Gość: macmilan IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.11.06, 21:49 db.doba.pl/?s=subsite&id=154&mod=1 Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: wierzący Re: darmowy internet w Rynku IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.11.06, 22:27 Boszszsz! Dlaczego wybory są tylko raz na 4 lata! Ależ by się żyło w Wałbrzychu przy corocznych wyborach Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :) Re: darmowy internet w Rynku IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 10.11.06, 16:33 Szkoda że tylko w rynku - ale widać że cos sie zaczyna dziac i idzie w dobrym kierunku... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: urzędnik Re: darmowy internet w Rynku IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 10.11.06, 17:40 wszyscy w magistracie wiedzą, że to tylko pic na okres wyborów. Miesiąc po wyborach zabawka się popsuje i będą trudności. Oj naiwni, nie widzicie jak ta władza robi ludziom wodę z mózgu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aaby Re: darmowy internet w Rynku IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 10.11.06, 19:12 darmowy, ale tylko kilka stron. reszta jest zablokowana Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: HappyMan Re: darmowy internet w Rynku IP: *.walbrzych.sdi.tpnet.pl 10.11.06, 19:21 Witam Czy dalej obowiązuje w przepis według którego świadczenie bezpłatnego dostępu do internetu jest nielegalne? Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: poinformowany Re: darmowy internet w Rynku IP: *.eranet.pl 10.11.06, 19:30 Dostęp jest do całego internetu. Wiem, bo taki byłem i sprawdziłem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hihihi Re: darmowy internet w Rynku IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.11.06, 19:48 przed wyborami wszystkie chwyty dozwolone Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ciekawski Re: darmowy internet w Rynku IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 15.11.06, 09:44 już jest? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: uczciwy Re: darmowy internet w Rynku IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 15.11.06, 10:35 a co "aaby" myslales ze bedziesz robil przekrety na allegro :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: karol Re: darmowy internet w Rynku IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 19.12.06, 12:04 ...działa i to super... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tyworek Re: darmowy internet w Rynku IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.01.07, 21:34 mieszkam niedaleko rynku i internet mam poprzez antene kierunkow, wykrywam sygnal UM_Walbrzych_Rynek ale co z tym zrobic dalej?! moze ktos poradzi? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: duze P Re: darmowy internet w Rynku IP: *.unregistered.net.telenergo.pl 19.01.07, 21:44 "Konieczne jest tylko jeszcze potwierdzenie hasła, (jest automatycznie wpisane) oraz odwiedzenie strony www.walbrzych-mojemiasto.pl i można surfować do woli." Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tyworek Re: darmowy internet w Rynku IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.01.07, 21:55 to wiem ale nijak ta teoria sie nie sprawdza w praktyce... jakie IP,dns czy bramy rozumie ze automatycznie... ale i tak mi to nie idzie... Odpowiedz Link Zgłoś