Dodaj do ulubionych

Cersanit - moim zakładem pracy :)

IP: *.unregistered.net.telenergo.pl 24.04.07, 19:00
Jeszcze nie tak dawno myslalem o wyjezdzie gdzies za granice za praca bo
dlugo bylem na bezrobociu. Moje zdanie diametralnie zmienilo sie gdy zostalem
przyjety do Cersanitu jako pracownik produkcji. Teraz wiem ze zyje. Pracuje w
zakladzie gdzie poprostu chce mi sie pracowac. Zycze kazdemu aby tak jak mi
praca dawala nie tylko srodki do zycia ale takze satysfakcje. Nigdy wczesniej
nie pracowalem na strefie ale jesli tak jest tu w kazdym zakladzie jak w
Cersanicie to jestem dumny ze swojego miasta!
Obserwuj wątek
    • Gość: TAURUS Ty , zadowolony IP: 62.233.181.* 24.04.07, 19:06
      Czasami nie jesteś z rodziny Sołowowa i nie pracujesz w kadrach ? A może
      czapeczka Cię uwiera albo jej nie nosisz i dzisiaj Ci słoneczko za mocno
      przygrzało .
      • Gość: Robert24 Re: Ty , zadowolony IP: *.unregistered.net.telenergo.pl 24.04.07, 19:21
        Czuje sie bardzo dobrze w przeciwienstwie chyba do ciebie. A z rodziny Solowowa
        nie jestem. Dostalem sie tam normalnie.
        • Gość: qwx Re: Ty , zadowolony IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 24.04.07, 21:34
          Sołek Ognia ! Dopingować swojego pracodawce na trasach Elmotu drodzy
          pracownicy ! :D

p.s
          nie pracownik a kibic gdyby ktoś chciał mnie oskarżać o jakieś rodzinne
          koneksje to niestety ich nie ma akurat z tym kierowcą ;)
          • Gość: Mm Re: Ty , zadowolony IP: *.eranet.pl 24.04.07, 22:48
            Wyślijcie zespół umywalek a nie Sołka bo jest za cieńki
            • Gość: Bolek Re: Ty , zadowolony IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 25.04.07, 12:43
              Ty,
              a co to jest - że zacytuję - "cieńki"?
    • Gość: kera Re: Cersanit - moim zakładem pracy :) IP: *.unregistered.net.telenergo.pl 25.04.07, 10:01
      Super, milo sie czyta jak chociaz jeden mieszkaniec tego miasta sie cieszy, a
      nie narzeka lub głupio docina, POWODZENIA!
    • Gość: MAX Re: Cersanit - moim zakładem pracy :) IP: *.unregistered.net.telenergo.pl 25.04.07, 12:13
      niech zyja ABORYGENI!!!!
      • Gość: MAXIOR Re: Cersanit - moim zakładem pracy :) IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 25.04.07, 12:41
        ale na swój koszt!
    • Gość: feniks Re: Cersanit - moim zakładem pracy :) IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 25.04.07, 12:49
      Marna prowokacja. A tak nawiasem mówiąc niedługo strefa przestanie istnieć,
      uświadomił Cię ktoś o tym fakcie?
      • Gość: palacz Re: Cersanit - moim zakładem pracy :) IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 25.04.07, 13:11
        wiesz co Feniks,
        Ja wiem, że w kwestii powstawania z popiołów jesteś debeściak. Ale ja też wiem
        co nieco.

Tak zupełnie serio:
        Czy ty myślisz, że w 2017 spalą te wszystkie fabryki?
        Albo nie wiem, rozjadą buldożerami?
        Albo... no sam nie wiem... wymyśl coś! Spuszczą bombę?
        Mam wierzyć, że ktoś (konkretna osoba) zainwestowała szmal (konkretne
        miliardy!) po to, żeby to po paru latach rozpieprzyć?
        Puknijcie się w główki zacni myśliciele! O głowach nie wspomnę!
        Popatrzcie na przykłady innych krajów, w których się odbywały takie przemiany.

A co do marności to polecam lustro.
        • Gość: TAURUS Nie mam sił do Ciebie IP: 62.233.181.* 25.04.07, 13:45
          A co zrobił Cupiał z Fabryką Kabli w Ożarowie ? Po cholerę potrzebne mu były
          budynki . Zabrał urządzenia i wyniósł się na Ukrainę . Dlaczego ? Podatki ,
          podatki złociutki . Czy Ty zdajesz sobie sprawę ile on kasy NIE PŁACI (
          zwolniony z ich płacenia ) . Jak będzie musiał odprowadzać wszystkie to mu
          bardziej opłaca się wszędzie byle tylko nie w tym po..ym kraju . Załóź sobie
          f-mę a zobaczysz jak szybko Cię wykończą . Cała filozofia .
          • Gość: o Re: Nie mam sił do Ciebie IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 25.04.07, 14:49
            WWSZIP??
      • Gość: o Re: Cersanit - moim zakładem pracy :) IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 25.04.07, 13:14
        bo??
        • Gość: feniks Re: Cersanit - moim zakładem pracy :) IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 25.04.07, 14:54
          A co to za problem przenieść maszyny do innej strefy, gdzie nadal trwa okres
          przejściowy i brak podatków? Przelicz sobie "palaczu" ile kosztuje budowa samej
          hali, a ile płacenie podatków przez okres działalności jednej z firm na strefie
          zanim zaczniesz brednie wypisywać.
        • Gość: potrzebus Re: Cersanit - moim zakładem pracy :) IP: *.unregistered.net.telenergo.pl 30.04.07, 12:43
          a potrzebuja do pracy???
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka