Gość: Konrad IP: *.unregistered.net.telenergo.pl 28.08.06, 20:55 Jeśli macie dostęp do zdjęć z wizyty Hitlera w Wałbrzychu to dajcie znać bo straszna posucha na ten temat w muzeum miejskim Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: i jak? Re: Hitler w Wałbrzychu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.08.06, 21:17 ja nie wiem czy to masz? bo ja juz nie pamiętam skąd u mnie sie to wzięło? volny.cz/ropucha_3000/hitlatuma.swf konieczne głosniczki Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Adi Re: Hitler w Wałbrzychu IP: *.unregistered.net.telenergo.pl 28.08.06, 21:48 Co ciekawe Adolf Hitler jest NADAL honorowym obywatelem miasta Wałbrzycha a w naszym mieście był dwa razy i wystąpił na Stadionie Miejskim. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: TakiSobieChłopek Re: Hitler w Wałbrzychu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.08.06, 23:49 Do twojej informacji dodać można jeszcze , że po ostatnim spotkaniu na stadionie (Nowe Miasto) z mieszkańcami, wyjechał w głąb Rzeszy zniesmaczony zimnym przyjęciem jakie mu tu zgotowano. Rzucając gromy na władze miejskie w odwecie nazwał Waldenburg miastem „czerwonych.”. Zastanawiające jak miasta potrafią emanować swym klimatem. Czysta mistyka. Odpowiedz Link Zgłoś
xsatanistax Re: Hitler w Wałbrzychu 29.08.06, 23:12 podejrzewam, że jednak nie jest. wydaje mi się, że podobnie jak w przypadku Gdańska jego honorowe obywatelstwo wygasło wraz z wprowadzonym przez niego prawem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: slepajula Re: Hitler w Wałbrzychu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.08.06, 22:16 jak na' spidemana" nie dziwota ze tak tanczył Odpowiedz Link Zgłoś