Dodaj do ulubionych

ladies....

IP: *.walbrzych.sdi.tpnet.pl 18.07.06, 08:39
Hej. Ja z taką smutną refleksją w te słoneczne dni. Wiele kobitek nie wyszłoby
chyba na dwór bez umalowania swych lic, ale jakoś kompletnie im nie
przeszkadza eksponowanie roztytych brzuchów i brudnych (tak właśnie) stóp w
klapkach przeróżnych. Lato obnaża brak klasy! Więcej ruchu ladies!
--------
ryu
Obserwuj wątek
    • Gość: smakosz zapachów Re: ladies.... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.07.06, 08:55
      Uwielbiam przechodzić obok Pań w długich czarnych spodniach lub dżinsach,cóż za
      aromat w te upały.
    • Gość: toja Re: ladies.... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.07.06, 09:22
      To samo niestety dotyczy panów - uroki krótkich spodenek z których wystają owłosione patyki w przybrudzonych skarpetach a górą wylewający się podkoszulka miesień piwny... zgadzam się - lato obnaża brak klasy.
      • Gość: koneser Re: ladies.... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.07.06, 09:37
        zgadzam sie, spodnie trzymajace sie na wzgorkach lonowych, odslaniajace tluste,
        obwisle, wydete, bebechy - to widok wrecz obrzydliwy. Czy Wy, modnisie, nie
        macie w domach luster? Dlaczego, wbrew logice i rozsadkowi zabijacie w nas
        pociag do plci przeciwnej?
        • Gość: tc Re: ladies.... IP: *.tpnet.pl / *.tpnet.pl 18.07.06, 09:52
          Proponuję zastosować rozwiązanie z krajów muzułmańskich ... Długie czarne
          stroje zasłaniające całe ciało :>
    • Gość: ewunia Re: ladies.... IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 18.07.06, 09:54
      Ryu, możesz ze mną iść na spacer ...
      • Gość: Moopsenia Re: ladies.... IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 18.07.06, 10:01
        a ze mną niestety nie...Często zakładam sandały na czyste stopy, ale spacery po
        zakurzonych miejskich alejkach powodują, że stopy się szybko brudzą. I co ja
        biedna bym zrobiła na spacerze z Tobą, z moimi zakurzonymi stopami?? Chyba
        muszę czeklać do jesiemi, albo zimy - na ciężkie zabudowane buty, żeby liczyć
        na możliwość spaceru z estetycznym Ryu...
        • Gość: toja Re: ladies.... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.07.06, 10:13
          Wydaje mi się, że tu nie chodzi o zakurzone od chodzenia stopy ale o brudne, niemyte nogi z brudem między palcami i za pazurami.

A jeśli chodzi o dziewczyny to na prawdę niekiedy przesada - wszystkie chcemy byc piekne i pociagające, ale jak się ma już powyżej X lat albo X kilogramów to niestety trzeba zrezygnowac z topu i szortów, choćby nie wiem jak gorąco było. Sukienki też są przewiewne.
          • Gość: Ryu ladies.... + gents...... IP: *.walbrzych.sdi.tpnet.pl 18.07.06, 10:42
            W pełni się z Tobą zgadzam.
            Klasę człowieka poznasz po tym jaki ma dystans do siebie.

Już tu ktoś kiedyś poruszył temat facetów + skarpet + sandałów. I ja się w
            zupełności zgadzam z tym, że i u facetów nic nie uzadadnia zapuszczonych
            krogulców i skorup na piętach. Skarpetą lenistwa i niechlujstwa nie przykryje
            się, bo wyląda to równie niesmacznie.
            -------
            ryu

• Gość: Ryu Re: ladies.... IP: *.walbrzych.sdi.tpnet.pl 18.07.06, 10:44
        Ufff.
        (:
        Pozdrawiam,
        ------
        ryu
    • Gość: Ines Re: ladies.... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.07.06, 14:41
      Ja uważam, że jeżeli kobieta jest zgrabna, ma ładne ciało, to lato jest
      adekwatne do eksponowania swoich wdzięków. Ale wszystko z umiarem i klasą. Inny
      ubiór do pracy, inny na dyskotekę. Ale lato to także doskonała okazja ku temu,
      by zgubić zbędne kilogramy. Dotyczy to zarówno Pań i Panów.
      Pozdrawiam :)
    • Gość: bilbo Re: ladies.... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.07.06, 13:51
      im więcej tłuszczu tym krótsza bluzka... bardzo nieapetyczne... i najczesciej
      te faldy spalone w solarium, pelno takich lazi po Walbrzychu
      • Gość: 777 Re: ladies.... IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 22.07.06, 14:21
        Gość portalu: bilbo napisał(a):

> im więcej tłuszczu tym krótsza bluzka...

Tak jest, typowe murzynki:

wary po cyce, cyce po wary, wary po kolana
        • Gość: --- Re: ladies.... IP: *.tm.net.my 22.07.06, 23:34
          lekka przesada i niesmaczne
          • Gość: Tola Re: ladies.... IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 23.07.06, 00:50
            Lekka? Poziom gó..arzerii spod bloku (Yo, ziomale). Najlepszy na upał jest
            ten, no... w 3 paski. (nie używam słowa "dres" odkąd po raz 6 ukradli mi radio
            z samochodu).
            Każdy ubiera się jak chce. I tak, jak mu wygodnie. A "estetów" zapraszam przed
            lustro (lustereczko, powiedz...).
            • Gość: Tola Ale klasa! No chyba, że "Ic"(albo zerówa) IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 23.07.06, 01:16
              Popatrzyłam sobie na wypowiedzi pana Ryu i zastanawiam się kim on jest?
              Hmmm, zobaczmy:
              - biały
              1. ok. 170 cm (wzrostu oczywiście)
              2. ok. 90 kg wagi (w sumie oczywiście)
              3. ostatnio ubrany w podkoszulek i szorty (efekt do przewidzenia oczywiście)
              4. idealnie czyste nogi w sandałach (zaraz po wyjściu z BMW oczywiście)
              5. skarpety .... (upppps, przecież napisałam, że jest w sandałach)
              6. co by tu jeszcze?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka