Dodaj do ulubionych

Malecki z PO na prezydenta

IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 28.04.06, 14:45
hehe
Obserwuj wątek
    • Gość: mobbingteam Re: Malecki z PO na prezydenta IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 28.04.06, 15:00
      – Jak się panu współpracowało z władzami Wałbrzycha?
      – Bardzo źle, a przykład szedł z góry, od prezydenta Piotra Kruczkowskiego. On
      i jego zastępcy traktują pracowników przedmiotowo. Pracowałem w magistracie 9
      lat i wcześniej czegoś takiego nie widziałem.
      – Co było takiego złego?
      – Pracownicy są poniżani i lekceważeni. Dobrze wiedzą, kto jest autorem
      słów: „urzędnik do pracy powinien przychodzić najedzony i wypróżniony”, kto
      chce pokazywać żółte kartki i kto twierdzi, że jak się komuś nie podoba, to
      może się zwolnić z pracy. Uważam, że zarzut mobbingu można postawić nie tylko
      Halinie Pankanin, ale i Markowi Małeckiemu.

Więcej tutaj
      nww.pl/artykul.php?artykul=3783&s=2
    • Gość: ksg Re: Malecki z PO na prezydenta IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 28.04.06, 15:57
      malecki nie znam zioma co to za facet nosi szalik ?
    • Gość: *** Re: Malecki z PO na prezydenta IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 01.05.06, 19:53
      Nosi kolorowe skarpetki
      • Gość: ktos Re: Malecki z PO na prezydenta IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 04.05.06, 11:53
        to zastepca prezydenta wałbrzycha
        • Gość: winnicki Re: Malecki z PO na prezydenta IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 06.05.06, 12:13
          Tego goscia obserwuję, nie opodal mnie miszkajajego jego rodzice gbur musi byc
          totalny bo jak przyjeżdza do nich fordzikiem z przed epoki i stawia go na
          płatnym parkingu nie wykupując biletu parkingowego.
          Taki syndrom władzy a gdzie przykład dla mas.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka