Dodaj do ulubionych

Zoom - Podzamcze - porażka

IP: *.dialog.net.pl 22.04.07, 16:23
Witam
Odnotowano następującą sytuację: po godzinie 23.00 kuchnia w lokalu została
zamknięta, głodni klienci zaskoczeni (kiedyś jedzenie było do 24.00) zamówili
pizzę z DaGrasso iii... zostali wyrzuceni z lokalu :) 7 osób, które wg. moich
obserwacji zostawili tego wieczoru całkiem sporą kasę, głównie na wymyślnych,
kolorowych drinkach. Zaraz po nich wyszliśmy my (4 osoby), dziś dowiedziałem
się że po nas wyszła z tego samego powodu jeszce jedna para. Właściciel był
pijany. Gdzie logika? Czy tak się w Wałbrzychu kręci biznes? W lokalu nie
było i nie ma informacji o zakazie zamawiania jedzenia z zewnątrz PO
ZAMKNIĘCIU KUCHNI (oczywiste jest zaś, że gdy kuchnia jest czynna obce
jedzonko jest niemile widziane). Głodny klient MUSI WYJŚĆ :) Panie Adamie,
czym się Pan zajmie po wypędzeniu wszystkich klientów? A może to był impuls
pod wpływem alkoholu? Może czas zacząć ograniczać ?

Takim sposobem ruch przenosi się do PAPUGA:) Jedzenie może i odmrażane, ale
bladego świtu a i klimat jakiś taki bardziejszy.

pozdrawiam
(Panie Adamie, do nie do Pana)
Obserwuj wątek
    • Gość: Party_men Re: Zoom - Podzamcze - porażka IP: *.unregistered.net.telenergo.pl 22.04.07, 21:25
      Nie no pięknie. Jeszcze trochę i w tym mieście nie będzie gdzie wyjść. Z takimi
      praktykami to długo ten lokal nie pociągnie za długo
      .Dobrze że robi się ciepło. Będzie można posiedzieć w plenerze. A tam można
      wcinać i pić do rana ;).
      • kasiaitomekdab Re: Zoom - Podzamcze - porażka 15.05.07, 11:01
        Miałem okazję bawić się w ZOOM. Rezerwacja pełen lokal. Dziwnym trafem z kuchni
        nie wyszło co najmniej połowa jedzenia, właściciel bardzo szybko się upił, co
        było widać także później po braku naszego alkoholu. Obsługa mało profesjonalna:
        dzieci właśnie kończące szkołę.Zostawiliśmy tam niemało kasy(ponad 3000 zł).Czy
        tym sposobem zachęca się osoby do ponownego przyjścia?
    • Gość: Destruction. Re: Zoom - Podzamcze - porażka IP: *.unregistered.net.telenergo.pl 22.04.07, 22:20
      ...i tak ulubionym miejscem spędzania wolnego czasu (zwłaszcza podczas ładnej
      pogody) są w naszym mieście supermarkety, całe rodziny spacerują między
      półkami, zachwycając się pięknym widokiem, świeżym powietrzem....biedni
      ludzie...
      • Gość: feniks Re: Zoom - Podzamcze - porażka IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 22.04.07, 22:44
        Przed zoomem byla tam restauracyjka brasri, ktora miala fajny klimacik, a i
        jedzonko bylo apetyczne. Szkoda, ze tak krotko trwala jej egzystencja.
        • Gość: lolek Re: Zoom - Podzamcze - porażka IP: *.dialog.net.pl 22.04.07, 22:53
          Właściciel Brasri, Pan G. miał niestety jeszcze gorsze pojęcie o biznesie niż
          obecny, choc miał wokół siebie mądrych ludzi. Nie odganiał ich po wykorzystaniu
          tak jak robi to obecny, on ich poprostu nie słuchał...

Powzdychajmy;)
          • Gość: Pele Re: Zoom - Podzamcze - porażka IP: *.nrth.cable.ntl.com 22.04.07, 23:03
            Dokladnie poprzedni nie słuchal a mogł zdzialać naprawde dużo a aobecny? hehe
            jak w temacie porażka :)na sama mysł o tym czlowieku ,nie obrazając nikogo robi
            mi się niedobrze.Jest to typ cwaniaczka kturemu wydaje się że "zlapal boga za
            nogi" a tak naprawde nie ma pojęcia o biznesie i jego prowadzeniu umiętylko
            czerpać kożysci z innych wie jak pożądnie wykożystać pracownika opowiadając mu
            bajki o wspulnym interesie itp. i tego się nie wyprze nie ja pierwszy nie
            ostatni sam papug a kto go zna wie że to wporządku czlowiek może sporo złego o
            panie adamie powiedzieć.Takze panie i panowie brasri nie zoom ruwnież nie
            ciekawe co bedzie nastepne :) Pozdrowka
            • Gość: Tfu Re: Zoom - Podzamcze - porażka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.04.07, 23:38
              chłopie! Zamiast szlajać się po lokalach idź ty lepiej do szkoły,
              bo twoja ortografia jest gorsza od budy o którym piszesz.
              • Gość: kigen Re: Zoom - Podzamcze - porażka IP: *.dialog.net.pl 21.05.07, 09:32
                LOL.
                Co prawda, to prawda :)
    • Gość: mietek Re: Zoom - Podzamcze - porażka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.04.07, 23:14
      Zomm jest naprawde beznadziejnym okalem w kazdym stopniu ! A wlasciel jest wciaz pijany to raczej dobrze o tym calym lokalu nie Światczy !!! POZDRO ZIOMY!!
      • Gość: oizuk ibag Re: Zoom - Podzamcze - porażka IP: 89.101.11.* 23.04.07, 02:10
        ostatnio bylam ze znajomymi w tym lokallu okolo godziny 23 i przed zamowieniem drinka zostalam surowo poinformowana ze lokal jest zamykany o 24.
        Wałbrzych to wieś. koniec kropkaa.... do zoom'u nigdy sie juz nie wybiore!!!!!!!!!!!!!!!!!
        co wiecej
        bede odradzac innym ten lokal
        niemily barman to za malo powiedziane...
        niewypazony jezyk gość ma
    • Gość: Euroentuzjasta2012 Re: Zoom - Podzamcze - porażka IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 23.04.07, 07:21
      Bywam w tym lokalu od początku jego powstania jako cafe zoom. Muszę przyznac,
      że dośc regularnie.Odnośnie jakości świadczonych w nim usług - dostatecznie,
      klimat - dobry,właściciel - ok (każdy choc nie powinien może miec gorszy dzień.
      Najgorzej jeżeli ktoś był tam pierwszy raz i spotkała go taka sytuacja oraz
      trafił na ów gorszy czas dla własciciela.
      Dla mnie jest to najciekawszy lokal w miescie mimo wad jakie posiada - czuje
      się tam poprostu fajnie i przede wszystkim bezpiecznie.
      Do Adama apeluje, aby podobne sytacje nie miały więcej miejsca, gdyż tak jak
      szybko zdobył swoją klientelę tak szybko może ją stracic.
      pozdrawiam
    • Gość: arnoldzik B Re: Zoom - Podzamcze - porażka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.04.07, 09:34
      tfuł ortograwia niema nic do rzeczy chodzi oto rze zoom jest lipnym lokalem a nawet kuriozalnym ten lokal to poprostu zakała wałbrzyskich lokali
      • Gość: Ano Re: Zoom - Podzamcze - porażka IP: *.unregistered.net.telenergo.pl 23.04.07, 09:54
        Pele i arnoldzik B,zapraszam w srode na mecz,potrzeba nam takich inteligentow
        jak wy !
        • Gość: Tfu Re: Zoom - Podzamcze - porażka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.04.07, 12:28
          W środę "arnoldzik" bedzie zajęty.
          Idzie do Pacanowa szukać lokalu dla siebie.
        • Gość: manieczka Re: Zoom - Podzamcze - porażka IP: *.dialog.net.pl 23.04.07, 23:25
          do ANO - czy jestes pracownikiem,wlascicielem lub osobnikiem zwiazanym w jakis
          sposob z omawianym lokalem? Jesli tak to moze zamiast prowokowac dalsze,
          niekorzystne dla Was komentarza, wezmiesz sobie do serca cenne uwagi klientow.

Ja rowniez czesto przebywam w Cafe Zoom i uwazam ze jest dobrze dokad
          wlasciciel po pijaku nie wymysla durnych zasad. Lokal fajny, jedzonko mimo
          wszystko smaczne. Jednak jezeli chce to byc restauracja to kuchnia do 23 Was
          pogrzebie, zostaje zwykla knajpa a knajpa nie moze byc zamykana o 24!!! Nigdy
          mnie nikt nie wygonil z zadnego lokalu z powodu sennosci barmana wiec Wy tez
          nie mozecie:) Do ostatniego klienta. I basta.

A glodny klient to zly klient.
          • Gość: Juan Re: Zoom - Podzamcze - porażka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.05.07, 19:43
            Moze i nie mily i trudny w pozyciu wlasciciel. Z tym moge sie zgodzic. I ma
            dziwne fanaberie. Ale barmanom sie nie dziwie ze chca o 24 isc do domu. To nie
            jest lekki kawalek chleba. Sprobujcie sami stac od 8 do 12 godz. za barem, albo
            do ostatniego klienta kiedy nie ma sie za to nawet zlamanego grosza wiecej.Wiec
            z pretensjami to chyba nie do nich.ja na ich miejscu wolalabym sie po prostu
            wyspac i korzystac z wlasnego PRYWATNEGO zycia, a nie obslugiwac jakis
            podpitych gosci.
    • Gość: jacek01g po 23:00 nie powinno się nic jeść bo to szkodzi IP: *.chello.pl 23.04.07, 12:18
      m.in od tego się tyje.

> głodni klienci zaskoczeni
      O północy? Trzeba było jeść wcześniej.
    • Gość: anty. Re: Zoom - Podzamcze - porażka IP: *.unregistered.net.telenergo.pl 23.04.07, 12:38
      jeśli jest napisane, że bar jest czynny do godziny 24, to nie rozumiem dlaczego
      wszyscy są zdziwieni, że właściciel o 24 chce już zamknąć....
      • Gość: stódend Re: Zoom - Podzamcze - porażka IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 23.04.07, 13:43
        najechało sie do Wałbrzycha róznych wsiurów zeby stódiowadź to i takie sa
        efekty tego
        • Gość: Dyrektor cyrku Re: Zoom - Podzamcze - porażka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.04.07, 14:03
          Te, „Stódend”.
          A kto cię tak fajnie wytresował, że umiesz teraz składać literki na klawiaturze?
          • Gość: stódend Re: Zoom - Podzamcze - porażka IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 23.04.07, 14:09
            udesz w stuł a nożyce siem odezwom
          • Gość: gość Re: Zoom - Podzamcze - porażka IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 28.05.07, 09:09
            a mnie się tam podoba
    • Gość: karri Re: Zoom - Podzamcze - porażka IP: *.unregistered.net.telenergo.pl 23.04.07, 21:02
      ja tez uwazam ze wlasciciel zooma jest okropnym facetem, trudno tego nie
      zauwazyc, ze co chwile zmienia sie personel zooma, widocznie nikt nie moze z
      nim dlugo wytrzymac,co tydzien zmienia menu i obcina racje zywnosiowe :)
      • Gość: Jmg Re: Zoom - Podzamcze - porażka IP: *.eranet.pl 23.04.07, 21:20
        Ja też miałem podobne zdarzenie-wywalił nas z tej swojej porażkowej knajpeczki. Nigdy już tam ńie pójdę
        • Gość: Baśka Re: Zoom - Podzamcze - porażka IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 24.04.07, 13:51
          widuję tam często wiceprezydenta Sosińskiego:-)))
          • Gość: u Re: Zoom - Podzamcze - porażka IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 24.04.07, 14:00
            ciekawe czy bezczelnie zamawia żarcie z innej knajpy nie pytając o zgodę
            właściciela
            • Gość: manieczka Re: Zoom - Podzamcze - porażka IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 25.04.07, 23:41

Napewno nie bo podjarany zaszczytem właściciel robi mu własnoręcznie jajecznicę
              o 3 nad ranem i siedzi mu na kolanach do 6 ...

Albo zamawia, ale nie tak bezczelnie, raczej po ludzku, normalnie jak zdrowy,
              głodny człowiek.
              • Gość: u Re: Zoom - Podzamcze - porażka IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 27.04.07, 13:16
                a to wszystko na turbotalerzach firmy Uszatek przysłonięte draperiami przed
                oczyma przechodzących uczestników manifestacji masonów i cyklistów
    • Gość: Ja Re: Zoom - Podzamcze - porażka IP: 80.50.81.* 24.04.07, 15:52
      Gdy pierwszy raz byłem w Zoomie, mniej więcej jesienią, byłem zachwycony,
      świetne jedzenie podane w bardzo apetyczny sposób, miła obsługa, niezły klimat.
      Ostatnio znów tam zawitałem razem z dwójką znajomych, zamówiliśmy jedzenie. Po
      10-15 minutach czekania na stół wjechały dwa dania - ja na swoje musiałem czekać
      kolejne 15 minut a znajomi w tym czasie zdążyli zjeść. Jedzenie... hmm
      pogorszyło się, obsługa również. Kiedyś polecałem Zooma, teraz już nie. Już tam
      nie zawitam.
      • Gość: Andy Re: Zoom - Podzamcze - porażka IP: *.nrth.cable.ntl.com 26.04.07, 20:59
        A ja tam myśle ze pan adam jest "zajefajnym" kolesiem tylko jak go widze to mam
        ochote puścić pawia prosto na jego buciki :P Pozdrowka
    • Gość: zielony Re: Zoom - Podzamcze - porażka IP: *.unregistered.net.telenergo.pl 26.04.07, 21:06
      dziwnie przedstawiony problem
      tym bardziej ze lezy on po stronie klientow a nie obslugi

co do brasri to lokal ten wtedy nie byl lepszy od obecnego zoom'a
      nie wiem jak mozna pisac ze w zoomie jest coraz mniejsze menu skoro w brasri
      praktycznie go wogole nie bylo (pomijajac kawe "ekspresso" rotfl)

jedzenie jest dobre a ze klientow coraz wiecej to czas oczekiwania coraz dluzszy
      ...ale to w koncu nie tesco w ktorym mozna poprosic o otwarcie kolejnej kasy a
      pomimo i tak w tym markecie jest syf

lokal jest otwarty w pewnych godzinach to fakt i nie wiem skad to zaskoczenie
      to ze kuchnia pracuje w pewnych godzinach tez jest oczywiste i wynika to chocby
      stad ze w nocy normalni ludzie nie jedza a kucharz tez chce odpoczac

ludzie nawet mcdonalda i kfc zamykaja!!!

nie malepszego lokalu na podzamczu i napewno jest jednym z lepszych w tym
      miescie

hamskie pikniki w lesie, na dzialce czy poprostu na lace mozecie zrobic prawie
      zawsze

im wiecej lokali, im wieksza konkurencja tym jakosc uslug i wysokosc cen
      poprawia sie na korzysc klienta

pomyslcie czego chcecie...

pozdrwaiam
      • Gość: OIZUK IBAg Re: Zoom - Podzamcze - porażka IP: 89.101.11.* 26.04.07, 23:29
        SRAM NA TE LOKALE WALBRZYSKIE
        WSZYSTKIE SA DO DUPY!!
        NO MOZE PROCZ BARAKUDY NA PIASKOWE( NORMALNA RESTAURACJA)
        CHOCIAZ KLIMAT MA SLABY
        ALE O KLIJENTA SIE TAM DBA
        I HAMSTWO SIE NIE SCHODZI TAM
        • Gość: ja Re: Zoom - Podzamcze - porażka IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 27.04.07, 00:37
          Gość portalu: OIZUK IBAg napisał(a):

> KLIJENTA

> I HAMSTWO

zanim zaczniesz "sr.. na lokale' zakup sobie słownik i poczytaj
      • Gość: Jooleck Re: Zoom - Podzamcze - porażka IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 27.04.07, 01:35
        Problem zostal przedstawiony bardzo jasno: gdy zamyka sie w lokalu kuchnie,
        klient zostaje na lodzie i musi siedziec glodny. Za probe zamowienia pizzy czy
        innej padliny na wynos jest wyrzucany. Teges niekumantes? Dla mnie sprawa jest
        oczywista, albo dajesz jesc, albo pozwalasz jesc cos innego. Pomijam juz
        osobiste wycieczki przedpiscow do wlascicela i obslugi. "Normalni ludzie" to
        znaczy jacy? Ja potrafie wstac o 2 w nocy zeby cos przekasic, to znaczy ze
        jestem nienormalny? Troche pomyslunku przed puszczaniem takich osadow.
      • Gość: niebieski Re: Zoom - Podzamcze - porażka IP: *.unregistered.net.telenergo.pl 27.04.07, 10:03
        a Ty zielony to chyba jestes szefem tego zooma ze tak go bronisz,bo nie umiesz
        przyznac sie do bledu i przyznac racje madrzejszym od siebie...wiekszosc ma
        zawsze racje!!!!! a wiekszosc pisze ze u ciebie jest po prostu do d...!!!
        rowniez pozdrawiam!!!!!
        • Gość: zielony Re: Zoom - Podzamcze - porażka IP: *.unregistered.net.telenergo.pl 01.05.07, 12:56
          niebieski

...ale kretyn z ciebie
          nie jestem wlasciclelem zadnego lokalu ani tez pracownikiem

ludzie uwierzyli w twoje slowa i niepotrzebnie sie zbulwersowali

jestes zwolennikiem obecnej koalicji? ...wiekszosc ma zawsze racje? :D hehe
          ... zwlaszcza wiekszosc idiotow :D

PS
          siedz w domu jesli ci sie nie podoba albo zaloz swoj lokal a klienci go ocenia
          do zoom'a chodzic nie musisz, nie powstal on z pieniedzy podatnikow

• Gość: niebieski Re: Zoom - Podzamcze - porażka IP: *.unregistered.net.telenergo.pl 16.05.07, 09:29
            zielony nie podniecaj sie tak,szkoda ze twoj maly móżdżek nie potrafi pojac ze
            kazdy moze miec inne zdanie na temat tego lokalu,a ty sie podniecasz jakbyc
            przynajmniej co wieczor robil loda wlascicielowi!!!!!
            nawet jakbym zalozyl lokal to na pewno nie zalezaloby mi na opini takich ludzi
            jak ty,wiec daj sobie na luz i chodz dalej do zooma,zebym nie spotkal cie w
            innej knajpie!!!
      • Gość: piegusek Re: Zoom - Podzamcze - porażka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.04.07, 23:37
        Mnie tam sie kolezko wydaje ze ciebie grubo ponioslo wypisujac na forum te glupoty. Po takich opiniach o wlasnym lokalu po prostu bym sie nie przyznawal ze znam to forum i zaczal zmieniac wlasna knajpe lecaca z hukiem na pysk. Jedzenie nawet nie jest cieniem dawnego. "papuga dzielnicowego" wywolala u mnie konwulsje smiechu. Papka sosopodobna razem z przasnym kawalkiem kury z Tesco po prostu nijak nie przypomina swietnego dania z przed roku. Pijany wlasciciel, widac tez cie nie wzruszyl, co skrzetnie ominoles w wyjasnieniu wyzszosci zooma nad innymi. Generalnie kolego bieda i sredniactwo. Pseudo-artystyczne fotki amatotow na scianach, znudzona obsluga, menu niemal jak w " Malgosi" to cechy baru mlecznego, wiec mowienie tu o restauracji to zart. Troche mi wstyd za Walbrzych jesli to ma stanowic standard. Drobnomieszczanstwo, brak gustu, smaku, szacunku dla klientow i samouwielbienie oraz swiadomosc swojej nieomylnosci to juz bezczelnosc. Na szczescie sa w tym miescie alternatywy. Samoobrona pijanego wlasciciela na forum, to juz niemal skandal. Wolalbym cos w stylu "przepraszamy,poprawimy sie".Dla mnie zamykac mozecie nawet o 18.Klienci przynajmniej moze cos dobrego zjedza u bardziej samokrytycznych wlascicieli.
        Nie pozdrawiam
      • marcinkosmala11 były pracownik!!! 28.04.07, 18:38
        Adam weś skoncz poprostu nie potrafiłeś docenić tego co masz!!! i jesteś dnem
        jak to napisałem jusz wcześniej!!!! wiem jedno nadejdzie moment że zaśmieje ci
        sie w twarz!!!!! pozdrawiam M....
    • Gość: A Re: Zoom - Podzamcze - porażka IP: *.eranet.pl 28.04.07, 00:43
      Pałko właścicielu wypowiedz się co myślisz o tej rumuńskiej sorki bułgarskiej menelni
    • Gość: MIETEK Re: Zoom - Podzamcze - porażka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.04.07, 15:00
      WŁASCIECIEL TO PALA DO LANIA!!
    • marcinkosmala11 zoom caffe były pracownik 28.04.07, 18:31
      ogólnie zoom to wielka szmira jedzenie może i fajne (było!!!!) teraz bym nie
      zaryzykował!!!! A p. Adam to ja to przemilcze ( oszust,alkocholik,i wogule
      dno!!!!) robie zakład iedy bedzie lokal na sprzedarz?????
      • Gość: podzamczanin Re: zoom caffe były pracownik IP: *.unregistered.net.telenergo.pl 28.04.07, 18:42
        Powiem tak:
        Sam lokal jak na warunki wałbrzyskie jest urządzony ładnie i gustownie, nie
        można się tu do niczego przyczepić. Ale obsługa - zgroza! Tamtejsza
        barmanko/kelnerka bardziej pasuje do gminnego sklepu PSS Społem niż lokalu
        mieniącego się restauracją. Wystarczy że dwie osoby staną za barem i już robi
        się kolejka! O jedzeniu nie wspomnę - bo choć menu jest na papierze nawet
        efektowne, to gdy przychodzi do zamówienia - okazuje się, że prawie niczego
        akurat nie ma! Po prostu: szok i przerażenie.
        • Gość: Kartoflisko@ Re: zoom caffe były pracownik IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.04.07, 19:32
          no czlowieniu, wybacz!!!!! Gustownie!!! Prosze Cie , bo sie rozplacze. Ja
          rozumiem, o gustach sie nie rozmiawia, ale co tam jest gustownego. Wskaz jeden
          element!!!!!!! Facet byl w kilku knajpach we wsi i wyciagnal srednia. Te nmarne
          foty, zdekompletowane fotele, krzesla z innej bajki. Co to ma byc. Eklektyzm,
          postmodernizm. Szmira na resorach. Zapchaj dziura dla spragnionych relaksu
          mieszkancoe blokowiska. Zero koncepcji. Pelna przypadkowosc wypelniona
          przedmiotami z przypadku. Naglosnienie pamietajace jakis dom kultury ze starych
          bogaczewic. Koszmar, imitacja kolumnady bez kolumn. Fakt, ultara-orginalne a'la
          michal wisniewski. Jesli cie to podnieca, stary, to wbijaj na hetmanska do
          siodmego nieba. Rozplyniesz sie z zachwytu!!! Wybaczcie, ale jak to czytam, to
          mnie ponosi. Srednia knajpeczka z aspiracjami na restauracje, niedoinwestowana,
          bez pomyslu i polotu. Lamenty na szefa pijaka i ignoranta. Obsluga do bani, bo
          pewnie za 600 pln miesiecznie. Coz, czego spodziewacie sie po knajpce wbitej
          miedzy bloki a zabke. Wlasciciel pewnie tez do tego tak podchodzi. Nie szanuje
          Was klientow! Wystroj, obsluga, zarcie, muzyka to przyklad tego, ze wydaje mu
          sie ze tyle jestescie warci! To ponizajace, jak i za co ten facet nas ma, i
          jeszcze ten tekst, "jedna z lepszych w Walbrzychu" ! Jak bym byl szanujacym sie
          restauratorem w tym miescie, to za ten tekst bym go spalil!
          • Gość: podzamczanin Re: zoom caffe były pracownik IP: *.unregistered.net.telenergo.pl 28.04.07, 19:52
            Nie podniecaj się tak, bo to niezdrowe. Zakompleksiony jesteś jakiś? Knajpa mi
            się podoba z wyjątkiem obsługi, i tyle. A ty piszesz tak, jakby chodziło o
            wystrój galeri sztuki współczesnej. Do lokali takich jak zoom nie chodzi się po
            to aby kontemplować głębokie piękno architektonicznych stylów wypełnionych
            subtelną grą światłocienia na tle idealnie dopasowanych detali wystroju
            wnętrza, lecz po to, aby po prostu miło spędzić czas ze znajomymi przy piwie.
            Wyluzj więc.
            Twój histeryczny wpis sugeruje, że chyba jesteś jakmiś bardzo zakompleksionym
            prowincjuszem, który zobaczył kilaka knajp we wrocławiu i zachwycony nimi
            pozuje na wybitnego "znawcę" tematu. Uwierz mi, widziałem wiele tego typu
            lokali, nie tylko w Polace, ale i zagranicą. Zoom mi się podoba i tyle.
            Oczywiście, tak jak pisałem wcześniej - z wyjątkiem obsługi.
            • Gość: Lukas Re: zoom caffe były pracownik IP: *.nrth.cable.ntl.com 29.04.07, 01:12
              Fakt samo miejsce nie jest najgorsze chociasz znam wiele lepszych jednak nad tą
              knajpka wisi jakies fatum i ma ona coraz to lepszych wlascicieli.Ogulnie jak
              czytam te wszystkie wypowiedzi i widze jaki syf zrobil się wokuł tego miejsca
              na mojej twarzy maluje się uśmiech satysfakcji i zadowolenia.Mialem okazje
              pracować w tymże miejscu i tego pana :P i tylko liczylem dni oraz czekałem
              zniecierpliwiony kiedy wubuchnie to cale szambo które on wokul siebie
              tworzy.Nie jest wporządku czlowiekiem i już chyba nigdy nie bedzie niech se
              robi co chce jego życie ale za swoje chamstwo obłude i fałsz musi zaplacić :) a
              natura już taka jest i wszystko dziala jak bumerang.Pozdrowka
              • Gość: marcin Re: zoom caffe były pracownik IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.04.07, 08:30
                co racja to racja
            • Gość: kortoklisko Re: zoom caffe były pracownik IP: *.gprspla.plusgsm.pl 29.04.07, 21:13
              Oczywiscie ze jestem zakompleksionym prowincjuszem. Zyje w tym miescie od 3 dekad, wiec mam do tego pelne podstawy. Chcialbym zeby bylo troche inaczej anizeli wszedzie srednio. Zebys wiedzial ze to wlasnie te pare knajp we wroclawiu i innych miejscach na ziemi w te kompleksy mnie wprawilo. Fajnie ze sredniactwo ci pasuje. Morzesz sie nim do bolu napawac i szyldowac to mianem restauracji a mi osobie zakompleksionej, pozwol wymagac od pewnych siebie bufonow z aspiracjami restauratorow czegos wiecej. Ja tam bym wolal zeby ktos w tym miescie leczyl mnie z kompleksow przynajmniej dobra wola i checia wybicia sie ponad sredniactwo. Wiem napewno, ze nie ktos, twojego wszystkolubnego pokroju. Zycze relaksu, na marnym poziomie
            • Gość: zielony do podzamczanin IP: *.unregistered.net.telenergo.pl 01.05.07, 13:11
              podzielam twoje zdanie
      • Gość: malgosiam Re: zoom caffe były pracownik IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.05.07, 11:44
        sama pracowalam kiedys w zoomie i robil duza impreze kucharz oczywiscie
        zarezerwowal caly lokal nie dosc ze sam musial wszystko sobie przygotowac to
        wyszedl dopiero do domu 15min przed dobrze ze gdzies blisko mieszkal wyobrazcie
        sobie ze adas przypalil jego jedzenie a czesci wogole nie wydal bo na nastepny
        dzien byly chrzciny to po co brac zastepstwo adam chyba przejal te bude po to by
        dorobic sie kosztem swoich przacownikow ten gos mysli ze jest kims a to ZWYKLA
        SZUJA nie polecam tego pracodawcy jak i nie polecam lokalu nie warto nic tam
        robic znajdzcie cos innego na chrzciny komunie wesela studniowki czy nawet
        pijackie nasiadowki ZOOM ROB TAK DALEJ I BEDZIE BOOM
    • Gość: Olek Re: Zoom - Podzamcze - porażka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.05.07, 01:59
      Panie Adamie prosze o wyzozumialosc i przyjecie do wiadomosci faktów!! dziekuje
      • Gość: zielony koncepcja lokalu IP: *.unregistered.net.telenergo.pl 01.05.07, 13:09
        wybaczcie ludzie ale opowiadacie bzdury

lokal ten jak i ten wczesniejszy to przypadkowa inwestycja
        mialo tam byc zupelnie cos innego (uslugi medyczne itp)
        wiec nie wypisujcie ze jego wada jest to ze jest usytuowany miedzy blokami obok
        zabki

chcecie lepszych lokali to je zalozcie i poprowadzcie
        w tym miescie nie ma zbyt wielu lokali na srednim poziomie a raczej takich
        wlasnie potrzeba najwiecej
        tym samym zarzut ze jest to lokal sredniej klasy nie jest niczym krzywdzacym
        ani odkrywczym

nigdzie nie doszukalem sie aby ktos z tym lokalem aspirowal do miana
        restauracji wiec nie krytykujcie nikogo ze nia nie jest

po tym wlascicielu moze przyjdzie ktos inny ale nie sadze aby z tego miejsca
        powstala jakas wielka restauracja

przyjmijcie wiec ze to wiadomosci ze jest to przypadkowy osiedlowy lokal w
        ktorym maja spotykac sie znajomi na piwie

wasze neizadowolenie mozna skomentowac powiedzeniem "ze jak ktos ni e potrafi
        sie bawic to zwala na muzyke"

na koniec dodam ze nie jestem wlascicielem, pracownikiem, rodzina ani tez ze
        nei mam zadnego interesu w tym ze ten lokal istnieje

• Gość: Krasnal Re: Zoom - Podzamcze - porażka IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.05.07, 22:19
      Wszystko by bylo ok gdyby szef docenial ludzi ktorzy tam pracowali
      • marcinkosmala11 Re: Zoom - Podzamcze - porażka 07.05.07, 08:53
        Gość portalu: Krasnal napisał(a):

> Wszystko by bylo ok gdyby szef docenial ludzi ktorzy tam pracowali

PRAWDA JAK CHo..ra
        • adas691 Re: Zoom - Podzamcze - porażka 10.05.07, 10:45
          Witam, Jestem Szefem Zoom- a, na str. tego forum jestem poraz pierwszy. Do
          tej pory nie odwiedzałem i nie brałem udziału w publicznych dyskusjach na temat
          Zoom -a.
          Przez ostatnią godz. uważnie przeczytałem każdą z zamieszczonych opini i chcę
          jak umiem najlepiej ustosunkować się do nich, choć bardzo żałuję, że jest to
          zupełnie anonimowe poza jednym podpisanym listem od P. Marcina, który pracował
          w moim lokalu.
          Dlatego Panie Marcinie- szkoda że swoje nieróbstwo,niepunktualność,
          kombinatorstwo ( aby tylko wspomnieć o wyłudzaniu zasiłków) etc. prubuje Pan
          obwiniać mnie za to, że nie chciałem z Panem współpracować.Jeżeli się stawia
          takie zarzuty to powinno się za nie odpowiadać pozdrawiam i mam nadzieję że
          układa się Panu życie z narzeczoną i dzidziusiem.
          Popełniłem błedy przy zatrudnianiu ludzi, postępowaniu z nimi do czego się
          przyznaję. Za bardzom ufałem i spoufalałem się z pracownikami. Z nikogo nie
          zrezygnowałem przypadkowo i nikomu nie obiecywałem czegoś czego bym nie
          wypełnił.Mam kilku b.pracowników którzy regularnie mnie odwiedzają, i których
          pozdrawiam. Od kilku m-cy sytuacja unormowała się i mam nadzieję, że mamy
          wreście stałą obsadę z którą się dobrze pracuje - ale tak jak było powiedziane
          musiało się zmnienić ileś osób aby zostały te które chcą pracować. Nigdy nie
          miałem zamiaru aspirować Zoom- a do miana Restauracji dodano do nazwy
          restaurante i griil aby zaakcentować, że można u nas jeść.
          Kuchnia przechodzi ciągłe zmiany tak aby dopasować menu optymalnie do gustów.
          wprowadziliśmy m.in. dobrą pizze,i inne zapiekane dania.
          Uwagi dotyczące jakości, gramatur biorę sobie do serca i obiecuję porawę i
          zapewniam, że nie był to wynik ( jak się sugeruje) skąpstwa lecz ciągłych zmian
          personelu na kuchni od teraz będzie tylko lepiej.
          Godziny otwarcia kuchni są określone, myśłę że w przyszłości będzie można
          wydłużyć godz. pracy.
          Jeśli chodzi o sytuację jaka miała miejsce z któreś nocy , gdzie grupa młodych
          ludzi została wyproszona z lokalu po zamówieniu jedzenia z zewnątrz -
          wyjaśniam, zostaliście wyproszeni nie przez właściciela w tym dniu mnie nie
          było lecz przez pracownika, który do końca trzymał się zasady że nie rzyczymy
          sobie przynoszenia jedzenia!~I myślę, że nie muszę obwieszać całego lokalu (
          jak ktoś sugeruje) zakazami że nie przynosi się jedzenia, że nie przynosi się
          alkoholu itd co jest lub powinno być normalne.
          Ktoś wspomina o Robercie - Papugu, którego szanuję i pozdrawiam. I nigdy nie
          pozwolę aby w moim lokalu żle mówiono o jego clubie, który prowadzi tak samo z
          pasją i zamiłowaniem a że robimy inny styl to chtyba nic złego?? a różnice zdań
          pozwoliły mu na realizowanie swoich pomysłów w własnym lokalu. A na tyle Go
          znam że jak mu coś leży na " wątrobie to mówi"
          Tworzę lokal, który ma być bezpieczny i miły, w którym można zjeść coś dobrego,
          wypić piwko w dobrym gronie.
          Już zdaję sobie sprawę że nie wszyscy mogą być zadowoleni.
          Pozdrawiam serdecznie wszystkich. A.Ż.
          • 77kamila1 Re: Zoom - Podzamcze - porażka 10.05.07, 12:35
            Panie Adamie, broni pan swój lokal - to normalne i sie temu nie dziwię ale
            przychylam się do wszystkich forumowiczów, że nie jest tak jak powinno byc.
            Około 2 tygdni temu również byłam z przyjaciółmi u Pana w lokalu, chcieliśmy
            coś zjeść ale zostaliśmy poinformowani że nie możemy nic zamówić ( mimo że była
            godz. 22.40 a na ulotkach było napisane że ciepłe posiłki do godz 23.00 ), po
            wymianie zdań na ten temat chciałam opuścić lokal ale jednak poinformowano nas
            że zostaniemy obsłużeni. Oiwszem, dostaliśmy pizze i zapiekanke tylko że od
            razu nam powiedziano ze nie jest taka jak chcielismy no bo już taka godzina
            jest ( a co to miało do rzeczy ?? ). Faktycznie, to zupełnie nie było to co
            chcieliśmy, ale jak wiadomo przy piwku i długim siedzeniu w lokalu każdy
            zgłodnieje i ufając że jedzenie mimo wszystko będzie ok zjedliśmy to co nam
            przygotowano.Jako że jestem osobą która raczej nie pije wcale ( wtedy wypiłam 1
            piwo ) to wyczułam odrazu ze jest cos nie tak z mięsem które mieliśmy jednakowe
            i w pizzy i w zapiekance. Na drugi dzien zaczeły sie koszmary - zatrułam się
            ową zapiekanką a raczej mięsem, które podejrzewam ,zostało zgarnięte i świaomie
            dane jako " zemsta"dla upierdliwego klienta który domagał sie jedzenia.
            Miałam gorączke przez dwa dni ponad 38 stopni, w szczegóły nie bede się wdawać
            ale przy ostrym zatruciu siedzi sie wiecej w ubikacji niż gdziekolwiek indziej.
            Dwa dni wyjęte z zycia . przez kolejne mialam nadal ostre bule brzucha.
            Pozostałe towarzystwo odchorował oale nie az tak jak ja,moze to dzieki zaprawie
            piwnej :).Tak że dziekuje bardzo za taki lokal i taka obsługe . ja juz tam na
            pewno nigdy nic nie zjem. A cos w tym musi byc skoro az tyle osob wypowiada sie
            niepochlebnie na ten temat.
            pozdrawiam forumowiczow
            Kamila
          • Gość: kartoflisko@ Re: Zoom - Podzamcze - porażka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.05.07, 08:34
            Chetnie sie do tego odniose a i dla odmiany tego postu nie zkrytykuje. Trzeba przyznac ze pan Adam wykazal sporo odwagi oficjalnie wpisujac sie na forum. Mam wielka nadzieje ze nasze posty zdeterminuja go do poprawy stanu lokalu i umilaniu nam czasy w jego knajpie. Tym razem pozdrawiam
            • Gość: Leon Re: Zoom - Podzamcze - porażka IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 11.05.07, 18:01
              Witam! Mam głęboką nadzieję, iż prowadzona na tym forum dyskusja na
              temat "Zoom'a" i jego roli oraz miejsca wśród społeczności wałbrzyskiej,
              wpłynie tylko jeszcze bardziej pozytywnie na działanie,wizerunek i markę tego
              lokalu. Oczywiście, wszelkie (uzasadnione, a nie złośliwe) uwagi dotyczące
              funkcjonowania "Zoom'a" należy wziąć pod szczególną rozwagę, by móc
              wyeliminować w przyszłoście ewentualne niedociągnięcia czy też uchybienia.
              Niemniej, to jaki będzie miał ostatecznie charakter i pozycję ten lokal zależy
              (oprócz oczywiście właściciela i pracowników) również od nas - odwiedzających,
              i to - frekwencja gości - będzie ostatecznym kryterium uznania tego lokalu. Oby
              z pożytkiem dla wszystkich. Pozdrawiam.
              • Gość: SiostraLeona:) Re: Zoom - Podzamcze - porażka IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 15.05.07, 23:10
                Witam wszystkich!
                Jestem w szoku po przeczytaniu tych wszystkich wypowiedzi!lLudzie jestem ze
                znajomymi w "Zoom-ie" dosc czesto, jak na studencki fudnusz, i uwazam ze knajpa
                ma swoj klimat, charakter i mozna posiedziec ze znajomymi przy piwku, jak i
                zjesc smaczne jedzenie.Co prawda od pewnego czasu ceny i ilosc oferowanego
                jedzenia sie zmienily i wiem, ze to wiekszosci sie nie podoba ale mam nadzieje,
                ze wlasciciel po przeczytaniu kilku wiadomosci cos z tym fantem zrobi:)Wszyscy
                dobrze wiedza, ze w Wałbrzychu jest malo knajp, w ktorych mozna spokojnie
                posiedziec i porozmawiac, a nie przekrzykiwac sie z muzyka typu techno, czy
                beznadziejny polski pop typu Gosia Andrzejewicz (bez urazy dla fanow).Zgadzam
                sie z jedna opinia ze nawet KFC czy McDonald sa zamykani o 23, wiec o co ta
                burza!!Barmani to tez ludzie, wiec dajmy im zyc:)Jezeli chodzi o Papuga, to
                zgadzam sie jest to drugi najlepszy lokal w Wałbrzychu i na tym lista sie
                konczy.A co do Barracudy to hmm...omine ten watek, poprostu knajpa na
                przystanku!To dopiero porazka!W kazdym razie uwazam, ze te zlosliwosci
                kierowane pod adresem Zooma i jego wlascicela sa przez ludzi, ktorzy tam byli
                raz badz rzadko tam zagladaja.Mimo to pozdrawiam wszyskich, bo nie dziele ludzi
                na "zlych" i "dobrych", poprostu kazdy ma swoje zdanie, a tylko nie ktorzy
                umieja je w kulturalny sposob przekazac innym.Pozdrawiam!
              • artur70113 Re: Zoom - Podzamcze - porażka 27.09.07, 09:50
                hmm robiliśmy w ubiegłą niedzielę chrzciny naszego dzidziusia było
                lepiej niż się spodziewaliśmu polecem. Pozdrawiam.
                • Gość: luj Re: Zoom - Podzamcze - porażka IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.09.07, 10:44
                  mojego kumpla weselicho też było w porządeczku, ale co tu sie
                  opierać na opiniach w dupę dymanych
                  • Gość: mieszkaniec fortec info do wlasciciela IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.09.07, 19:46
                    Adamie ważne info zrobiłeś wielki błąd otwierając knajpę przy bloku mieszkalnym
                    pamiętaj cisza nocna obowiązuje od 22 więc jeżeli wypuszczasz swoich gości na
                    taras później czy głośno słuchasz rzępolenia które nazywasz muzyką to pamiętaj
                    zawsze zadzwonię po odpowiednie służby niby jesteś taki porządny to przestrzegaj
                    zasad ja ich będę przestrzegał baw się ale wiedz że inni potrzebują spokoju
                    CISZA NOCNA OBOWIĄZUJE OD 22:00
              • artur70113 Re: Zoom cafe wałbrzych 30.11.07, 07:07
                Robiliśmy chrzciny było super!!!
                Polecam z całego serca. Pozdrawiam.
          • Gość: P. Marcin Re: Zoom - Podzamcze - porażka IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.05.07, 03:50
            witaj adamie fak faktem może i poniosło mnie troche w pisaniu tego postu ale
            nie pozwole sobie na pisanie że byłem nierobem!!!! faktem któremu nie
            zaprzeczysz jest to że całkiem inaczej sie umawialiśmu przy rozmowie a co
            innego wyszło w trakcie.Ja uważam osobiście że mnie oszukałeś i nie miałes do
            mnie wystarczającego(minimalnego) szcunku jakim powinno sie dażyć pracowika a
            nie wspomnie jusz o docenianiu( mam na myśli finanse) to żer spotkała mnie taka
            a nieinna sytacja losowa i złamałemreke to nie powinno skłaniać cie do pisania
            że ja coś wyudzałem bo to jest bezpodstawne pomówienie w przeciwięstwie do tego
            co ja pisałem że naudurzywas alkocholu bo to akurat mogą potwierdzić goście
            twojego lokalu.Prawda??A co do zażutów nieróbstwo czy zasówanie po 12-13 godzin
            pięc dni w tygodniu to nieróbstwo? przychodzie do pracy czasami nawt godzine
            wcześniej to niepunktualność????niewiem czym popierasz takie zażuty.( aby tylko
            wspomnieć o wyłudzaniu zasiłków) a to czym popierasz??odpowiedz prosze!!!!a co
            do błędu w zatrudnianiu ludzi to go nie popełniłeś tylko jak napisało tutaj
            jusz X ludzi nie potrafiłeś ich docenić zwalnianie za to że ktoś kapował lub
            nie bzdura!!!! P. Adamie fakt Zbysio był niodpowiedni:) szkoda samochodu.
            Ps dziękuje za pozdrowienia Julia bo tak ma na imie moja córka chowa sie
            dobrze, i mam tylko nadzieje że kiedyś sie spotkamy i pogadamy choć by na team
            przebiegu ostatniego nszego spotkania i (nie wymagam słowa przepraszam za
            wypowiedziane wtedy zdania z twoich ust cyt. ""Ja ciebie zniszcze nie bedziesz
            pracował w żadnej kuchni"" i wiele ostrzejszych ale bynajmnie przyznaj mi racje
            że ciebie poniosło,chociaż może dzieki tobie pracuje tam gdzie pracuje a jest
            to jeden z lepszych lokali w wałbrzychu
            • Gość: gosc Re: Zoom - Podzamcze - porażka IP: *.unregistered.net.telenergo.pl 16.05.07, 09:35
              co racja to racja,chyba P.Adama prawda w oczy kole,pieknie sie wybielil w
              poscie wyzej!!!
          • Gość: Smakosz Re: Zoom - Podzamcze - porażka IP: *.lubin.dialog.net.pl 30.11.07, 23:37
            Właściciel lokalu wypowiadający się o pracowniku w stylu "nieróbstwo i
            kombinatorstwo" musi być odważnym człowiekiem skoro adresuje to do osoby, która
            przedstawiła się jako zalogowany forumowicz. Pan Marcin mógłby udać się do sądu...
            Osoba właściciela, zmiażdżona mocnymi argumentami, która na zarzuty odpowiada w
            pierwszej kolejności atakami personalnymi, nie znająca zasad ortografii raczej
            nie wzbudza zaufania (delikatnie mówiąc).
            Moim zdaniem, to co przeczytałem to skandal.
            Nigdy nie byłem w ZOOM, lecz teraz pewien jestem, że się nie wybiorę.
    • Gość: iwa Re: Zoom - Podzamcze - porażka IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.05.07, 23:54
      Witam serdecznie!
      Dobrze,że ktoś w końcu się odważył i powiedział co myśli na ten temat. Kiedyś
      Zoom był fantastyczną knajpką ( miły klimat i obsługa super), ale to było
      kiedyś. Kiedy właściciel się nie zmienił, to już nie TO. Ostatnio miałam prawie
      rzucone na stół piwo przez Pana, który nie był zadowolony, że tam pracuje, i
      pewnie z tego, że poprosiłam piwko do stolika. No cóż. Jak nie umie się pracować
      wśród ludzi to nie powinien się za to brać. A z tym jedzonkiem to jakaś parodia,
      jak można tak mieć w dupie klientów.
      ps. jeżeli macie ochotę na miłą obsługę to odwiedźcie Papug-a. Świetni ludzie i
      klimat.
      • Gość: wiki Re: Zoom - Podzamcze - porażka IP: *.unregistered.net.telenergo.pl 14.05.07, 12:00
        ja też lubię wpaść na piwko do PAPUG-a fajna muzyka i klimacik!
        • Gość: mj Re: Zoom - Podzamcze - porażka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.09.07, 13:31
          a gdzie są papugi?
      • Gość: rowniez byly Re: Zoom - Podzamcze - porażka IP: *.unregistered.net.telenergo.pl 21.05.07, 21:02
        APEL DO LUDZI SZUKAJACY PRACY!!!,PANA ADAMA I JEGO ZOOMA OMIJAJCIE WIELKIM
        LUKIEM JAK CHCECIE MIEC ZDROWA PYCHIKE!!!!!szukajcie pracy gdzie indziej
      • Gość: Piotr Re: Zoom - Podzamcze - porażka IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 30.11.07, 08:51
        to zwykły pub ale karmia najlepiej w mieście! rekomeduję!
        a konkurencja niech lepiej sie stara bardziej anie czarny pijar
        uprawia!
    • Gość: piwosz Re: Zoom - Podzamcze - porażka IP: *.ssp.dialog.net.pl 20.05.07, 19:34
      szczerze powiem trudno zjeść coś po tek porze gdziekolwiek
    • Gość: LUKAS Re: Zoom - Podzamcze - porażka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.05.07, 00:11
      LALALAALA
    • Gość: ja DAJCIE SPOKÓJ IP: *.aster.pl 30.11.07, 23:04
      Dajcie spokój byłem w tej melinie raz w życiu i nigdy więcej beznadziejne
      ochłapy żarcia jakieś palanty udające ochronę obsługa dno wystrój godny
      pożałowania nigdy więcej nie polecam tego miejsca porażka zgadzam się
      właścicielu idź po rozum do głowy i oddal budę od bloków i zwiększ kubaturę może
      jakoś wyjdzie i ta meta zmieni się w lokal gdzie można wpaść spokojnie na piwko
      macie możliwości tylko wykorzystajcie je
      • Gość: p. Re: s IP: *.gprs.plus.pl 05.12.07, 17:04
        Szczerze dziś weszłam tam na chwilę pierwszy raz.Wydaje mi się że nie jest tak
        żle jak piszecie.Idę tam na sylwestra i mam nadzieję że będzie miło.
        • Gość: wesoła Re: s IP: *.wlb.vectranet.pl 06.12.07, 22:18
          zycze powodzenia,moze byc fajnie tylko tylko wczesniej musisz sie
          pomodlic zeby wlasciciel byl trzeźwy bo jak nie to dopiero bedzie
          wesolo hehehe
        • Gość: Zizi Zadowolona klientka IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 06.01.08, 21:51
          Robilismy tam chrzciny naszego dziecka i było poprostu lepiej niż
          się spodziewaliśmy. Naprawdę , dziękujemy za obsługę , klimat i
          jedzenie.Zaklepujemy juz komunie jak mała oczywiście podrosnie.
          Polecamy knajpeczkę.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka