Dodaj do ulubionych

imprezka w barze 11

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.08.06, 01:00
19.08.2006 impreza na placu grunwaldzkim w barze sportowym 11...ZERO KOMERCJI,
DRESÓW, GWIZDKÓW I MANIECZKOMANII bo co niektorzy myla pojecia dobra muza a
komercyjne hitu na lato...!!!
start o 18:00...polecam
Obserwuj wątek
    • Gość: ... Re: imprezka w barze 11 IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.08.06, 20:31
      moze zalozylibyscie sobie stronke www a nie oglaszacie sie z jakąś meliną tutaj
    • Gość: YA Re: imprezka w barze 11 IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 14.08.06, 21:55
      taa a jaki DJ gra ta niekomercynja muze ???
      • Gość: krajsik Re: imprezka w barze 11 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.08.06, 13:31
        przyjdz to zobaczysz...a nie oceniasz z gory..jak mowie ze niekomercja to tak jest..
        • Gość: krajsik Re: imprezka w barze 11 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.08.06, 14:12
          tomigram, saavi, me-hall-ski, ralph, góral, cryseek.....to co dj-e...zero lansu
          ful balansu...
    • Gość: wkia Re: imprezka w barze 11 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.08.06, 18:31
      Halo bar 11!! co do zaproszenia na tzw.imprezke ,po ostatnim razie gdy
      próbowałem wejść to przeraziło mnie chamstwo i brak inteligencji przebywających
      tam osób!!!! średnia wieku 15 lat....pozdrowionka dla DJ ,którego nie ma :-} !!!
      a o muzie byśmy mogłi duuuuużo porozmawiac ,ale nie widze sensu bo z tobą nie ma
      o czym !!!Twoja inteligencja jest już na DEBECIE... żegnam ozięble !!!!
      • Gość: truten Re: imprezka w barze 11 IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 15.08.06, 20:39
        Jakis czas temu wpadlem do 11 ale wylecialem stamtad jeszcze szybciej. Jeden z
        tamtejszych żuli powiedzial zebym wyp..dalał bo nie jestem kaesiakiem a to jest
        ich lokal. Ja mowie ze nie wiem o co chodzi a on dalej, ze mnie na meczach nie
        widzi wiec nie jestem kibicem Gornika a to jest tylko ich lokal. Gosciu ktory
        mnie wyrzucil jest szczuply, łysy i ma ryj typowego żula lub menela, zreszta to
        wszystko jedno. Moze go znacie, ale lepiej tam nie chodzic. Barman nawet nie
        zareagowal.
        • Gość: DAK Re: imprezka w barze 11 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.08.06, 21:37
          NO NO WIEM COS O TYM BARDZO CZESTO DO TEGO BARU ZAGLADAJA POLICJANCI TO NIE
          SWIADCZY NIC DOBREGO DLA TEGO BARU. BYLISMY TAM Z DWA RAZY I WIECEJ TAM NIE
          WEJDZIEMY WIEC POZDRAWIEM BARMANA I WłASCICIELA DłUGO TAM NIE ZABAWICIE POZDRAWIAM.
    • Gość: Madzia Re: imprezka w barze 11 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.08.06, 23:51
      O a ja tam ostatnio mialam zawitac:) ale dowiedzialam sie ze lipa niby jest.
      wiec jak zwykle gdy sa nudy odwiedzialam bar " zagroda" na bialym kamieniu:)
      bylo fajniutko:_) pozdrawiam:)
      • Gość: krajsik Re: imprezka w barze 11 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.08.06, 16:53
        Bzdury i nic wiecej...jak nazwa wskazuje to bar sportowy to dla kibicow i
        nietylko ale tematyka sportowa i ogladanie meczy i innych rzeczy przy
        browarze...a teraz juz jest zmiana wystroju ...a co do imprezy to totalna bzdura
        ze niemozna sluchac muzy jaka tam leci..poniewaz jak ktos slucha exp<lol>sion to
        sie niedziwie ze sie nielubi prawdziwego house i techno. a tak wogole to dopiero
        sie odbedzie druga dobra imprezka z porzadnymi undergroundowymi
        brzmieniami...nikogo nienamawiam kto chce to przyjdzie kto nie to nie..
        • Gość: krajsik Re: imprezka w barze 11 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.08.06, 16:55
          i po drugie to zadnych malolatow typu 15 lat niebylo na naszej imprezie
        • Gość: truten Re: imprezka w barze 11 IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 16.08.06, 17:56
          Gość portalu: krajsik napisał(a):

> ...nikogo nienamawiam kto chce to przyjdzie kto nie to nie..

Najpierw trzeba sie pozbyc z klubu tego tałatajstwa w szalikach. Moja noga tam
          nie postanie bo wizyta tam grozi kalectwem.
          • Gość: krajsik Re: imprezka w barze 11 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.08.06, 18:47
            niema nikogo w szalikach, zminana wystroju byla i jest ok
            • Gość: qlu Re: imprezka w barze 11 IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 17.08.06, 21:02
              no a co ma napisac wlasciciel ze jest zle nie swirujcie przeciesz to jego kasa
              dwa parasole na zewnacz to dla ciebie zmiana wystroju no fajowo sam widzalem
              malolatow wiec nieswiruj to trwoja sprawa jakich masz klijetow a co powiesz na
              temat gliniarzy jak byla niby impreza podjezdzali chyba 5 razy no wiez do
              dobrej knajpy gliny nie wpadaja ale coz mialem zwidy pozdrowienia i powodzenia
              • Gość: krajsik Re: imprezka w barze 11 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.08.06, 22:33
                miales zwidy palancie, bylo za glosno to przyjechali i niejestem wlascicielem
                wiec pal gume, a ze jestes za slaby na ta muze to nara i zmiana wystroju byla w
                srodku lamusie
                • xsatanistax Re: imprezka w barze 11 17.08.06, 23:11
                  Gość portalu: krajsik napisał(a):

>jestes za slaby na ta muze to nara

to jest mocarne.
    • Gość: właściciel Tomasz Re: imprezka w barze 11 IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 17.08.06, 22:58
      Witam wszystkich
      czytam sobie te wszystkie opinie i przestaje mnie śmieszyć co ludzie wypisują.
      Tak się składa że za barem stoją właściciele więc nigdy nie było mowy o jakichś
      zadymach itp. Nasz lokal posiada stały monitoring ( IMPEL) oraz niekiedy
      ochronę która działa incognito. Wiadomo że mogły się zdarzyć różne incydenty z
      tzw. kibolami ale nigdy z głowy nikoomu włos nie spadł. Zrezygnowaliśmy z
      wystroju sportowego gdyż nie było tym zainteresowania ( właśnie przez takie
      stereotypy jak kibole ) . Otworzyliśmy ten bar z myślą o normalnych ludziach
      którzy nie mają gdzie iść w naszym kochanym centrum Wałbrzycha. Co do policji
      to właśnie w naszym kochanym grajdołku nie brakuje ludzi "życzliwych" którym
      przeszkadza choćby szmer komara przelatującego nad głową. Ale mamy ich w d...
      Dalej robimy swoje i wszystkich zapraszamy na sobotę 19.08.06 . Impreza z
      zajebistymi dj-ami piwko za normalne pieniądze ( piast 3 zł ) Zainteresowanych
      odsyłam na www.tomigram.prv.pl, lub www.nobullshit.prv.pl i na fora dla
      zarejestrowanych użytkowników na których można poczytać sobie jak postrzegany
      jest nasz lokal pozdrawiam
      • Gość: ola Re: imprezka w barze 11 IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 19.08.06, 15:46
        no no coz to za slownictwo dlaczego sie tak podniecasz ja tez wpadlam na ta
        pierwsza impreze ze znajomym i nic madrego tam nie widzalam wiec uszanulj dupku
        kogos zdanie i szanuj ludzi .a policja podjezdzala bo tak sie darli ze nie bylo
        mozna zebrac mysli a o muzie no wiez mala lipka i malolato tez paru sie trafilo
        dzis tam nie zawitam milej lupanki
        • Gość: krajsik Re: imprezka w barze 11 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.08.06, 16:49
          bujaj sie..
          • Gość: ola Re: imprezka w barze 11 IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 20.08.06, 19:54
            wiesz co kolego twoja inteligencja jest nisza niz myslalam jak tam imprezka
            troche lipa co pozdrawiam
            • Gość: ola Re: imprezka w barze 11 IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 20.08.06, 20:11
              no kolego widze ze wpadasz do dobrych klubow walbrzyskich k10 ale nic madrego
              nie napisales na tej stronie ja wczoraj bylam i swietnie sie bawilam ludzi ful
              i bawi sie na poziomie pozdrawiam
              • Gość: krajsik Re: imprezka w barze 11 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.08.06, 12:24
                bullshitt...tutaj fotosy z buby...
                www.tomigram.prv.pl/190806/index.html
                • Gość: krajsik Re: imprezka w barze 11 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.08.06, 12:25
                  z biby*
                • xsatanistax Re: imprezka w barze 11 21.08.06, 12:29
                  najfajniejszy jest ten profesjonalny stół didżejski.
                  • Gość: myslak super! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.08.06, 12:52
                    Już wiem, gdzie balują znajomi gimnazjaliści :))))

Straszne stężenie facetów na tych zdjęciach .
                    • Gość: ciekawe Re: super! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.08.06, 13:42
                      bo to jest klub dla gejów
                      • Gość: bywalec k10 klubgej10 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.08.06, 15:35
                        co wy mowicie ? przeciez klub dla gejow to jest w k10...tam poznalem swojego
                        partnera...POLECAM i dobra klimatyczna muzyka....komercja oczywiscie bo to lubiee
        • Gość: wiadomo kto Re: imprezka w barze 11 IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 22.08.06, 22:05
          Dupkiem to możesz nazywać swojego przydupasa a jak nioe potrawisz inteligentnie
          dyskutować to tylko świadczy o twojej bezmyślności. Szanuję opinię innych tylko
          niektóre rzeczy po prostu wartały sprostowania. Kto był temu się podobało A
          reszta no coż waaaaaaallllllliiiii mnie !!!! Buziaki
    • Gość: spostrzegawczy Re: imprezka w barze 11 IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.08.06, 13:09
      zostawcie już ten temat ten bar dla jednych to spelunka dla lokal pierwszej
      klasy wszystko zależy od zasobności portfela i gustu osoby która tam chodzi.
      Prawdą jest jednak to, że jak robią imprezę to chamstwa i mordobicia w okolicy
      nie brakuje.
      • Gość: pp Re: imprezka w barze 11 IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 20.11.06, 21:02
        popieram bar na poziomie szkoly podstawowej
        • Gość: Obserwatorka Bar 11- precz z zakłócaczami spokoju! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.02.07, 09:27
          Byłam w srodku tego miejsca,o ile to mozna nazwac czymś wogóle.Natrafiłam akurat
          na jakąs potupaje z muzyka w stylu pękajacych zaworów w rurach...na wprost
          ukazuje mi sie stół do grania w piłkarzyki,na stole ustawiona płyta pilśniowa a
          na niej jakies gramofony a za sterami łepas w słuchawkach z twarzą podziurawioną
          pryszczami zwany jako WODZIREJ KRAJSEK.Zdewastowały mnie ich fotki zamieszcone
          na ich stronie internetowej...jak mozna sie tak błaźnic w miejscach publicznych
          a co gorsza szpanowac ze mamusia dała na pare płyt i wielcy DJe [ksywy maja
          jeszcze bardziej rozbrajajace] Dajcie sobie spokój z tym brzdękoleniem ,niech
          ludzie spokojnie moga sie napic piwa i porozmawiac a nie sa zmuszeni słuchac
          tych łupanek.Bar jest zajefajny na spotkania z przyjaciółmi ale wywalcie tych
          łepasów którzy pindola jakies kocopoły.Całuski dla szefa****
          • Gość: Wałbrzych wypie..j zdziro IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.02.07, 15:47
            hahahah usmialem sie...dobre dobre...plyta pilsniowa jest the best !!!!
            jasne ze mamusia dala na plyty, a jak chcesz sluchac wielkiego dj a to won do
            k10 na tiesto. wiesz jakby puscili kalwiki to bys potupala na parkiecie
            niechudo...pedz szmato
    • Gość: kasowy Re: imprezka w barze 11 IP: *.unregistered.net.telenergo.pl 10.02.07, 10:25
      A POJEDZCIE DO WROCLAWIA TAM SA PRAWDZIWE IMPREZY LASKI SUPER PACHNACE NIE TO
      CO TU TANIA 15 LETNIA WIOCHA W K10 !! JESTESCIE WIESNIAKAMI I OBSTAJECIE ZA
      K10 ....COZ TU JEST ZA ATRAKCJA ?KUPA DZIWEK I PANOWIE KONIECZNIE W BLUZIE
      adidas ! a matka w domu na chleb nie ma .......DNO DZIADOWNIA !!
    • Gość: MEROL Re: imprezka w barze 11 IP: *.unregistered.net.telenergo.pl 10.02.07, 10:27
      PODPISUJE SIE TO PRAWDA !
      • Gość: do merola Re: imprezka w barze 11 IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 10.02.07, 11:55
        merol ty siedz lepiej w tym swoim freshu i patrz jak grasz cipku mały bo
        przyjde tam i ci ryja oklepie
        • Gość: pałkownik Re: imprezka w barze 11 IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 10.02.07, 12:36
          Gość portalu: do merola napisał(a):

> merol ty siedz lepiej w tym swoim freshu i patrz jak grasz cipku mały bo
          > przyjde tam i ci ryja oklepie

To juz jest grozba karalna i w tym wypadku zostaną uruchomione odpowiednie
          procedury celem wylowienia z sieci autora powyzszego postu. I mozecie tez
          spodziewac sie nalotu policji na k10, bo autor tego wpisu jest niewatpliwie
          bywalcem tego klubu.
    • Gość: ŁYSY Re: imprezka w barze 11 IP: *.unregistered.net.telenergo.pl 10.02.07, 10:39
      A kto z nich ;baletnikow z k10; MA NA SAMA PODROZ DO WROCKA POTRAFIA TYLKO NA
      FORUM KOZACZYC A PRAWDA KTO LUBI NAPRAWDE DOBRA ZABAWE TO WROCLAW PANIE REWELKA
      WYSTROJ MUZA KLIMAT A TU BURACTWO NIECH SIE BUJA DALEJ
      • Gość: FAN K10 Re: imprezka w barze 11 IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 10.02.07, 14:22
        A co do was wogóle mają klubowicze k10?Te porównania są nie na miejscu
        przeciesz nikt ze stałych bywalCów k10 nie bierze was wogóle pod uwagę,co
        robicie wasza sprawa jeśli opłacacie zaiks czy stoart,a wymyślanie wulgarnej
        antyreklamy innym klubą może skutkować dla kogoś problem prawnym bo każdy komp
        ma pin po którym można każdego znaleść,myśle że wiele osób ma szczęście że
        właściciel k10 nie bierze tych opini pod uwage bo nie o takich klubowiczów mu
        chodzi,a ja też się z tego ciesze,
        • Gość: oli Re: imprezka w barze 11 IP: *.gprsbal.plusgsm.pl 10.02.07, 15:20
          popieram kazdy ma swoj klub nie ublizaj ludzia ktorzy chodza do k10 dupku czy do
          innych klubow a co do 11 stek to poraz drugi nie uda ci sie dostac koncesji
          wlasciciel wie o co chodzi pozdrawiam

• Gość: Taka jedna Re: imprezka w barze 11 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.02.07, 23:02
            A mnie się podoba w tym barze.Byłam tam kiedyś i na żadną zadymę nie trafiłam
            (może przyszłam za wcześnie?)i gimnazjalistów też nie było.Jest ok.ale na
            imprezę to nie pójdę,wolę poczekać na opinie.pozdrawiam właćicieli i tych co
            tam bywają.
          • Gość: szef odpie..c sie buraki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.02.07, 15:52
            ojaaaaaaaaaa ale parowa !!!!!!!! ty jebnij sie w leb bo niewiesz co piszesz
            hahahaha ale sie usmialem hahahahhaha pan wlasciciel wie oco chodzxi hmmmm
            hahahhahahahahahaahaha hahahahah wiem wiem jasne ze wiem ale widocznie ty niewiesz
            • Gość: der Re: odpie..c sie buraki IP: *.gprsbal.plusgsm.pl 11.02.07, 16:14
              no jestes bardzo pewien siebie uwazaj panie szefie inteligencja nie blyskasz no
              coz jaki pan taki kram pozdrawiam cie cieplo juz byly bywalec
              • Gość: Gosc sie czepiają IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 11.02.07, 23:20
                ja tam przychodze i zajebiscie sie bawie,takiej muzy nigdzie indziej nie
                znajdziecie a jak ktos woli cebooole to nievh idzie do k10.pozdro dla kumatych.
          • Gość: właściciel Tomasz Re: imprezka w barze 11 IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 12.02.07, 10:19
            Tak się składa że koncesję wykupiłem bezproblemowo i mamy ją do końca 2010 r.
            (he !). Imprezy były , są i będą a że się jednej pani z naprzeciwka to nie
            podoba mam to gdzieś. Są wszelkie pozwolenia na tego typu dział. ochrona podczas
            wszystkich imprez oraz opłacany ZAIKS itp. Aha i żeby było wiadomo ja nie mam
            nic przeciwkio innym lokalom czy też klubom bez wzgl. na to co się dzieje im
            więcej ich u nas w mieście tym lepiej . Wtedy jest w czym wybierać pozdro dla
            znajomych i nieznajomych ;)
            • Gość: ala Re: imprezka w barze 11 IP: *.gprsbal.plusgsm.pl 13.02.07, 10:05
              no tak panie wlascicielu ale koncesje mozna zabrac jezeli nadal beda wplywac
              zazalenia i skargi od policji pozrawiam pani z urzedu
              • Gość: Krzysiek Re: imprezka w barze 11 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.02.07, 02:24
                My i cały personel Baru 11 nie przejmujemy sie opiniami ludzkimi.Nasze imprezy
                robione sa dla bardzo ścisłej publiki,na nasze party przychodza kibole i
                zadymiarze z całego Wałbrzycha!!! Ja jako rezydent muzyczny tego lokalu
                przepraszam za moje zachowanie,ale lubie się napić vódeczki,czasami mnie ponosi
                i zdaża mi sie zwymiotować na na siebie:( Nie lubimy strasznie Vixiarzy bo oni
                zawsze się skreśla i za bardzo kontaktują,a my w naszym Barze lubimy pobawic sie
                po staropolsku,przy vódce i sledziku.Zapraszam wszystkich bardzo serdecznie na
                nasze biby alkoholowe i bijatyki po imprezie.
                • Gość: zadyma bedzie Re: imprezka w barze 11 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.02.07, 10:44

Gość: krajsik napisał:

"miales zwidy palancie, bylo za glosno to przyjechali i niejestem wlascicielem
                  wiec pal gume, a ze jestes za slaby na ta muze to nara i zmiana wystroju byla w
                  srodku lamusie"

Jak tam takie goscie przebywaja ( nie własciciele)z takim słownictwem to
                  Lepper lepiej sie wysławia. I w tym klubie mozna " DOSTAĆ PO PAPIE "
                  Wybór nalezy do ciebie.
                • Gość: pie..ij sie... Re: imprezka w barze 11 IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 14.02.07, 17:23
                  hahahahahah usmialem sie...dobry jestes ...
                  • Gość: Heniek z poczty Re: imprezka w barze 11 IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 14.02.07, 22:37
                    W naszym pięknym mieście wszędzie można dostać po papie, nawet w biały dzień
                    przed swoim domem niestety... Na imprezach w 11 zdarzały sie incydenty jak
                    zresztą pod każdym lokalem imprezowo-rozrywkowym, jednak z tego co widziałem nie
                    było tak, że właściciel miał to w dupie, i nic z tym nie robił, spory starano
                    sie rozwiązać polubownie, gdy się nie dało - grupa interwencyjną IMPEL. Policja
                    była tam nie raz, ale nie z powodu zadym tylko za głośnej muzyki, poznieważ jak
                    wiadomo nieopodal baru są budynki mieszkalne i komuś mogło nie pasować to, że
                    jest głośno. A muzyka tam grana jest naprawdę dla wielbicieli prawdziwych
                    gatunkowych imprez, a nie muzyki granej dla masy.
              • Gość: właściciel Tomasz Re: imprezka w barze 11 IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 15.02.07, 03:17
                Witam Panią Alę ale ( heh) nie bedę już nic pisać w tym temacie. Bedę robił
                swoje a cała reszta buraków którzy piszą to co pisza mnie nie interesuje
                zupełnie... Do moderatora zamknijcie ten temat bo widać że zazdrośc i zawiść
                ludzka nie zna granic pozdrawiam ponownie wszyskich znajomych i nieznajomych
                bawiących się świetnie w moim skromnym barze :) DLA ZAINTERESOWANYCH
                WWW.WALCLUB.FORA.PL pozdro
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka