Gość: prezes IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.02.06, 03:09 wczoraj kupile to w zabce przed dluzsza podroza. jak oceniacie ten specyfik? czy jest Wam znany ? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
analysis Re: speed 8 24.02.06, 08:38 Gość portalu: prezes napisał(a): > wczoraj kupile to w zabce przed dluzsza podroza. jak oceniacie ten specyfik? > czy jest Wam znany ? Pisałeś po jego zażyciu? Jak szybko napisałeś powyższe zdanie? Czy zastanowiłeś się przed jego wysłaniem choć raz? Chyba nie... moose Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Szybki Re: speed 8 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.02.06, 08:52 mi jest znany ten specyfik, ale bez tej liczby na koncu i w proszku Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: prezes Re: speed 8 IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.02.06, 10:36 cos konkretnego masz na mysli analysis? chodzi Ci o to, ze "zjadlem" literke? pisz na temat Szanowny Kolego...a jesli nic poza tym nie przychodzi Ci do glowy to lepiej zamilcz ;) tak dla wyjasnienia to jest to cos w rodzaju red bulla...wczesniej tego w sklepach nie widzialem, dlatego pytam o opinie...ale widze, ze wczesniej zostane podsumowany jako narkoman niz dowiem sie czegos konkretnego :P Odpowiedz Link Zgłoś
analysis Re: speed 8 24.02.06, 10:57 Gość portalu: prezes napisał(a): > cos konkretnego masz na mysli analysis? chodzi Ci o to, ze "zjadlem" literke? > pisz na temat Szanowny Kolego...a jesli nic poza tym nie przychodzi Ci do glow > y > to lepiej zamilcz ;) tak dla wyjasnienia to jest to cos w rodzaju red > bulla...wczesniej tego w sklepach nie widzialem, dlatego pytam o opinie...ale > widze, ze wczesniej zostane podsumowany jako narkoman niz dowiem sie czegos > konkretnego :P Tekst jest po prostu niechlujnie napisany, więc się zastanawiam czy to wina specyfiku. Jeśli odpowiadasz na mój komentarz to nie doklejaj insynuacji zawartych w cudzym poście. Temat jest właściwie żaden a tym bardziej nie ma nic wspólnego z charakterem forum. Następnym razem jak będziesz odpisywać na komentarz to odpisuj komentującemu a nie sobie. Ot taka zasada. Analysis to mój login - podpisuję się inaczej. ;P moose Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: magda Re: speed 8 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.02.06, 12:03 poza tym jaki to ma związek z Wałbrzychem? moglbyć się wysilić i skorzytać z odpowiedniego forum. Odpowiedz Link Zgłoś
analysis Re: speed 8 24.02.06, 12:13 Gość portalu: magda napisał(a): > poza tym jaki to ma związek z Wałbrzychem? moglbyć się wysilić i skorzytać z > odpowiedniego forum. Czy aby na pewno do mnie pijesz? moose Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: prezes Re: speed 8 IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.02.06, 16:33 a co wspolnego z Walbrzychem mają pączki? umowa zlecenie ? i wiele wiele innych tematów które są tutaj poruszane Pani Madziu? ehhh...a niby forum to taka fajna sprawa...łatwa i przyjemna, mozliwosc uzyskania bezinteresownej pomocy, nawiazania ciekawych kontaktów...ale po tym co widze to zgodnie z podejsciem Pani Magdy TUTAJ mozemy rozmawiac tylko o Wałbrzychu. zatem pozdrawiam, i przepraszam tych ktorych urazilem tym "mało wałbrzyskim" tematem :P P.s sorry moose , nie wiedzialem nic w temacie Twojej ksywy...a tylko login rzucil mi sie w oczy:) zwracam honor :) P.s2 to jak? pił ktos to "świństwo" ? (w temacie) :) Odpowiedz Link Zgłoś