Dodaj do ulubionych

Pytanie o punkt xero

02.12.05, 18:13
Mam prośbę ,do forumowiczów .W poniedzialek będę mial do kserowania trochę
materialów ,niestety nie znam Waszego miasta ,mam pytanie, gdzie jest
najtańsze ksero i jaki jest koszt jednej odbitki A4? Bardzo dziękuję za
pomoc :)
Obserwuj wątek
    • pressforum Re: Pytanie o punkt xero 02.12.05, 18:24
      a niby skad ci ludzie maja to wiedziec? co? ranking kserowni ktos przeprowadzil?
      biegal po miescie i porownywal ceny? kurde balans! troche wiecej samodzielnosci!!!
      • Gość: Marcin Re: Pytanie o punkt xero IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 02.12.05, 18:33
        Przede wszystkim więcej życzliwości pressforum !!! Jak ktoś ma 1000 stron do
        skserowania, to różnica pomiędzy 10 a 20 groszy za stronę jest istotna.
        Niedawno miałem ulotkę w skrzynce pocztowej. Gdzieś na Podzamczu (Palisadowa,
        Blankowa albo gdzieś w tych stronach) jest ksero, gdzie odbitka kosztuje 10
        groszy. Jak nie znajdziesz, to co prawda w "Afra" ( pawilon na przystanku przy
        ul. Hetmańskiej) kosztuje 20 groszy, lecz przy większej ilości jest taniej i
        jeszcze możesz negocjować cenę.
        • koobra Re: Pytanie o punkt xero 02.12.05, 18:42
          dziekuję za informację Marcin ,mam nadzieję ,że dużo wysilku Cię to nie
          kosztowalo :)
          • Gość: pasjonat Re: Pytanie o punkt xero IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.12.05, 21:50
            ksero za 10gr jest niedaleko ratusza. Dokladnie na przeciwko ksiegarni tam jest
            bióropodrózy i punkt ksero.Polecam zwłaszcza, iż obsługuje przepila dziewczyna:)
            hehehe
      • Gość: magda Re: Pytanie o punkt xero IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.12.05, 23:15
        oj niektorzy wiedzą, szczegolnie biedni studenci, ktorzy duzo kserują i liczą
        przy tym każdy grosz
      • Gość: VOX Re: Pytanie o punkt xero IP: *.wlb.vectranet.pl / *.unregistered.net.telenergo.pl 03.12.05, 20:46
        Aleś ty głupi i prymitywny, kurde balans! Trochę więcej kultury! Nie masz nic
        do powiedzenia, nie potrafisz udzielić informacji to morda w kubeł i patrz w
        telewizor.
      • Gość: waldenburger Re: Pytanie o punkt xero IP: *.adsl.inetia.pl 03.12.05, 22:17
        Pressforum nie rób z siebie buca, chama i prymitywa. Kserownia, widać poziom.
        Prostak...
        Kiedyś coś słyszałem o kserze poniżej 10 gr. w Szczawnie i gdzieś jeszcze w
        Wałbrzychu, ale nie udało mi się wyczaić takiego miejsca. W każdym razie:
        powodzenia :)
    • Gość: ed Re: Pytanie o punkt xero IP: *.wlb.vectranet.pl / *.unregistered.net.telenergo.pl 03.12.05, 10:36
      Mozna powiedziec, ze 10 groszy to standardowa cena - wszystkie punkty, ktore
      zycza sobie wiecej, nie licza na masowego odbiorce, tylko kseruja okazyjnie.

Zdaje sie, ze w centrum na ul. Konopnickiej biora 10 groszy, a w razie czego,
      odwiedz dowolna wyzsza uczelnie w Walbrzychu (PWSZ w centrum na Zamkowej i na
      Piaskowej przy ul. Westerplatte, WSZiP na Wroclawskiej ileś i na 1 Maja [tez
      ileś] albo w PWr na Armii Krajowej).
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka