Dodaj do ulubionych

Word kupuje fotoradar

IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.03.07, 08:58
W NWW jest art. w którym dyr. Wałbrzyskiego Ośrodka Ruchu Drogowego mówi o
jego zakupie dla Wałbrzycha. Co o tym sądzicie?
Obserwuj wątek
    • Gość: be Re: Word kupuje fotoradar IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 07.03.07, 09:29
      No i gdzie go powiesi na Wieniawskiego przy nowym pasie ruchu?
      Fotoradar ma sens jak pojawia się i znika a drugiego takiego odcinka drogi aby
      jakaś prędkość rozwinąć nie ma w Wałbrzychu
      • Gość: kierowca Re: Word kupuje fotoradar IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 07.03.07, 09:58
        Szczyt bezczelności. Te powolne "L"ki, ktore maja zwiazek z WORDem same
        prowokują do szybszej jazdy i wyprzedzania tych pseudoinstruktorów nauki jazdy.
    • Gość: Alex. Re: Word kupuje fotoradar IP: *.unregistered.net.telenergo.pl 07.03.07, 10:08
      fakt, połowa nauk jazdy w naszym mieście to wielka ściema i śmiech na sali, nic
      dziwnego, że ludzie kończący takie "szkoły" nie zdają nawet za 8 razem, gdyż
      wcale nie są przygotowani do niczego....lecz wątpię aby mieli oni "powiązania"
      z wordem....co do kupna radaru, czy alkomatów, czy czego kolwiek przez word to
      tylko i wyłącznie ich sprawa, więc plebs nie ma tu nic do gadania....
      • Gość: driver Re: Word kupuje fotoradar IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 07.03.07, 10:42
        wg mnie dyrektor WORD niech się zajmie tym co do niego nalezy czyli
        podnoszeniem poziomu szkolenia a nie wchodzeniem do dupska Władzom Wałbrzycha
        spowodowanym zagrożeniem utraty stanowiska (zmiany w Urzędzie Marszałkowskim).
        Taki fotoradar powinna mieć albo Policja albo Straż Miejska - widocznie panowie
        z WORD-u mają za dużo pieniędzy - przypominam że to sfera budżetowa,
        finansowana z naszych podatków, a wszelkie gadki szmatki typu podnoszenie
        bezpieczeństwa są tylko dorabianiem ideologii........ już w Polsce tak było że
        na fotoradarach zarabiały firmy prywatne pobierajac prowizje od mandatów lub
        opłaty dzierżawne, zanosi się na następną patologie, tylko dlaczego to zawsze u
        nas......
        • Gość: Paweł Re: Word kupuje fotoradar IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.03.07, 10:50
          Z tym wchodzeniem do dupska Władzom to prawda! dyrektor word to niezły dupoliz.
          Czy utrzyma stanowisko nie wiadomo, oby nie. Ci którzy mieli nieszczęście go
          bliżej poznać wiedzą że to kawał......
          A zakup fotoradaru - beznadziejny pomysł, są ważniejsze potrzeby których nie
          trzeba wymieniać.
        • Gość: paranoja Re: Word kupuje fotoradar IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.03.07, 10:50
          Ehhh ludzie ludziska! Nie czytałem tego NWW ale za to czytałem TW. Jest
          napisane jak byk, ze WORD kupuje fotoradar po czym przekazuje go waładzom
          miasta, a te straży miejskiej. Kminicieeeee?! Wkurza mnie to, że piszecie na
          tym forum farmazony, i nie znacie szczegółów. Poza tym radar bedzie mobilny.
          Bedą przemieszczać go tak, by kierowcy sie nie zczaili. Poza tym maja zostac
          zakupione atrapy radarów, które pojawią się w róznych miesjcach wałbrzycha i by
          kierowcy nie wiedzieli który znich jest prawdziwy. Faktycznie-porąbani... że
          chca poprawić bezpieczeństwo w naszym mieście... no comment...
          • Gość: driver Re: Word kupuje fotoradar IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 07.03.07, 11:22
            Czytając wcześniejsze posty nasuwa się samo ze piszący nie bardzo wiedzą o czym
            piszą. Po pierwsze word nie ma nic wspólnego ze szkoleniami. Szkolą szkoły a
            egzaminuje word. Po drugie wystarczy wejść na stronę wordu zeby dowiedzieć się
            się że profilaktyka poprawy bezpieczeństwa ruchu drogowego jest w kompetencjach
            ośrodka. Po trzecie jak pamiętam dyr. word zakup fotoradaru obiecał nie władzom
            a mieszkańcam podgórza na spotkaniu jeszcze przed wyborami samorządowymi ...
            dotrzymał słowa dla niektórych piszących to grzech. Po czwarte polska przoduje
            pod wzgledem wypatkowości także ze skutkami śmiertelnymi więc moim zdaniem to
            dobry pomysł. I tak na koniec zwracam się do wszystkich czepialskich ... jak
            nic się nie robi w tym mieście to źle, jak się robi też źle. Nie zwracam się do
            waszych rozumów bo ich nie widzę ale posłuchajcie jednej z piosenek Lady
            Pank ... to takie polskie
            • Gość: Anonim. Re: Word kupuje fotoradar IP: *.unregistered.net.telenergo.pl 07.03.07, 11:35
              popieram w 100% Drivera... co ma Word do "nauk jazdy"?!A co do fotoradaru,
              dobrze, że go kupią, miasta raczej na taki zakup nie stać....stać za to bale,
              przyjęcia itp. ....
            • Gość: pisowiec Re: Word kupuje fotoradar IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.03.07, 11:37
              Czytając wcześniejsze posty nasuwa się samo ze piszący nie bardzo wiedzą o czym
              piszą. Po pierwsze word nie ma nic wspólnego ze szkoleniami. Szkolą szkoły a
              egzaminuje word. Po drugie wystarczy wejść na stronę wordu zeby dowiedzieć się
              się że profilaktyka poprawy bezpieczeństwa ruchu drogowego jest w kompetencjach
              ośrodka. Po trzecie jak pamiętam dyr. word zakup fotoradaru obiecał nie władzom
              a mieszkańcam podgórza na spotkaniu jeszcze przed wyborami samorządowymi ...
              dotrzymał słowa dla niektórych piszących to grzech. Po czwarte polska przoduje
              pod wzgledem wypatkowości także ze skutkami śmiertelnymi więc moim zdaniem to
              dobry pomysł. I tak na koniec zwracam się do wszystkich czepialskich ... jak
              nic się nie robi w tym mieście to źle, jak się robi też źle. Nie zwracam się do
              waszych rozumów bo ich nie widzę ale posłuchajcie jednej z piosenek Lady
              Pank ... to takie polskie

KOŁDON!!! podpisz się chłopie choć raz pod tym co napisałeś nie bądź tchórz!!!
              Jesteś żałosny powoływaniem się na dotrzymanie słowa mieszkańcom Podgórza i tu
              kolejny przykład lizania dupy tym razem mieszkańcom dzielnicy w której akurat
              mieszkasz. Oceniając innych pod względem braku rozumu, zacznij najpierw od
              siebie!
            • Gość: TSC Re: Word kupuje fotoradar IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.03.07, 12:09
              Gdybyś tego nie wiedział „driver” to Polska przoduje w wypadkach nie z powodu
              braku radarów ale z powodu słynnych w całej Europie dziurawych duktów
              nazywanych tu drogami.
              Najpierw warchoły zaklejcie dziury przed swoimi własnymi dziuplami, później na
              trasach prowadzących przez to obskurne miasto do koryt w których tuczycie ryje
              na społecznym szmalu a dopiero później myślcie o gadżetach wytworzonych przez
              cywilizowane kraje.
          • Gość: xxx Re: Word kupuje fotoradar IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.03.07, 11:28
            Gość portalu: paranoja napisał(a):

> Ehhh ludzie ludziska! Nie czytałem tego NWW ale za to czytałem TW. Jest
            > napisane jak byk, ze WORD kupuje fotoradar po czym przekazuje go waładzom
            > miasta, a te straży miejskiej. Kminicieeeee?! Wkurza mnie to, że piszecie na
            > tym forum farmazony, i nie znacie szczegółów. Poza tym radar bedzie mobilny.
            > Bedą przemieszczać go tak, by kierowcy sie nie zczaili. Poza tym maja zostac
            > zakupione atrapy radarów, które pojawią się w róznych miesjcach wałbrzycha i
            by
            >
            > kierowcy nie wiedzieli który znich jest prawdziwy. Faktycznie-porąbani... że
            > chca poprawić bezpieczeństwo w naszym mieście... no comment...

Kierowcą to ty pewnie nie jesteś bo gdybyś był to byś nie pieprzył takich
            głupot. W Wałbrzychu są takie dziury na drogach które to dopiero stwarzają
            niebezpieczeństwo a tu bzdety jak to fotorar i jego atrapy poprawią
            bezpieczeństwo - śmiechu warte!!!
            • Gość: radar Re: Word kupuje fotoradar IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 07.03.07, 11:34
              Niech za odpowiedź posłóży historia gó..arzy którzy doginali przez miasto
              160km/h. Każdy kto jest przeciwko poprawie bezpiczeństwa poprostu ma nie
              pokolei w głowie. Dziury nie są usprawiedliwieniem dla bandytów na drogach.
              • Gość: Prawda Re: Word kupuje fotoradar IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 07.03.07, 11:46
                Masz rację.
                Na pewno "posłóży" poprawie "bezpiczeństwa".
                Rozumiem, że chodziło o coś bez piczki.

A tak poza tym to jestem jak najbardzie "za".
                Przede wszystkim, żeby nasze drogi nie były dziurawe, żeby kierowcy byli
                uprzejmi dla siebie i żeby wszyscy przestrzegali przepisów. Również ci, którzy
                mają tego pilnować. A właściwie przede wszystkim oni.
                A sam pomysł z fotoradarem jest tak samo dobry, jak ułożenie "garbu" na
                dziurawej drodze. Chyba w końcu posiedzę w nocy i opublikuję wszystkie
                komentarze moich znajomych z Niemiec i Francji na ten temat.

Życzę wszystkim a zwłaszcza "pomysłodafcom" dobrego samopoczucia
          • Gość: kuba Re: Word kupuje fotoradar IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 07.03.07, 13:32

> Ehhh ludzie ludziska! Nie czytałem tego NWW ale za to czytałem TW. Jest
            > napisane jak byk, ze WORD kupuje fotoradar po czym przekazuje go waładzom
            > miasta, a te straży miejskiej. Kminicieeeee?! Wkurza mnie to, że piszecie na
            > tym forum farmazony, i nie znacie szczegółów. Poza tym radar bedzie mobilny.
            > Bedą przemieszczać go tak, by kierowcy sie nie zczaili. Poza tym maja zostac
            > zakupione atrapy radarów, które pojawią się w róznych miesjcach wałbrzycha i
            by
            >
            > kierowcy nie wiedzieli który znich jest prawdziwy. Faktycznie-porąbani... że
            > chca poprawić bezpieczeństwo w naszym mieście... no comment...

Szanowny Pieniaczu
            Może znasz odpowiedż na moje pytanie:
            na jakiej podstawie WORD miałby kupic urządzenie warte blisko 200 tys zł i
            przekazać je Straży Miejskiej? Jak za darmo ? Jako darwiznę?
            Niech dyrektor rozdaje swoje pieniądze a nie pieniąze podatników, myśle że to
            bedzie dzierżawa, a wiec zarabianie kasy, pytam wobec tego dlaczego Gmina ma
            płacić za fotoradar kiedy może mieć swoj i na nim zarabiać.
            Jesli tak ma być to uważam ze kolesie z WORD-u mają za duzo kasy w swoim
            budżecie i należy im go zmiejszyć rozdać bardziej potrzebującym, chyba że
            chodzi o politykę i stanowiska ......... tylko wtedy nie dorabiajcie ideologii
            • Gość: paranoja Re: Word kupuje fotoradar IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.03.07, 14:13
              (do KUBA)Szanowny idioto... jeżeli nie wiesz to WORD jest instytucją, która się
              samofinansuje. Znaczy to mniej więcej tyle, że z twoich moich i innych podatków
              na działalność WORD-u nie idzie ani 1 zł. Powinno byc inaczej bo nie może nie
              oblewaliby tak dużej ilości osób, cóż na tym zarabiają. WORD ma w statucie
              podjęcie działań na rzecz bezpieczeństwa w mieście więc to robi. Oni nie
              remontuja dróg bo za to sa odpowiedzialne inne podmioty! Chcą zakupić fotoradar
              niech zakupią! Będzie on na zasadzie bezpłatnego użyczenia przekazany władzom
              miasta a te zrobia z nim co chcą! Czyli przekażą go Straży Miejskiej jełopie!
              Nikt za nic nie bedzie płacił. A jak chcesz sobie jeździć jak idiota to sobie
              szusuj. Ale mam nadzieje że bedziesz 1 osobą, która zapłaci za fotkę... masakra
              jacy niektórzy z was są ograniczeni!!!!!
              • Gość: paranoj Re: Word kupuje fotoradar IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.03.07, 14:15
                a i jeszcze jedno... chciałbyś, żeby za te ok. 200 tys zl szefostwo WORDu
                przyznało sobie premie? Bo ja wolę, żeby spożytkowały te pieniążki na inny
                cel...
              • Gość: Kuba Re: Word kupuje fotoradar IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 08.03.07, 10:18

> (do KUBA)Szanowny idioto... jeżeli nie wiesz to WORD jest instytucją, która
                się samofinansuje

posłuchaj Paranoja - nikt ci nie dał prawa do obrażania ludzi, myslisz że jesli
                wystepujesz tutaj anonimowo to możez zawiesic dobre wychowanie na kołku? Coś mi
                sie zdaje że Twoja złość wynika z tego że pracujesz w WORD i obawiasz sie
                czegoś w związku z planowanym zakupem, jesli to co piszesz jest prawdą i macie
                ku temu podstawy zajdź z kibelka podetrzyj dupke z rozwolnienia i patrz z
                optymizmem w przyszłość - wierz również w to że zadna kontorla nigdy tego nie
                zakwestionuje.
            • Gość: driver Re: Word kupuje fotoradar IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 07.03.07, 14:16
              Zachęcam do lektury strony Urzędu Marszałkowskiego a w niej informację o
              wojewódzkiej radzie bezpieczeństwa. WORD-y są zobowiązane do przeznaczania
              własnych środków finansowych na działania związane z prewencją bezpiczeństwa
              ruchu drogowego. Takie srodki wraz z informacja na jakie cele co roku wordy
              przedstawiają. Tym samym urząd wyraził zgodę także na zakup radaru. WORD-y są
              jednostkami samofinansujacymi się więc mogą dysponować takimi srodkami jakie
              zarobią. Środki na prewencje gromadzone sa z dodatkowej działalności osrodka
              takich jak szkolenia dla kieowców podnoszących swoje uprawnienia a także tych
              którzy przystepuja do szkoleń w celu zredukowania punktów karnych. Więc
              zmartwienie przedmówcy o wydawaniu społecnych pieniedy jest zgoła fałszywe.
              Czytając informacje o tym fakcie wyraźnie napisano że radar jest własnością
              wordu a miastu zostanie urzyczony. WORD może finansować ... sponsorować tylko
              te działania które zwiazane są z bezpieczeństwem ruchu drogowego. To także
              sponsorowanie turniejów w tym temacie dla dzieci skół podstawowych, bepłatne
              szkolenie nauczycieli, zakup materiałów szkoleniowych dla szkół, budowa
              miasteczka ruchu drogowego. Bez celu jest dyskusja czy warto na te sprawy
              wydawać pieniądze "społeczne". Zastanawia mnie kompletna niewiedza
              zabierajacych głos w tej sprawie. Wystarcy trochę wysiłku poszperania w
              internecie. A tak dla informacji WORD z Wrocławia przeznaczył w tym roku na
              takie cele ok 500 tyś zł. ... tak lubimy stawiać Wrocław za przykład.
      • Gość: KrSa Re: Word kupuje fotoradar IP: *.unregistered.net.telenergo.pl 21.03.07, 07:02
        Proponuje umiescic fotoradarek na ulicach AK i Wroclawiskiej w godz. 15.30-
        17.00 :)))
    • Gość: Alex. Re: Word kupuje fotoradar IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.03.07, 18:26
      odczepcie się od WORD-u, to co kupują to już wyłącznie ich sprawa,a ża,
      cokolwiek przekazują miastu to rzecz pozytywna....takim to ciągle źle....
    • Gość: wnerwiony Re: Word kupuje fotoradar IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.03.07, 21:56
      Super sprawa. Ten fotoradar się szybko zwróci, dzięki niemu WORD będzie miał
      nowych klientów, którym odbiorą prawka za punkty, i przede wszystkim takim
      czubkom, którym przeszkadzają elki w mieście
    • Gość: paranoja Re: Word kupuje fotoradar IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.03.07, 11:50
      Do Kuba

ok przepraszam, że Cie obraziłem ale Ty mi tu wypisujesz, że jestem pieniaczem.
      Nie jestem tylko 3ymam się faktów. A ty nie masz o nich bladego pojęcia i
      kwestionujesz to co piszę. Poczytaj zastanów się a dopiero potem podziel się z
      nami swymi odczuciami. Z WORDem mam tyle wspólnego co Ty, czyli zdawałem tam
      tylko egzamin na prawko:]
      • Gość: Kuba Re: Word kupuje fotoradar IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 08.03.07, 15:54
        ok :) w sumie to mnie ten fotoradar nie przeszkadza :) po tym miescie i tak się
        nie da szybko jedzic :)
        • Gość: kierowca Re: Word kupuje fotoradar IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.03.07, 20:56
          Dajcie znac jak juz kupia ten fotoradar.
          Pozrowienia dl awszystkich kierowców z CB. szerokości :)
          • Gość: 777 Re: Word kupuje fotoradar IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 08.03.07, 21:17
            51 na droge :)
            • Gość: poinformowany Re: Word kupuje fotoradar IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 09.03.07, 10:37
              Nie tylko fotoradar ale WORD także ma zasponsorować Straż Pożarną w Świdnicy w
              zakupie nożyc ciśnieniowych do rozcinania karoserii samochodowych w wypadkach
              drogowych. Chyba nikt nie napisze że to niepotrzebne.
              • Gość: baba z okienka Re: Word kupuje fotoradar IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 09.03.07, 10:39
                Nie sa potrzebne bo ze wzgledu na fotoradar ludzie beda jezdzic powoli i
                ostroznie :)
                • Gość: Kółko i KRZYŻYK Re: Word kupuje fotoradar IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.03.07, 10:55
                  Piepszenie o Szopenie.
                  Skoro Word jest taki szczodry i dba o bezpieczeństwo to niech zasponsoruje
                  kilka beczek asfaltu na drogi na których egzaminuje!
                  • Gość: bkkk Re: Word kupuje fotoradar IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 09.03.07, 12:16
                    A dlaczego nie zbuduje nowych szerokich trzypasmowych. I nakarmi wszystkich
                    biednych i da pracę berobotnym i zasponsoruje psyterapeutów dla niektórych
                    piszacych na tym forum:)
                    • Gość: * Re: Word kupuje fotoradar IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 09.03.07, 12:56
                      Darek daj spokój :):)
    • Gość: brak mi słów.... Re: Word kupuje fotoradar IP: *.unregistered.net.telenergo.pl 09.03.07, 13:14
      ...ale wy wypisujecie bzdury,zamiast się cieszyć,że WORD cokolwiek kupuje dla
      miasta (bo taki ma obowiązek) to wy tylko narzekacie i marudzicie,brak mi
      słów...
      • Gość: Rebel Yell Re: Word kupuje fotoradar IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 09.03.07, 13:22
        > ...ale wy wypisujecie bzdury,zamiast się cieszyć,że WORD cokolwiek kupuje dla
        > miasta (bo taki ma obowiązek) to wy tylko narzekacie i marudzicie,brak mi
        > słów...

Wlasnie !! Krzyza na Chelcmu tez nie potrafiliscie docenic, ciagle wam sie cos
        nie podaoba !!
        • Gość: Anielica Re: Word kupuje fotoradar IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.03.07, 13:39
          W następnym przypływie łaski uświecajacej Word za lody kręcone miedzy innymi
          na tej "mundrzejszej" części forumowiczów, zamówi całodobowy monitorng krzyża
          • Gość: Sherlock Holmes Re: Word kupuje fotoradar IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 14.03.07, 18:46
            Uwaga, uwaga. Dziś widzialem montaz skrzynki fotoradaru. Straz miejska i
            monterzy stali na ulicy Sikorskiego na odcinku między Beethovena a Moniuszki.
            Kierunek jazdy na Podgórze. Mozliwe, ze to jedna z atrap ?
            • Gość: gosc Re: Word kupuje fotoradar IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 16.03.07, 21:25
              Gość portalu: Sherlock Holmes napisał(a):

> Uwaga, uwaga. Dziś widzialem montaz skrzynki fotoradaru. Straz miejska i
              > monterzy stali na ulicy Sikorskiego na odcinku między Beethovena a Moniuszki.
              > Kierunek jazdy na Podgórze. Mozliwe, ze to jedna z atrap ?

podobno odwołują dyrektora WORD, kto nam teraz tę dziuplę zapełni .........:(
              • Gość: normal Re: Word kupuje fotoradar IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 17.03.07, 07:49
                Ciekawe ... jak to PO, poseł Chlebowski w mediach grzmią o stołkach o
                uczciwości. Wszyscy bee a co oni innego robią . Chlebowski chce wsadzić do
                wordu dyrektora swojego biura poselskiego, niedoszłego zięcia. Fałsz, fałsz i
                prawdziwy obraz Platformy Obywatelskiej ... kolesi
                • Gość: gosc Re: Word kupuje fotoradar IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 17.03.07, 09:50
                  Gość portalu: normal napisał(a):

> Ciekawe ... jak to PO, poseł Chlebowski w mediach grzmią o stołkach o
                  > uczciwości. Wszyscy bee a co oni innego robią . Chlebowski chce wsadzić do
                  > wordu dyrektora swojego biura poselskiego, niedoszłego zięcia. Fałsz, fałsz i
                  > prawdziwy obraz Platformy Obywatelskiej ... kolesi

a Kołdon to niby jak został dyrekorem ? Taki mądry czy merytoryczny był ?
                  za handelek stołkami i układy marszałkowskie z poprzedniego układu, wiec odczep
                  sie od PO
                  • Gość: normal Re: Word kupuje fotoradar IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 17.03.07, 11:38
                    Uderz w stół a nożyczki się odezwą. Bycie w partii obojetnie jakiej nie jest
                    grzechem. Swoje preferencje ma wiekszość z nas. Moja uwaga dotyczyła konkretnej
                    sprawy a właściwie moralności polityków, którzy w mediach zapewniaja o swojej
                    czystości. Wytykając brud na czyimś podwórku polityk powinien sprawdź tylko czy
                    jego jest czyste. I tylko tyle.
                    • Gość: Edek Re: Word kupuje fotoradar IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 17.03.07, 12:58
                      Gość portalu: normal napisał(a):

> Uderz w stół a nożyczki się odezwą. Bycie w partii obojetnie jakiej nie jest
                      > grzechem. Swoje preferencje ma wiekszość z nas. Moja uwaga dotyczyła
                      konkretnej
                      >
                      > sprawy a właściwie moralności polityków, którzy w mediach zapewniaja o swojej
                      > czystości. Wytykając brud na czyimś podwórku polityk powinien sprawdź tylko
                      czy
                      >
                      > jego jest czyste. I tylko tyle.

Jak dobrze pamietam to partia to grupa ludzi dążąca do przejecia władzy lub jej
                      utrzymania............ władza to stanowiska i wpływ na to co sie dzieje w kraju
                      w miescie itp
                      nie rozumiem twojego stanowiska wszedzie tak jest, w Polsce, na świecie, w
                      pracy, w Kościele ........... Chyba nie wierzysz że w czasch SLD na
                      dystyngowanym stanowisku mógł pracować człowiek lewicy i na odwrót
                      • Gość: hirek Re: Word kupuje fotoradar IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.03.07, 17:18
                        Teraz za p.Kołdona na stanowisko dyrektora WORDu wskoczy p.Halina Pankanin!A
                        Koldona przerzuca do Kłodzka i bedzie siedzial w okinku za p.Dyszkiewicza.Nie
                        wiem kto wpadł na pomysł przekazanie fotoradary Strazy Miejskie.
                        Oni nie maja prawa karac kierowcow za przekraczanie predkosci!Zreszta i tak
                        niedlugo nie bedzie ich w Walbrzychu tak samo jak w calej Polsce.
                        • Gość: swoj Re: Word kupuje fotoradar IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.03.07, 19:36
                          koldona juz nie ma platformersi przehandlowali go, nastepny dyrektor bedzie
                          lada, dzien i bedzie to facet z platformy , szkoda darka. nie pomoze mu nawet
                          kolega stanislawek szef pisu w walbrzychu, tak naprawde to pis zostal w
                          walbrzychu wydymany przrz po.
                          • Gość: sprawiedliwy Re: Word kupuje fotoradar IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.03.07, 16:29
                            najlepszy był dyr Stązka on doprowadził word do porzadku i on powinien wrocic
                            • Gość: niesprawiedliwy Re: Word kupuje fotoradar IP: *.dzi.vectranet.pl 18.03.07, 18:38
                              Jeszcze lepszy był dyrektor Paciorek, który stworzył ten WORD.
                              A czemu Stążka przestał być dyrektorem ?
                              • Gość: sprawiedliwy Re: Word kupuje fotoradar IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.03.07, 19:22
                                nie wiem, ale powinien wrócić, ale paciorek to juz emeryt chyba i historia.
                                • Gość: niesprawiedliwy Re: Word kupuje fotoradar IP: *.dzi.vectranet.pl 18.03.07, 19:29
                                  Kołdon czy Stążka - który z nich w tej branży jest lepszym fachowcem ?
                                  • Gość: prawy Re: Word kupuje fotoradar IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.03.07, 20:27
                                    stązka lepszy on powinien wrócic
                                    • Gość: ,,, Re: Word kupuje fotoradar IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.03.07, 13:31
                                      Kołdon to bezwzględny, samolubny, egoistyczny człowiek, otoczkę tylko robi
                                      wokół siebie prawego i sprawiedliwego, nie jest mi go szkoda jeżeli to prawda,
                                      że już w WORD-ie nie jest dyrektorem, może w końcu zrozumie, że zło które czyni
                                      się innym wraca ze zdwojoną siłą.
                                      • Gość: sprawiedliwy Re: Word kupuje fotoradar IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.03.07, 20:38
                                        dlatego powinien wrócic p.Stązka, który zaprowadził tam wczesniej porzadek
                                        • Gość: haha Re: Word kupuje fotoradar IP: *.gprspla.plusgsm.pl 20.03.07, 22:10
                                          I zatrudniał żonę na stanowisku kierowniczym za niezłą kasę, kochankę, kumpli w
                                          tym Dyszkiewicza. Skłócił się ze środowiskiem szkół jazdy a pracowników
                                          traktowł jak śmieci. Podróżował sobie po Europie na koszt Ośrodka. A wyleciał
                                          po kontroli Ośrodka i stwierdzeniu nieprawidłowości. To już trup i nigdy nie
                                          wróci ... chyba że kiedyś wygra SLD to mu sie odwdzięczą.
                                          • Gość: hehe Re: Word kupuje fotoradar IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.03.07, 22:13
                                            jaką kochankę bzdury gadasz
                                            • Gość: haha Re: Word kupuje fotoradar IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 21.03.07, 08:19
                                              Jaką żonę?.... Reginę ... jaka kochankę? ... A......
                                            • Gość: hi hi hi Re: Word kupuje fotoradar IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 21.03.07, 13:19
                                              Reszta to prawda ? Tylko z kochanką się nie zgadza ?
                                              • Gość: bee Re: Word kupuje fotoradar IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.03.07, 14:42
                                                napewno?
                                                • Gość: AAA Re: Word kupuje fotoradar IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.03.07, 20:30
                                                  ?
    • Gość: pi i sigma Re: Word kupuje fotoradar IP: *.unregistered.net.telenergo.pl 21.03.07, 18:56
      taaa...radar...
      • Gość: ? Re: Word kupuje fotoradar IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.03.07, 20:50
        ?????

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka