Gość: Ania IP: *.unregistered.net.telenergo.pl 24.11.06, 17:41 Czy ktoś wie, co powstanie na piętrze danej Kryształowej? Obecnie trwa tam remont. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: :) Re: Dawna Kryształowa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.11.06, 17:52 Pizzernia Da Grasso :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ania Re: Dawna Kryształowa IP: *.unregistered.net.telenergo.pl 24.11.06, 17:56 Porażka :( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: o Re: Dawna Kryształowa IP: *.unregistered.net.telenergo.pl 24.11.06, 18:05 no dobrze ze napisalas, bo ja bym tam na andrzejki pojchala;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sąsiadka Re: Dawna Kryształowa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.11.06, 22:16 Lokal będzie podzielony na dwie części,w jednej będzie się mieściła Pizzeria a w drugiej restauracja grecka. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: groszek Re: Dawna Kryształowa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.11.06, 22:27 ...afrodyta...kreta...atena...safona...akropol... ...lazannia...pizza...spagetti...cappucinnno...risotto... ...real...tesco...auchan...lidl...kaufland... ...manhattan...hala (jedna i druga)...stragan z ciuchami koło Empiku...lumpex (y)...butik na rogu... ...teatr DOŁA ma... a ja tak bym chciała częściej na lodowisko...np 2-3 razy w tygodniu... nie mam auta i pracuję do 18tej. panie prezydencie dało by radę...? pozdrav. r. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rebel Yell Re: Dawna Kryształowa dla groszka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.11.06, 22:51 > ...afrodyta...kreta...atena...safona...akropol... > > ...lazannia...pizza...spagetti...cappucinnno...risotto... > > ...real...tesco...auchan...lidl...kaufland... > > ...manhattan...hala (jedna i druga)...stragan z ciuchami koło Empiku...lumpex > (y)...butik na rogu... > ...afrodyta...kreta...atena...safona...akropol... > ...lazannia...pizza...spagetti...cappucinnno...risotto... > > ...real...tesco...auchan...lidl...kaufland... > > ...manhattan...hala (jedna i druga)...stragan z ciuchami koło Empiku...lumpex > (y)...butik na rogu... Ale musisz przyznac ze swiatowo jest. A prezydent pracy ci nie skroci i samochodu nie da, nie licz na to. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: groszek Re: Dawna Kryształowa dla groszka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.11.06, 22:54 k woli formalności tu pada akcent na słowo LODOWISKO... bez odbioru Odpowiedz Link Zgłoś