Dodaj do ulubionych

paznokcie akrylowe

IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 08.10.04, 22:05
Czy ktoś może podać namiar na zakład kosmetyczny w Wałbrzychu (ew. w Świdnicy) gdzie można zrobić paznokcie akrylowe? Dziękuję z góry.
Obserwuj wątek
    • Gość: Pixi Re: paznokcie akrylowe IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 09.10.04, 14:38
      Koleżanka robiła sobie na Poselskiej na Podzamczu. Super zrobione. Ale
      dokładniejszych namiarów nie znam. NIE polecam "Aurelii" na Senatorskiej!
      • Gość: irka Re: paznokcie akrylowe IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 09.10.04, 23:38
        Dziekuję.
        • Gość: Pixi Re: paznokcie akrylowe IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 10.10.04, 01:23
          Ależ proszę bardzo
    • Gość: Kaska Re: paznokcie akrylowe IP: *.wlb.vectranet.pl / 195.117.149.* 10.10.04, 03:37
      Ojej , wlasnie mialam zamiar wybrac sie do AURELII , a czemu nie polecasz?
      • Gość: Aga Re: paznokcie akrylowe IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 10.10.04, 11:58
        Może dlatego że jak ja robiłam parę miesięcy temu żelowe to po tygodniu mi się
        pokruszyły. Poza tym źle dobrała mi rozmiary. Musiałam zdjąć po 2 tygodniach.
        • Gość: Paula Re: paznokcie akrylowe IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 10.10.04, 12:21
          To miałaś pecha. Ja robię tylko w Aurelii i jest wszystko OK.
          Powyższe posty są jak mi się wydaje reklamą zakładu na Poselskiej.
          Jak tam jest nie wiem. Natomiast Aurelia jest THE BEST !!!
    • Gość: Kaska Re: paznokcie akrylowe IP: *.wlb.vectranet.pl / 195.117.149.* 10.10.04, 14:27
      Aga dzieki za odpowiedz.Nie robie nikomu reklamy jestem zwykla klientka i
      szukam dobrej stylistki dlatego pytam o opinie.
      • Gość: Jowita Re: paznokcie akrylowe IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 10.10.04, 18:00
        Jeśli szukasz naprawdę dobrej stylistki to raczej nie w Wałbrzychu.
        Może kiedyś jakaś tu będzie ale jak na razie daleko im do przyzwoitego poziomu.
        Radzę np. Wrocław, co rpawda kawałek drogi ale myślę, że warto.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka