Dodaj do ulubionych

tylko SAJNOG

IP: *.jgora.dialog.net.pl 14.11.06, 12:12
to miasto trzeba zbliżyć do Wrocławia
4 lata temu Dutkiewicz też był niby nikomu nie znany we Wro
a PO w jeleniej to Jeleniogórzanie z Zofią Czernow
teraz nagle coś zrobią? co robili do tej pory/
CO DO TEJ PORY ROBIł OBRęBAł POZA NIEUDOLNYM KANDYDOWANIEM DO SEJMU?
MIEJMY NADZIEJę I TYM RAZEM SIE NIE UDA...
Obserwuj wątek
    • Gość: tak Re: tylko SAJNOG IP: *.jeleniag.sdi.tpnet.pl 14.11.06, 13:01
      tylko SAJNOG
      obrebalski jakis taki : nie chce ale muszę
      takie jest moje wrazenie na temat tego naukowca
    • Gość: uchachany bzdet jakich mało!!! IP: 193.109.212.* 14.11.06, 13:02
      "4 lata temu Dutkiewicz też był niby nikomu nie znany we Wro"
      głupota do której nie ma co się odnosić + żenująca próba pojechania na znanym
      nazwisku. wstyd!!!
      • Gość: wrocławianin Dutkiewicz nieznany!?!?!?!?! IP: 80.50.80.* 14.11.06, 15:11
        Dutkiewicz we Wrocławiu był znany. Był współzałożycielem, współpracownikiem i
        współtwórcą sukcesów Wrocławskiego Komitetu Obywatelskiego. Pracował z ludźmi,
        kierował duzymi zespołami ludzkimi, prowadził własną, udaną działalność
        gospodarczą!
        A z czego był znany Miłosz Sajnog? Nie słyszałem nic o nim, dopiero po raz
        pierwszy parę tygodni temu.
        • Gość: ed Re: Dutkiewicz nieznany!?!?!?!?! IP: *.jgora.dialog.net.pl 14.11.06, 15:26
          sajgon jest znany tylko z nachalnej, nieetycznej kampanii, durnej piosenki,
          oklejonych samochodów, łamania ciszy wyborczej, mściwych i zawistnych
          współpracowników, kontaktów z niejakim prystromem uwiklanym w sprawy sądowe,
          prawdopodobnego przekroczenia dozwolonego budzetu kampanii, czyli ze zlamania
          prawa wyborczego, niestety to wytarczylo do zwycięstwa w I turze, czy JG jest z
          tego dumna?
          • Gość: mad Re: Dutkiewicz nieznany!?!?!?!?! IP: *.jgora.dialog.net.pl 14.11.06, 19:22
            to kłamstwo opluwają Sajnoga nie Sajnog a kampania skuteczna budzi zgorszenie
            tylko w takiej dziurze jak jelenia
            • Gość: ed Re: Dutkiewicz nieznany!?!?!?!?! IP: *.jgora.dialog.net.pl 14.11.06, 20:53
              nieetyczna, klamliwa kampania budzi wszędzie zgorszenie, no chyba że ktoś
              wyznaje takie wartości etyczne jak ty i twoi guru prystrom ze swoją pacynką
      • Gość: mad Re: bzdet jakich mało!!! IP: *.jgora.dialog.net.pl 14.11.06, 19:28
        a ty uchachany bzdecisz bo Dutkiewicz był tak znany we Wro jak miłosz w
        Jeleniej, czyli wielu go znało.
        • Gość: uchachany Re: bzdet jakich mało!!! IP: 193.109.212.* 15.11.06, 08:19
          bredzisz kobieto - sajnog może i jest znany wśród swoich krewnych, nikt o nim
          szerzej w jg nie słyszał a wszystko wskazuje na to, że jest zwykłym, figurantem
          podstawionym przez skompromitowanego prystroma. porównywanie kogoś o żadnych
          osiągnięciach z dutkiewiczem, który był znany od dawna nie tylko we wro jako
          jeden z lepszych head hunterów w polsce to żenada jakich mało!
    • Gość: dede Re: tylko SAJNOG IP: *.230.udn.pl 14.11.06, 15:26
      Jest jedna różnica. Dutkiewicz potrafi łączyc, czego przykładem może być
      koalicja we Wrocku PO i PiS. Sajnog i WM ja na razie tylko dzielą i opluwaja
      wszystko i wszystkich.
    • Gość: dogi Kto znał kandydata nauk ZSRR IP: *.233.udn.pl 14.11.06, 16:28
      (poza aktywistami ZSMP) w Jeleniej Górze zanim zastał zastępcą Z. Czernow a
      następnie prezydentem? Zdobyty tytuł w ZSRR nikomu nie przeszkadzał w wyborze,
      lubimy wszystko co zagraniczne.
    • Gość: lolek Re: tylko SAJNOG IP: *.233.udn.pl 14.11.06, 17:12
      PO elektorat SLD pójsc. Do tego sie Obrebalski nadaje
      • Gość: Pablo Re: tylko SAJNOG IP: *.jgora.dialog.net.pl 15.11.06, 09:31
        Skoro na Panu Dutkiewiczu się nie udało pojechać Obrębalskiego, to teraz wyciągniemy znów SLD... A czepcie się tramwaja :)
        • Gość: gustaw Re: tylko SAJNOG IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.11.06, 11:40
          Ludzie porównywanie Dudkiewicza do Obrębalskiego to nietakt, wobec tego
          pierwszego. Gdyby był taki wspaniały, lubiany i podziwiany wygrałby w pierwszej
          turze. A to nijaki, zakompleksiony chłopina, którego największym osiągnięciem
          to doktorat, zrobiony na bylejakiej uczelni.
          • Gość: ed Re: tylko SAJNOG IP: *.jgora.dialog.net.pl 15.11.06, 13:56
            jesli AE nazywasz bylajaką uczelnią to przypuszczam że nie skończyleś nawet
            zawodówki,
            • Gość: do eda Re: tylko SAJNOG IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.11.06, 14:21
              Skończyłem właśnie AE i powiem Tobie Ed, kiepsko tam uczą.
              • Gość: ed Re: tylko SAJNOG IP: *.jgora.dialog.net.pl 15.11.06, 14:42
                jeśli ciebie kiepsko nauczyli to zastanów się dlaczego, może to nie wina AE,
                popatrz natomiast na ocenę wydzialu dokonanej przez Ministerstwo Nauki i
                Komisje Akredytacyjną, jast ona chyba ciut bardziej obiektywna niż opinia
                studenta (absolwenta) który nie odkryl w sobie talentu ekonomisty :-)
                • Gość: do ed Re: tylko SAJNOG IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.11.06, 15:14
                  Skoro nie miałem talentu i odpowiedniej wiedzy, jakim to cudem udało mi się owe
                  cudo skończyć. Sam nie wiem? W dodatku na dyplomie mam 5! Moja żona również
                  nadziwić się nie może. Nawet w domu kasę sama trzyma. Mówi, że niegospodarny
                  jestem. Taki ze mnie genialny ekonomista po uznanej uczelni, uczony między
                  innymi przez dokora Obrebalskiego. Szkoda gadać.
                  • Gość: ed Re: tylko SAJNOG IP: *.jgora.dialog.net.pl 15.11.06, 15:19
                    wyrazy współczucia, tak zmarnować 5 lat życia :-(, na szczęście inni absolwenci
                    sobie jakoś radzą w życiu i to całkiem nieźle, może dlatego że im zależało na
                    wiedzy a nie na ocenach
                    • Gość: do ed-a Re: tylko SAJNOG IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.11.06, 16:06
                      Prawda było mi skończyć zawodówkę, wiedza ta sama, parę lat nie zmarnowanych i
                      fach w ręku.
                      • Gość: ed Re: tylko SAJNOG IP: *.jgora.dialog.net.pl 15.11.06, 16:11
                        no, to pamiętaj jak będziesz swoje dzieci kształcił, podstawówka i do pracy, Po
                        co marnować pieniądze podatników ... :-)
    • Gość: IXI Pedały go podobno popierają IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.11.06, 10:23
      Sajnog wygląda jak homoseksualista.
      • Gość: AGA ? IP: *.jgora.dialog.net.pl 15.11.06, 10:54
        TY ZAś WYGłąDASZ JAK IDIOTA
        • Gość: ja no boją się Go komuszki IP: *.jgora.dialog.net.pl 15.11.06, 10:58
          poco by tak pluły, i to poniżej krytyki
          TYM BARDZIEJ MIŁOSZ MUSI WYGRAĆ

ps. potem mówią, że MIłosz prowadzi brudną politykę
          jakoś nikt nie pisze, że Mo wygląda przypuśćmy jak kupa
          • Gość: j komuszki? hihi.. czyli kto??? IP: 193.109.212.* 15.11.06, 11:01
        • Gość: j Re: ? IP: 193.109.212.* 15.11.06, 10:59
          tego akurat nie wiesz ;)poza tym, co to ma za znaczenie czy homoseksualiści go
          popierają czy nie? z całą pewnością pan sajnog jest nowoczesnym, otwartym
          człowiekiem i odcina się od homofobii ;))
          • Gość: kumpel Re: ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.11.06, 12:49
            Dla niewtajemniczonych, Miłosz ma dziewczynę, w dodatku atrakcyjną. NIe
            emerytkę. A że chroni swoją prywatność to tylko o nim dobrze świadczy.
            • Gość: max Re: ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.11.06, 13:19
              Tak to wyłącznie sprawa Miłosza Sajnoga. A jego sympatia to naprawdę superlaska.

To stuprocentowy zorientowany na kobiety mężczyzna, żaden gej jak to próbowali
              wmówić ludzie Obrempały! I kto uprawia chamską, nieetyczną kampanię.
              • Gość: hihi kogo to obchodzi!?!?!?!?!? IP: 193.109.212.* 15.11.06, 13:45
                ile jeszcze wyślesz tych maili z jednego IP?;(((( litości... kogo to obchodzi
                czy on ma chłopaka czy dziewczynę? facet nie ma pojęcia o kierowaniu miastem i
                jest miałkim, nijakim gościem bez wyrazu - dlatego jest żenujący, jego
                preferencje seksualne mam w dupie, dla mnie może chodzić nawet z psem!
                • Gość: do tego barana Re: kogo to obchodzi!?!?!?!?!? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.11.06, 13:55
                  Baranie gdzie widzisz te same IP?
                  • Gość: hihi jesteś nieuprzejmy ;) IP: 193.109.212.* 15.11.06, 14:03
                    • Gość: do hihi Re: jesteś nieuprzejmy ;) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.11.06, 14:07
                      To jest poziom ludzi ze sztabu Obrebała! Brak jakiejkolwiek kultury.
                      Argument na oczernianie Sajnoga przepadł.
                      A ty hihi z kim sypiasz?
                      • Gość: hihi Re: jesteś nieuprzejmy ;) IP: 193.109.212.* 16.11.06, 10:11
                        do tej pory z twoją żoną ale twoja córka jest dużo leopsza więc teraz z nią ;)
                        ps. dlaczego nie przeprosiłeś mnie za swoją nieuprzejmość i grubiaństwo? to nie
                        fair, bądź miłym chłopcem i przeproś!
        • Gość: IXI Re: ? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.11.06, 11:57
          Skąd wiesz, jak wyglądam, skoro mnie nie widziałeś :)
          Potrafisz rzucać epitetami na wszystkich, którzy wg ciebie nie poprawnie
          wyrazili się o jedynie słusznym i najlepszym ze wszystkich kandydatów Miłoszu
          Sajnogu Pierwszym ;)
      • Gość: gustaw Re: Pedały go podobno popierają IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.11.06, 11:45
        widzisz synu, pewnie o homoseksualistach wiesz więcej niż ja, ale powiem Ci
        jedno- ten Obrębalski to wygląda dopiero jak by na wojnie stracił j**a.
        • de_nada Re: Pedały go podobno popierają 15.11.06, 12:34
          Gość portalu: gustaw napisał(a):

> widzisz synu, pewnie o homoseksualistach wiesz więcej niż ja, ale powiem Ci
          > jedno- ten Obrębalski to wygląda dopiero jak by na wojnie stracił j**a.

Widzicie pr-owcy Obrębalskiego
          kto mieczem wojuje ten od miecza ginie
          • Gość: Pablo Re: Pedały go podobno popierają IP: *.jgora.dialog.net.pl 15.11.06, 15:41
            Nie weim czy moge powiedzieć, że jestem w sztabie Pana Obrębalskiego, ale na pewno działam tam mniej bądź bardziej. Jeśli wprawne oko zauważy, to nikt od nas ze sztabu nie oczernia Pana Sajnoga! Ktoś robi nam wroga robote, chcąc skłócić oba sztaby wyzwiskami, oczernianiem itd. Mi jest przykro, bo to my jesteśmy "spadkobiercami" tych opinii... Wyrażam tylko nadzieję, że opinie wyrażane na forum nie będą miały dużego wpływu na przyszłe rządy w JG, niezależnie kto wygra w II turze. Najlepszy przykład jak można działać razem, to konferencja Tuska w Cieplicach, gdzie zarówno WM jak i PO nie zjadły się i nie wyzywały...

Pozdrawiam serdecznie (również Państwa z WM)
            Jeśli nie mam racji możecie mnie zwyzywać :)
            • Gość: misio Re: Pedały go podobno popierają IP: *.jgora.dialog.net.pl 15.11.06, 15:59
              Pytanie: CO SLD dostamie od Marka Obrębalskiego za poparcie jego w II turze?
              STołek wiceprezydenta dla Kusiaka? Czy Sarzynkiego? Ludzie glosowali przeciw
              Kusiakowi a on bedzie wickiem z nadania ewentualnego obrębalskiego? Skąd wiem?
              dzisiaj w urzędzie moj szef powiedzial na kogo musimy glosowac zeby rzekomo
              SAJNOG nas nie zwolnil. I zę Kusiak mowi reszcie ze tylko na Obrębalskiego bo
              on jest gwarantem kontynuacji tego co on robil!!!
              • Gość: człowiek honoru Re: Pedały go podobno popierają IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.11.06, 10:14
                I to jest sprawa, którą należy nagłośnić. Ludzie otwórzcie oczy! Czerwoni znów
                manipulują wami. TYM POWINIEN ZAJĄĆ SIĘ PROKURATOR.ZAINTERESOWANI PRACOWNICY UM
                NAGŁOŚNIJCIE SPRAWĘ ZAINTERESUJCIE PRASĘ I TELEWIZJĘ.
            • Gość: do Pablo Re: Pedały go podobno popierają IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.11.06, 16:03
              Pablo, to ty jesteś głównym podjudzaczem na tym forum!
              • Gość: Pablo Re: Pedały go podobno popierają IP: *.jgora.dialog.net.pl 15.11.06, 23:42
                Nie chcę się licytowac, bronię tylko nie słusznych oskarżeń, ale na pewno nie podjudzam do walki!!
                • Gość: max PO i SLD juz razem IP: *.jgora.dialog.net.pl 16.11.06, 22:36
                  Lokalni politycy Platformy Obywatelskiej oraz Lewicy i Demokratów rozpoczęli w
                  Łodzi pierwsze rozmowy o ewentualnej koalicji w nowym samorządzie miejskim oraz
                  o poparciu w II turze wyborów na prezydenta Łodzi kandydata Platformy
                  Krzysztofa Kwiatkowskiego.

W czwartek z Kwiatkowskim spotkał się Krzysztof Makowski, kandydat lewicy w
                  wyborach prezydenta miasta, który w I turze uzyskał trzeci wynik.

Rozmawiamy o programie. Pytamy kandydata PO o to, co Platforma chce zrealizować
                  z tego, co Krzysztof Kwiatkowski obiecuje w kampanii wyborczej - powiedział w
                  rozmowie z dziennikarzami przedstawiciel Lewicy i Demokratów Dariusz Joński.
                  Z kolei przewodniczący PO w Łodzi Maciej Grubski stwierdził, że programy obu
                  kandydatów są zbieżne w pewnych obszarach. Zaznaczył, że Platformie zależy na
                  poparciu wszystkich środowisk i mieszkańców, dlatego - jak mówił - nie wyklucza
                  również porozumienia PO z klubem Lewica i Demokraci w radzie miejskiej.
                  BARDZO PODOBNIE MA BYC U NAS... JAK OBRĘBALSKI ZOSTANIE PREZYDENTEM - KUSIAK
                  WICEPREZYDENTEM:)
                • Gość: max SLD i PO juz razem IP: *.jgora.dialog.net.pl 16.11.06, 22:37
                  Lokalni politycy Platformy Obywatelskiej oraz Lewicy i Demokratów rozpoczęli w
                  Łodzi pierwsze rozmowy o ewentualnej koalicji w nowym samorządzie miejskim oraz
                  o poparciu w II turze wyborów na prezydenta Łodzi kandydata Platformy
                  Krzysztofa Kwiatkowskiego.

W czwartek z Kwiatkowskim spotkał się Krzysztof Makowski, kandydat lewicy w
                  wyborach prezydenta miasta, który w I turze uzyskał trzeci wynik.

Rozmawiamy o programie. Pytamy kandydata PO o to, co Platforma chce zrealizować
                  z tego, co Krzysztof Kwiatkowski obiecuje w kampanii wyborczej - powiedział w
                  rozmowie z dziennikarzami przedstawiciel Lewicy i Demokratów Dariusz Joński.
                  Z kolei przewodniczący PO w Łodzi Maciej Grubski stwierdził, że programy obu
                  kandydatów są zbieżne w pewnych obszarach. Zaznaczył, że Platformie zależy na
                  poparciu wszystkich środowisk i mieszkańców, dlatego - jak mówił - nie wyklucza
                  również porozumienia PO z klubem Lewica i Demokraci w radzie miejskiej.
                  BARDZO PODOBNIE MA BYC U NAS... JAK OBRĘBALSKI ZOSTANIE PREZYDENTEM - KUSIAK
                  WICEPREZYDENTEM:)
                  • Gość: mad Re: SLD i PO juz razem IP: *.jgora.dialog.net.pl 17.11.06, 09:15
                    u nas też tak będzie ale mam nadzieję, że Miłosz zrównoważy ten układ będąc
                    prezydentem
                    oby tak się stało

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka