feldkuratkatz99 20.06.14, 21:49 scontent-a-fra.xx.fbcdn.net/hphotos-xfa1/t1.0-9/10488195_746136778742592_6743642458555031654_n.jpg Buhahahaha , tak trzymać polska młodzieży ! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
qwe33 Źle rozkładasz akcenty 22.06.14, 13:44 Ten się śmieje, kto się śmieje ostatni W tym przypadku, skopali tyłki wszystkim trzeźwo myślącym i nie przeszkodził im bojkot procesji przez kilku wyrostków! Wygrali sprawę o fundamentalnym znaczeniu! feldkuratkatz99 napisał(a): > Buhahahaha , tak trzymać polska młodzieży ! Odpowiedz Link Zgłoś
pozor_vlack Re: Źle rozkładasz akcenty 22.06.14, 14:39 qwe33 napisał: feldkuratkatz99 napisał: 3,58% do budy i tam skowyczeć. Odpowiedz Link Zgłoś
feldkuratkatz99 Re: Źle rozkładasz akcenty 22.06.14, 18:37 Ty Vlacku taki prymityw jesteś , że aż się wyć chce. Posługując się bolszewickimi stereotypami i proletariackim redukcjonizmem wszystkich którzy są antyklerykałami z definicji zaliczasz do Palikota. A popatrz - okazuje się że antyklerykałem jest nawet nowy papież Franciszek !! Jednakowoż Twój schematyczny sposób myslenia wcale mnie nie specjalnie nie martwi - to typowa dla polskiej parafiańszczyzny pastawa. Wsteczna i uwsteczniająca, bez żadnych perspektyw na przyszłość. Jeszcze troche a powymieracie wszyscy i zastapią Was ci młodzi co siedzieli w ogródku przy piwe i lodach. AMEN. Odpowiedz Link Zgłoś
feldkuratkatz99 Re: Źle rozkładasz akcenty 22.06.14, 18:38 qwe33 napisał: > Ten się śmieje, kto się śmieje os > tatni > W tym przypadku, skopali tyłki wszystkim trzeźwo myślącym i nie przeszkodził im > bojkot procesji przez kilku wyrostków! > Wygrali sprawę o fundamentalnym znaczeniu! > > feldkuratkatz99 napisał(a): > > > Buhahahaha , tak trzymać polska młodzieży ! - Zawsze mówiłem , że KK to swego rodzaju odmiana komuny ze wszystkimi jej uciążliwościami. Odpowiedz Link Zgłoś
pozor_vlack Re: Źle rozkładasz akcenty 23.06.14, 06:22 feldkuratkatz99 napisał(a): >Ty Vlacku taki [...] jesteś , że aż się wyć chce. [...] wszystkich którzy są antyklerykałami z definicji zaliczasz do Palikota. Dobry feldkurat, dobry.....waruj. PS To nie moja wina , że oficjalnie, nie wolno ci głosować na nikogo. Odpowiedz Link Zgłoś
burvil Re: Źle rozkładasz akcenty 23.06.14, 14:49 400 LAT TEMU , pastor Roger Williams ujął to tak : Państwo i Kościół są jak dwa okręty. Powinny płynąć koło siebie w bezpiecznej odległości, w przeciwnym nastąpi KATASTROFA. A katastrofa ta to :POLSKA IRANEM UNII EUROPEJSKIEJ. POLSKA wielka i katolicka to marzenie pvc, tyle w niej Kościoła , że obywatele wyznający inną wiarę niż katolicka oraz ateusze nie są w stanie się z nią utożsamiać. POLSKA nie jest dobrem wspólnym wszystkich obywateli, ale wszystkich katolików, zwłaszcza ortodoksyjnych. Podsumowując krótko i na temat ,, j..ać katobolszewię i jej wyznawców. Odpowiedz Link Zgłoś