Dodaj do ulubionych

Mobbing w UM

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.01.06, 14:33
Właśnie usłyszałem w PRW, że Halina Pankanin oskarżyła 2 pracowników UM o mobbing.
Obserwuj wątek
    • Gość: xxx Re: Mobbing w UM IP: *.unregistered.net.telenergo.pl 06.01.06, 15:08
      chyba cos przekreciles
      • Gość: HASAN_SAS Re: Mobbing w UM IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.01.06, 19:44
        oooooo... tak to jest jak sie slucha jednym uchem :)
      • Gość: kala Re: Mobbing w UM IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.01.06, 17:51
        Ja pracuje w Urzedzie Miejskim i o tyle co slyszalam , to chodzi ytu o to , ze
        szesciu pracownikow z Wydzialu Edkacji oskarzylo pania Penkanin o mobing, majac
        duzo swiadkow na to.Ja sama spotkalam sie z "NASZA KOCHANA PANIA PREZYDENT" i
        chetnie podpisze sie pod tym co napisali koledzy z Edukacji.
    • Gość: dzidek Re: Mobbing w UM IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.01.06, 15:28
      forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=168&w=34502743&a=34507617
      • Gość: TOJA Re: Mobbing w UM IP: *.wlb.vectranet.pl / *.unregistered.net.telenergo.pl 06.01.06, 17:52
        Chciała oskarżyć o molestowanie ale spojrzała w lustro i stwierdziła, że w to
        nikt nie uwierzy.
        • Gość: ANALLY Re: Mobbing w UM IP: *.unregistered.net.telenergo.pl 06.01.06, 21:26
          To jak z tym dowcipem o placu czerwonym - nie rozdają, tylko kradną i nie
          samochody tylko zegarki!!!!
          • Gość: Black Re: Mobbing w UM IP: *.unregistered.net.telenergo.pl 07.01.06, 22:39
            Nie regałujecie, bo Black Lady jest nieznisczalna (ale dla siebie)!
            Zniszczy Kruczkowskiego !
            • Gość: Klecha Re: Mobbing w UM IP: *.unregistered.net.telenergo.pl 08.01.06, 22:36
              Szanse Pana Kruczkowskiego zdecydownie zmalały. Niech sie uczy od Kaczoró
              zdecydowania w podobnych sprawach.
              • Gość: k2 Re: Mobbing w UM IP: 81.168.209.* 08.01.06, 22:45
                Och komuchy, chcielibyście poróżnić kruczkowskiego i Pankanin bo wtedy
                mielibyście jakieś szanse. Ona bez wielkich wydatków pomogła zostać posłem
                Giowaniemu i tak pomoże Kruczkowskiemu. Wasze szwindle i rozkradanie wałbrzycha
                dobrze mieszkańcy pamiętają i nie dadzą się już nabrać, więc szukajcie innego
                przyczółku(najlepiej na księżycu).
                • Gość: Komuch Re: Mobbing w UM IP: *.unregistered.net.telenergo.pl 09.01.06, 14:25
                  Nie, nie chcemy ich poróżnić.
                  Chcemy, żeby zgodnie Kruczkowski z kamieniem u szyi w osobie Pankanin zatonął!
                  • Gość: k2 Re: Mobbing w UM IP: 81.168.209.* 09.01.06, 21:09
                    Na szczęście dla Wałbrzycha teraz możeci już tylko chcieć.
                    • Gość: Nasi Górą Re: Mobbing w UM IP: *.unregistered.net.telenergo.pl 09.01.06, 21:43
                      Damy radę, ale mimo, że Pankanin tłamsi ludzi jak Komuchy, wzbudza nienawiść
                      jak Komuchy, to my się pod takim zachowaniem nie podpisujemy.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka