Gość: ziomka IP: *.wlb.vectranet.pl / *.unregistered.net.telenergo.pl 04.10.05, 18:52 Kiedy bedzie jakiś festyn w w-ch wiem ze juz lato sie skończyło no ale przezszła bym sie na jakiś fajny festynik i wogole....??? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: /\/\/\/\/\/\ Re: jakis festyn?? IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 04.10.05, 19:56 może FOLK BLUES PIKNIK w Mieroszovie? albo Dzień Francuski w Szczavnie? polecam KALENDARIUM IMPREZ NIE PRZEGAP www.twoje-sudety.pl/?action=kalendarium&rk=2005&mc=10 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: swój ojciec Re: jakis festyn?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.10.05, 10:55 a może ZLOT MIŁOŚNIKÓW KISZONEJ KAPUSTY? albo DZIEĆMOROWICKI DZIEŃ KULTURY PRAWOSŁAWNEJ? tudzież DZIEŃ MONGOLSKI w Lutomii. super imprezy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ewa Re: jakis festyn?? IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 05.10.05, 14:23 a gdzie ten zlot miłośników kiszonej kapusty? w Kiszeniewie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bohusz Re: jakis festyn?? IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 06.10.05, 22:00 Masz coś do prawosławnych? Niekulturalnie wykorzystywac religie do zlosliwosci. Ale twoim ambicjom kulturalnym wystarczy pewnie kilka blondynek tanczacych przy rurach... nic wiec dziwnego ze nie mozesz znalezc imprez dla wlasciwego sobie, niskiego poziomu kultury. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: swój ojciec Re: jakis festyn?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.10.05, 23:23 z całym szacunkiem dla ciebie i dla wszystkich czytających to forum, ale ch.uj ci w du.pe. przypieprzasz się do każdego mojego posta doszukując się w nich zamachu na jakieś wartości, w które sam nie wierzysz, ale że uważasz się za obrońcę biednych, uciśnionych i tępych, to się wsrywasz ze swoimi debilnymi komentarzami. kulturalny się znalazł... idź se na festyn Andrzeja Leppera, jak żeś taki profestynowy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wojtas Re: jakis festyn?? IP: *.wlb.vectranet.pl / *.unregistered.net.telenergo.pl 06.10.05, 18:42 nie wiem....hehehehe Odpowiedz Link Zgłoś