Dodaj do ulubionych

Brak poważynych kandydatów

IP: *.unregistered.net.telenergo.pl 25.10.06, 09:19
Na listach nie widze ani jednego kandydata na którego z czystym sercem i
pewnością ,że to jest dobry człowiek na prezydenta miasta,oddałbym głos!Może
kogoś polecicie :)
Obserwuj wątek
    • Gość: Gość Re: Brak poważynych kandydatów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.10.06, 17:18
      Heniu a kogo byś chciał zobaczyć jako kandydata na Prezydenta? Jakie atrybuty
      musi spełnić, jakie wartości musi prezentować. Może kolor włosów jest istotny? A
      Ty Heniu masz czyste serce? Heniu nie zajmuj się więcej polityką tylko idź na piwo.
      • Gość: heniu Re: Brak poważynych kandydatów IP: *.unregistered.net.telenergo.pl 26.10.06, 11:53
        tak musi miec włosy w kolorze sinopapuciastym chociaż tym by się wyróżniał
        spośród reszty kandydatów któźi nic ciekawego nie mają do zaoferowania i nie
        wyróżniają się ciekawym pomysłem na Wałbrzych!Serca czystego może i nie mam ale
        ja nie kandyduje to można mi wybaczyć . Wezme Twoja rade do serca i zamiast
        głosować pójde na piwo,pewnie lepiej na tym wyjde a napewno przyjmeniej
        proponje to wszystkim , a głosować pójdziesz niech idzie sam "Gość"!
        • Gość: nie-heniu Re: Brak poważynych kandydatów IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 26.10.06, 13:32
          Może nie do końca, ale się się zgadzam z "heniem". Nie ma na kogo głosować.
          Rozmawiam z wieloma znajomymi (fakt, może to tylko jeden krąg ludzi) i wszyscy
          mamy ten sam problem. Mianowicie taki:
          1. Kruczkowski - niby fajnie ale jak ktoś zapyta, co facet zrobił, to zapada
          cisza albo rozpoczyna się nabijanie się z tego, co napisał na bilboardach.
          2. Rosiakowa - stardardowa odpowiedź (niczym nie uzasadniona ale jednak skądś
          się wzięło takie przekonanie) czyli "nie piję tanich win, więc odpada".
          3. Lubiński - byłoby nieźle (plus za zachętę do pójścia do wyborów) ale wciąż
          pozostaje wrażenie, że jest związany ze starym układem i w razie gdyby wygrał,
          wraca beton (chociażby w niewielkim stopniu ale jednak nieakceptowalny).
          4. Zanin - patrząc na poczynania liderów LPR-u i zetknąwszy się raz
          z "wydawnictwem", którego ten pan jest "naczelnym" (nie wiem czy mogę używać
          tego słowa, bo może się okazać, że w nowej teori powstania świata może mieć ono
          zupełnie inne znaczenie), powiem krótko: broń nas Panie przed LPR-em! Nawet
          odmówię różaniec w tej intencji (serio i bez sarkazmu!)
          5. Marciniak - niby coś słyszałem, gdzieś się gość pojawił (chyba starostwo)
          ale co potrafi i czy coś zrobił ... zero informacji.
          6. Jasiak - kto to jest? Gdzieś pisali, że jakiś biznes prowadzi. No
          faktycznie - ona jest z Samoobrony...
          7. Białczak - chyba tak się ten gość nazywa - i to powinno wystarczyć za
          komentarz.

Więc podsumowując: ustosunkujcie się (cholera znów mogę zostać źle zrozumiany)
          do tych kandydatur bo ja sam nie potrafię stwierdzić, która z tych osób byłaby
          najlepszym prezydentem. Jedyne co mi pozostaje to "chybił-trafił" (ze
          wskazaniem na "chybił") lub analiza i wybranie najmniejszego zła.
          I jeszcze jedno: pójdę głosować! Obojętnie co mi z tych przemyśleń wyniknie.
          Przynajmniej nie będę miał wyrzutów sumienia, że zostawiłem pole do popisu (też
          ciekawe słowo) menelom (chociaż ci spod mojego bloku nawet mi się kłaniają).
          A wszystkim tym, którzy nie byli na poprzednich wyborach lub nie wybierają się
          teraz, powiem tyle, że wg mnie nie powinni mieć prawa głosu w jakiejkolwiek
          sprawie. Skoro im się nie chce to buzi też nie muszą otwierać ani paluszków na
          klawiaturze męczyć.

Ufff... to tyle ;)
          pozdrawiam
          inny Heniu (a może nei tak całkiem inny)
          • Gość: Gosc Re: Brak poważynych kandydatów IP: *.unregistered.net.telenergo.pl 26.10.06, 18:47
            Masz racje,ale ktos z nich zostanie prezydentem czy nam sie to podoba czy
            nie.Jasiak Ewa czytalam w Tygodniku prowadzi Studio Urody w Walbrzychu o jej
            wyksztalceniu nie napisali nic jest z Samoobrony,ale akurat nie jestem jej
            kandydatura zainteresowana.Pozostali,to tak naprawde na wszystkich znajdziesz
            jakiegos haka i z tego wynika,ze nie ma na kogo glosowac.To tez nie jest
            wyjscie zaglosowac trzeba i mysle,ze wybrac trzeba nalepsza opcje ma swojego co
            prawda kandydata nie zdradze jakiego,zeby nikt nie pomyslal,ze jestem
            jego "czlowiekiem"tak naprawde nie naleze do zadnego ugrupowania,a zaglosuje bo
            jest to kazdego kto mieszka w tym miescie obowiazek.
          • Gość: lemon Re: Brak poważynych kandydatów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.10.06, 21:56
            Myślę, ze dobrym kandydatem jest ten Marciniak. To całkiem porzadny gosciu.
            Prowadzi bank żywnosci w Wałbrzychu i pomaga ludziom. Cichy ale skuteczny. To
            prawda, ze go nie widać na miescie, bo jeszcze chyba nie ma plakatów jak inni
            ale z czystym sumieniem mogę o nim napisać. I wierny zasadom.
            • Gość: stokrotka Re: Brak poważynych kandydatów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.10.06, 22:04
              byłem dziś na debacie kandydatów na prezydenta w państwowej wyzszej.Zanin
              trochę nie z tego świata, Kruczek pewny siebie i tylko sie przechwalał, Lubński
              pływał w szumowinach. Marciniak wyglada na konkretnego twardziela. Niezła była
              też Rosiakowa. O Jasiakowej nie piszę bo ledwo sie sama obroniła.
    • Gość: Jan Re: Brak poważynych kandydatów IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.10.06, 19:10
      Gdzie są programy, bo osobiście czytam same pobożne życzenia!
      • Gość: nekoniecznie heniu Re: Brak poważynych kandydatów IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 26.10.06, 23:49
        Jak widać jest to chyba jedyny wątek omijany przez sztaby (za przeproszeniem)
        wyborcze.
        Czyli prawdziwy.
        I tyle...
    • Gość: walbrzyszanin Re: Brak poważynych kandydatów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.10.06, 09:34
      Polecam Pawła Zanina młody,prężny popierany jest przez LPR, ale jego program
      jest ok..Nareszcie ktoś myśli pociągach do Wrocławia.Facet ma wiele dobrych
      pomysłów i jest uczciwy.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka