Dodaj do ulubionych

darmowy internet w Rynku

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.11.06, 21:49
db.doba.pl/?s=subsite&id=154&mod=1
Obserwuj wątek
    • Gość: wierzący Re: darmowy internet w Rynku IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.11.06, 22:27
      Boszszsz! Dlaczego wybory są tylko raz na 4 lata!
      Ależ by się żyło w Wałbrzychu przy corocznych wyborach
    • Gość: :) Re: darmowy internet w Rynku IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 10.11.06, 16:33
      Szkoda że tylko w rynku - ale widać że cos sie zaczyna dziac i idzie w dobrym
      kierunku...
      • Gość: urzędnik Re: darmowy internet w Rynku IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 10.11.06, 17:40
        wszyscy w magistracie wiedzą, że to tylko pic na okres wyborów. Miesiąc po
        wyborach zabawka się popsuje i będą trudności. Oj naiwni, nie widzicie jak ta
        władza robi ludziom wodę z mózgu.
    • Gość: aaby Re: darmowy internet w Rynku IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 10.11.06, 19:12
      darmowy, ale tylko kilka stron. reszta jest zablokowana
      • Gość: HappyMan Re: darmowy internet w Rynku IP: *.walbrzych.sdi.tpnet.pl 10.11.06, 19:21
        Witam
        Czy dalej obowiązuje w przepis według którego świadczenie bezpłatnego dostępu do internetu jest nielegalne?
        Pozdrawiam.
      • Gość: poinformowany Re: darmowy internet w Rynku IP: *.eranet.pl 10.11.06, 19:30
        Dostęp jest do całego internetu. Wiem, bo taki byłem i sprawdziłem.
        • Gość: hihihi Re: darmowy internet w Rynku IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.11.06, 19:48
          przed wyborami wszystkie chwyty dozwolone
          • Gość: ciekawski Re: darmowy internet w Rynku IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 15.11.06, 09:44
            już jest?
      • Gość: uczciwy Re: darmowy internet w Rynku IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 15.11.06, 10:35
        a co "aaby" myslales ze bedziesz robil przekrety na allegro :)
        • Gość: karol Re: darmowy internet w Rynku IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 19.12.06, 12:04
          ...działa i to super...
          • Gość: tyworek Re: darmowy internet w Rynku IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.01.07, 21:34
            mieszkam niedaleko rynku i internet mam poprzez antene kierunkow, wykrywam
            sygnal UM_Walbrzych_Rynek ale co z tym zrobic dalej?!
            moze ktos poradzi?
            • Gość: duze P Re: darmowy internet w Rynku IP: *.unregistered.net.telenergo.pl 19.01.07, 21:44
              "Konieczne jest tylko jeszcze potwierdzenie hasła, (jest automatycznie wpisane)
              oraz odwiedzenie strony www.walbrzych-mojemiasto.pl i można surfować do woli."
              • Gość: tyworek Re: darmowy internet w Rynku IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.01.07, 21:55
                to wiem ale nijak ta teoria sie nie sprawdza w praktyce...
                jakie IP,dns czy bramy rozumie ze automatycznie... ale i tak mi to nie idzie...
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka