Gość: HASAN_SAS IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.10.04, 15:21 Widzieliscie czeski autobus kursujacy w Walbrzychu? Dzisiaj zobaczylem jadac do szkoly. Byl na lini nr 3. Czeskie blachy itp... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: J@nko Re: Czeska busiczka IP: 81.15.135.* 23.10.04, 17:07 Też to widziałem i się zdziwiłem na czeskich numerach Potwierdzam jako Nr3 jechał 23 pażdziernika 2004r. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Havranek Re: Czeska busiczka IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 23.10.04, 17:35 Nie rozumiem Twojego zdziwienia. Czyżbyś wątpił w to, że w Republika Czeska posiada autobusy? A dlaczego w Polsce? Polaków i Czechów łączy wspólna historia. W latach 70-tych ub. wieku mieliśmy w Wałbrzychu sporo autobusów czeskich, z których korzystało wiele osób dojeżdżających do pracy, był to codzienny widok. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nowy Re: Czeska busiczka IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 23.10.04, 21:51 Podobno MPK testuje nowe autobusy ciekawe co z tego wyjdzie. Też widziałem to cudo z zewnątrz takie sobie ale od środka całkiem całkiem .... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pasażerka Re: Czeska busiczka IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.10.04, 10:31 a tu jest fotka: www.twoje-sudety.pl/index.php?action=show&type=news&id=1269 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: HASAN_SAS Re: Czeska busiczka IP: *.walbrzych.cvx.ppp.tpnet.pl 26.10.04, 09:54 Wczoraj jadac tym autobusem stwierdzilem, ze jest w nim nieprzyjemny zapach :( Denerwujacy jest tez sygnal, ktory molestuje uszy co przystank :( W autobusie jest bardzo duzo miejsc stojacy i wydaje sie byc bardzo dlugi (siedzac na ostatnich miejscach ledwo widzialem poczatek). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Justyna Re: Czeska busiczka IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 26.10.04, 18:47 Ja widziałam, nawet jechałam z nim. To jest Karosa:]. Odpowiedz Link Zgłoś