Gość: zaint. IP: *.wlb.vectranet.pl / *.unregistered.net.telenergo.pl 08.06.06, 08:55 czy możecie mi polecic jakas dobra szkole jazdy? i ile kosztuje kurs jak ktos wie? :-) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: janek8 Re: gdzie robic prawko? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.06.06, 09:15 Polecam Drzewieckiego. B.wysoka zdawalność. Zarówno on , jak i jego pracownicy b.dobrze uczą. Jest wada - ostatnio widziałem jak jechał z fajką, ale jak sie nie zdogzisz to pewnie zgasi ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: S Re: gdzie robic prawko? IP: *.wlb.vectranet.pl / *.unregistered.net.telenergo.pl 08.06.06, 10:14 rowniez polecam p.Drzewieckiego nauczy Cie nie tylko jak zdac egzamin ale tez jak dobrze jezdzic pozniej Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ania Re: gdzie robic prawko? IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 08.06.06, 19:11 polecam szkole jazdy skorpius na wroclawskiej kolo bylej gazowni. zdalam za 1 podejsciem:-D. nie pamietam nazwiska instruktora ale na pewno nauczy dobrze jezdzic a nie tylko jak zdac egzamin:-D. a jesli chcesz tanio zdobic kurs to chyba na piaskowej kolo domu handlowego jest szkola jazdy bodajze autofan<??> i tam jak moj brat robil prawko to placil 900zyli. pozdro Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marta Re: gdzie robic prawko? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.06.06, 22:10 a ja polecam Wierzbickiego ma siedzibe na ul. Chrobrego. Zdałam za drugim razem ale z mojej winy. Super facet, nie krzyczy, nie komentuje a dobrze uczy. polecam. i cenowo jest tez dojść konkurencyjny w stosunku np. do p. Drzewieckiego. pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aga Re: gdzie robic prawko? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.06.06, 22:58 a mnie Stasiu stresował, choz tani jest to fakt Odpowiedz Link Zgłoś
barimbowa Re: gdzie robic prawko? 08.06.06, 23:09 Ja samego Drzewieckiego nie polecam - cham i śmierdzi (brudem po prostu). Kiedys (dwa lata temu) w jego szkole pracował pan Adam (chyba) i on był OK. Reasumując - jeśli nie przeszkadza Ci jak ktoś zamiast przecinków używa k...., często odmienia słówka pierd... i ch.... oraz śmierdzi koniem i tytoniem :-) - jak mówił poeta - to zapisz się na kurs do pana D. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marta Re: gdzie robic prawko? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.06.06, 23:40 z tego co wiem (prywatnie) to Stasiu lubi dziewczyny :) Odpowiedz Link Zgłoś
yellow_bee Re: gdzie robic prawko? 08.06.06, 23:33 Polecam Zająca, co prawda niedawno dopiero zaczelam kurs, ale atmosfera bardzo przyjazna, a pan bardzo kompetentny Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ł= Re: gdzie robic prawko? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.06.06, 23:41 A ja polecam Centrum OK, bardyo super atmosfera Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: janek8 Re: gdzie robic prawko? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.06.06, 23:49 Zająca niezbyt dobrze wspominam. Koleżankę niebardzo nauczył jeździć i zdawać egzamin. Dopiero kilka lekcji u w/w Drzewieckiego (a właściwie jego pracownika) zalatwily sprawe i za trzecim (w sumie) podejsciem zdała bez problemu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: moona Re: gdzie robic prawko? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.06.06, 02:03 Piotr Stokłosa www.autostop.za.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gołota Szkoła pana Bartnikowskiego IP: .ronw* / *.walbrzych.dialog.net.pl 09.06.06, 07:36 Jak w temacie. Facet jest najlepszy, ma nerwy ze stali, spokojny, wszystkiego nauczy. Nic dodać, nic ująć. Ja tam zdałem za pierwszym razem. Kiedys ta szkoła miała w siedzibie "ENERGETYKA" na Pl. Grunwaldzkim Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: qwerty Re: Szkoła pana Bartnikowskiego IP: 195.229.242.* 10.06.06, 22:27 Nie wiem czy jeszcze "uczy" ale jak tak to omijaj szerokim lukiem Orlika! Odpowiedz Link Zgłoś
azza4 Re: gdzie robic prawko? 11.06.06, 17:11 Omijaj szerokim lukiem szkole pana Laczynsiego.(nie mam polskich liter wiec pierwsze dwie litery L z kreska i A z dzyndzlem).Bedzie cie wozil po wiochach,gdzie jedno auto na godz przejedzie i kazal podziwiac krajobrazy.Zanudzisz sie na smierc i nic nie nauczysz.I o to chodzi temu panu,bo co bardziej niekumaci nabijaja mu kiese dodatkowymi godzinami.Chyba tylko tam ludzie robia prawko po9-12 miesiecy!!!!Paranoja.Jak po tych nieciekawych przejsciach wyladowalam u pana Nowakowskiego od Drzewieckiego to stwierdzil,ze ja nic nie umiem (po20 godz)i zaczynamy od nowa.I wtedy dopiero poczulam,ze cos sie dzieje i jazda samochodem jest przyjemna.Jedyna rzecza ktorej mnie perfekcyjnie nauczyl pan l to omijanie dziur w drodze.Ooooj,bardzo sie zloscil jak wjechalam,bo to przeciez prywatne jego autko. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sultan Re: gdzie robic prawko? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.06.06, 22:05 Odnoszę dziwne wrażenie, że jakaś stronniczość w tym wątku występuje... Drzewiecki to, Drzewiecki tamto... Darmowa reklama czy co? Swoją drogą: >Jak po tych nieciekawych przejsciach wyladowalam u pana Nowakowskiego od >Drzewieckiego to stwierdzil,ze ja nic nie umiem (po20 godz)i zaczynamy od nowa. Hehehe... nic nie umiesz, więc wykup 20 godzin, a my Cię nauczymy - marketing dziaaaaaaaała :) A jak mniemam, to nie zawsze poziom zależy od instruktora, ale tez od osobnika który chce sie nauczyc... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: janek8 Re: gdzie robic prawko? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.06.06, 23:01 Nic na to nie poradzisz, że Drzewiecki ma dobra opinię. Wydaje mi się, ze i tak ma dosyć odległe terminy, więc żadnej dodatkowej reklamy nie potrzebuje. To jest właśnie syndrom dobrej marki - nie potrzeba reklamy - ludzie sami rozreklamują porządny towar. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sultan Re: gdzie robic prawko? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.06.06, 23:23 rozreklamują, rozreklamują... ale to nie forum reklamowe ;) Sprawa z Hasanem i jego linkami ucichła, to teraz zaczął sie Drzewiecki ;) Odpowiedz Link Zgłoś
azza4 Re: gdzie robic prawko? 12.06.06, 17:32 No tak .Dla wiekszosci panow instruktorow najlepiej jak sie juz umie jezdzic idac na prawko.A tu przyszla baba,krora nie wie gdzie i po co sprzeglo i masz ci los nieszczescie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: czarna Re: gdzie robic prawko? IP: *.wlb.vectranet.pl / *.unregistered.net.telenergo.pl 12.06.06, 23:10 to ja tak dla odmiany- Auto Szkoła :-) fajny wykladowca i instruktorzy.i chociaz dają wszystkie materiały szkoleniowe i nie trzeba biegac po znajomych i pozyczac. moja kolezanka chodzila gdzies na kurs, robila go p5rzez rok i nic nie dostala, ani testów ani nic innego a potem biegała i kupowała jakies testy od ludzi. a w auto szkole nawet jak sie nie przyjdzie na wyklad to pozyczaja film do domu i mozna sobie spokojnie ogladac. dla zainteresowanych ul Hetmańska 1 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sultan Re: gdzie robic prawko? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.06.06, 23:53 No, jakieś urozmaicenie przynajmniej ;) Tak na marginesie to ja uczyłem się jeździć u Mielczarka - szczerze to było tak sobie. Na egzaminie górę wzieły umiejętności rozładowania stresu typu spiewanie podczas jazdy po placu i za pierwszym razem zdałem, ale to było dawno temu.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hans Re: gdzie robic prawko? IP: *.wlb.vectranet.pl / *.unregistered.net.telenergo.pl 28.06.06, 10:04 czy ten Łączyński naprawde taka tragedia?bo właśnie miałem się do niego zapisać Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Simon Re: gdzie robic prawko? IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 28.06.06, 10:53 wiesz Hans, w sumie to nie narzekam na Łączyńskiego. Z kasą zawsze się można dogadać i terminy mi jakoś idealnie podpasowały. Ze swojej strony polecam. pozdrawiam! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hans Re: gdzie robic prawko? IP: *.wlb.vectranet.pl / *.unregistered.net.telenergo.pl 29.06.06, 12:12 ale mi nie chodzi o kase czy terminy , poprostu chcę żeby mnie dobrze nauczyli jeździć:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mała Re: gdzie robic prawko? IP: *.wlb.vectranet.pl / *.unregistered.net.telenergo.pl 29.06.06, 20:18 to idz do auto szkoły na hetmanska 1:-) wszystkie materiały szkoleniowe dostaniesz a jak cie nie ma na zajeciach to daja filmy do domu. a instruktor :- D ach :-) sympatyczny, spokojny, opanowany, nie krzyczy, nie bije, nie gryzie,nie drapie i naprawde dobrze uczy jezdzic :-) a na imie mu Paweł ( tylko z tego co mowil to chyba jedzie do angli) ale jeszcze tam kilku jest i z tego co wiem to sa ok. Odpowiedz Link Zgłoś
azza4 Re: gdzie robic prawko? 29.06.06, 21:35 Niby mozna sie dogadac,rozlozy na raty,ale ci co wplacili calosc zapisuje na jazdy co drugi dzien lub codziennie a takiego co na raty raz w tygodniu 2 godz.Wplacilam wobec tego calosc i odrazu znalazl czas.Dajcie spokoj z ta jego szkola.A teoria tez pelen wypas.Siedzenie,czytanie i odpowiadanie na pytania testu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mała Re: gdzie robic prawko? IP: *.wlb.vectranet.pl / *.unregistered.net.telenergo.pl 29.06.06, 22:48 azza ale o kim ty mowisz? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wera Re: gdzie robic prawko? IP: *.wlb.vectranet.pl / *.unregistered.net.telenergo.pl 07.07.06, 11:24 testy to i tak wiadomo że sama musisz w domu przysiąść i się nauczyć,same wykłady sprawy nie rozwiążą.Ja skończyłam kurs u Łączyńskiego w 1 miesiąć i zdałam za drugim razem.Tyle że nie jeżdziałam z nim tylko z Panem Adamem. Polecam ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gery Re: gdzie robic prawko? IP: *.wlb.vectranet.pl / *.unregistered.net.telenergo.pl 26.06.06, 09:35 Czy ktoś wie kiedy zaczyna się kurs u Drzewieckiego? i czy mają swoją strone internetową? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Agunia Re: gdzie robic prawko? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.06.06, 11:02 Ja polecam OK Centrum, kończę już kurs i jestem bardzo zadowolona. Sympatyczni instruktorzy i wszystko w najlepszym porządku. Polecam :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kate_l Autofan IP: *.wroclaw.mm.pl 26.06.06, 14:51 Jak dla mnie najlepszy jest Autofan - niedrogo, dobrze uczą (obaj panowie) i są sympatyczni i kompetentni. Naprawdę polecam!! Odpowiedz Link Zgłoś
asia999923 Re: gdzie robic prawko? 07.07.06, 18:05 witam serdecznie!!!! polecam szkołę Krzysztofa Machowskiego, przy II LO oraz w Głuszycy obecnie jestem w trakcie ale jestem bardzooooooooo zadowolona. przemili instruktorzy oraz bardzo dobrze wykładana teoria. Potrafią zainteresować człowieka.Dostaje sie materiały (testy na CD oraz w formie pisemnej).Wpłacać można przez cały czas trwania kursu. Jego szkoła jest na 2 miejscu zdawalności w Wałbrzychu ( można to sprawdzić w starostwie powiatowym). Pozdrawiam :))))))))))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś