Dodaj do ulubionych

Święto Wafla

20.06.14, 21:49
scontent-a-fra.xx.fbcdn.net/hphotos-xfa1/t1.0-9/10488195_746136778742592_6743642458555031654_n.jpg
Buhahahaha , tak trzymać polska młodzieży !
Obserwuj wątek
    • qwe33 Źle rozkładasz akcenty 22.06.14, 13:44
      Ten się śmieje, kto się śmieje ostatni
      W tym przypadku, skopali tyłki wszystkim trzeźwo myślącym i nie przeszkodził im bojkot procesji przez kilku wyrostków!
      Wygrali sprawę o fundamentalnym znaczeniu!

feldkuratkatz99 napisał(a):

> Buhahahaha , tak trzymać polska młodzieży !
      • pozor_vlack Re: Źle rozkładasz akcenty 22.06.14, 14:39
        qwe33 napisał:
        feldkuratkatz99 napisał:

3,58% do budy i tam skowyczeć.
        • feldkuratkatz99 Re: Źle rozkładasz akcenty 22.06.14, 18:37
          Ty Vlacku taki prymityw jesteś , że aż się wyć chce. Posługując się bolszewickimi stereotypami i proletariackim redukcjonizmem wszystkich którzy są antyklerykałami z definicji zaliczasz do Palikota. A popatrz - okazuje się że antyklerykałem jest nawet nowy papież Franciszek !!

Jednakowoż Twój schematyczny sposób myslenia wcale mnie nie specjalnie nie martwi - to typowa dla polskiej parafiańszczyzny pastawa. Wsteczna i uwsteczniająca, bez żadnych perspektyw na przyszłość. Jeszcze troche a powymieracie wszyscy i zastapią Was ci młodzi co siedzieli w ogródku przy piwe i lodach. AMEN.
      • feldkuratkatz99 Re: Źle rozkładasz akcenty 22.06.14, 18:38
        qwe33 napisał:

> Ten się śmieje, kto się śmieje os
        > tatni

> W tym przypadku, skopali tyłki wszystkim trzeźwo myślącym i nie przeszkodził im
        > bojkot procesji przez kilku wyrostków!
        > Wygrali sprawę o fundamentalnym znaczeniu!
        >
        > feldkuratkatz99 napisał(a):
        >
        > > Buhahahaha , tak trzymać polska młodzieży !

-

Zawsze mówiłem , że KK to swego rodzaju odmiana komuny ze wszystkimi jej uciążliwościami.
        • pozor_vlack Re: Źle rozkładasz akcenty 23.06.14, 06:22
          feldkuratkatz99 napisał(a):
          >Ty Vlacku taki [...] jesteś , że aż się wyć chce. [...] wszystkich którzy są antyklerykałami z definicji zaliczasz do Palikota.

Dobry feldkurat, dobry.....waruj.

PS
          To nie moja wina , że oficjalnie, nie wolno ci głosować na nikogo.
          • burvil Re: Źle rozkładasz akcenty 23.06.14, 14:49
            400 LAT TEMU ,
            pastor Roger Williams ujął to tak : Państwo i Kościół są jak dwa okręty. Powinny płynąć koło siebie w bezpiecznej odległości, w przeciwnym nastąpi KATASTROFA.
            A katastrofa ta to :POLSKA IRANEM UNII EUROPEJSKIEJ.
            POLSKA wielka i katolicka to marzenie pvc, tyle w niej Kościoła , że obywatele wyznający inną
            wiarę niż katolicka oraz ateusze nie są w stanie się z nią utożsamiać.

POLSKA nie jest dobrem wspólnym wszystkich obywateli, ale wszystkich katolików, zwłaszcza ortodoksyjnych.
            Podsumowując krótko i na temat ,, j..ać katobolszewię i jej wyznawców.
    • trolo2 Re: Święto Wafla 23.06.14, 17:28
      święto pieroga !

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka