Gość: hela IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.04.07, 18:21 czy ktoś korzystał może z przychodni zdrowia psychicznego na piaskowej i może polecić mi jakiegoś dobrego lekarza psychiatre Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Róża Re: psychiatra IP: *.unregistered.net.telenergo.pl 11.04.07, 21:06 Ja korzystałam i dlatego nie mogę polecić. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: do róży Re: psychiatra IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.04.07, 19:52 dlaczego nie polecasz złe doświadczenia rozszesz myśl to dlamnie bardzo ważne / Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: oko Re: psychiatra IP: *.unregistered.net.telenergo.pl 11.04.07, 21:36 ja chodze do dr Andrzeja juz pol roku i jak narazie wydlubalam sobie tylko jedno oko i pogryzłam rybki tzn glownie mieczyki naprawde nie wiem co mnie naszlo.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: CassandraX Re: psychiatra IP: *.unregistered.net.telenergo.pl 11.04.07, 22:58 polecam poradnię w przychodni na ul.Uczniowskiej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dukat Re: psychiatra IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.04.07, 14:53 NIe polecam Maslowskiej, Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hela Re: psychiatra IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.04.07, 19:49 dzieki może ktoś walczył z alzhaimerem ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xymox Re: psychiatra IP: *.unregistered.net.telenergo.pl 13.04.07, 00:22 również nie polecam dr. Masłowkiej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Erwin Re: psychiatra IP: *.unregistered.net.telenergo.pl 22.04.07, 21:33 Tez szukam dobrego psychiatry w Walbrzychu. Kogo z czystym sumieniem moglibyscie mi polecic? Moze ktos orientuje sie rowniez ile kosztuje wizyta u takiego lekarza. Czekam na odpowiedzi i pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KSG Re: psychiatra IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 22.04.07, 21:54 Jestem Kaesiakiem, mam pier.dolca W uchu kolczyk, w dupie stolca Czy to jest uleczalne ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Napoleon Bonaparte Re: psychiatra IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.04.07, 13:49 Że nie ma dobrego psychiatry w tym mieście, to się od dawna czuje i widzi. Odpowiedz Link Zgłoś
pozor_vlack Re: psychiatra 22.04.13, 13:36 Najlepszego psychiatrę mógłby polecić nam jurand. Tylko czy będzie tak dobry ? Odpowiedz Link Zgłoś
zul_swidnicki Re: psychiatra 24.04.13, 09:43 Koniecznie trzeba się spytać forumma. On na pewno zna wszystkich psychiatrów w okolicy włącznie ze Stroniem, Bolesławcem i Lubiążem. Chodząca encyklopedia psychiatrii klinicznej. Choć trzeba przyznać, że poczynił już pewne postępy: potrafi w miarę poprawnie sklecić zdanie wyrażające pewien tok rozumowania. Odpowiedz Link Zgłoś