Dodaj do ulubionych

odbył się bal koksownika

IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 13.02.06, 08:06
co to była z aimprezka, gości ,znakomitości i zbierano pieniążki na domy
dziecka ,zebrano coś koło25 tys zł. Tochyba więcej niż na balu u
Kryczkowskiej. A swoją drogą to ten Zibrow ma łeb na karku.....
Obserwuj wątek
    • Gość: devilshe Re: odbył się bal koksownika IP: 80.51.231.* 13.02.06, 09:05
      aaa! czy ty aby nie nazywasz się Andrzej Zibrow? Trąci to niezłą autoreklamą -
      ten łeb na karku!!!!
      • Gość: aaa Re: odbył się bal koksownika IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 13.02.06, 09:22
        sorki dewilshe ale nic wspólnego z tym panem nie mam staram się tylko w miarę
        obiektywnie ocenić , patrzac na to kto tam był.....
        • Gość: jura57 Re: odbył się bal koksownika IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.02.06, 09:40
          A można wiedzieć kto?
          • Gość: aaa Re: odbył się bal koksownika IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 13.02.06, 09:43
            tak krasnal chała- bała
            • Gość: ,,, Re: odbył się bal koksownika IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.02.06, 09:47
              .... aaa najpierw reklamujesz bal a potem jesteś nie uprzejmy ! zdecyduj się
              jeśli lista gości to tajemnica to po co o tym piszesz ???/
            • Gość: jura57 Re: odbył się bal koksownika IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.02.06, 10:10
              Jeżeli był "chała-bała" to z pewnością Twoje informacje należy "...między bajki
              włożyć".
              • Gość: aaa Re: odbył się bal koksownika IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 13.02.06, 10:18
                bo bajkowo na nim było......a mnie na liście nie było, ale przednio się bawiłem
                dlatego uważam że warto było otym wspomnieć na tak sznownym forum.
                Pozatym to niedyskretnie pytać o to kim jesteś skoro samemu jest się "galem
                anonimem". Przyjmijcie więc że nazywam się "aaa" i to powinno wystarczyć
                • 1sz-truten Re: a nie mialem racii ze kazdy szanujacy sie .... 13.02.06, 10:36
                  forumowicz powinien sie logowac?
    • Gość: ab Re: odbył się bal koksownika IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 13.02.06, 11:03
      Sam Dyduch w ramch wdzięczności wpłacił 20 tys.
      • mgnac Re: odbył się bal koksownika 13.02.06, 11:12
        Gość portalu: ab napisał(a):

> Sam Dyduch w ramch wdzięczności wpłacił 20 tys.
        ====================================================
        W ramach wdzięczności za co?

• Gość: Dyduch Re: odbył się bal koksownika IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 13.02.06, 12:02
          Jesteście pustaki. Krytykujecie Zibrowa tylko za to, że jest zwolennikiem
          lewicy. Prawicowe moherki, nikt z Was na niego nigdy nic nie znajdzie, bo facet
          jest naprawdę OK. Zycze takich ludzi na prawej stronie sceny politycznej.
      • Gość: aaa Re: odbył się bal koksownika IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 13.02.06, 12:02
        sorki wodzu tego pana tam nie było, złe wiadomości
        • Gość: Koksik Re: odbył się bal koksownika IP: *.wlb.vectranet.pl / *.unregistered.net.telenergo.pl 13.02.06, 20:54
          Ale wy wszyscy pier...licie głupoty !
          • Gość: gibon Re: odbył się bal koksownika IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 14.02.06, 09:36
            te koksik coś ty taki nerwowy i co za niestosowne wyrazy
    • Gość: jura57 Re: odbył się bal koksownika IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.02.06, 10:40
      "I ja tam z nimi byłem
      miód i wino(łosoś,gołąbki...+ najszybsza łódka świata)piłem,
      a com widział i słyszał
      w "płynie" utopiłem.
      • Gość: AAA Re: odbył się bal koksownika IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 14.02.06, 13:26
        całkiem ładnie,niczm koniec opowięści o krasnalu chała -bale
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka