Dodaj do ulubionych

psychiatra

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.04.07, 18:21
czy ktoś korzystał może z przychodni zdrowia psychicznego na piaskowej i może
polecić mi jakiegoś dobrego lekarza psychiatre
Obserwuj wątek
    • Gość: Róża Re: psychiatra IP: *.unregistered.net.telenergo.pl 11.04.07, 21:06
      Ja korzystałam i dlatego nie mogę polecić.
      • Gość: do róży Re: psychiatra IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.04.07, 19:52
        dlaczego nie polecasz złe doświadczenia rozszesz myśl to dlamnie bardzo ważne

/
    • Gość: oko Re: psychiatra IP: *.unregistered.net.telenergo.pl 11.04.07, 21:36
      ja chodze do dr Andrzeja juz pol roku i jak narazie wydlubalam sobie tylko
      jedno oko i pogryzłam rybki tzn glownie mieczyki naprawde nie wiem co mnie
      naszlo....
    • Gość: CassandraX Re: psychiatra IP: *.unregistered.net.telenergo.pl 11.04.07, 22:58
      polecam poradnię w przychodni na ul.Uczniowskiej.
      • Gość: Dukat Re: psychiatra IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.04.07, 14:53
        NIe polecam Maslowskiej,
        • Gość: hela Re: psychiatra IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.04.07, 19:49
          dzieki może ktoś walczył z alzhaimerem ?
          • Gość: xymox Re: psychiatra IP: *.unregistered.net.telenergo.pl 13.04.07, 00:22
            również nie polecam dr. Masłowkiej.
    • Gość: Erwin Re: psychiatra IP: *.unregistered.net.telenergo.pl 22.04.07, 21:33
      Tez szukam dobrego psychiatry w Walbrzychu. Kogo z czystym sumieniem
      moglibyscie mi polecic? Moze ktos orientuje sie rowniez ile kosztuje wizyta u
      takiego lekarza. Czekam na odpowiedzi i pozdrawiam
      • Gość: KSG Re: psychiatra IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 22.04.07, 21:54
        Jestem Kaesiakiem, mam pier.dolca
        W uchu kolczyk, w dupie stolca
        Czy to jest uleczalne ?
    • Gość: Napoleon Bonaparte Re: psychiatra IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.04.07, 13:49
      Że nie ma dobrego psychiatry w tym mieście, to się od dawna czuje i widzi.
    • pozor_vlack Re: psychiatra 22.04.13, 13:36
      Najlepszego psychiatrę mógłby polecić nam jurand.
      Tylko czy będzie tak dobry ?
      • zul_swidnicki Re: psychiatra 24.04.13, 09:43
        Koniecznie trzeba się spytać forumma. On na pewno zna wszystkich psychiatrów w okolicy włącznie ze Stroniem, Bolesławcem i Lubiążem. Chodząca encyklopedia psychiatrii klinicznej. Choć trzeba przyznać, że poczynił już pewne postępy: potrafi w miarę poprawnie sklecić zdanie wyrażające pewien tok rozumowania.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka