Dodaj do ulubionych

Wstyd mi za WSZYSTKICH POLITYKÓW z W-cha

IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 14.01.05, 08:01
Są prości, martwia sie tylko o swoja kase. gdzies maja ludzi. Budza sie tylko
przed wyborami i klamia co mogliby dla nas zrobic. Jestesmy naiwni. Polityk
to teraz taki człowiek, który będzie sie podlizywał do swojego liderka żeby w
momencie wygrania wyborów dostac jakąs miła posadke (dobrze płatna). Wesoły
Romeczek składając zyczenia pracownikom, przychodzi i mówi im żeby głosowac
na niego w przyszłych wyborach parlamentarnych bo on duzo zrobi. Bartoliczek
każe ludziom jeżdzic na długich swiatłach w mieście, Szybki robi porządki
takie że będzie jeszcze wiekszy bałagan. Nie zapomnijmy o ludziach z SLD, tam
to tylko kolesiostwo, kolesiostwo, skoczki z stołeczka na stołeczek. SAMO
ŻYCIE. A MY do ciężkiej pracy marsz i nabijajmy im kabzy, żeby mogli pojechać
w Alpy na narty, kupić nowy samochód, nie martwić sie o kasę. Bo teraz to mi
spędza sen z powiek.
Obserwuj wątek
    • Gość: Pluton Wstyd mi za POLITYKÓW z W-cha IP: *.walbrzych.sdi.tpnet.pl 14.01.05, 09:40
      też mi wstyd ale nie za wszystkich
      proponuje ranking najgorszych polityków lub ludzi związanych z polityką w
      Wałbrzychu
      myślę, że na czele listy powinien się znaleźć Tomasz Pluta
      • Gość: alf Re: Wstyd mi za POLITYKÓW z W-cha IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 14.01.05, 09:54
        Ja zgłaszam równożędnie- Romana Ludwiczuka i Bogusława Dyszkiewicza oraz jako
        honorowego Marka Śpiewaka
        • Gość: Marcin Re: Wstyd mi za POLITYKÓW z W-cha IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.01.05, 01:31
          Alf kim ty qwa jestes ze tak ludzi od razu z gory traktujesz. Pojecia niemasz o
          tym wsyztskim i co sie dzieje a wy wszyscy ktorzy piszecie zle o ludziach
          ktorzy sa w porzadku qwno wiecie, sami jesli byscie byli garsciami byscie
          lewizne brali takze wypier..... szmaty je..e !
      • Gość: Victor Re: Wstyd mi za POLITYKÓW z W-cha IP: *.wlb.vectranet.pl / 195.116.150.* 14.01.05, 20:02
        Nie mylcie proszę polityków i politykomanów.Nasza miejscowa "elita polityczna"
        w rankingach popularnośći w większości musi startować parami- jako 2 półgłówki.
        Zdecydowana część będących na świeczniku, szczyci się ilorazem inteligencji w
        granicach 75 ( z 22% Vat).Jedyne co umożliwia im pływanie we własnym bagienku
        to dawne układy i powiązania z PRL-owskich czasów. Ale kto ich wybrał? Doszło
        do tego, że kreatura mająca ledwo zawodowe wykształcenie mieni się wybrańcem
        ponad 100-tysięcy mieszkańców. Od nas zależy czy będziemy musieli dalej
        wstydzić się za tzw. "polityków"
        • Gość: dzidek Re: Wstyd mi za POLITYKÓW z W-cha IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.01.05, 20:20
          Brawo Victor!Może należało jeszcze tylko dodać, że ci "politykierzy" mają
          świetnie rozwinięty instynkt samozachowawczy i zawsze wiedzą "z której strony
          jest chlebuś posmarowany masełkiem"
      • boa-666 Re: patriotyzm Pluty 16.01.05, 12:28
        Znalezione w sieci:
        --------------------
        Wałbrzyscy patrioci tworzą wspólny front
        Niedziela - 28 Listopad, 2004

Wczoraj w Wałbrzychu odbyła się konferencja poświęcona New Age zorganizowana
        przez Młodzież Wszechpolską i pana Tomasza Plutę, który jednocześnie był
        prelegentem. Temat niezwykle ciekawy, a jednocześnie – w dobie poszukiwania
        wartości przez ludzi młodych – bardzo ważny.
        Celem konferencji oprócz podniesienia wiedzy w materii „nowej ery” jest próba
        pobudzenia do działań na płaszczyźnie patriotyczno-społecznej wszelkich grup
        młodzieżowych w mieście. Chcemy zjednoczyć w działaniu wszystkich tych, dla
        których hasło „Bóg, Honor, Ojczyzna” nie jest tylko pustym sloganem, lecz
        sposobem na życie. Pierwsze nasze spotkanie zaowocowało wspólnymi planami,
        które mamy nadzieję wkrótce zrealizować. Akcje organizowane przez poszczególne
        stowarzyszenia będą teraz wspierane przez innych, dzięki czemu będziemy mogli
        dotrzeć do większej liczby osób oraz oddziaływać na biernych jeszcze
        rówieśników.
        Ponadto padł pomysł kawiarenki, w której moglibyśmy spotykać się w zimowe
        wieczory, dyskutować, wymieniać poglądy.
        Z niecierpliwością czekamy na kolejne konferencje.
        -----------------------------
        • Gość: Jezus Re: patriotyzm Pluty IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 16.01.05, 18:03
          boa-666 napisała:

> Chcemy zjednoczyć w działaniu wszystkich tych, dla
          > których hasło „Bóg, Honor, Ojczyzna” nie jest tylko pustym sloganem

Nie mieszajcie do tego Ojca.....
    • Gość: dorota Re: Wstyd mi za WSZYSTKICH POLITYKÓW z W-cha IP: *.walbrzych.sdi.tpnet.pl 14.01.05, 14:21
      Masz 100% rację, zgadzam się z tym co piszesz, właśnie ta to wygląda :((((
      • boa-666 Re: Wstyd mi za WSZYSTKICH POLITYKÓW z W-cha 14.01.05, 16:13
        Najgorsi są ci, co nie potrafią nic innego, tylko być u władzy.
        Wyobrażacie sobie zasłużonego radnego, który miałby od zera założyć w W-chu
        firmę i co miesiąc oddawać ZUSowi 7 stów? Wygineliby jak muchi.
        A są takie typy, które we władzach chcą doczekać emerytury i obce jest im takie
        pojęcie jak godność.
    • Gość: arno@.se.pl Re: Wstyd mi za WSZYSTKICH POLITYKÓW z W-cha IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 16.01.05, 00:30
      a za co ci wstyd??? przecierz ty nie znasz nawet 1/3 samorządowców! pusta
      dziewucho. wstydz się za siebie!!! ja znam wielu porządnych polityków.
      • Gość: erica Re: Wstyd mi za WSZYSTKICH POLITYKÓW z W-cha IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 17.01.05, 14:39
        znam więcej niż 1/3.!:)i to osobiście.
    • Gość: arno@.se.pl Re: Wstyd mi za WSZYSTKICH POLITYKÓW z W-cha IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 16.01.05, 00:32
      a za co ci wstyd??? przecież ty nie znasz nawet 1/3 samorządowców! pusta
      dziewucho. wstydz się za siebie!!! ja znam wielu porządnych polityków.
      • Gość: truten Re:arno@.se nie musisz sie powtarzac IP: *.dsl.pltn13.pacbell.net 16.01.05, 07:27
        nie trzeba znac osobiscie politykow
        aby miec mozliwosc wyrobienia sobie o nich zdania
        wystarczy poogladac sie do okola i zobaczyc czego dokonali
        i porownac to z tym co obiecywali
        gdzie sa ci porzadni ktorych znasz??
    • Gość: Pawel Re: Wstyd mi za WSZYSTKICH POLITYKÓW z W-cha IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 16.01.05, 09:01
      A kto ich wybral? Sw. Mikolaj?

Wybrali ich ludzie, ktorym widocznie takie cechy odpowiadaja. Niestety, ale
      politykow mamy takich jacy sami jestesmy, nikt ich z Marsa nie przysylal.

Poza tym to sa bzdurne uogolnienia. Nie jest trudno znalezc i wsrod politykow
      ludzi porzadnych i madrych, tylko trzeba troche sie zaineresowac i poszukac, a
      nie bluzgac bez sensu.
      • koza16 Re: Wstyd mi za WSZYSTKICH POLITYKÓW z W-cha 16.01.05, 10:59
        Dokladnie tak. Pamietajmy ze czarne owce sa wszedzie, a uogolniajac odbieramy
        chec do pracy tym porzadnym!
        • Gość: Pazdzioch Re: Wstyd mi za DZIENNIKARZY IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 16.01.05, 11:31
          Odczepcie sie od politykow. Oni sa wporzo, to tylko dziennikarze obsmarowuja
          ich w gazetach i telewizji :)
          • Gość: dama dama Re: Wstyd mi za DZIENNIKARZY IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 17.01.05, 08:37
            Wstydzic to sie nie ma czego, "...niech sie wstydzi ten co robi, nie ten co
            widzi.." Natomiast powalajace sa opinie, typu "znam wielu uczciwych politykow",
            ktorych pojawia sie ostatnio coraz wiecej. Wystarczy przegladnac wszystkie
            umowy o prace naszych walbrzyskich politykierow, ktorzy swiadcza dla wszelkiego
            rodzaju instytucji funkcje doradcze i experckie. Nagle okaze sie ze maja
            rozlegla wiedze i pomysly, zaskakujace ze o wiekszosc z nich nikt nie slyszal i
            nie doczekaly sie realizacji. No ale zarabiac trzeba, potem jeszcze ciepla
            posada i kariera politykiera ugruntowana. Potem trzeba sie rewanzowac, no i
            bagienko pulsuje zyciem. Mozna tez isc ostrzej, nie placic czynszu, lekko
            potraktowac oswiadczenie majatkowe, robic szopki z komisja, no a w koncu zostac
            narodowcem, z haslami bog, honor, ojczyzna na ustach.
            Wszelkiego rodzaju opinie, wybielajace tych ludzi, sa dla mnie zupelnie
            niezrozumiale. Pisza je ludzie nie majacy instynktu samozachowawczego, majacy z
            tego korzysci, albo z duzym poczuciem humoru.
    • Gość: lex Re: Wstyd mi za WSZYSTKICH POLITYKÓW z W-cha IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 17.01.05, 14:24
      Uważam , że gó.. śmierdzi do czasu , poczekajmy ...popłynie z nurtem.
      • Gość: neli Re: Wstyd mi za WSZYSTKICH POLITYKÓW z W-cha IP: *.access.telenet.be 19.01.05, 20:42
        dobrze napisane BRAWO ERICA wszyscy koncza marnie!!
        • Gość: Znieruchomiały Re: Wstyd mi za WSZYSTKICH POLITYKÓW z W-cha IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 20.01.05, 15:15
          Pokrzyczmy sobie w necie, ale głosowań, puki co nie ma w necie, trza się
          pofatygować !! Trza to zrobić !!
          • Gość: Marek Re: Wstyd mi za WSZYSTKICH POLITYKÓW z W-cha IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 25.01.05, 22:08
            Poprzyjmy w glosowanich aktywnych -np naszego Prezydenta Romana Ludwiczuka
            • Gość: kiks Re: Wstyd mi za WSZYSTKICH POLITYKÓW z W-cha IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 26.01.05, 07:47
              aktywnych przekręciarzy i potencjalnych Pęczaków- Romekowi blisko
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka