Dodaj do ulubionych

jakis festyn??

IP: *.wlb.vectranet.pl / *.unregistered.net.telenergo.pl 04.10.05, 18:52
Kiedy bedzie jakiś festyn w w-ch wiem ze juz lato sie skończyło no ale przezszła bym sie na jakiś fajny festynik i wogole....???
Obserwuj wątek
    • Gość: /\/\/\/\/\/\ Re: jakis festyn?? IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 04.10.05, 19:56
      może FOLK BLUES PIKNIK w Mieroszovie?
      albo Dzień Francuski w Szczavnie?

polecam KALENDARIUM IMPREZ NIE PRZEGAP

www.twoje-sudety.pl/?action=kalendarium&rk=2005&mc=10
      • Gość: swój ojciec Re: jakis festyn?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.10.05, 10:55
        a może ZLOT MIŁOŚNIKÓW KISZONEJ KAPUSTY? albo DZIEĆMOROWICKI DZIEŃ KULTURY
        PRAWOSŁAWNEJ? tudzież DZIEŃ MONGOLSKI w Lutomii. super imprezy.
        • Gość: ewa Re: jakis festyn?? IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 05.10.05, 14:23
          a gdzie ten zlot miłośników kiszonej kapusty? w Kiszeniewie?
        • Gość: Bohusz Re: jakis festyn?? IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 06.10.05, 22:00
          Masz coś do prawosławnych?
          Niekulturalnie wykorzystywac religie do zlosliwosci.

Ale twoim ambicjom kulturalnym wystarczy pewnie kilka blondynek tanczacych przy
          rurach... nic wiec dziwnego ze nie mozesz znalezc imprez dla wlasciwego sobie,
          niskiego poziomu kultury.
          • Gość: swój ojciec Re: jakis festyn?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.10.05, 23:23
            z całym szacunkiem dla ciebie i dla wszystkich czytających to forum, ale ch.uj
            ci w du.pe. przypieprzasz się do każdego mojego posta doszukując się w nich
            zamachu na jakieś wartości, w które sam nie wierzysz, ale że uważasz się za
            obrońcę biednych, uciśnionych i tępych, to się wsrywasz ze swoimi debilnymi
            komentarzami. kulturalny się znalazł... idź se na festyn Andrzeja Leppera, jak
            żeś taki profestynowy.
    • Gość: wojtas Re: jakis festyn?? IP: *.wlb.vectranet.pl / *.unregistered.net.telenergo.pl 06.10.05, 18:42
      nie wiem....hehehehe

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka