Dodaj do ulubionych

przykro mi !!!

IP: *.unregistered.net.telenergo.pl 21.07.07, 00:10
wiecie co?, dzisiaj w rynku kobieta, tak naprawdę dziewczyna ok 23 lat,
zapytała mnie "czy jest tu gdzieś w pobliżu Pizza hut", chwilkę
rozkminiłem, i mówię nie ma!!! dziewczyna sie uśmiechnęła, a ja poczułem się
jak dupek z zapyziałej wsi!!!! niestety taki na los zgotowali ci co
obiecywali liderów wśród najbardziej rozwijających się miast na dolnym
Śląsku, Tym czsem oni są prezydentem, a my w 130ntyś, miastem nawet pizzy hut
nie mamy, nie wspominając o sfinksie, żenada
Obserwuj wątek
    • Gość: kruczkowski Re: przykro mi !!! IP: *.static.korbank.pl 21.07.07, 00:23
      a co to posiadanie tego podłego fastfooda to jakiś lans wielki? człowieniu nie
      rozmieniaj się na drobne. to miasto ma poważniejsze problemy niż brak jakiejś
      nędznej plackarni.
      • Gość: qwx Re: przykro mi !!! IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 21.07.07, 00:35
        Problemy owszem są ważneijsze ale rozwój miasta warunkują imho nowe inwestycje
        u miejsca pracy a patrzac z tego punktu widzenia im więcej takich inwestycji
        jak chodzby pizza hut tym lepiej ;)
        • Gość: kuba Re: przykro mi !!! IP: *.unregistered.net.telenergo.pl 21.07.07, 07:49
          posiadanie pizzy hut nie jst lanserką, ale w jakims tam drobnym znaczeniu
          ukazuje zaściankowość naszego miasta, jak nawet takie firmy nas omijają, nie
          widzą w nas potencjału w 130 tyś mieście, to nie zbyt dobrze~!
          • Gość: slow food Re: przykro mi !!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.07.07, 10:13
            Uśmiałem się nieżle jak przeczytałem o tej scence rodzajowej.Klasyczna rozmowa
            dwóch zakompkleksionych ofiar.Jednej z kompleksem wyzszosci a drugiej wadził
            kompleks nizszosci.
            Ludzie, jak mozna promować najgorszy syf kulinarny jakim są fast foody w dodatku
            z zagranicznym kapitałem i wykorzystującym pracowników? Nieświadomym podam
            jeszcze wiadomosć że od kilku lat działa w europie akcja "slow food" majaca na
            celu promowanie tradycyjnych miejscowych barów i restauracji oraz propagowanie
            zdrowego odżywiania się.
            To co na zachodzie jest obciachem/chodzenie do mc gówna czy picy hat u nas dalej
            jest odbierane za bóg wie jaki luksus. I to jest własnie przejaw mentalnej
            zasciankowosci co jest o wiele gorsze od zasciankowosci materialnej z której ja
            akurat jestem dumny bo zle sie czuje w molochach typu Wrocław czy Nowy York.
            Nalezy zauwazyc dobre strony "zasciankowosci": wolniejszy czyli zdrowszy dla
            nerwów tryb życia, czyste powietrze, mniejsza przestępczość.
            Inna sprawa tonaprawde kretyński sposób rzadzenia miastem w sferach kultury i
            infrastruktury, ale to inny temat.
            Badzcie dumni z miejsca w którym mieszkacie.
            Wałbrzyszanie to twardziele!
            • Gość: lala Re: przykro mi !!! IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 21.07.07, 11:36
              daj buziaka
    • Gość: ja Re: przykro mi !!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.07.07, 10:18
      No , trzeba być niezłym dupkiem żeby się rozżalić jak jakaś głupia lalka z
      ameryki spojrzy na faceta z wyższoscią, jak sie okaze że nie ma obok pizzy hut
      czy innego mc syfu,hłe,hłe.
    • Gość: bezczelny Re: przykro mi !!! IP: *.ssp.dialog.net.pl 21.07.07, 11:00
      Brak Pizzy Hut to wina Kruczkowskiego?
      Podobnie jak beak w naszym miescie metra?
      Albo morza?
      • Gość: hehe Re: przykro mi !!! IP: *.unregistered.net.telenergo.pl 21.07.07, 12:33
        ....to jest przecież bez sensu,wina jest tak na prawdę niczyja.....a najbliższa
        Pizza hut w Jeleniej Górze (to tak jak "najbliższy taras widokowy we
        Wrocławiu!!!")....to takie zabawne!!!!
        • Gość: :) Re: przykro mi !!! IP: *.unregistered.net.telenergo.pl 21.07.07, 13:30
          Fakt faktem, że fast foody to nie zbyt zdrowy sposób odżywiania, ale niektórzy mają swoje życie i lubią jeść takie rzeczy. Trzeba być tolerancyjnym - przecież zdrowa żywność nie zniknie z półek, bo ile można jeść to samo w kółko.
          • Gość: olo Re: przykro mi !!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.07.07, 15:08
            Taa,nie nasza sprawa kto co żre,ale nie mieszać tolerancji na styl zycia z
            brakiem tolerancji na czyjas durnote. Co za głaby tu mieszkają, niedługo im
            bedzie wstyd że
            nie przyznaja u nas oscarów.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka