Dodaj do ulubionych

Proces byłych oficerów SB

IP: *.walbrzych.cvx.ppp.tpnet.pl 13.10.05, 13:37
Jutro ok. godz. 9:30 w Sądzie Rejonowym w Wałbrzychu odbędzie się pierwsza
rozprawa przeciwko byłym oficerom SB. Są oni oskarżeni z wniosku IPN o
znęcanie się fizyczne i psychiczne nad byłymi młodzieżowymi działaczami
opozycji w latach osiemdziesiątych.

www.walbrzych.biz/?wczytaj=wiadomosci&kategoria=News&show=692
Obserwuj wątek
    • Gość: misiek Re: Proces byłych oficerów SB IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.10.05, 18:08
      w wałbrzychu działała jakaś młodzież w podziemi ? czy komuś coś o tym
      wiadomo ???????????????????????
      • pressforum no a jak! 13.10.05, 18:33
        no stary! dzialala jak najbardziej! rozne odlamy, takze te powiazane z
        solidarnoscia walczaca.
        • Gość: misiek Re: no a jak! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.10.05, 19:19
          niby działały a tu na obchodach 25-lecia solidarności ani widu ani słychu nic a
          nic nie ma.Zadnych materiałów i żadnych ludzi czy to nie na wyrost ta
          działalnośc ??? Bo od lat słychać kto tu cos robił przy różnych okazjach a tu
          nagle niby jakaś młodzież ?! niby królik z kapelusza
          • Gość: Jola Re: no a jak! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.10.05, 11:51
            Bo krew za solidarnośc tu wylewał Senkoski Szewc Pankanin Kruczkowski Bukina
            itp to chyba są ci walczący młodzi ludzie
            • Gość: mol Re: no a jak! IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 15.10.05, 12:50
              słowem śmierdzące jaja, taki Tusk to chociaż w pełnej krasie rodzine miał w
              Wermachcie ...to sa korzenie ...
            • Gość: Szpilka Re: no a jak! IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 15.10.05, 15:03
              Nie rozumiem. Kiedyś tu ktoś pisał, że p. Pankanin należała do PZPR. To jak
              mogła być w Solidarnosci? Chyba, ze w konkretnej roli. Jesli tak, to ktoś tu
              nieźle pod nią dołki kopie. Nie rozumiem dlaczego. To świetna organizatorka i
              potrafi kierować ludźmi.
              • Gość: Szpilka Re: no a jak! IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 15.10.05, 15:18
                Zapomniałam dodać, ze jestem całkowicie apolityczna. Zwyczajnie, takie jest
                moje zdanie o p. wice-.
                • Gość: REX Re: no a jak! IP: *.wlb.vectranet.pl / *.unregistered.net.telenergo.pl 15.10.05, 20:10
                  Szpilka-Dupowlaz. Fatalne połączenie.
              • arek354 Re: no a jak! 16.10.05, 16:49
                Gość portalu: Szpilka napisał(a):

> Nie rozumiem. Kiedyś tu ktoś pisał, że p. Pankanin należała do PZPR. To jak
                > mogła być w Solidarnosci?

A Kucharski ze Świebodzic to co? Był w PZPR, potem w SLD a ostatnio startował
                do parlamentu z PSL-u.

> Chyba, ze w konkretnej roli.

Na liście Wildsteina jej nie ma?
            • Gość: Działacz Re: no a jak! IP: *.wlb.vectranet.pl / *.unregistered.net.telenergo.pl 15.10.05, 20:14
              Senkowski to na pewno nie wylewał...a reszta, to albo jabłka kradli albo
              hemoroidy na egzekutywie PZPR wysiadywali.
            • Gość: kibic Re: no a jak! IP: *.wlb.vectranet.pl / *.unregistered.net.telenergo.pl 15.10.05, 20:30
              Krew wylewali?Proszę o szczegóły.
              • Gość: Szpilka Re: no a jak! IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 16.10.05, 14:15
                Dupowłaz to jesteś pan. taka jets moja opinia o p.H. Nie pracuję dla p. H. Nie
                mam z nią styczności. Nikomu w nic nie włażę. Taka jest moja opinia, która mam
                prawo miec.
                • aands Re: no a jak! 16.10.05, 16:03
                  Tak,masz prawo,tylko uwazaj na serce,bo moze nie wytrzymac.......
                  • Gość: Działacz Re: no a jak! IP: *.wlb.vectranet.pl / *.unregistered.net.telenergo.pl 16.10.05, 20:05
                    Widzisz Szpilka, prawo jest jak dziura w dupie, każdy ją ma.
                    • 1sz-truten Re:ladnie ladnie 16.10.05, 20:20
                      ja myslalem ze tylko mnie sie wymyka ,
                      widac wiekszosc lubi na tym forum pobluzgac
                      ale nie na siebie tylko na innych he he he
                    • Gość: Szpilka Re: no a jak! IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 17.10.05, 17:41
                      Gość portalu: Działacz napisał(a):

> Widzisz Szpilka, prawo jest jak dziura w dupie, każdy ją ma.

No tak. To tak jak z tym powiedzeniem, że wszystko jest wzgledne. Jak ci ktoś
                      włozy palec do d..., to ty masz palec w d.... i on.
                      Chodzilo mi o to, że ciężko jest kierowac ludźmi, co dopiero całą społecznoscią
                      lokalną. P.Pankanin to potrafi, co nie oznacza, ze jest super. Z pewnością ma
                      wady, a jakie są to można przeczytać z naszych postów. Np. ostatnia błagalna
                      prosba kogoś z forumowiczów by nie wracała do I LO, bo dzieciaki zamęczy
                      matematyką.
                      Co do mojego serca, to istotnie. Kiepsko. Musze się chyba zakochać. Może się
                      wyleczę.
                      • pressforum Re: no a jak! 17.10.05, 19:10
                        zwariowales chlopie? jak sie zakochasz to i serce nie wytrzyma i rozum.
                        • Gość: Szpilka Re: no a jak! IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 17.10.05, 19:32
                          A jeśli ja to nie chłop, tylko kobitka? Ale to wszystko jedno, rzeczywiście
                          wtedy i mój rozum i serce szlag trafi. Poza tym, ja tu pieprzę o d.... maryni,
                          a tu wątek o oficerach SB. Tedy milczę już.
    • Gość: HASAN_SAS Oprawcy kazali im zjeść ulotki IP: *.walbrzych.cvx.ppp.tpnet.pl 18.10.05, 08:43
      www.walbrzych.biz/?wczytaj=wiadomosci&kategoria=News&show=702
      • Gość: młody Re: Oprawcy kazali im zjeść ulotki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.10.05, 20:17
        Czy w tej grupie działał Marek Rząsowski ? bo on tak sie przechwalął kiedyś że
        coś ważnego robił w podziemi ? może ktoś z nim działał i cos powie ?
        • Gość: Marek Rz. Re: Oprawcy kazali im zjeść ulotki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.10.05, 20:52
          Jestem młodzieżowym działaczem i działałem w Wałbrzychu przyznaje było cięzko
          ale dzis wiem że było warto, to dla was mieszkańcy Wałbrzycha przelewałem swoją
          krew ! Pozwólcie że zaproponuje swoją osobę na prezydenta miasta i wiem że
          wygram ! bo wiem jak to zrobić !!!
          pozdrawiam Marek Rz.
          • Gość: Kara Mustafa Re: Oprawcy IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 20.10.05, 22:12
            Gość portalu: Marek Rz. napisał(a):

> Pozwólcie że zaproponuje swoją osobę na prezydenta miasta

Kęsim, kęsim
            • Gość: Kaczor Re: Oprawcy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.10.05, 20:25
              Przestancie się wydurniać jak nie potraficie nic napisać to odpóście z takimi
              tekstami
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka