Dodaj do ulubionych

Jaką wybrać siłownie?

IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.09.05, 12:30
No właśnie, mam pytanie gdzie mozna isc na silownie gdzie bylaby sympatyczna
obsluga i jakis trener aby np w 1 miesiac mi pokazal co do czego. Czekam na
info i podajcie jakie sa ceny miesiecznie.
Obserwuj wątek
    • Gość: silacz Spartakus IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.09.05, 15:52
      Spartakus na 1 go maja kolo dawnej pentli 32...Polecam!
      • Gość: feniks Re: Spartakus IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 21.09.05, 07:49
        A ja polecam nowy Fitnes Klub na Podzamczu w okolicy marketu "Biedronka".
        Calkiem spora powierzchnia, gabinet masazu, sauna, solarium, aerobic, joga,
        calanetics, tae-bo, trenerzy i co najwazniejsze cena - 5 zl za wstep, przy czym
        mozna byc ile dusza zapragnie.

pozdro
        • Gość: n Re: Spartakus IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.09.05, 21:59
          A jezeli pojde tam sama to ktos mnie obsłuzy??
        • n.madzia Re: Spartakus 21.09.05, 22:31
          5 zl za wstęp?nic nie pomyliłeś???
          • Gość: feniks Re: Spartakus IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 22.09.05, 11:25
            Nie pomylilem. Maja tam promocje odnosnie cen. Mozesz smialo isc sama. Na
            miejscu jest trener.
            Pozdrawiam
            • n.madzia Re: Spartakus 22.09.05, 12:35
              a do kiedy ta promocja?
              • Gość: greg Re: Spartakus IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.09.05, 12:50
                rozumiem ze wstęp 5 zł a później płaci się za dodatkowe usługi jak np. solarium
                bo jak tylko te 5 zł to zaraz jadę na godzinę poleżeć w solarium : )
                • Gość: feniks Re: Spartakus IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 22.09.05, 13:26
                  Po godzinie lezenia na solarium to by sie z Ciebie sie zrobila niezla grzanka...
                  Promocja jest do konca wrzesnia, pozniej cena moze ulec zmianie. Cena jest za
                  korzystanie z silowni. Inne atrakcje kosztuja roznie, ale o to juz na miejscu
                  trzeba pytac.
    • jamx Re: Jaką wybrać siłownie? 22.09.05, 18:28
      Szczawno Zdrój - klub fitness blisko byłej Jubilatki (poniżej). Bardzo
      przyjemnie. Karnety miesięczne. Brak "karków" i bardzo dużo miłych osób.

Polecam

jamx

p.s. polecam też www.sfd.pl
      • Gość: n Re: Jaką wybrać siłownie? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.09.05, 22:10
        Ale ja szukam takiej silownie gdzie nie ma patrzenia sie na druga osobe,
        obgadywania itp.
        • Gość: feniks Re: Jaką wybrać siłownie? IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 23.09.05, 07:31
          To trenuj w domu, bo na publicznej silowni zawsze sie znajdzie ktos kto bedzie
          zerkal w Twoim kierunku, a zreszta przeszkadza Ci to? Daj se spokoj:)

pozdro
          • Gość: n Re: Jaką wybrać siłownie? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.09.05, 11:24
            A gdzie jest ta silka w szczawnie, jakie ceny, czy są ludzie ktorzy umią
            doradzic?
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka