Dodaj do ulubionych

salony samochodowe i serwisy

IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 02.02.07, 11:25
Co sądzicie na temat znajdujących się w regionie salonów samochodowych i
serwisów przy tych salonach. A szczególnie co sądzicie o obsłudze? moja firma
eksploatuje samochody kilku marek. Wysoko oceniam obsługe Skody w Wałbrzychu,
Renault. Volkswagen ma dużo do poprawy, o Citroenie nie wspomne. A może wy
macie inne doświadczenia?
Obserwuj wątek
    • Gość: wiktor Re: salony samochodowe i serwisy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.03.07, 20:09
      Serwis volkswagena Jodko Schiewe ze Swidnicy to dramat dramatów!
      Kiedy chciałem naprawić tam samochód po wypadku w formie bezgotówkowej z tytułu
      polisy autocasco to powiedzieli mi z łaską że mogą naprawić ale za gotówkę
      natomiast odszkodowanie z tytułu ubezpieczenia żebym sobie sam odebrał w PZU.
      Pojechałem zatem do serwisu volkswagena w Opolu Auto Lellek i problemu nie było
      żadnego.
      Innym razem chciałem kupić u Jodko w Świdnicy część zamienną. Powiedzieli mi
      telefonicznie że jest dostępna i można przyjechać. Kiedy przyjechałem
      stwierdzili że mają awarię komputera i części mi nie sprzedadzą. Kiedy zapytałem
      kiedy awaria zostanie usunięta stwierdzili że nie wiedzą. Musiałem z Wałbrzycha
      przyjechać ponownie na drugi dzień.
      Uważam że nastawiają się przede wszystkim na sprzedaż nowych samochodów a jeśli
      chodzi o dalsze ich serwisowanie to wykazują zero profesjonalizmu.
      Volkswagen powinien ich zaudytować i odebrać możliwość używania logo volkswagen!
      • Gość: ... Re: salony samochodowe i serwisy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.03.07, 20:23
        skoda obsuga moze i jest ok - przynajmniej z dzialu serwis.

Jednak ich ceny s duzo wyzsza niz w dzierzoniowie.
        • Gość: Miro Re: salony samochodowe i serwisy IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 02.03.07, 08:24
          Doskonała obsługa i serwis w Nisanie u Mazura.Nigdy nie zdarzyło mi sie, żebym
          trafił na brak kompetencji pracowników.Wszelkie przeglądy naprawy są dokonywane
          dobrze i w umówionym terminie.Duży plus dla tego serwisu.
          • Gość: janek Re: salony samochodowe i serwisy IP: *.unregistered.net.telenergo.pl 02.03.07, 17:46
            Popieram Miro. Serwis u Mazura jest ok, robiłem tam kilka rzeczy w tym
            przeglądy gwarancyjne i naprawę po stłuczce. Szybko, kulturalnie i porządnie.
            Polecam.
            • Gość: kierowca Re: salony samochodowe i serwisy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.03.07, 16:20
              Zgadzam się z rozmówcami. Serwisuję moją almerę właśnie w firmie Nissan Mazur i
              powiem szczerze, że naprawdę auto spisuje sie znakomicie, co wynika z bardzo
              profesjonalnej obsługi. I ten przyjemny zapach kadzidełek na wejście
    • Gość: pinia Re: salony samochodowe i serwisy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.03.07, 15:51
      stanowczo odradzam Opla w Świdnicy, nie wymienili cześci, a skasowali za wymiany
      • mamwnosie Re: salony samochodowe i serwisy 03.03.07, 20:45
        Mazur jest SUPER jak masz samochód na gwarancji. Po gwarancji obsługa zostaje
        taka sama, ale ceny są z kosmosu. Mam x-triala po gwarancji i serwisuje go we
        wrocku bo w Wałbrzychu bym zbankrutował.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka