Dodaj do ulubionych

Walbrzych- baza pilkarzy na Euro 2012

IP: *.unregistered.net.telenergo.pl 19.04.07, 21:19
Jak uwazacie, stac nas Walbrzyszan na taki wysilek, np. w polaczeniu ze
Szczawnem Zdroj, w 5 lat stworzyc baze hotelarska plus boiska i baseny i
reprezentacja np. Hiszpanii moglaby spokojnie aklimatyzowac sie w naszej
pieknej krainie. Tylko czy naszemu kochanemu prezydentowi stac na taki
wysilek.Dzis burmistrz Szklarskiej Poreby oglosil ze bedzie staral sie o
przyjecie ktores z reprezentacji na Euro 2012, zamierza zbudowac stadion
treningowy oraz baze hotelowa, podobna deklaracje wyrazil prezydent Jeleniej
Gory, pewnie juz nie dlugo prezydent Legnicy taka sama deklaracje
wyglosi..... a nasz kochany Piotr K.....???

Walbrzyszanie!!!
Zrobmy cos z tym, to nasze miasto jest najblizej Wroclawia, samorzad
wojewodztwa zbuduje za 2 lata 4 pasmowke do lacznika z autostrada, wiec
polaczenie drogowe bedziemy miec o wiele lepsze od Jeleniej Gory, czy tez
Szklarskiej Poreby, tylko potrzeba checi i wiary ze rowniez i nasze miasto i
nasza spolecznosc potrafi sie zmobilizowac i wykorzystac historyczna szanse
jaka dal nam los tymi mistrzostwami w 2012 roku.
Zaraz pewnie bedzie ogrom komentarzy negatywnych, ludzi ktorzy widza wszytko
w ciemnych kolorach, ale ja nie kieruje tego apelu do nich, jesli jest choc
garstka ludzi ktorzy pragna w koncu ruszyc to miasto do przodu, czyms co z
pewnoscia da szanse Walbrzychowi na powazny i dlugotrwaly rozwoj,to koledzy i
kolezanki zrobmy to razem, stac nas na to, naprawde nas na to stac. Ja
gleboko w to wierze i moge jako wolontariusz kazdy wolny weekend poswiecac na
prace aby osiagnac ten cel!!!!!

Pozdrawiam
Obserwuj wątek
    • Gość: myśl trochę Re: Walbrzych- baza pilkarzy na Euro 2012 IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 19.04.07, 22:58
      No pewnie buduj buduj napewno każdy z piłkarzy po nocach już śni o tym jak to
      będzie spał w szczawieńskim hotelu. Pomyśl troche to nie boli- widziałeś drogę
      z Wałbrzycha do Wrocławia- liczysz na to że autokar będzie półtory godziny
      wiózł piłkarzy na mecz? Tymbardziej kiedy w samym Wrocławiu rusza inwestycja
      związana z budąwą hoelu Hilton nie wspominając o reszcie bazy hotelowej która
      stoi na niebo wyższym poziomie i zapewne mocno przed mistrzostwami się
      rozbudowuje.
      • Gość: Jan Wielki Re: Walbrzych- baza pilkarzy na Euro 2012 IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 19.04.07, 23:04
        już prezydent Wałbrzycha zapowiedział, że powstaną nowe obiekty sportowe,
        przecież na ratuszowej ma powstać - już od kilku lat trwają prace budowlane, nie
        widzicie tego, to wszytko było zaplanowane na me, bo nasz prezydent wiedział, że
        odbędą się w W-chu, teraz wszscy możemy się zastanowić kto przyjedzie do nas,
        myślę, że jak zaszczyci nas reprezentacja Konga, która ma gościnnie wystąpic w
        tych mistrzostwach (taka nowa zasada UEFA) to będzie wypasik:D:D:D:D idźmy razem
        z prezydentem wybudujmy stadion :D:D

PS 5zł za godzinę
        • Gość: abc Re: Walbrzych- baza pilkarzy na Euro 2012 IP: 195.229.236.* 20.04.07, 00:10
          Zapowiedziala przyjazd kadra Madagaskaru do Walbrzycha:-)Ale jak zobacza
          Walbrzych to pojada na 'Berdyczow':-)
        • Gość: MTD Re: Walbrzych- baza pilkarzy na Euro 2012 IP: *.frh.faurecia.com 20.04.07, 08:55
          Z tego co wiem to Prezydent Wałbrzycha zrobi bazę noclegową na Gliniku lub
          Lubiechowie bo tylko tam nie ma : wodociągów, kanalizacji, gazociągu,
          zniszczone drogi itd. Wiec najprawdopodobniej wszystkie reprezentacjie zaczną
          od zwiedzania naszych zabytków jak Kraków, Malbork a spać i trenować będą w
          skansenie Wałbrzychu. Może i to jakaś jest metoda, ale moim zdniem iteligencja
          i gospodarnośc to cechy z którymi nie należy kojarzyć władz Wałbrzycha.
    • pozor_vlak Re: Walbrzych- baza pilkarzy na Euro 2012 20.04.07, 09:40
      to tera nie ma bata, wiadukt na Uczniowskiej musi być skończony, chocby nie wiem co.
      • Gość: różowy Re: Walbrzych- baza pilkarzy na Euro 2012 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.04.07, 09:46
        Wiadukt na Uczniowskiej, żeby Chińczycy rowerami mogli dojechać do roboty na
        Strefie, kompleks basenów na Gliniku, noclegi w biedaszybach i ogromny szalet
        na stadionie Górnika.
        • Gość: Paweł Szpur Re: Walbrzych- baza pilkarzy na Euro 2012 IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 20.04.07, 13:28
          Dnia 20.04.2007r Komisja Sportu,Turystyki i Promocji Miasta złożyła odpowiednie
          wnioski w tej sprawie do Prezydenta Piotra Kruczkowskiego.(celem budowy zaplecza
          organizacyjnego). Ważne jest połączenie kolejowe, które łączy Wałbrzych z
          Wrocławiem w niespełna jednej godziny..., a to leży w gestii Sejmiku
          Dolnośląskiego. pozdrawiam radny Paweł Szpur
          • Gość: ??? Re: Walbrzych- baza pilkarzy na Euro 2012 IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 20.04.07, 13:34
            Odpowiednie wnioski?
            Ja również pozdriawam
          • Gość: zbój leśny Re: Walbrzych- baza pilkarzy na Euro 2012 IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 20.04.07, 13:55
            na sejmik to trzeba wywierać nacisk i o takich rzeczach trzeba głosić na
            stronie internetowej UM zamiast przymulonych laurek, takie i podobne działania
            trzeba wzorem innych miast konsultować z mieszkańcami właśnie poprzez internet
            • Gość: Paweł Szpur Re: Walbrzych- baza pilkarzy na Euro 2012 IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 20.04.07, 14:02
              zbóju leśny - popieram i jestem za!!!
              P.Szpur
              • Gość: rrrr Re: Walbrzych- baza pilkarzy na Euro 2012 IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 20.04.07, 14:11
                ja tez jestem za a nawet przeciw!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!::::P:::P
                • Gość: hans Re: Walbrzych- baza pilkarzy na Euro 2012 IP: *.unregistered.net.telenergo.pl 20.04.07, 15:50
                  A po co cokolwiek robic?niech sie wszystko wali,starzeje,sypie,ogrodzic nas i
                  moze bedą nas odwiedzać jako skansen!Te całe euro doprowadzi do tego że
                  powstanie jeszcze większa przepaść miedzy takimi miastami jak nasze a dużymi
                  aglomeracjami jak Wrocław!
                  • Gość: TSC Do budowniczego KrSa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.04.07, 16:20
                    Weź szpadel i wiaderko. Spotkamy się na obwodnicy, póki jeszcze cały szmal nie
                    odpłynął w pizdu na Wrocław.
                    • Gość: Rebel Yell Re: Do budowniczego KrSa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.04.07, 19:38
                      >Weź szpadel i wiaderko. Spotkamy się na obwodnicy, póki jeszcze cały szmal nie
                      > odpłynął w pizdu na Wrocław.

o jeszcze jakas zostala ? Balem sie ze ostatnie pieniadze poszly na spotkanie w
                      Ksiazu.
              • Gość: zboj lesny Re: Walbrzych- baza pilkarzy na Euro 2012 IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 21.04.07, 20:09
                to nie ma co popierac, to trzeba robic
    • mgnac Re: Walbrzych- baza pilkarzy na Euro 2012 20.04.07, 19:41
      Pomijając dowcipnisiów to chcę zwrócić uwagę na jedną
      kwestię.Owszem na tego typu imprezach reprezentacje mają swoje bazy
      poza wielkimi miestami,gdzie rozgrywane są mecze.
      Nie zwrócili Państwo jednak uwagi na kwestię położenia Wałbrzycha i klimatu.
      Jest on na tyle inny niż ten we Wrocławiu,czy Poznaniu,że żaden szef szkolenia
      nawet Madagaskaru nie zaproponuje swojej ekipie aklimatyzację w innych
      warunkach niż te w jakich rozgrywane będą mecze.
      Jeśli się mylę proszę mnie sprostować.
      Pozdrawiam
      Michał Gnacy
      • Gość: Rebel Yell Re: Walbrzych- baza pilkarzy na Euro 2012 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.04.07, 19:50
        Pomijajac dowcipnisiow chcialbym przypomniec ze Madagaskar nie lezy w Europie.
        • Gość: czytający Re: Walbrzych- baza pilkarzy na Euro 2012 IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.04.07, 20:24
          sport.onet.pl/0,1248713,1521689,wiadomosc.html Fotograficy,robić
          zdjęcia i wysyłać,wysyłać.....
        • mgnac Re: Walbrzych- baza pilkarzy na Euro 2012 20.04.07, 21:08
          Dzięki za sprostowanie.
          Madagaskar to duża afrykańska wyspa.
          Tylko ktoś napomknął o niej powyżej,stąd pomyślałem,że to prawda..:)
          MG
          • Gość: Rebel Yell Re: Walbrzych- baza pilkarzy na Euro 2012 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.04.07, 21:21
            Luzik, moze kiedys organizacje mistrzostw swiata tez nam dadza. A moj smiech to
            tak zawsze przez smutek na miastem, wiec bez urazy.
            • pressforum Re: Walbrzych- baza pilkarzy na Euro 2012 20.04.07, 21:31
              panowie! nie liczcie na frykasy przy okazji ME. niestety :( oby choc czesc drog
              w okolicy wyremontowano lub pobudowano, to juz byloby cos. ale tego nie zrobia
              wladze miasta czy powiatu, tylko ludzie kierujacy organizacja mistrzostw. takie
              mam wrazenie. jestem zalamany poziomem rzadow w w-chu. od lat, a po ostatniej
              wizycie w miescie to juz totalny dol :(
              jak ku.. jego mac mozna bylo rozpie..c takie fajne miasto w parenascie lat
              sie pytam? i dokladnie takich srodkow ekspresji chcialem uzyc. i basta!
              • mgnac Re: Walbrzych- baza pilkarzy na Euro 2012 20.04.07, 21:54
                Ty pressforum i inni co wpadacie tu tylko na chwilę,to się cieszcie,że
                macie lepiej.
                A co do ME 2002 to mam obawę,że teraz środki z urzędu marszałkowskiego
                rzeczone mistrzostwa ,że tak powiem zagarną dla siebie.
                Wrocław i najbliższe okolice ma wyglądać jak Berlin,w promieniu powiedzmy
                25 km od miasta wszystko będzie lśnić,a zaraz potem m.in. My i to może być już
                Polska C,taki europejski Madagaskar.
                I z tymi władzami co są to ciemno widzę tym bardziej.
                I tylko Ci co wiedzą niech nie mówią,że mam za słabe okulary..:)
                Pozdro.MG
              • Gość: Rebel Yell Re: Walbrzych- baza pilkarzy na Euro 2012 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.04.07, 21:55
                Oli, to miasto nigdy nie mialo szczescia do gospodarzy i tyle. Gdyby punk nie
                narodzil sie na wyspach urodzilby sie tutaj. Piep.. o szansach zwiazanych z
                organizacja euro, to oszukiwanie samych siebie. Gdy odbudowywano wieksze miasta
                cegle zabierano od nas i obawiam sie ze znowu bedzie podobnie. Pieniadze jak
                juz zbierze Swidnica, gdyby zylo Sokolowsko moze oni mieli by jakies szanse.
                Juz teraz jazdac przez walbrzych ma sie wrazenie wywozenia fragmentow asfaltu
                na potrzeby autostrady. Laty wystajacych kocich lbow sa jak lata w na dup.. w
                dziurawych spodniach. Przegryzmy smutek po wojewodztwie, ale nie pozwolmy
                sposcic sie do kanalu prowincji!
                • pressforum Re: Walbrzych- baza pilkarzy na Euro 2012 20.04.07, 22:03
                  a jaki masz pomysl zeby sie nie dac spuscic? dla mnie, jak ludzie w tym miescie
                  nie wznieca jakiejs rewolucji (nie musi byc z bronia w rekach) to sie nic nie
                  zmieni. o tym miescie musi uslyszec caly kraj, ale nie ze bieda szyby, ze to ze
                  tamto. tylko o tym, ze ludzie maja dosc. kurde, jakbym sie urodzil ze 120 lat
                  temu to bylbym komunista, zaczynam sie siebie bac!
                  • mgnac Re: Walbrzych- baza pilkarzy na Euro 2012 20.04.07, 22:10
                    Panowie i Panie też..:)
                    problem w tym,że tu ludziom już mało co się chce.
                    Do partii się nie zapisują..paru sensownych kroi jakieś
                    unijne projekty i dobrze- dla nich najbardziej,mimo,że wiosna
                    to jakoś nudnawo..
                    Normalnie czarnowidztwo,bezsilność,brak wiary,zaraz ktoś następny napisze-zaorać
                    ten Wałbrzych.Tylko telewizja jedna kablowa nadaje tak,że,jak oglądam,to patrzę
                    raz to na ekran,raz przez okno - i normalnie dwa światy widzę...
                • arek354 Re: Walbrzych- baza pilkarzy na Euro 2012 20.04.07, 22:10
                  Ubolewam nad tym, że Polska nie organizuje ME razem z Czechami. Po pierwsze
                  infrastruktura w Czechach (drogi, stadiony) jest już na odpowiednim poziomie.
                  Po drugie: z Wrocławia do Czech droga prowadzi m.in. przez Wałbrzych. Gdyby
                  tłumy kibiców i turystów jechały z Wrocławia do Pragi, to na pewno dokonano by
                  remontu linii kolejowej (wreszcie upragniona podróż do lub z Wrocławia w
                  granicach 1h a przypominam, że pociąg relacji W-w - Praga śmigał przez
                  Wałbrzych i Mieroszów)). Niestety, w tym przypadku Wałbrzych leży już ZA
                  Wrocławiem i nikomu nie będzie do niego po drodze :(
                  • Gość: Anonim Re: Walbrzych- baza pilkarzy na Euro 2012 IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 22.04.07, 11:11
                    Dobry pomysł. Z Czechami poszło by lepiej
                  • pozor_vlak Re: Walbrzych- baza pilkarzy na Euro 2012 24.04.07, 12:21
                    arek354 napisał:

> Ubolewam nad tym, że Polska nie organizuje ME razem z Czechami.

dla ścisłości ME 2012 to był ukrainski pomysł do którego nas zaprosili, a nie
                    odwrotnie

Po pierwsze
                    > infrastruktura w Czechach (drogi, stadiony) jest już na odpowiednim poziomie.

Dla ścisłości 2: Ukraina też jest daleko z przodu (w kazdym razie jaśli chodzi o
                    stadiony), do tego całkiem spore fundusze oraz forsiatych wujków którzy aż sie
                    palą żeby wybudować sobie pomniki, do tego prostsze procedury wywłaszczeniowe
                    (to jeśli chodzi o budowe autostrad)itd itp

> Po drugie: z Wrocławia do Czech droga prowadzi m.in. przez Wałbrzych. Gdyby
                    > tłumy kibiców i turystów jechały z Wrocławia do Pragi, to na pewno dokonano by
                    > remontu linii kolejowej (wreszcie upragniona podróż do lub z Wrocławia w
                    > granicach 1h a przypominam, że pociąg relacji W-w - Praga śmigał przez
                    > Wałbrzych i Mieroszów)). Niestety, w tym przypadku Wałbrzych leży już ZA
                    > Wrocławiem i nikomu nie będzie do niego po drodze :(
                    >
                    a poza tym, jak to sie przed wojną mówilo "Gdyby Urban nosił turban, zamiast
                    świni byłby Chomeini"
      • Gość: TSC Re: Walbrzych- baza pilkarzy na Euro 2012 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.04.07, 22:45
        A niby czemu mielibyśmy dowcipkować, skoro to co piszesz jest prawdą.
        I chociaż mamy palmiarnię w której czarni czuli by się dobrze, to niestety,
        widywany jest tam tylko jeden - taki z wąsem.
      • Gość: TSC Re: Walbrzych- baza pilkarzy na Euro 2012 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.04.07, 22:47
        mgnac napisał:

> Pomijając dowcipnisiów to chcę zwrócić uwagę na jedną
        > kwestię.Owszem na tego typu imprezach reprezentacje mają swoje bazy
        > poza wielkimi miestami,gdzie rozgrywane są mecze.
        > Nie zwrócili Państwo jednak uwagi na kwestię położenia Wałbrzycha i klimatu.
        > Jest on na tyle inny niż ten we Wrocławiu,czy Poznaniu,że żaden szef szkolenia
        > nawet Madagaskaru nie zaproponuje swojej ekipie aklimatyzację w innych
        > warunkach niż te w jakich rozgrywane będą mecze.
        > Jeśli się mylę proszę mnie sprostować.
        > Pozdrawiam
        > Michał Gnacy
        -----------------------------

A niby czemu mielibyśmy dowcipkować, skoro to co piszesz jest prawdą.
        I chociaż mamy palmiarnię w której czarni czuli by się dobrze, to niestety,
        widywany jest tam tylko jeden - taki z wąsem.
    • Gość: marian Re: Walbrzych- baza pilkarzy na Euro 2012 IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 20.04.07, 22:07
      co wy w ogole piszecie ?? co ma Euro 2012 do Walbrzycha ?? co wy myslicie ze do
      nas ktos z nich przyjedzie ?? tak samo do Jelen i Kammienej pojada jak do nas..
      nie osmieszajcie sie myslac ze Euro 2012 dla Walbrzycha cos da.. chyba tylko
      turystow popatrzec na poniemieckie budynki :)
      • pressforum Re: Walbrzych- baza pilkarzy na Euro 2012 20.04.07, 22:13
        spoko, spoko! cala poludniowa europa bedzie do wrocka walic autokarami przez
        kudowe, ale czesc ludkow przyjedzie przez golinsk, wiec jakies szanse sa.
        • Gość: Rebel Yell Re: Walbrzych- baza pilkarzy na Euro 2012 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.04.07, 22:23
          To ze wiekszosc ludzikow sie cieszy, to oczywiste. W koncu wszyscy z nas sa jak
          by nie patrzec i nie rozumowac patriotami. Pomysl z czechami mysle ze ciekawy,
          organizacyjnie i finansowo. Bozy bojownicy dali by rade. Dla walbrzycha
          korzysci nie widze. Problem z wladzami jest taki, ze wiekszosc rozumnych ludzi
          polityki szczegolnie na szczeblu lokalnym sie brzydzi. Garna sie ci ktorym
          babranie sie w tym nie przeszkadza. No chyba ze ktos mi idealistow wskaze.
          Organizacje pozarzadowe ? Moim zdaniem jeszcze gorzej. Oli "tu rewolucji nie
          bedzie", mozna liczyc na ewolucje, bardzo dlugotrwala. Jak mowia mocher nie
          jest wieczny. Swiadomosc spoleczna i opor beda rosly. Na pohybel ....
    • wielgus71 Re: Walbrzych- baza pilkarzy na Euro 2012 21.04.07, 21:45
      Przestancie jęczec. To miasto mialo szanse przed wyborami. Sami mieszkancy
      strzelili swojemu miastu w łeb. I jeczenie, narzekanie i malkontenstwo jest
      szczytem hipokryzji.
      Ja przylaczam sie do stronnictwa Milosciwie Panujacych - Zgarniam kase pod
      tyłek, olewam społeczeństwo ciepłym moczem. Mieszkam na Piaskowej, gdzie na
      szczescie moim blokiem rzadzi spoldzielnia a nie Miasto... to pewnie dlatego
      ciagle mam wode, czysta elewacje i nieprzeciekajacy dach. I robie ewszystko
      zeby stad wyjechac. Nie na wyspy. Do Swidnicy. Albo do Broumova. Blisko.
      Niedaleko. Zeby bylo swojsko. Ale z daleka od tego miasta, jego prezydenta i
      ludzi, ktorzy dali sie kupic za pudelko koralikow rzuconych na festynach
      przedwyborczych. To powiedzialem ja, Wielgus, moze nie na temat, choc pod
      wplywem jeczenia ktore tu slysze (czytam).
      • Gość: KrSa Re: Walbrzych- baza pilkarzy na Euro 2012 IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.04.07, 08:24
        Ludzie, kilka lat temu tzw. dzialacze marzyli o EURO dla Polski, dzis jest to
        juz faktem, mozna mnozyc przykladow, o tym ze kiedys ludzie tylko marzyli o
        lataniu a dzis czasami czeka sie na odprawe na lotnisku kilka godzin. Kwestia
        wiary i przed wszystkim ciezkiej wytezonej pracy!! Bez tego nigdy oblicze tego
        miasta sie nie zmieni.We Wroclawiu beda rozgrywane mecze grupowe, tj. 4 druzyny
        beda musialy stacjonowac we Wroclawiu lub w jego okolicach. Z doswiadczenia
        wiem ze reprezentacje wybieraja zawsze, miejsca z dala od centrum rozgrywania
        zawodow, z prostego powodu ( pilkarze sa bardzo rozwywkowymi ludzmi). Jesli My
        Walbrzyszanie nie zrobimy z tym nic, to na 100% wyprzedza nas Jelenia Gora i
        Legnicy w goscinnie tych reprezentacji!!

W sprawie drog, odsylam do strategii rozwoju wojewodztwa ( za dwa lata mamy
        miec 4 pasy ruchu do lacznika z autostrada, do 2012 ma byc zbudowana obwodnica
        Szczawna Zdroj) Trzeba zaklepac tylko modernizacje linii kolejowych, no i
        cala "reszta"zalezy juz tylko od Nas Walbrzyszan.
        Panie radny Szpunar ---> dobrze ze jest ktos kto we wladzach zainteresowal sie
        tematem, mam nadzieje ze nie tylko na fali, i ze uda sie cos w tym kierunku
        zadzialac. W tej sprawie mam Pan moje pelne poparcie, sluze nawet wszelka
        pomoca :)

NIEDOWIARKI!! UWIERZCIE ZE W WALBRZYCHU JESZCZE MOZE BYC PIEKNIE, JESZCZE MOZE
        BYC WSPANIALE!!!!

PZDR
        • pressforum Re: Walbrzych- baza pilkarzy na Euro 2012 22.04.07, 12:44
          pozyjemy, zobaczymy, jak to mowia bracia Rosjanie.
        • mgnac do KrSa 22.04.07, 15:28
          Cenię to,że masz dobre intencje.
          Zwróć jednak uwagę na fakt-pisałem już o tym-nie ten klimat.
          Może ok.Świdnicy,Dzierżoniowa, mecze są we Wrocławiu,a My jesteśmy jakby nie
          było w górach.
          Nikt rosądny nie będzi9e serwował swojej ekipie aklimatyzacji w warunkach
          odmiennych od warunków wrocławskich.
          Natomiast okolice Wałbrzycha to pole do popisu (nie mylić z PO i PiS)dla
          rozbudowy bazy turystycznej.Tu może być baza dla tych co będą zjeżdżać do nas
          z południa Europy.
          Pozdr.MG
          • pressforum Re: do KrSa 22.04.07, 15:54
            mgnac ma racje i tylko szkoda, ze wszyscy o tym wiedza, ale jakos nikt z tym nic
            nie robi :(
    • Gość: Paweł Szpur Re: Do KrSa IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 22.04.07, 17:29
      Panie radny Szpunar ---> Na nazwisko mam SZPUR. :-) pozdrawiam
      • Gość: KrSa Re: Do KrSa IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.04.07, 21:21
        Oczywiscie SZPUR ---> maly chochlik:)
    • Gość: wałbrzyszanin Re: Walbrzych- baza pilkarzy na Euro 2012-haha IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 23.04.07, 21:54
      Nie rozśmieszajcie mnie- baza Euro..haha.
      Dziś widzę w Tygodniku Wałbrzyskim- a jakże-reklama zamku Książ i festiwalu
      kwiatów,i super patronaty medialne- lokalna kablówka i lokalny,powiatowy
      tygodnik..a impreza ,a jakże-międzynarodowa w nazwie.
      A Wy tu macie jakieś mżonki o Euro.Śmiech na sali.
      • Gość: MTD Re: Walbrzych- baza pilkarzy na Euro 2012-haha IP: *.frh.faurecia.com 24.04.07, 11:25
        Walbrzych - baza pilkarzy na Euro 2012 - to chyba następny scenariusz napisany
        przez satyryka Sz. Majewskiego. Ludzie wytrzeźwiejcie nareszczcie, żeby nie
        było tak jak z kostką brukową na chodniki gdzie Skarbnik Wałbrzycha musiał
        zwrócić do budzetu państwa ponad 100 tys zł bo żaden gamoń z Urzędu Miasta nie
        potrafił jej zakupić lub np. budową wodociagu na Gliniku gdzie na wskutek
        braku kompetencji urzędników oraz ich nieudolności w działaniu nikt do tej pory
        z mieszkańców nie ma wody pomimo że inwestycji została zakończona ponad pół
        roku temu!!!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka