Gość: irka IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 08.10.04, 22:05 Czy ktoś może podać namiar na zakład kosmetyczny w Wałbrzychu (ew. w Świdnicy) gdzie można zrobić paznokcie akrylowe? Dziękuję z góry. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Pixi Re: paznokcie akrylowe IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 09.10.04, 14:38 Koleżanka robiła sobie na Poselskiej na Podzamczu. Super zrobione. Ale dokładniejszych namiarów nie znam. NIE polecam "Aurelii" na Senatorskiej! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: irka Re: paznokcie akrylowe IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 09.10.04, 23:38 Dziekuję. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pixi Re: paznokcie akrylowe IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 10.10.04, 01:23 Ależ proszę bardzo Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kaska Re: paznokcie akrylowe IP: *.wlb.vectranet.pl / 195.117.149.* 10.10.04, 03:37 Ojej , wlasnie mialam zamiar wybrac sie do AURELII , a czemu nie polecasz? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Aga Re: paznokcie akrylowe IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 10.10.04, 11:58 Może dlatego że jak ja robiłam parę miesięcy temu żelowe to po tygodniu mi się pokruszyły. Poza tym źle dobrała mi rozmiary. Musiałam zdjąć po 2 tygodniach. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Paula Re: paznokcie akrylowe IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 10.10.04, 12:21 To miałaś pecha. Ja robię tylko w Aurelii i jest wszystko OK. Powyższe posty są jak mi się wydaje reklamą zakładu na Poselskiej. Jak tam jest nie wiem. Natomiast Aurelia jest THE BEST !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kaska Re: paznokcie akrylowe IP: *.wlb.vectranet.pl / 195.117.149.* 10.10.04, 14:27 Aga dzieki za odpowiedz.Nie robie nikomu reklamy jestem zwykla klientka i szukam dobrej stylistki dlatego pytam o opinie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jowita Re: paznokcie akrylowe IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 10.10.04, 18:00 Jeśli szukasz naprawdę dobrej stylistki to raczej nie w Wałbrzychu. Może kiedyś jakaś tu będzie ale jak na razie daleko im do przyzwoitego poziomu. Radzę np. Wrocław, co rpawda kawałek drogi ale myślę, że warto. Odpowiedz Link Zgłoś