Dodaj do ulubionych

Dobry dermatolog

IP: *.unregistered.net.telenergo.pl 31.08.06, 15:11
Czy zna ktoś dobrego dermatologa w Wałbrzychu lub okolicy (w ostateczności np.
we Wrocławiu)? Najlepiej gdyby dobrze sobie radził z leczeniem trądziku,
niekoniecznie musi korzystać z medycyny konwencjonalnej.
Obserwuj wątek
    • Gość: Waldek Re: Dobry dermatolog IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 31.08.06, 20:59
      Dr. Lubińska - przyjmuje na Piaskowej Górze w przychodni.
      • Gość: Tik Re: Dobry dermatolog IP: *.unregistered.net.telenergo.pl 01.09.06, 09:42
        Chodziło o dobrego dermatologa !
      • Gość: edi Re: Dobry dermatolog IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 22.09.06, 22:06
        pazerna na kase
    • Gość: znam Re: Dobry dermatolog IP: *.unregistered.net.telenergo.pl 31.08.06, 21:15
      droga madziu w swiebodzicach jest pani dermatolog. goraco polecam. jezeli
      interesuje Ce zabieg laserowy to biegnij tam. a rezultaty sa takie jak np w
      chce byc piekna czyli rewelacyjne :-) laser robi cuda.
      pani Wiolett Paluszak. Świebodzice, ul.Kopernika 5,
      tel 0 601 222 978
      poniedziałki, wtorki, czwartki od 17

Wałbrzych, ul. Blankowa 47,
      tel 074-841-04-08
      czwartki od 15
      www.vitaderm.pl/kontakt.html
      • Gość: ewa Re: Dobry dermatolog IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.08.06, 21:55
        ja dziś byłam u doktor paluszczak tak ? i dostałam leki zoabcyzmy czy podziała i idę do niej na kwasy
        • Gość: znam Re: Dobry dermatolog IP: *.unregistered.net.telenergo.pl 31.08.06, 22:10
          hehe paluszak :-) nie mylic tez z "paluszek" bo tez tak kiedys mowilam :-P
        • b.bujak Re: Dobry dermatolog 31.08.06, 22:16
          ja też bylam u pani dr Paluszak - dwa razy i nigdy wiecej nie skorzystam z
          usług tej pani; kompletny brak profesjonalizmu i zaangażowania w podejściu do
          pacjenta; pierwszy raz byłam u niej w przychodni - nie pomogła mi; pomyślałam,
          że moze prywatnie jakoś lepiej mnie potraktuje i niestety pomyliłam się;
          ponadto muszę napisać, że zostałam wprowadzona w błąd na temat kosztów
          leczenia - co innego powiedziała mi pani, która siedzi za biurkiem w
          poczekalni, a co innego powiedziala mi pani dr w gabinecie - okazalo się, ze
          leczenie będzie mnie kosztowało dużo więcej...
          postanowilam leczenie kontynuowac u innego dermatologa, więc z zainteresowaniem
          będę śledzić ten wątek :)
    • Gość: pacjent_wyleczony Re: Dobry dermatolog IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 01.09.06, 07:30
      Pani doktor Barbara Pytrus-Sędłak z Wrocka. 100% skuteczności i fachowość
      niespotykana w Wałbrzychu. A ci wymienieni tutaj to porażka.
      • Gość: strach Re: Dobry dermatolog IP: *.unregistered.net.telenergo.pl 01.09.06, 08:02
        to moze cos wiecej p pani paluszak. bo interesuje mnie laserowe zamykanie
        naczynek a wiem ona cos takiego robi. moze ktos mial taki zabieg? i moze cos
        powiedziec na ten temat.
        • Gość: kasia Re: Dobry dermatolog IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.09.06, 21:50
          miałam taki zabieg, średnio skuteczny, za każdym razem okazywało się,
          że "jeszcze raz potrzeba", a każdy zabieg to 250 zł.
      • Gość: arni Re: Dobry dermatolog IP: *.unregistered.net.telenergo.pl 01.09.06, 11:19
        a może jakieś namiary na tą Paniądr z wrocka.
        • Gość: pacjent_wyleczony Re: Dobry dermatolog IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 01.09.06, 11:56
          wpisz w wyszukiwarce nazwisko to wyjdzie namiar a ja juz nie pamiętam. Jako
          uzupełnienie jedna wizyta i zalecona kuracja wyleczyła chorobę leczoną przez
          kwiat wałbrzyskich lekarzy (łącznie z akupunkturą)przez ponad rok.
          • Gość: megi Re: Dobry dermatolog IP: *.unregistered.net.telenergo.pl 01.09.06, 13:38
            ja juz sie lecze u naszych wałbrzyskich dermatologów ,z Panią dr Lubińską na
            czele, okolo 10 lat i zaden mi nie pomógł ,straciłam juz nadzieje ze wogole
            można to wyleczyć !
          • b.bujak Re: Dobry dermatolog 01.09.06, 14:55
            cos chyba w tym jest... przypadlosc, z ktora walcze, leczy sie serią zabiegow -
            pierwszy zabieg mialam robiony w prywatnej przychodni dermatologicznej we
            Wroclawiu - później stwierdzilam, ze to prosty zabieg, wiec z lenistwa i braku
            czasu postanowilam nie jechac juz do Wroclawia, tylko pójsc na miejscu do
            gabinety pani Paluszak - i tu sie pomylilam, bo okazalo sie, ze skutecznosc
            zabiegu wykonanego przez panią Paluszak byla duzo mniejsza, niz efekt zabiegu
            robionego we Wroclawiu... nie zaoszczedzilam ani czasu ani pieniedzy - wrecz
            przeciwnie...
    • Gość: MAMA Re: Dobry dermatolog IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.09.06, 10:13
      W TYM TYGODNIU MAM IŚĆ NA KWASY DO OKTOR CZY KTOŚ PORADZI CZY IŚĆ DO NIEJ DO DOKTOR PALUSZCZAK CZY JECHAC DO WROCKA ALE JAK DO WROCKA TO GDZIE CZY KTOŚ MA JAKIŚ POMYSŁ ? DZIĘKI
      • b.bujak Re: Dobry dermatolog 02.09.06, 13:24
        poszukaj na tym forum:
        forum.gazeta.pl/forum/71,1.html?f=790
        i nie pisz z włączonym caps lockiem
      • natalka691 Re: Dobry dermatolog 06.09.06, 23:46
        We wrocku polecam Ewe Kaniowską. Jedyne co mnie u niej odstrasza to ceny.
        Specjalizuje się w dermatologii estetycznej. Rózne tan botoxy, kwasy owocowe,
        peelingi wszelkiej masci. Dobrym dermatologiem z wrocka jest tez dr Alicja
        Grodzińska (raczej leczy choróbska), ordynator ze szpitala 40 lecia na
        Kamieńskiego we wrocku, kiedyś przyjmowała w Wałbrzychu na Uczniowskiej teraz
        nie wiem.
        • reniuta67 Re: Dobry dermatolog 07.09.06, 10:31
          dr Kaczorowska, przyjmuje w Walbrzychu gdies w okloicach rynku. wyleczyla moja
          tesciowa z tradziku rozowatego .Polecam!
          • kejt35 Re: Dobry dermatolog 23.09.06, 11:33
            Dr Kaczorowska przyjmuje prywatnie na Kossaka i w przychodni na Starym Zdroju.
            Jest bardzo skuteczna.
    • Gość: ann g Re: Dobry dermatolog IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 23.09.06, 11:01
      a ja polecam doktor Król. tylko nie wiem czy ona jeszcze przyjmuje w przychodni
      na piaskowej górze. udalo jej sie zwalczyc to z czym walczylam bardzo dlugo.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka