Dodaj do ulubionych

Zieliński ustrzelony przez PiS

IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 02.07.07, 20:53
Jak to miło popatrzeć jak "PiS" się okłada i pokazuje swoje prawdziwe
oblicze. Kamil Ziliński stracił stanowisko w Powiecie czym na to zasłużył ?
Jest mi to wszytko jedno ważne ze PiS pokazuje że stołki im tylko w głowie i
po trupach a jeden drugiego wygryzie cały PiS gó.... warty i tyle ! Tylko
patrzeć ja PO wywali ich na zbity pysk z ratusza bo niby czemu ma ich dalej
tolerować co oni dobrego zrobili ?
Obserwuj wątek
    • d.man Re: Zieliński ustrzelony przez PiS 02.07.07, 21:32
      kajtek durniu po pierwsze Zieliński nie ma nic wspólnego z PiS, po drugie
      został odwołany równiez glosami PO, więc zanim cos napiszesz poznaj temat a nie
      oglądaj wiadomości na dami.
    • Gość: gość Re: Zieliński ustrzelony przez PiS IP: *.unregistered.net.telenergo.pl 02.07.07, 21:48
      www.dami.walbrzych.pl/?pid=temat , kajtek jesteś kretynem i mam
      nadzieje, że nigdy w życiu cię nie spotkałem, a broń boże nie uscisnołem ci
      reki.
    • d.man Re: Zieliński ustrzelony przez PiS 02.07.07, 21:55
      kajtek odpowiedz coś, chyba, że działasz na zasadzie coś palnąć niech hula na
      forum może koś sie podłączy i Cię poprze, a jak nie to się nie przyznam, typowy
      frajer!
    • Gość: SzinBet Re: Zieliński ustrzelony przez PiS IP: *.unregistered.net.telenergo.pl 02.07.07, 22:18
      Kajtek to palant jakich mało, pytanie brzmi tylko - prowokator czy idiota?
      D.man ma rację: Kamil Zieliński nie ma nic wspólnego z PiSem, to jest chyba
      oczywiste dla każdego. Przecież sytacja gdy radny niezależny jest
      wiceprzewodniczącym rady jest zupełnie nienormalna, tutaj chyba nikt nie ma
      wątpliwości. Rozumieją to nawet dzieci w przedszkolu.
      Tylko kajtek tego nie rozumie.
      • d.man Re: Zieliński ustrzelony przez PiS 02.07.07, 22:22
        może jest z żyłobka?
        • Gość: ale śmiesznie... Re: Zieliński ustrzelony przez PiS IP: *.unregistered.net.telenergo.pl 03.07.07, 09:34
          i tak odpowiednią fuchą dla Zielińskiego jest granie na organach w
          kościele....a nie zabawa w politykę...
          • Gość: AS Re: Zieliński ustrzelony przez PiS IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 03.07.07, 09:48
            pa pa Zieliński
            • Gość: ren Re: Zieliński ustrzelony przez PiS IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 03.07.07, 17:41
              same fjuty tu wystepuja ,same nie roby
              • Gość: hehe Re: Zieliński ustrzelony przez PiS IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 03.07.07, 17:53
                fiut to cie robił. w końcu gó..arza wywalili na zbity pysk.
                • Gość: observer Re: Zieliński ustrzelony przez PiS IP: *.ssp.dialog.net.pl 03.07.07, 20:05
                  wreszcie mądrali nos utarli
                  • Gość: gość Re: Zieliński ustrzelony przez PiS IP: *.unregistered.net.telenergo.pl 03.07.07, 22:40
                    szczeniaka który myślał, że jest nietykalny. Kamil zrozum Ci ludzie sa w
                    polityce dłużej niż ty wiesz do czego służy pisiak, nie pomoże Ci ani Halinka
                    ani Krystianek, oni też graja swoje, a ty z koleżka jesteście tylko
                    marionetkami. Daj sobie spokój rób swoje bo następnej kadencji nie zaznasz!!!
                    na układy nie ma rady pamiętaj zawsze znajda się sprytniejsi od Ciebie
          • adrian_marcato Re: Zieliński ustrzelony przez PiS 04.07.07, 19:55
            Kamil Ci zagra pod warunkiem ze zaczniesz stepowac..Jak Fred Astaire w
            deszczu...
            • Gość: kubeł zimnej wody Re: Zieliński ustrzelony przez PiS IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 04.07.07, 22:58
              koleś się woził jakby był prezydentem kraju,no i bęc na dupe
    • Gość: ktoś Re: Zieliński ustrzelony przez PiS IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 05.07.07, 08:37
      Niestety stare pryki w osobie bezmózgich Eu"geniuszów", czy uwikłanych we
      wszelakie układy i układziki zawsze na wierzch wypłyną. I jak ma tu być dobrze w
      tym kraju?
      • Gość: GOŚĆ Re: Zieliński ustrzelony przez PiS IP: *.unregistered.net.telenergo.pl 05.07.07, 10:30
        "ktoś" przestań pierniczyć, lepsze te stare pryki(ludzie doswiadczeni), niz
        małolaci którym woda sodowa odbiła do głowy i nic dobrego swoja osobą nie
        wprowadziły do rady!
        • Gość: ktoś Re: Zieliński ustrzelony przez PiS IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.07.07, 00:16
          A ty Ktosiu to kto? Eugeniusz? A te stare pryki coś wprowadziły do rady? Niech
          dadzą szansę młodym, a nie cały czas sobie, w myśl reguły bo ja mam za soba
          plecy, układy itp to więcej mogę. I co chcesz, że jak za 30 lat się obudzisz to
          zobaczysz te same mordy? Stary daj spokój, ja tego nie chce. I tak na
          marginesie nie znam ani jednego osobiście ale jak coś wolę młodego buraka z
          którego może coś będzie, a nie starego buraka który zaraz spleśnieje.
          • Gość: KTOŚ Re: Zieliński ustrzelony przez PiS IP: *.unregistered.net.telenergo.pl 06.07.07, 01:02
            człowieku co ty schize masz na punkcie Eugeniusza, wszędzie go widzisz? ja tez
            jestem za młodymi, sprytnymi i wykształconymi co nierzadko maja więcej
            fantazji - kreatywności od tych starych. Ale bez przesady ktoś kto po dostaniu
            sie o rady chodzi po rynku w garniturze prosto od fryzjera mając głowę wyżej
            niż chmury, a później próbuje udowodnić wszystkim jaki jest wielki i
            nietykalny, to jest zwykłym błaznem i bardzo dobrze, że ktoś utarł mu nosa!!!
        • Gość: Szambonurek Re: Zieliński ustrzelony przez PiS IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.07.07, 00:59

Fajne te gadki cymbałów z analfabetami.
          Jedni pół zdania poprawnie sklecić nie potrafią, drudzy "mundre takie" , że aż
          im bańki nosem wyłażą.
          Jakkolwiek, goowno z tego wynika. a, że fekalia to ich naturalne środowisko to
          też i jedni i drudzy czują się w nim jak ryba w wodzie.
          • d.man Re: Zieliński ustrzelony przez PiS 06.07.07, 01:06
            też tu jesteś więc pasuje Ci to naturalne środowisko!!! Szambo głupku
            • Gość: Sieg! Freud! Re: Zieliński ustrzelony przez PiS IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 06.07.07, 09:52
              tak się bawią! tak się bawią! Kto????
              małe prącia z młodzieżówek
              • Gość: ??? Re: Zieliński ustrzelony przez PiS IP: *.unregistered.net.telenergo.pl 06.07.07, 10:28
                o tym małym prąciu kto Ci powiedział mama czy siostra?
                • Gość: Sieg! Freud! Re: Zieliński ustrzelony przez PiS IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 06.07.07, 10:43
                  lata praktyk z kobietami
                  • Gość: ??? Re: Zieliński ustrzelony przez PiS IP: *.unregistered.net.telenergo.pl 06.07.07, 10:53
                    to co zawsze trafiasz na kobiety po nim i one Ci powiedzały?)))
                    • Gość: Sieg! Freud! Re: Zieliński ustrzelony przez PiS IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 06.07.07, 11:11
                      po pierwsze to nie trafiam tylko sobie wybieram
                      po drugie te co wybieram takich nawet by obśmiać nie chciały
                      • Gość: ??? Re: Zieliński ustrzelony przez PiS IP: *.unregistered.net.telenergo.pl 06.07.07, 11:22
                        Żałosne
            • Gość: Szambonurek Re: Zieliński ustrzelony przez PiS IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.07.07, 19:12
              Taki zawód jełopie - szambonurek
              • Gość: Szambonurek Re: Zieliński ustrzelony przez PiS IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.07.07, 19:17
                Pokumałeś "d jak dupa .man jak maniak"?
                • d.man Re: Zieliński ustrzelony przez PiS 06.07.07, 20:25
                  ktos kto ma w ksywie "szambo", nie jest mi w stanie ublizyć! :)
                  • Gość: ... Re: Zieliński ustrzelony przez PiS IP: *.unregistered.net.telenergo.pl 07.07.07, 21:39
                    HE! HE!
                  • Gość: Szambonurek Re: Zieliński ustrzelony przez PiS IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.07.07, 00:57
                    Ciągle nie pojmujesz, że szambonurek to zawód a nie ksywka. Nie czujesz
                    biedaku , że po każdej odzywce do mnie echo łatwiej śmiga ci po pustym łbie?
    • Gość: ktoś Re: Zieliński ustrzelony przez PiS IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.07.07, 00:08
      Niestety każdy wątek na forum w tym mieście spada na psy. Po kilkunastu wątkach
      zaczynają się bluzgi. To jest chore miasto.
    • Gość: ktoś Re: Zieliński ustrzelony przez PiS IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.07.07, 00:09
      Przepraszam to nie jest chore miasto ale chorzy ludzie.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka