Dodaj do ulubionych

Podatek za psa

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.01.06, 21:44
Witam. Czy można zrobić taki myk, że oddajemy psa do schroniska i go
zabieramy spowrotem, a w ten sposób zwolnieni jesteśmy z podatku?

www.bip.um.walbrzych.pl/?id=3639
Obserwuj wątek
    • Gość: dzidek Re: Podatek za psa IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.01.06, 21:57
      Do "Suki".Przeczytaj dobrze uchwałę!Za psa ze schroniska musisz zapłacić.Nie
      wiem co lepsze,zapłacić 30zł podatku,czy xzł za psa ze schroniska.
      • Gość: Suka Re: Podatek za psa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.01.06, 00:01
        Tez o tym myslalam, ale chodzi mi o to czy jestem zwolniony z placenia podatki
        za tego psa dozywotnio czy tylko w roku w ktorym go "przygarnelam".

Co do oplaty za wziecie psa to nie pomylilo Ci sie z oplata za oddanie? Troche
        bez sensu placic za psa ze schroniska.
        • Gość: dzidek Re: Podatek za psa IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.01.06, 09:32
          Do "Suki". Przeczytaj paragraf trzeci uchwały.
    • Gość: 666 Re: Podatek za psa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.01.06, 22:50
      jestem podziwu pełen dla obywateli płacących ów podatek. uczciwość wobec państwa
      posunięta do granic absurdu.
      • Gość: Suka Re: Podatek za psa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.01.06, 00:02
        Napisalam tak tylko dla czystej retoryki. Nie oddala bym psa do schroniska
        nawet na minute (bylam tam nie raz i widzialam co sie dzieje).
    • Gość: kriss25 Re: Podatek za psa IP: *.walbrzych.sdi.tpnet.pl 07.01.06, 14:38
      niedługo za oddychanie będziemy płacić podatek paranoja nie dość, że
      przygarniesz i sie nie pałęta po śmietnikach to w nagrode jeszcze płać podatek
      • alispo Re: Podatek za psa 21.02.06, 20:12
        podatek nieobowiazuje jesli pies zostal wziety ze schroniska,niewazne czy
        wczoraj byl wziety czy 15 lat temu.Natomiast oplata za adopcje jest,to chyba
        logiczne,schronisko i tak jest strasznie biedne..i chyba nikt kto ma serce nie
        bedzie zalowal tej drobnej oplaty na rzecz zwierzat..
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka