejscu, przynajmniej nie zrobił filmików oczerniających Wałbrzych jak to
              > ekipa Patryka Wilda.

tak,tak z 35% bezrobociem i azbestem w środku miasta - może jaki Nobel dla niego?
              • forummm Re: Wild - Prezydentem? 19.02.14, 13:36
                ankaskakanka14 napisała:

> forummm napisał(a):
                >
                >
                > >
                > > Niech sobie będzie nawet z USA ale dobrze działa i miasto się rozwija a n
                > ie sto
                > > i w miejscu, przynajmniej nie zrobił filmików oczerniających Wałbrzych j
                > ak to
                > > ekipa Patryka Wilda.
                >
                > tak,tak z 35% bezrobociem i azbestem w środku miasta - może jaki Nobel dla nieg
                > o?

No tak bo tylko w Wałbrzychu jest bezrobocie i azbest hahah
                • ankaskakanka14 Re: Wild - Prezydentem? 19.02.14, 13:38
                  forummm napisał(a):

> No tak bo tylko w Wałbrzychu jest bezrobocie i azbest hahah

a co mnie interesują inne miasta? a faktem jest,że bezrobocie 35% / drugie miejsce w Polsce / tak oto wyglądają rządy takich jak Kruczkowski czy Szełemej i temu nie zaprzeczysz :)))
                  • forummm Re: Wild - Prezydentem? 19.02.14, 13:42
                    ankaskakanka14 napisała:

> forummm napisał(a):
                    >
                    >
                    > > No tak bo tylko w Wałbrzychu jest bezrobocie i azbest hahah
                    >
                    > a co mnie interesują inne miasta? a faktem jest,że bezrobocie 35% / drugie miej
                    > sce w Polsce / tak oto wyglądają rządy takich jak Kruczkowski czy Szełemej i te
                    > mu nie zaprzeczysz :)))

Nie tylko Kruczkowski rządził i nie tylko Szełmej rządzi a skoro w innych miastach jest tak samo to coś jest z krajem i z ludźmi anie z Szełmejem.
                    • ankaskakanka14 Re: Wild - Prezydentem? 19.02.14, 13:43
                      forummm napisał(a):

> Nie tylko Kruczkowski rządził i nie tylko Szełmej rządzi a skoro w innych mias
                      > tach jest tak samo to coś jest z krajem i z ludźmi anie z Szełmejem.

Przez ostatnie lata oni /PO/ czyli mieli wystarczająco dużo czasu :))) inne miasta mnie nie interesują :))
                      • forummm Re: Wild - Prezydentem? 19.02.14, 14:31
                        ankaskakanka14 napisała:

> forummm napisał(a):
                        >
                        >
                        > > Nie tylko Kruczkowski rządził i nie tylko Szełmej rządzi a skoro w innyc
                        > h mias
                        > > tach jest tak samo to coś jest z krajem i z ludźmi anie z Szełmejem.
                        >
                        > Przez ostatnie lata oni /PO/ czyli mieli wystarczająco dużo czasu :))) inne mia
                        > sta mnie nie interesują :))

To masz pecha
                        • ankaskakanka14 Re: Wild - Prezydentem? 19.02.14, 14:32
                          Lekcje logiki forummm potem startuj w zawody :)))
    • ankaskakanka14 Re: Wild - Prezydentem? 19.02.14, 13:13
      co forummm rzeczywistość skrzeczy co? ha ha ha
      • ankaskakanka14 Re: Wild - Prezydentem? 19.02.14, 13:17
        Przypomnę Ci,że to za czasów PO emigracja na szeroka skalę,brak dostępu do opieki medyczne,bezrobocie i głodowe wypłaty - nikt inny tylko PO a Szełemej do tej organizacji należy :))) warto by było w kampanii wyborczej uświadomić wyborca ten smutny fakt :)) hmm chociaż z drugiej strony skoro PO posuwa się do kupowania głosów ................
        • forummm Re: Wild - Prezydentem? 19.02.14, 14:39
          ankaskakanka14 napisała:

> Przypomnę Ci,że to za czasów PO emigracja na szeroka skalę,brak dostępu do opie
          > ki medyczne,bezrobocie i głodowe wypłaty - nikt inny tylko PO a Szełemej do tej
          > organizacji należy :))) warto by było w kampanii wyborczej uświadomić wyborca
          > ten smutny fakt :)) hmm chociaż z drugiej strony skoro PO posuwa się do kupowa
          > nia głosów ................

Wild jest radnym województwa i co zrobił dla Województwa dla Wałbrzycha ? jedynie tyle narobili filmów o Wałbrzychu przedstawili Wałbrzych ze złej strony, po to aby osłabić Wałbrzych po to aby inwestorzy i ludzie stąd uciekali, to taka manipulacja była i propaganda.
    • ankaskakanka14 Re: Wild - Prezydentem? 19.02.14, 13:32
      Cos bardzo drażliwy jesteś dzisiaj forummm - jakieś braki?
    • ankaskakanka14 Re: Wild - Prezydentem? 19.02.14, 14:16
      będę tym zygać - rozumiesz i nie Wild jest powodem ale postępowanie Szełemeja - ha ha ha ale dorabiaj teorię dorabiaj :)))
      • hopex Re: Wild - Prezydentem? 19.02.14, 15:07
        Chińczycy mają takie powiedzenie : nieważne jakiego koloru jest kot, byle tylko myszy łowił.
        Jak do tej pory za Szełemeja dużo się w Wałbrzychu dzieje, będę się życzliwie przyglądał temu 'dzieniu'. Aśka, Tobie zaś dedykuję inną mądrość starożytnych: cokolwiek czynisz, czyń mądrze i wyglądaj końca. Na razie Wasza monotematyczna dyskusja i obrzucanie się 'wyrazami sympatii' nudzie mnie i nie mam ochoty włączać się do tej 'wymiany'. Kochajcie się dalej.
        • ankaskakanka14 Re: Wild - Prezydentem? 19.02.14, 15:12
          Forummm pierw mi pokaz gdzie popełniłam przestępstwo hi hi - jestem za cwana na to :))) ale Tobie można wiele przypiąć - poczytaj się i skonsultuj z kodeksem prawnym :))) Podpowiem - jedno z nich to pomówienia / niczym podparte / że współdziałam z Wildem i kupę innych cacasi - chcesz strzelać ze ślepych naboi ? ha ha ha
          • forummm Re: Wild - Prezydentem? 19.02.14, 15:23
            ankaskakanka14 napisała:

> Forummm pierw mi pokaz gdzie popełniłam przestępstwo hi hi - jestem za cwana na
            > to :))) ale Tobie można wiele przypiąć - poczytaj się i skonsultuj z kodeksem
            > prawnym :))) Podpowiem - jedno z nich to pomówienia / niczym podparte / że wspó
            > łdziałam z Wildem i kupę innych cacasi - chcesz strzelać ze ślepych naboi ? ha
            > ha ha

Wystarczy twoje zastraszanie mnie które ładnie napisałaś, oraz też może być że pomówiłaś że Szełmej kupował głosy. Oraz dyskryminacja żydów pod pewnym tekstem jako jeszcze Sol77. Także kampania twoja pęknie i zabawa polityczna.
            • ankaskakanka14 Re: Wild - Prezydentem? 19.02.14, 15:27
              forummm napisał(a):

>
              > > Forummm pierw mi pokaz gdzie popełniłam przestępstwo hi hi - jestem za cw
              > ana na
              > > to :))) ale Tobie można wiele przypiąć - poczytaj się i skonsultuj z kod
              > eksem
              > > prawnym :))) Podpowiem - jedno z nich to pomówienia / niczym podparte / ż
              > e wspó
              > > łdziałam z Wildem i kupę innych cacasi - chcesz strzelać ze ślepych naboi
              > ? ha
              > > ha ha
              >
              > Wystarczy twoje zastraszanie mnie które ładnie napisałaś, oraz też może być że
              > pomówiłaś że Szełmej kupował głosy. Oraz dyskryminacja żydów pod pewnym tekst
              > em jako jeszcze Sol77. Także kampania twoja pęknie i zabawa polityczna.

ha ha ha dawaj :)) ale spektakularnie czyli medialnie - nie mam nic przeciw :)))
            • ankaskakanka14 Re: Wild - Prezydentem? 19.02.14, 15:49
              forummm napisał(a):

> Wystarczy twoje zastraszanie mnie które ładnie napisałaś, oraz też może być że
              > pomówiłaś że Szełmej kupował głosy. Oraz dyskryminacja żydów pod pewnym tekst
              > em jako jeszcze Sol77. Także kampania twoja pęknie i zabawa polityczna.

ha ha ha forummm teraz za "sędziego" robi - już zebrał dowody i wyrok szykuje - lecz się Ty chłopie,lecz :))) nim podasz do prokuratury poczytaj co oznacza antysemityzm :))) wpis gdzie STWIERDZIŁAM,że Szełemej kupował głosy,a kampania wildowska jak pisałam istnieje w Twojej głowie :)) a inwektywy pod Twoim adresem? hmm nie byłeś winny tak,ze se możesz :))) popisać co najwyżej na forummm ha ha ha :)))
        • ankaskakanka14 Re: Wild - Prezydentem? 19.02.14, 15:25
          hopex napisał:

Tobie zaś dedykuję inną mądrość starożytnych: c
          > okolwiek czynisz, czyń mądrze i wyglądaj końca.

No właśnie to robię - nie mam ochoty oglądać innych dzieci z upośledzeniem,któremu można było zaradzić,a w wyniku głupich,podłych,nikczemnych decyzji nie zaradzono.Decyzji poprzez które jestem zmuszona z dziećmi wdychać opary z płonącego składowiska / mogło być przyczyną chorych migdałów / czy obawiać się,że jakiś kretyn nie dość dobrze zabezpieczył azbest,bo władza której płacę za "ochronę" wyłożyła na mnie i innych lagę,a czas w tym wypadku nie działa na moją korzyść
          • forummm Re: Wild - Prezydentem? 19.02.14, 17:08
            ankaskakanka14 napisała:

> hopex napisał:
            >
            > Tobie zaś dedykuję inną mądrość starożytnych: c
            > > okolwiek czynisz, czyń mądrze i wyglądaj końca.
            >
            > No właśnie to robię - nie mam ochoty oglądać innych dzieci z upośledzeniem,któr
            > emu można było zaradzić,a w wyniku głupich,podłych,nikczemnych decyzji nie zara
            > dzono.Decyzji poprzez które jestem zmuszona z dziećmi wdychać opary z płonącego
            > składowiska / mogło być przyczyną chorych migdałów / czy obawiać się,że jakiś
            > kretyn nie dość dobrze zabezpieczył azbest,bo władza której płacę za "ochronę"
            > wyłożyła na mnie i innych lagę,a czas w tym wypadku nie działa na moją korzyść
            >
            >

Jakaś ty śmieszna hahah weź poczytaj jeszcze raz to co nabazgroliłaś
            • ankaskakanka14 Re: Wild - Prezydentem? 19.02.14, 18:28
              Z Ciebie mam ubaw :))

Nie pamiętasz hasła

lub ?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka