Dodaj do ulubionych

DJ Tiesto w K 10

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.02.07, 22:59
w marcu na specjalne zaproszenie przyjedzie do Wałbrzycha DJ Tiesto. Wystapi w klubie K 10! Przedsprzedaz biletow od piatku cena 55 zl.
Obserwuj wątek
    • Gość: dzyn dzyn Re: DJ Tiesto w K 10 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.02.07, 00:01
      co to za sciema co to za chłam
      • Gość: Tiesto! Re: DJ Tiesto w K 10 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.02.07, 09:36
        It isn't truth! I won't come to Poland! Suckers!
        • Gość: xxxxxxx Re: DJ Tiesto w K 10 IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.02.07, 15:53
          A KTO TO JEST DJ TIESTO?????? To coś ala zespół virgin doda elektroda te
          klimaty czy jak?
          • Gość: znawca Re: DJ Tiesto w K 10 IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 09.02.07, 15:55
            Jest to mało znany muzyk z Gorc.
          • Gość: Maciek Re: DJ Tiesto w K 10 IP: *.unregistered.net.telenergo.pl 09.02.07, 15:55
            No Tiesto to naprawde Radek od Dody ! nie wiedzieliscie o tym ?
            • Gość: xyz DJ Tiesto w K 10 IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.02.07, 16:10
              Ja słyszałem,że to prosty chłopak z podlasia.............
              • Gość: stachursky Re: DJ Tiesto w K 10 IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 09.02.07, 16:17
                heheh to wy nie wiecie, dj tiesto to znakomity muzyk, gra na instrumentach
                dętych, dmuchanych:>

<prowokacja, czy nie>
                • Gość: Anonim Re: DJ Tiesto w K 10 IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 09.02.07, 18:44
                  Może on i muzyk. Nikifor też był artystą :)
                  • Gość: gosciu Re: DJ Tiesto w K 10 IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.02.07, 19:04
                    DJ to tak naprawdę Darek Jopek grał w kapeli "złomiarze żądzą" następnie
                    przeszedł do kapeli "prosto z gwinta" a teraz walczy na scenie rap pod ksywą DJ
                    Tiesto ( Tiesto to koleś który z nim sypia
                    • Gość: xxxxx Re: DJ Tiesto w K 10 IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.02.07, 01:33
                      aaaaaaa to ja juz wiem kto to
    • Gość: dzyn dzyn Re: DJ Tiesto w K 10 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.02.07, 09:13
      co wysobie tu takie jaja robicie z pozadnego Dj . dazdy wie przeciess ze zadebiutoał ona hitem o nazwie 'pszczołka maja' oraz 'odrzutowa krowa' . niewiem czy moge to tu napisac ale Dj tiesto to zbigniew wodecki ... Zbigniew jestesmy z toba !!!!!!
      • Gość: djezo Re: DJ Tiesto w K 10 IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 11.02.07, 10:38
        przesadziłeś teraz - nie powinieneś nikomu mówić o mnie prawdy! a traktowałem
        cię jak przyjaciela:/
    • Gość: SlipKnoT TIESTO = SHIT IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.02.07, 10:49
      • Gość: Euronymous Re: TIESTO = SHIT IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.02.07, 11:05
        slipshit=pedaly :)
        Posluchaj sobie czegos co Ci zgniecie moszne (MayheM, Nile etc.) a nie takiego
        shitu dla podjaranych nastolatek.
        • Gość: SlipKnoT Re: TIESTO = SHIT IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.02.07, 17:04
          a MayheM to nie pedały? malują sobie buzie szminką i konturówką. a Nile bardzo
          fajne. lubię.
    • Gość: dziesiona DJ Tiesto w Kupa 10 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.02.07, 15:40
      tiesto to kupa gowna...zapraszamy go do nas aby zarobic tylko i wylacznie...on
      gra komercje akurat dla naszych wiernych walbrzyskim fanow i malolatek od nas z
      k10 ktore robia laski, obiecaly tiesto tez lodzika pod djka. przed tiesto saport
      zagra znakomity didzej barman ktory swietnie sie prezezntuje w roli mega gwiazdy
      naszego klubu. zapraszam !! didzej barman i didzej tiesto rules !!
      • Gość: ANNA Re: DJ Tiesto w Kupa 10 IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 11.02.07, 20:20
        Tak zastanawiam się jakim śmieciem ktoś jest aby poniżać swoją własną godność
        do tego stopnia by wypisywać na kogoś takie brednie,napewno ta osoba nie ma
        szacunku do siebie i do innych czego daje płytki przykład na forum,jeśli
        chciałeś ośmieszyć k10 to ci się nie udało bo w moich oczach jesteś
        chwastem,nie chodzę nigdzie i nie jestem fanką k10 znam poprostu ARTURA zwanego
        dziesiona i wiem że on nigdy by się do czegoś takiego nie poniżył żeby kogoś
        oczerniać,ale wiadomo nie każdy ma godność,reasumująć żeby coś takiego pisać na
        kogoś trzeba miec coś główką nie tak.
        • Gość: wk Re: DJ Tiesto w Kupa 10 IP: *.gprsbal.plusgsm.pl 11.02.07, 21:40
          aniu zal mi takich chloptasi poprostu ma zryty beret niema odwagi podpisac sie
          jak facet z jajami tylko podpisuje sie nie swoja ksywa idz do psychiaty chlopie
          i dajcie juz na luz z tym klubem ile ludzi tyle gustow pozdrawiam wlasciciela
          klub jest ok
        • Gość: Gosc portalu Re: DJ Tiesto w Kupa 10 IP: 217.116.110.* 12.02.07, 00:51
          Anno poznałem zdanie K10 na temat chamstwa co niektórych cytuje'jak ktoś się
          debilem urodził to orłem nie umrze'
      • Gość: Gosc portalu Re: DJ Tiesto w Kupa 10 IP: 217.116.110.* 11.02.07, 22:38
        do tego powaleńca, który podszywa się jak tchórz pod kogoś kim nie jest: lecz
        się na nogi bo na głowę za późno, a od naszych dziewczyn trzymaj się z daleka,
        chory czubie,
    • Gość: gość z Wrocka Re: DJ Tiesto w K 10 IP: 217.116.110.* 11.02.07, 22:16
      ależ wy jesteście popieprzeni, aż mi was żallll. kupa głupków bez kultury i
      zahamowań. macie zryte mózgi. żaden lekarz nawet cudotwórca wam już nie pomoże.
      Lepiej siedzcie na czacie,nie wychodzcie z domu a broń Boże nie przebywajcie
      wsród normalnych ludzi.kupa, gnoj....
      • Gość: rej Re: DJ Tiesto w K 10 IP: *.gprsbal.plusgsm.pl 11.02.07, 22:28
        no coz nasz kolego z wrocka nie jest tak zle znami ogolnie jestesmy pozytywnie
        nastawieni do zycia ale jak wszedzie znajda sie odlutki ciplutko cie pozdrawiamy
        • Gość: gość z Wrocka Re: DJ Tiesto w K 10 IP: 217.116.110.* 11.02.07, 22:34
          dzięki, moja wiara w normalnych, fajnych ludzi wciąż żyje. pozdrawiam

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka