Gość: menager IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.02.07, 22:59 w marcu na specjalne zaproszenie przyjedzie do Wałbrzycha DJ Tiesto. Wystapi w klubie K 10! Przedsprzedaz biletow od piatku cena 55 zl. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: dzyn dzyn Re: DJ Tiesto w K 10 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.02.07, 00:01 co to za sciema co to za chłam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tiesto! Re: DJ Tiesto w K 10 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.02.07, 09:36 It isn't truth! I won't come to Poland! Suckers! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xxxxxxx Re: DJ Tiesto w K 10 IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.02.07, 15:53 A KTO TO JEST DJ TIESTO?????? To coś ala zespół virgin doda elektroda te klimaty czy jak? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: znawca Re: DJ Tiesto w K 10 IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 09.02.07, 15:55 Jest to mało znany muzyk z Gorc. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Maciek Re: DJ Tiesto w K 10 IP: *.unregistered.net.telenergo.pl 09.02.07, 15:55 No Tiesto to naprawde Radek od Dody ! nie wiedzieliscie o tym ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xyz DJ Tiesto w K 10 IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.02.07, 16:10 Ja słyszałem,że to prosty chłopak z podlasia............. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: stachursky Re: DJ Tiesto w K 10 IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 09.02.07, 16:17 heheh to wy nie wiecie, dj tiesto to znakomity muzyk, gra na instrumentach dętych, dmuchanych:> <prowokacja, czy nie> Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Anonim Re: DJ Tiesto w K 10 IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 09.02.07, 18:44 Może on i muzyk. Nikifor też był artystą :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosciu Re: DJ Tiesto w K 10 IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.02.07, 19:04 DJ to tak naprawdę Darek Jopek grał w kapeli "złomiarze żądzą" następnie przeszedł do kapeli "prosto z gwinta" a teraz walczy na scenie rap pod ksywą DJ Tiesto ( Tiesto to koleś który z nim sypia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xxxxx Re: DJ Tiesto w K 10 IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.02.07, 01:33 aaaaaaa to ja juz wiem kto to Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dzyn dzyn Re: DJ Tiesto w K 10 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.02.07, 09:13 co wysobie tu takie jaja robicie z pozadnego Dj . dazdy wie przeciess ze zadebiutoał ona hitem o nazwie 'pszczołka maja' oraz 'odrzutowa krowa' . niewiem czy moge to tu napisac ale Dj tiesto to zbigniew wodecki ... Zbigniew jestesmy z toba !!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: djezo Re: DJ Tiesto w K 10 IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 11.02.07, 10:38 przesadziłeś teraz - nie powinieneś nikomu mówić o mnie prawdy! a traktowałem cię jak przyjaciela:/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Euronymous Re: TIESTO = SHIT IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.02.07, 11:05 slipshit=pedaly :) Posluchaj sobie czegos co Ci zgniecie moszne (MayheM, Nile etc.) a nie takiego shitu dla podjaranych nastolatek. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: SlipKnoT Re: TIESTO = SHIT IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.02.07, 17:04 a MayheM to nie pedały? malują sobie buzie szminką i konturówką. a Nile bardzo fajne. lubię. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dziesiona DJ Tiesto w Kupa 10 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.02.07, 15:40 tiesto to kupa gowna...zapraszamy go do nas aby zarobic tylko i wylacznie...on gra komercje akurat dla naszych wiernych walbrzyskim fanow i malolatek od nas z k10 ktore robia laski, obiecaly tiesto tez lodzika pod djka. przed tiesto saport zagra znakomity didzej barman ktory swietnie sie prezezntuje w roli mega gwiazdy naszego klubu. zapraszam !! didzej barman i didzej tiesto rules !! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ANNA Re: DJ Tiesto w Kupa 10 IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 11.02.07, 20:20 Tak zastanawiam się jakim śmieciem ktoś jest aby poniżać swoją własną godność do tego stopnia by wypisywać na kogoś takie brednie,napewno ta osoba nie ma szacunku do siebie i do innych czego daje płytki przykład na forum,jeśli chciałeś ośmieszyć k10 to ci się nie udało bo w moich oczach jesteś chwastem,nie chodzę nigdzie i nie jestem fanką k10 znam poprostu ARTURA zwanego dziesiona i wiem że on nigdy by się do czegoś takiego nie poniżył żeby kogoś oczerniać,ale wiadomo nie każdy ma godność,reasumująć żeby coś takiego pisać na kogoś trzeba miec coś główką nie tak. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wk Re: DJ Tiesto w Kupa 10 IP: *.gprsbal.plusgsm.pl 11.02.07, 21:40 aniu zal mi takich chloptasi poprostu ma zryty beret niema odwagi podpisac sie jak facet z jajami tylko podpisuje sie nie swoja ksywa idz do psychiaty chlopie i dajcie juz na luz z tym klubem ile ludzi tyle gustow pozdrawiam wlasciciela klub jest ok Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gosc portalu Re: DJ Tiesto w Kupa 10 IP: 217.116.110.* 12.02.07, 00:51 Anno poznałem zdanie K10 na temat chamstwa co niektórych cytuje'jak ktoś się debilem urodził to orłem nie umrze' Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gosc portalu Re: DJ Tiesto w Kupa 10 IP: 217.116.110.* 11.02.07, 22:38 do tego powaleńca, który podszywa się jak tchórz pod kogoś kim nie jest: lecz się na nogi bo na głowę za późno, a od naszych dziewczyn trzymaj się z daleka, chory czubie, Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość z Wrocka Re: DJ Tiesto w K 10 IP: 217.116.110.* 11.02.07, 22:16 ależ wy jesteście popieprzeni, aż mi was żallll. kupa głupków bez kultury i zahamowań. macie zryte mózgi. żaden lekarz nawet cudotwórca wam już nie pomoże. Lepiej siedzcie na czacie,nie wychodzcie z domu a broń Boże nie przebywajcie wsród normalnych ludzi.kupa, gnoj.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rej Re: DJ Tiesto w K 10 IP: *.gprsbal.plusgsm.pl 11.02.07, 22:28 no coz nasz kolego z wrocka nie jest tak zle znami ogolnie jestesmy pozytywnie nastawieni do zycia ale jak wszedzie znajda sie odlutki ciplutko cie pozdrawiamy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość z Wrocka Re: DJ Tiesto w K 10 IP: 217.116.110.* 11.02.07, 22:34 dzięki, moja wiara w normalnych, fajnych ludzi wciąż żyje. pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś