Gość: HASAN_SAS IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.01.06, 14:33 Właśnie usłyszałem w PRW, że Halina Pankanin oskarżyła 2 pracowników UM o mobbing. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: xxx Re: Mobbing w UM IP: *.unregistered.net.telenergo.pl 06.01.06, 15:08 chyba cos przekreciles Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: HASAN_SAS Re: Mobbing w UM IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.01.06, 19:44 oooooo... tak to jest jak sie slucha jednym uchem :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kala Re: Mobbing w UM IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.01.06, 17:51 Ja pracuje w Urzedzie Miejskim i o tyle co slyszalam , to chodzi ytu o to , ze szesciu pracownikow z Wydzialu Edkacji oskarzylo pania Penkanin o mobing, majac duzo swiadkow na to.Ja sama spotkalam sie z "NASZA KOCHANA PANIA PREZYDENT" i chetnie podpisze sie pod tym co napisali koledzy z Edukacji. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dzidek Re: Mobbing w UM IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.01.06, 15:28 forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=168&w=34502743&a=34507617 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: TOJA Re: Mobbing w UM IP: *.wlb.vectranet.pl / *.unregistered.net.telenergo.pl 06.01.06, 17:52 Chciała oskarżyć o molestowanie ale spojrzała w lustro i stwierdziła, że w to nikt nie uwierzy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ANALLY Re: Mobbing w UM IP: *.unregistered.net.telenergo.pl 06.01.06, 21:26 To jak z tym dowcipem o placu czerwonym - nie rozdają, tylko kradną i nie samochody tylko zegarki!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Black Re: Mobbing w UM IP: *.unregistered.net.telenergo.pl 07.01.06, 22:39 Nie regałujecie, bo Black Lady jest nieznisczalna (ale dla siebie)! Zniszczy Kruczkowskiego ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Klecha Re: Mobbing w UM IP: *.unregistered.net.telenergo.pl 08.01.06, 22:36 Szanse Pana Kruczkowskiego zdecydownie zmalały. Niech sie uczy od Kaczoró zdecydowania w podobnych sprawach. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: k2 Re: Mobbing w UM IP: 81.168.209.* 08.01.06, 22:45 Och komuchy, chcielibyście poróżnić kruczkowskiego i Pankanin bo wtedy mielibyście jakieś szanse. Ona bez wielkich wydatków pomogła zostać posłem Giowaniemu i tak pomoże Kruczkowskiemu. Wasze szwindle i rozkradanie wałbrzycha dobrze mieszkańcy pamiętają i nie dadzą się już nabrać, więc szukajcie innego przyczółku(najlepiej na księżycu). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Komuch Re: Mobbing w UM IP: *.unregistered.net.telenergo.pl 09.01.06, 14:25 Nie, nie chcemy ich poróżnić. Chcemy, żeby zgodnie Kruczkowski z kamieniem u szyi w osobie Pankanin zatonął! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: k2 Re: Mobbing w UM IP: 81.168.209.* 09.01.06, 21:09 Na szczęście dla Wałbrzycha teraz możeci już tylko chcieć. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Nasi Górą Re: Mobbing w UM IP: *.unregistered.net.telenergo.pl 09.01.06, 21:43 Damy radę, ale mimo, że Pankanin tłamsi ludzi jak Komuchy, wzbudza nienawiść jak Komuchy, to my się pod takim zachowaniem nie podpisujemy. Odpowiedz Link Zgłoś