Dodaj do ulubionych

Kwas Jabłkowy

IP: *.play-internet.pl 29.03.12, 17:53
7 kilko zrzucone w 2 miesiące z kwasem jabłkowym, do tego trochę siłki, absolutne zero słodyczy, a jedzenie normalnie, no może lekko w dół.
Kwas jabłkowy www.naturala.pl/Produkt/86/ocet_jablkowy - oprócz tego można jeszcze pomyśleć nad zastąpieniem porannej kawy guaraną. Ja tak zrobiłam jakieś 4 tygodnie temu - 100 razy lepiej się czuję. No i żadnych słodyczy, choćby nie wiem jak ciągnęło. One uzależniają!!!! ale jak się nie je długi czas to już tak nie ciągnie. Mam jeszcze z 5 kg do zrzucenia i myślę, że spokojnie dam radę w 2-3 miesiące.
Obserwuj wątek
    • malyszon1 Re: Kwas Jabłkowy 31.03.12, 18:21
      Gość portalu: Goisak33 napisał(a):

> 7 kilko zrzucone w 2 miesiące z kwasem jabłkowym, do tego trochę siłki, absolut
      > ne zero słodyczy, a jedzenie normalnie, no może lekko w dół.
      >
      Takie same byłyby efekty gdybyś nie używała kwasu, a pozostałe elementy zachowała tak, jak napisałaś.
      Po prostu niczego tym nie dowiodłaś.
      • Gość: SMIECHU WARTE Re: Kwas Jabłkowy IP: *.mediaserv.net 01.04.12, 03:51
        szanowne wszystkie panie , reklamowane piguly -to nic innego jak ocet z jablek ,u nas (fr)nazywa sie to VINAIGRE de CIDRE de NORMANDIE 5 ° w butelkach 75 cl ( 1,70 euro butelka w supermarkietach ) , nie wiem ile moze kosztowac u was ,ale nie zbankrutujecie ( mysle ze ok 8 -10 zl butelka )i jest ten sam efekt ,do szklanki wody 1-2 lyzki octu i wypic codziennie ,dobrze opisane sa wlasciwosci tych pigulek ,ale moj vinaigre w plynie daje identyczny efekt ,(moj lekarz dokladnie mi to wytlumaczyl ),tylko bez krytyki bo pije to od dawna i czuje sie b dobrze ,tutejsze starsze pokolenie rowniez zna sie na tym , pija codziennie rankiem szklanke tego zdrowego napitku

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka