Dodaj do ulubionych

Huragan Cyryl

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.01.07, 21:44
Na Piaskowej już nadszedł a wraz z nim i grad i burza. Tylko patrzeć jak
wyrządzi szkody. Oby nie! Anomalie pogodowe u nas w Polsce robią się nie do
zniesienia. Czyżbyśmy klimatem zbliżali się do Stanów gdzie huragany są na
porządku dziennym? Czy macie już jakieś dane na temat szkód wyrządzonych
przez wichurę w naszym mieście?
Obserwuj wątek
    • Gość: prognostyk Re: Huragan Cyryl IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.01.07, 22:47
      Przylepiliśmy się do amerykańców to mamy wichury,za ruskich była zima.
      • Gość: jarek Re: Huragan Cyryl IP: *.unregistered.net.telenergo.pl 18.01.07, 23:25
        Swietnie to napisales,ale sie usmialem.
        • Gość: MONIKA Re: Huragan Cyryl IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.01.07, 00:04
          jak sie sprawy maja? bo u mnie na piaskowej odpadaja z bloków płyty lataja rózne
          przedmioty niestety mieszkam na 1 pietrze i bardzo mało widze bo mam na około bloki
          jestem ciekawa czy real jeszcze stoi i czy napis real widnieje bo poostanich
          wiatrach strazacy go mocowali piszcie ludzie co widzicie
          światło mruga telewizor traci obraz. trzymamy sie!!!
          • Gość: ppp Re: Huragan Cyryl IP: *.dsl.emhril.ameritech.net 19.01.07, 06:49
            Wlasnie jak po nocy wyglada wszystko??? Duzo szkod? Podobno strasznie wialo?
            • Gość: majka Re: Huragan Cyryl IP: 62.87.161.* 19.01.07, 07:52
              Zerwało część dachu na wieży czerowonego kościoła w centrum.

ps. Ciekawi mi czy wielkie bajoro które powstało na ślicznie wyremontowanej ul.
              Głównej to efekt spaprania roboty przez wykonawcę czy wina zatkanych studzienek.
              • Gość: sprzątaczka Re: Huragan Cyryl IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.01.07, 09:46
                a ja się cieszę bo okazało się, że synoptycy mają rację " zawieje i zamiecie" i
                tak się stało, więc od rana na portierni na kawie siedze.. miłej pracy
          • Gość: waldenburczyk Re: Huragan Cyryl IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 19.01.07, 10:47
            I znowu nawieje nam woreczków foliowych z brudnego i cuchnącego Szczawna :(
    • Gość: LISEK Na Szczawnie tragedia IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.01.07, 09:49
      Mase powyrywanych z korzeniami drzew, uszkodzone domy, auta.
      Pierwszy raz widzę taką katastrofę.
      • Gość: Pudzian Kasztelańska IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 19.01.07, 09:58
        Dwa przewrócone drzewa (nie złamane, ale wyrwane z korzeniami), w tym jedno na
        terenie V LO oraz zerwane blachy na ścianie w "dolarowcu" nr 84, od parteru aż
        po dach. Cała ściana poszła z wiatrem, ekipy rem-bud już na miejscu.
        • Gość: daria Re: Kasztelańska IP: *.unregistered.net.telenergo.pl 19.01.07, 13:19
          a wczoraj z grodzkiej lecialy blachy z dachow cale platy OJ TA NASZA
          SPOLDZIELNIA BRAK SLOW.......

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka