Gość: wyborca IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 28.04.06, 14:45 hehe Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: mobbingteam Re: Malecki z PO na prezydenta IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 28.04.06, 15:00 – Jak się panu współpracowało z władzami Wałbrzycha? – Bardzo źle, a przykład szedł z góry, od prezydenta Piotra Kruczkowskiego. On i jego zastępcy traktują pracowników przedmiotowo. Pracowałem w magistracie 9 lat i wcześniej czegoś takiego nie widziałem. – Co było takiego złego? – Pracownicy są poniżani i lekceważeni. Dobrze wiedzą, kto jest autorem słów: „urzędnik do pracy powinien przychodzić najedzony i wypróżniony”, kto chce pokazywać żółte kartki i kto twierdzi, że jak się komuś nie podoba, to może się zwolnić z pracy. Uważam, że zarzut mobbingu można postawić nie tylko Halinie Pankanin, ale i Markowi Małeckiemu. Więcej tutaj nww.pl/artykul.php?artykul=3783&s=2 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ksg Re: Malecki z PO na prezydenta IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 28.04.06, 15:57 malecki nie znam zioma co to za facet nosi szalik ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: *** Re: Malecki z PO na prezydenta IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 01.05.06, 19:53 Nosi kolorowe skarpetki Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ktos Re: Malecki z PO na prezydenta IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 04.05.06, 11:53 to zastepca prezydenta wałbrzycha Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: winnicki Re: Malecki z PO na prezydenta IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 06.05.06, 12:13 Tego goscia obserwuję, nie opodal mnie miszkajajego jego rodzice gbur musi byc totalny bo jak przyjeżdza do nich fordzikiem z przed epoki i stawia go na płatnym parkingu nie wykupując biletu parkingowego. Taki syndrom władzy a gdzie przykład dla mas. Odpowiedz Link Zgłoś