IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.02.06, 03:09
wczoraj kupile to w zabce przed dluzsza podroza. jak oceniacie ten specyfik?
czy jest Wam znany ?
Obserwuj wątek
    • analysis Re: speed 8 24.02.06, 08:38
      Gość portalu: prezes napisał(a):

> wczoraj kupile to w zabce przed dluzsza podroza. jak oceniacie ten specyfik?
      > czy jest Wam znany ?

Pisałeś po jego zażyciu?
      Jak szybko napisałeś powyższe zdanie?
      Czy zastanowiłeś się przed jego wysłaniem choć raz?
      Chyba nie...

moose
    • Gość: Szybki Re: speed 8 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.02.06, 08:52
      mi jest znany ten specyfik, ale bez tej liczby na koncu i w proszku
    • Gość: prezes Re: speed 8 IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.02.06, 10:36
      cos konkretnego masz na mysli analysis? chodzi Ci o to, ze "zjadlem" literke?
      pisz na temat Szanowny Kolego...a jesli nic poza tym nie przychodzi Ci do glowy
      to lepiej zamilcz ;) tak dla wyjasnienia to jest to cos w rodzaju red
      bulla...wczesniej tego w sklepach nie widzialem, dlatego pytam o opinie...ale
      widze, ze wczesniej zostane podsumowany jako narkoman niz dowiem sie czegos
      konkretnego :P
      • analysis Re: speed 8 24.02.06, 10:57
        Gość portalu: prezes napisał(a):

> cos konkretnego masz na mysli analysis? chodzi Ci o to, ze "zjadlem" literke?
        > pisz na temat Szanowny Kolego...a jesli nic poza tym nie przychodzi Ci do glow
        > y
        > to lepiej zamilcz ;) tak dla wyjasnienia to jest to cos w rodzaju red
        > bulla...wczesniej tego w sklepach nie widzialem, dlatego pytam o opinie...ale
        > widze, ze wczesniej zostane podsumowany jako narkoman niz dowiem sie czegos
        > konkretnego :P

Tekst jest po prostu niechlujnie napisany, więc się zastanawiam czy to wina
        specyfiku. Jeśli odpowiadasz na mój komentarz to nie doklejaj insynuacji
        zawartych w cudzym poście. Temat jest właściwie żaden a tym bardziej nie ma nic
        wspólnego z charakterem forum. Następnym razem jak będziesz odpisywać na
        komentarz to odpisuj komentującemu a nie sobie. Ot taka zasada. Analysis to mój
        login - podpisuję się inaczej. ;P

moose

• Gość: magda Re: speed 8 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.02.06, 12:03
          poza tym jaki to ma związek z Wałbrzychem? moglbyć się wysilić i skorzytać z
          odpowiedniego forum.
          • analysis Re: speed 8 24.02.06, 12:13
            Gość portalu: magda napisał(a):

> poza tym jaki to ma związek z Wałbrzychem? moglbyć się wysilić i skorzytać z
            > odpowiedniego forum.

Czy aby na pewno do mnie pijesz?

moose
            • Gość: prezes Re: speed 8 IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.02.06, 16:33
              a co wspolnego z Walbrzychem mają pączki? umowa zlecenie ? i wiele wiele innych
              tematów które są tutaj poruszane Pani Madziu? ehhh...a niby forum to taka fajna
              sprawa...łatwa i przyjemna, mozliwosc uzyskania bezinteresownej pomocy,
              nawiazania ciekawych kontaktów...ale po tym co widze to zgodnie z podejsciem
              Pani Magdy TUTAJ mozemy rozmawiac tylko o Wałbrzychu. zatem pozdrawiam, i
              przepraszam tych ktorych urazilem tym "mało wałbrzyskim" tematem :P P.s sorry
              moose , nie wiedzialem nic w temacie Twojej ksywy...a tylko login rzucil mi sie
              w oczy:) zwracam honor :) P.s2 to jak? pił ktos to "świństwo" ? (w temacie) :)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka