Dodaj do ulubionych

Zła cisza przedwyborcza

IP: *.she.hm.pl 30.08.01, 20:52
Za PRL-u mówiono że udział w głosowaniu to obywatelski obowiązek.
Później zapomiano o tym i mamy bardzo słabą frekfencję. A może to jest taktyka
wyborcza? Szkoda kolejnych wyborów. Świdnica rzuca się na rekordową 75%
frekwencję wyborczą. Czy im sie uda taka promocja miasta na tle wolnej Polski i
demokratycznej Europy?
Obserwuj wątek
    • sivasec Re: Zła cisza przedwyborcza 07.09.01, 15:16
      Słyszeliscie o tym jak w jakims miescie przez noc powywieszali nekrologi
      czlonkow Platformy Obywatelskiej. Jak po mojemu to raczej jest to niezdrowa
      konkurencja przedwyborcza ale mozliwe ze ktos po prostu jaja sobie robil.
      Jezeli to drugie to nie bedzie mial wesolo bo teraz policja prowadzi sledztwo w
      tej sprawie.
      • Gość: Olin Re: Zła cisza przedwyborcza IP: *.satkabel.com.pl 07.09.01, 17:58
        No, to mialo miejsce w Pile... Ciekawe, ktory konkurencyjny komitet wyborczy to
        zorganizowal. Moze sie wyjasni? Czekam z niecierpliwoscia... :)
        • Gość: Ania Re: Zła cisza przedwyborcza IP: *.acn.waw.pl 07.09.01, 19:40
          Ciekawa jestem dlaczego SLD nie chce wypowiadac sie na temat ciec w budzecie -
          czyzby nie chcialo ploszyc wyborcow ??? Zaloze sie -jestem pewna na 100%-iz TAK
          - oficjalnie zgodnie z prawem zaklepia sobie miejsce i dopiero wtedy glosno
          beda mowic o cieciach.

Co do innych partii - z pustego i Salomon nie naleje ...
          • Gość: Kruk Re: Zła cisza przedwyborcza IP: *.she.hm.pl 08.09.01, 06:08
            Chyba niepotrzebnie oczekujesz rozwiązań od osób, które chcą tylko i wyłącznie
            władzy. Na tym etapie ich zainteresowanie wyborcami sie kończy.
            Poprawa gospodarki to dla nich za trudny temat dużo łatwiej i bezpieczniej jest
            opowiadać o dobrze skredytownych czasach Gierka.
            • Gość: Olin Re: Zła cisza przedwyborcza IP: *.satkabel.com.pl 08.09.01, 11:45
              ...i o upadku gospodarki po 1989. Tylko jaka ta gospodarka byla? Otoz byla
              gowniana.
              • Gość: Adam Re: Zła cisza przedwyborcza IP: *.wsisiz.edu.pl 10.09.01, 07:59
                Pomidor.
                • sivasec Re: Zła cisza przedwyborcza 10.09.01, 10:11
                  Mieli juz tyle czasu zeby sie wykazac - nawet za natto. Teraz to sa tylko puste
                  slogany wyborcze a i tak bedzie tak samo albo jeszcze gorzej. Co roku sytuacja
                  sie powtarza a narod jakby skleroze mial.
                  • Gość: Fafarafa Re: Zła cisza przedwyborcza IP: *.chello.pl 13.09.01, 19:41
                    Święte słowa, kochanieńcy święte słowa ! To komuna doprowadziła do tej
                    strasznej dziury w budżecie ! I nie pozwoliła wprowadzić refoema do końca ! I
                    sama jest głupia i zła, bo chce naszemu Buzkowi Jurkowi odebrać władzę. To
                    chamstwo !!!!!!!! Gdyby nie sld to by nie było żadnego bezrobocia i ludzie
                    byliby bogobojni i bardzo bogaci.
                    Dlatego musimy sie zjednoczyć - my polska prawica narodowa, mówimy
                    stanowcze "nie" niecnym podżegaczom komunistycznym ! Przez z łapami zbrukanymi
                    aborcyjnymi manipulacjami od naszego prawicowego stołu pełnego jadła !!!!
                    Głosujmy na AWSP + PiS + Samoobrona + PSL + Platforma + Altermatywa + UW + Liga
                    Rodzących po Polsku + BBWR + ND + ZHR + ZChN + Akacja Katolicka + Radio Maryja
                    z o. Muchomorkiem + cała reszta popaprańców !!!!!!!

Precz z komunom !!!!!!!!!!!!!!!!!!
                    • Gość: Olin Re: Zła cisza przedwyborcza IP: *.satkabel.com.pl 13.09.01, 22:35
                      Gość portalu: Fafarafa napisał(a):

> Święte słowa, kochanieńcy święte słowa !

(...) inne bzdury

Kochaniutki, masz racje - gdyby nie komuna, nie byloby teraz dziury budzetowej,
                      bo Polska mialaby inne problemy. Mniej wiecej takie, z jakimi borykaja sie teraz
                      Niemcy. A w AWS i innych tego typu formacjach palantow jest dokladnie tyle, co
                      gdzie indziej. No?
                    • Gość: Adam Re: cisza przedwyborcza IP: *.wsisiz.edu.pl 14.09.01, 07:29
                      Pomidor.
                      • Gość: Fafarafa Re: cisza przedwyborcza IP: *.chello.pl 14.09.01, 09:06
                        Olin !!!!
                        Brawo, brawo, brawo !!!
                        Masz absolutną rację - TO KOMUNA SPOWODOWAŁA OGROMNĄ DZIURĘ BUDŻETOWĄ, CO M.IN.
                        PRZEŁOŻY SIĘ NA WZROST BEZROBOCIA I CAŁKOWITEGO ZUBOŻENIA NARODU.
                        Oczywiście, że rząd Pana Premiera Buzka Jurka robił wszystko, aby Polska rosła
                        w sitwę, a swoim ludziom żyło się lepiej - ale ta komuna mu tylko szkodziła.

Jaki Ty jesteś mądry Olin.
                        Przesyłam Ci tysiąc całusków, nasz Ty bohaterze sprawy prawicowej !

PS
                        Mam przy okazji serdeczną radę. Zmień terapię. Mniej biczy wodnych, a więcej
                        elektrowstrząsów. No i nie szarp się z Panem Pielęgniarzem w toalecie !
                        • Gość: Bartek R Re: cisza przedwyborcza IP: *.dialup.medianet.pl 14.09.01, 14:56
                          Olin i inni radiomaryjcy-rydzykanci !
                          Jesteście tylko kompletnymi wałami ! To nie obelga. To tylko stwierdzenie
                          faktu !
                          • Gość: Olin Re: cisza przedwyborcza IP: *.satkabel.com.pl 14.09.01, 21:12
                            Jestescie smieszni. Nie jestem prawicowcem, przynajmneij tak mi sie wydaje. Za
                            to ciesze sie, ze sie w koncu dowiedzialem, ze slucham Radia Maryja - to
                            faktycznie intrygujace. Moze sobie gadac, co sie Wam tylko podoba - komuna
                            DOPROWADZILA do katastrofy, a scislej mowiac - nie pozwolila Polsce normalnie
                            sie rozwijac. Kto sie z tym nie zgadza, jest glupi lub co najmniej slepy.
                            Odpowiedzcie mi na proste pytanie, dlaczego w 1989 Niemcy, ktore przegraly
                            wojne byly w stanie przyjac na siebie ciezar polaczenia z NRD, a w Polsce udalo
                            sie wlasnie zlikwidowac kartki na mieso, madrale? Gowno wiecie o ekonomii - i
                            wciskacie dyrdymaly sobie podobnym. Tyle ode mnie, zegnam towarzyszy.
                            • Gość: Fafarafa Re: cisza przedwyborcza IP: *.chello.pl 14.09.01, 21:50
                              Olin !
                              Wypróżnij się szybko !!!!!!!! To Ci wale pomoże. Gówno odejdzie Ci od łba.
                              Tylko nie na podłogę, tak jak to ostatnio zrobiłeś !
                              Pa, przymułku !
                              • sivasec Re: cisza przedwyborcza 15.09.01, 09:56
                                Widze ze co niektorzy nie potrafia poradzic sobie z wlasnymi problemami,a
                                czepiaja sie innych. Wiecej wyrozumialosci i kultury, bo kultura wypowiedzi i
                                dyskusji (nie obrazanie) jest dzisiaj czyms swietym, bo za slowa sie nie kara i
                                wiele osob to naduzywa.

POMIDOR
                              • Gość: Olin Re: cisza przedwyborcza IP: *.satkabel.com.pl 15.09.01, 17:38

> Olin !
                                > Wypróżnij się szybko !!!!!!!! To Ci wale pomoże. Gówno odejdzie Ci od łba.
                                > Tylko nie na podłogę, tak jak to ostatnio zrobiłeś !
                                > Pa, przymułku !

:)))) Dzieki za dobra rade. Na pewno skorzystam. Czolem, towarzyszu! :*

• Gość: Fafarafa Re: cisza przedwyborcza IP: *.chello.pl 15.09.01, 18:52
                                  No Olin ! Brawo, brawo ! Po raz pierwzy nie zwaliłeś się na podłogę !
                                  To ładnie z Twojej strony przymule, że mi podziękowałeś.
                                  Towarzyszu Olin - mianuję Was superwałem wśród solidaruchów !
                                  Stop ! Stop !
                                  Przestańcie lizać mnie po rękach ! Nie jesteście psem, tylko żałosną mieszaniną
                                  wesołego cymbała ze smutnym matołem !
                                  • Gość: Olin Re: cisza przedwyborcza IP: *.satkabel.com.pl 16.09.01, 17:55

> No Olin ! Brawo, brawo ! Po raz pierwzy nie zwaliłeś się na podłogę !
                                    > To ładnie z Twojej strony przymule, że mi podziękowałeś.
                                    > Towarzyszu Olin - mianuję Was superwałem wśród solidaruchów !
                                    > Stop ! Stop !
                                    > Przestańcie lizać mnie po rękach ! Nie jesteście psem, tylko żałosną mieszaniną
                                    > wesołego cymbała ze smutnym matołem !

Ach, jestes powalajacy po prostu. Napisz cos jeszcze, prrroooosze.... :*
                                    • Gość: Fafarafa Re: cisza przedwyborcza IP: *.chello.pl 17.09.01, 18:23
                                      Gość portalu: Olin napisał(a):

> Gość portalu: Fafarafa napisał(a):
                                      >
                                      > > No Olin ! Brawo, brawo ! Po raz pierwzy nie zwaliłeś się na podłogę !
                                      > > To ładnie z Twojej strony przymule, że mi podziękowałeś.
                                      > > Towarzyszu Olin - mianuję Was superwałem wśród solidaruchów !
                                      > > Stop ! Stop !
                                      > > Przestańcie lizać mnie po rękach ! Nie jesteście psem, tylko żałosną miesz
                                      > aniną
                                      > > wesołego cymbała ze smutnym matołem !
                                      >
                                      > Ach, jestes powalajacy po prostu. Napisz cos jeszcze, prrroooosze.... :*

Mówiłem jasno i wyraźnie ! Bez lizania mnie po rekach !!!

• Gość: Adam Re: cisza przedwyborcza IP: *.wsisiz.edu.pl 18.09.01, 07:57
                                        Pomidor.
                                        • Gość: Fafarafa Re: cisza przedwyborcza IP: *.chello.pl 18.09.01, 09:31
                                          Gość portalu: Adam napisał(a):

> Pomidor.
                                          Kupa.

• sivasec Re: cisza przedwyborcza 18.09.01, 12:55
                                            Miło mi Adam jestem
    • sivasec Zlamanie ciszy 24.09.01, 10:40
      W regionie wałbrzyskim doszło do co najmniej dwóch przypadków naruszenia ciszy
      wyborczej. W sobotę wałbrzyska policja zatrzymała mężczyzn, którzy rozklejali
      plakaty jednego z kandydatów na posła. Policja nie ujawniła ugrupowania, z
      którego wywodził się kandydat. Do podobnego zdarzenia doszło w niedzielę w
      Ziębicach. Tam również zatrzymano mężczyznę, który rozlepiał plakaty.
      I.M. Twoje Radio

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka